• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğününüzde sahte altın takıldı mı?

vallahi düğünden sonra kontrol ettirmedim ama yoktur heralde...
bizim orda....kameraya çekilip sesli çağırıldığı için pek yapan olmuyor....

Evet birbirlerini kandirmak isteyen cok insan var dugunlerde bos gelmis demesinler diye altin gorunumlu sahte seyler takan cok var ama kuyumcularinda parmaklari yok degil. bir arkadasimin dugununde sahte cumhuriyet altini cikmisti buyuklerden. takan kizin babaannesiydi cok yakin olduklari icin paylasmislar kadin o yasinda yeminler etti meger aldigi kuyumcu yasli gorup kandirmis kadini sahte altin vermis. babaannesi utancindan yerin dibine girmis kuyumcunun kafasina firlatmis altini. yani insanlarin gunahini almadan dusumek lazim diye dusunuyorum cok hassas bir konu cunku.:enbuyukkk:

teyzemin oğlunun düğününde birisi pazarda satılan sahte sarı bilezikler varya ondan takılmıştı. kuyumcu söylemiş sahte bu diye

bizdede 2 tane sahte altın çıkmıştı
kimin taktığını bilmiyorum çokta önemli değil
herkesin kendi şerefi sonuçta o takarken düşünmemiş benmi düşünecem

3 tane sahte yarım altın çıktı
kimin taktığınıda biliyorum ve saklıyorum benimle yaşıt olanda 1-2 seneye kalmaz evlenir gidip aynen bu ablamın bu benim buda kardeşimin adına die göstere göstere takıcam :delphin:

haaa bide 8 ayar bi bilezik çıkmıştı :roflol:

Son düzenleme:
benim düğünümde hepsi tamamdı da
kızıma doğum yaptıktan ve kızım 1 yaşını geçtikten sonra bir zahmet bebek görmeye gelen eşimin amcalarından biri taktı. :1shok: amaaan gülüp geçiyorum şimdi. kendileri bal gibi biliyorlardır ne yaptıklarını çünkü yastık altına altın maltın cukkalayan tiplerdendirler. ha ben bu işlerden hiç anlamam. salağımdır accık. kandırılabilirim kuyumcuda ama onların öyle olduğunu falan zannetmiyorum. üweee bozdururken kuyumcuda öğrendiikk.delikafadulden

2 tane de bizim vardı sahte küçük altınn :roflol:
neden böyle şeylerle uğraşıyor insanlar allahım ya
parası yoksa tebrik etsin yeter bu da ne demek ama dimi a.s

2 tane sahte çeyrek 2 tanede kolye ucu çıktı 1 tande bebeklere takılan boncuklu nazarlıktan : )
kim taktı bilmiyorumda senin altınından çıktı demelerine bozulmuştum ne malum belki erkek tarafı anlaşılmasın diye bana taktı
neyse kim taktıysa saolsun

benim kendi öz halam sahte altın takmıştı sahtede olduğunu bilmiyorum ama 5 milyon dahi yapmıyormuş bide takarken kırıldı yere düştü bizde paraların içine attık şaşırdımm beklemezdim bide eltimin de annesi oluyo herhalde çekemedi ondan dolayı

bırakın sahte altını bana bı tane eski para gibi bişiy takılmıştı cok merak ettım kım dıe ama ne kdr yakınlaştırdıysam da cd kim oldunu bulamadım ...................

1 bilezikle 1 ceyrek altin takilmis kimin taktigida mechul :delphin:
amann ugursuz takilarmis zaten :dilcikar:

Biz evlendiğimizde pek yaygın değildi galiba, takılan altınların hepsi gerçekti.
Ama burayı okudukça çok şaşırdım. Bu kadar çok sahte altın takıldığını sanmazdım.
a.s

benim de 1 tane çeyrek taklidi çıktı tel gibi incecik...
ben kızmadım aksine üzüldüm takan adına

yok canım sahte altında mı takıorlar :1shok:
benım dugunumde hıc cıkmadı :delphin:

1 tane çeyrek çıkmıştı..ama güldüm yani..50 ytl için yaptığı şeye bak...sana takılırken iyi ya..yazık valla yazık

bize 2 çeyrek altın sahte cıkmıstı
2 tanede 20 lira sahte cıkmıstı .
cok sınır olmustuk.
niye boyle bır seye gereksım duyarlar anlamıyorum
madem paran yok takma kardesım
ben senden altın yada paramı istiyorum dımı ama

Back
X