düğününüzde sahte altın takıldı mı?

bana hiç sahte altın takılmadı. insanlar neden böyle bir şey yapar ki belli olmuyor mu kamera da acaba

Benden de bitane çıkmıştı sahte bile değildi yumuşacık bişeydi
Onu takan sahtekarı bilsem gider eline tutuştururdum kötükedihüso

Hiçbişey takma, kalkma yerinden bari. Amaç ne onu da anlamadım kötükedihüso
Gösteriş meraklısı bi cimrinin işidir kesin :1ninca:

var ya arkadaşlar bu forum hayatın ta kendisiymiş..o kadar çok insanlıktan çıkmışın yaptıklarını okudum ki bir derdim var köşesinde!bu bana forumla tanışmadan önce çok olağanüstü gelebilecekken şimdi bu da dert mi diyorum...

Bu tabi ki bi dert değil sinir bozucu bi durum sadece :jeyyar:
Biz niye dert edelim hem takan dertlensin ammada sahtekarmışım diye :1closedeyes:

:enbuyukkk:

19 yıl önce insanlar bu kadar üçkağıtçı olmadıkları için benim düğünümde sahte altın takılmamıştı.

sahte değil de eksik gramlı çeyrek altın çok çıkmıştı. eski tarihlilerde çok oluyor.
normal çeyreklerden 3-5 lira daha ucuza satmıştık onları.

banada sahte bilezik!!! takılmıştı
görünüşte 200-300 milyonluk gibiydi ama ederi 20-30 milyonluk :1shok:

ha haa hıç gulcegım yoktu aklıma getırdınız kızlar bırıde bana mavı boncuklu dua takmıştı yanı bebeklere takılan masallah hemıde mavı boncuklu

bende iki adet sahte altın çıkmıştı.sarrafta satılıomuş sahtelerde 10 ytl ye satarken yarısına alıolar tabiki ne sinir olmuştuk.bari 10 ytl para takta bi işe yarasın deeri düşmesin.adı altın takıo oluyo işte.çok büük ayıp

evet arkadaşlar beim o sahteler aliminyum gibi bişeydi eline aldığında kıvrılıyordu.ama kimlerin yaptığını tahmin ediyorum.işyerimden 2 kız çokta samimi değildim onlarla düğünde 2side gelip takmışlardı.hatta çok şaşırmıştım nasıl altın taktıklarına.biri zaten hemen düştü yere aldılar bi baktık elimizde yamuldu diğerinide altınları çıkarırken gördük.hemen aklıma onlar geldi.halada günahlarını almıyim diyorum ama başka kimse olamazdı...terbiyesisilik başka bişey değil...

Geçen haftalarda bir yakınımın düğünü vardı
Düğünün sonrası gün biizm gelin altınlarıan bakarken görmüş
Evde herkesin elinde dolaştı aam kimse anlayamadı onun ne olduğunu
Normal çeyrek gibi sert ama üzerindeki yazılar fln değişik biraz
Acaba odamı sahte bişeydiki Sarrfaların sattıkları öyle sertmi acaba
Bi sorayım bakayım onlara baktırmışlarmı onun ne olduğuna :)

benim de arkadasimin dugununde erkek tarafinin taktigi bileziklerden 3 u sahte cikti. ama bu iste erkek tarafinin sucu yok. beraber gittiler aldilar. altinlar kizda kaldi. satan kuyumcu da benim memleketimdeki en populer kuyumcu. goturduler. kabul etmedi adam.

yani nasil kabul etmez detaylari bilmiyorum ama her kuyumcunun damgasi vardir uzerinde. belki de blilerek koymamislardir uzerine.

ama o kuyumcudan aliveris yapmak istemiyorum. zaten ceyreklerini de kendi atelyesinde kesiyormus. onlarda da hep gram eksik cikiyormus. gunahi boynuna ama zaten katun kadar zenginsin. 3-5 kurusa neden tamah edersin ki?

bana da bi sahte çeyrek kaktırmışlar düğünde.. birde ben en samimi arkadaşıma 2 sene önce düğünde söylemesi ayıp 270 tl bayılıp bilezik aldım meğerse 22 ayar değil 14 ayarmış gittim adamın kafasına attım. bizim banka müşterisiydi kuyumcu allahtan :))

bana da adi bir bilezik takılmıştı...çeyrek bile ondan daha pahalıydı...sırf bilezik takmak için takılmış yani.....kimin taktığını anladık...

bana da adi bir bilezik takılmıştı...çeyrek bile ondan daha pahalıydı...sırf bilezik takmak için takılmış yani.....kimin taktığını anladık...

Kimin taktığını anladıysanız onlardan bi düğün olunca gidip kaydirigubbakcemile "bu benim düğünümde taktığınız nadide parçayı kullanmaya kıyamadım, bu ne güzelliktir böyle yarabbim " deyip geri takmak var aslında :jeyyar: delikafadulden

Son düzenleme:
bide kendı öz teyzem bana dugunumde sahte altın taktı fesatlıgından kıskançlıgından ve cımrılıgınden 12.5 mılyona bozdurmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…