• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğününüzde sahte altın takıldı mı?

Bana sahte altin takilmadi çok sükür, ama bunu yapanlarida kiniyorum açikçasi.
Su akla hizmet ederlerdir : Sahte altin takayim, nasil olsa bana hakikisi geri döner düsüncesiyle, ee nasil ola kimin taktigi ortaya çikmadigi için....

Bana sadece amcami oglu bana çiçek sekli bir altin takmisti,(hayattimda ilk kez görûyordum onu) teneke resmen, 5 para etmez, birde utanmadan altinin üstünde ismini yazdi, onun taktigi belli olsun diyekafamçokkarıştı

Düğünde sahte altın takıldığını yeni duyuyorum vay be....:1shok:

Benimkilerin hepsi gerçekti....a.s

Sahte altınları okuyunca hiç şaşırmadım.
Daha tuhaf takılar da var,anlatayım.
Ablamın düğününde takılardan çıkanlar,

1 adet sahte çeyrek altın
1 adet dua şeklinde nazar boncuğu
1 adet F harfi (eniştemin baş harfi neyse dedik)
1 adet ay yıldız (seçimde dağıtılan ay yıldızlardan)
1 adet C harfi ( işin tuhafı ne ablamın ne eniştemin adı C ile başlıyor) :1shok::roflol:

herkes gönlünden ne geçmişse getirmiş takmış ablamla enişteme
:roflol: kaydirigubbakcemile3

hem kel hem fodulluklardan işte.banada 7 tane sahte lira takmışlardı 3 lira ediolarmış.yaa durumun yoksa takma.ama olmazzz illa havalarını atacaklar..bitanesini takanı cd den buldum hiçbişey sölemedim onun kızının evlendiği gün bende ona aynısını gidip taktım :delphin: üstelik anlasınlar diye de kurdelenin rengini diğerlerinden farklı yeşil yaptım..anladılar da zaten:lepi:

bizde de bir tane sahte yarım altın çıktı, takanın da haberinin olmadığını düşünmek istiyorum.

bizde sahte deilde ayarı düşük 2 tane çeyrek çıkmıştı
normalde anlaşılmıyo zaten kuyumcumuz bozarken söylemişti normalden 10-20 lira daha düşüğe alıyolardı
biz takanlarında bundan haberi olduğunu sanmıyoruz
ama sahte takıldığını duymuştum başkalarından da gösteriş merakı işte

Canım benim benim misafirlerin taktığı dışında kaynanamın görümcemin taktığı bütün altınlar sahteydi hemde ben biliyordum bile bile taktırdım sahte altınları tabi düğünden sonrada takılan diğer altınlarıda giden masraflar için bozdurttular burda kocamın hiç suçu yok ama kaynanam o varya o offf off

bende de 2 çeyrek sahte çıktı çoğu düğünde nsanlar kim ne takıyo diye not tutuyolar banada dediler bende dilenci gibi o ne dedimikl ailedde bendim evlenen acemiliğe geldi ben altınında değilim o altınları annemler geri götürcek ona yanıyom kimdi diye haram zııkkım olsun hiç takmada benim moralimi bozma demi ama

benden de bir tane sahte bilezik çıkmıştı. ama bizim düğüne gelen kimsenin bunu bilerek yaptığını sanmıyorum. belki de onlarada birilerinden geldi. evde bulunan bir bileziği getirip taktılar.neyse günahları boynuna:mymeka:

a bu insanlar hic utanmiyormu sahte ceyrek oldugunu ilk defa duydum
ama sahte bilezige sok oldum
hic takma daha iyi

Bana hiç sahte takılmadı. Sadece 2 tane 14 ayar bilezik vardı. boshayallersmile

bendede 1 tane küçük altın sahte çıktı.

insanların sahtekarlığa pirim vermelerine artık neredeyse MAALESEF alışır olduk ama insan düğğününe sevdiklerini en yakınlarını çağırır ve böyle bir olay onlardan gelince daha çok üzülüyor.ben kasıtlı olmadığını düşünmek istiyorum.çünkü düğğünde takı takanların yarısı akraba yarısıda çok yakın eş dost.insan yakınına bunu yapmaz yapmamalı bence.onlarda kandırılmıştır diye iyi niyetle bakmak istiyorum

Back
X