Düğününüzde tahsilat nasıldı?

bızde de 92 kucuk altın 13 bılezık dort tane kelepce bır tane kunye ıkı tane de kupe vardı. annem ve kayınvalıdem beraber cıkardılar sonra kayınvalıdemde durdu altınlar sonra da sabah beraber borclarımızın nereler oldugunu nerelere vermemız gerektıgını ayarladık.cunku esım cok savurgandı

Ah böcügüm ah....iloscugmun bir sözü geldi aklima...

Caciklaya caciklaya damlar...bedavaya gitti bizim a.......!

Ben de o gruptanım delikafadulden

Valla nikahın üstünden çok zaman geçti hatırlamıyorum kaç tane ne varmış ne takılmış çok birşey olsaydı hatırlardım herhalde demek ki iz bırakan birşey olmamış sadece hatırladığım bileziklerimin aldığımız arabanın lastiklerine dönüşmesi gamyoncuiremsu

Senin anlayacağın böcüğüm ortada tahsilat mahsilat yok mafoldumben

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bi arkadasim nisanliyken daha esinin ailesi dugunde oglumuza takilanlar bizimdir demisler, normal mi bu sizce

Ah böcügüm ah....iloscugmun bir sözü geldi aklima...

Caciklaya caciklaya damlar...bedavaya gitti bizim a.......!
en bedava benimki sanırım arkadaşlar beni babam evden kovmuştu.. eşimle evlendik 5 gün sonra nikah günü ev tuttuk yani nikahımızda sadece eşimin rahmetli annesinin dayısı ve karısı vardı şahit olarak sadece nikah yüzüğümüzü taktık o kadar işte sonrada 3 ayda eşyalarımızı almaya calıştık durum olmayınca düğün müğün falan olmadı ama ben böylede mutluyum kocamı ve kızımı dünyadaki tüm hazinelerden daha cok seviyorum ....:1hug:ŞenizŞeniz

anım benim:1hug:

iki yıl önce evlendim. erkek tarafından sadece 5 burma bilezik takıldı sülalesi hiçbir şey takmadı, ev hediyeside almadı.toplamda 17 bilezik takıldı. 70 tanede küçük altın takıldı, bunlarıda benim arkadaşlarım ve akrabalarım taktı. birde eşim set taktı, tektaşla alyansı saymıyorum. para sadece 300 tl takıldı. dünyanın borcuda bize kaldı, küçükleri bozdurduk borç ödedik. bilezikleri kocama bile koklatmıyorum. çünkü hepsini benim ailem ve akrabalarım taktı. babamın kasasında duruyor. o bilezikleride eğitimime kaldığım yerden devam etmek istiyorum, onun için kullanacağım.

klava:kötükedihüso

Helal olsun sana..:lepi:

bizdede aynısı canım..babası olmayınca bütün yükü eşim çektii:asigim:

kız ne akıllıymışsın sen..herkes örnek alsın seni..her zamadenilir takı takılanındır..öyle avanak bulup ta almasın kaynanalar takıları elinden gelinlerin..klava:

o kaynanayakötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:

bizdede aynıydı canım bizdede19 bin tl idibizde krediyle üstünü tamamlayıp araba aldık ama şimdiki aklım olsaydı asla almazdım..o parayı biriktiri ev alırdımm..

önemli olan mutluluk canım ya gerisi boşşş:asigim:

Caciklaya caciklaya damlar...bedavaya gitti bizim a.......!:

Ayyyhhhh çok güldüm valla hakikaten bedavay gitmiş bizim a..... offf beni güldürdünüz mevlamda sizleri güldürsün inşallah

Evlendikten sonra düğünde takılan altınlar falan filan
Gelinle damatın hakkın değil mi?
İster bankaya yatırır isterse de yer bitirir KAyınpeder kayınvalide neden el koymak istiyor.
Anlamadım ben.

Evlendikten sonra düğünde takılan altınlar falan filan
Gelinle damatın hakkın değil mi?
İster bankaya yatırır isterse de yer bitirir KAyınpeder kayınvalide neden el koymak istiyor.
Anlamadım ben.
evet canım haklısın..hatta sadece gelinin hakkı..takı takılanındır..ama uyanık kaynannalar alıyorlarmış baksana..klava:kötükedihüso

evet canım haklısın..hatta sadece gelinin hakkı..takı takılanındır..ama uyanık kaynannalar alıyorlarmış baksana..klava:kötükedihüso

Ama vermeme gibi hakkımız var yani Benim diyebiliyoruz.
Nişanda takılanlar Komple Kızın oluyor
Düğünde Ortak diye biliyordum ama Ortak derken ( karı koca)
anneler girmesin işin içine. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…