- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
anam cok kötü olmus:bbo:
gelın odasında basladım takıdan sonra kaynanam posetle almıs
dedım o altınlar gelcek yoksa cıkmıyorum
getırdıler hemen :jeyyar:
onlara vermedım ama eşim batırdı:roflol::1rolleyes:
Ah böcügüm ah....iloscugmun bir sözü geldi aklima...
Caciklaya caciklaya damlar...bedavaya gitti bizim a.......!
bi arkadasim nisanliyken daha esinin ailesi dugunde oglumuza takilanlar bizimdir demisler, normal mi bu sizce
en bedava benimki sanırım arkadaşlar beni babam evden kovmuştu.. eşimle evlendik 5 gün sonra nikah günü ev tuttuk yani nikahımızda sadece eşimin rahmetli annesinin dayısı ve karısı vardı şahit olarak sadece nikah yüzüğümüzü taktık o kadar işte sonrada 3 ayda eşyalarımızı almaya calıştık durum olmayınca düğün müğün falan olmadı ama ben böylede mutluyum kocamı ve kızımı dünyadaki tüm hazinelerden daha cok seviyorum ....:1hug:ŞenizŞenizAh böcügüm ah....iloscugmun bir sözü geldi aklima...
en bedava benimki sanırım arkadaşlar beni babam evden kovmuştu.. eşimle evlendik 5 gün sonra nikah günü ev tuttuk yani nikahımızda sadece eşimin rahmetli annesinin dayısı ve karısı vardı şahit olarak sadece nikah yüzüğümüzü taktık o kadar işte sonrada 3 ayda eşyalarımızı almaya calıştık durum olmayınca düğün müğün falan olmadı ama ben böylede mutluyum kocamı ve kızımı dünyadaki tüm hazinelerden daha cok seviyorum ....:1hug:ŞenizŞeniz
guzel bir konu olmuş..
bizim düğünde çok para altın bilezik geldi...9 10 tane burma bilezik vardı diğerlerini bilmiyorum tam olarak ne kadardı saymadım...ama tek bildiğim düğün günü bileziklere kadar kaynanam kayınbabamın benden aldığı...zehir zıkkım olsun..
anam cok kötü olmus:bbo:
gelın odasında basladım takıdan sonra kaynanam posetle almıs
dedım o altınlar gelcek yoksa cıkmıyorum
getırdıler hemen :jeyyar:
onlara vermedım ama eşim batırdı:roflol::1rolleyes:
bizde de hasılat bize göre iyi idi ama burayı okuyunca normal geldi :)))
hepsi 10 milyardı..
benim ailem tarafından cok geldı ..eşimin babası olmadıgı ıcın takıların hepsini düğünü bile eşim yaptı..
tahsilat haa :roflol:
bi yerde bu kelimeyi kullanmıştım da arkadaşlarım çok gülmüştü.
benim 25.000 civarında oldu, kimseye kaptırmadım hemen banka kasasına cuuuppyerimseniben
evlenmeden önce takılar ve erkek tarafı diye bi konu okumuştum, kaynanama kaptırmamak için yengemi örgütledim. 2 düğün oldu çünkü. benim memlekette takılanları orda bıraktım. 2.düğündede bi baktım kaynana gelin odasına gelip çeyrek ve paraları aldı hemen, noluyo dedim korktum, bilezikler kolumda kaldı tabi. ama balayından sonra daha istemeden verdi kadın, günahını aldım heralde.
oooooooooo 8 sene önceydiii 750 tl para takıldı 300 dolar altın sayısını bilmiyorum ama küçük altın o zaman 28 tl idi ..550 tl düğün salonuna gitti 13 bilezıK vardı cadı kaynanam en ince bileziklerden yapmıştı iki bilezik hediyelikti diğerleri bizimkilerden geldi...
amagelin oldukdan sonra kaynanam bir bileziği aldı eşim salağı kaRdeşinden borç olmış...annemin ve babamın taktığı bilezikler kaynanamla otururken çalındı ..... şimdilerde setim ve künyelerim kaldı
onlarda para etmez böcüğümmm beleşe gittik anam ....
en kötüsüde kaynanam hep der bedava aldık gelinleri diye
eşimin de benim de ailelerimiz başka şehirlerde yaşıyordu düğünümüzün olduğu şehirden, o yüzden sadece yakın akrabalarımız geldi, tahsilat 11 bin ytl idi, araba aldık ona da üstünü kredi ile tamamlayarak :kedi:
önemli olan mutluluk canım ya gerisi boşşş:asigim:en bedava benimki sanırım arkadaşlar beni babam evden kovmuştu.. eşimle evlendik 5 gün sonra nikah günü ev tuttuk yani nikahımızda sadece eşimin rahmetli annesinin dayısı ve karısı vardı şahit olarak sadece nikah yüzüğümüzü taktık o kadar işte sonrada 3 ayda eşyalarımızı almaya calıştık durum olmayınca düğün müğün falan olmadı ama ben böylede mutluyum kocamı ve kızımı dünyadaki tüm hazinelerden daha cok seviyorum ....:1hug:ŞenizŞeniz
Bir set takimi...10 tanede bilezik erkek tarafi takti....nerden baksan 10 taneye yakinda benim tarafdan geldi...parayi tam olarak hatirlamiyorum....
Galiba....3000 mark ve o zamanin parasi 600 milyon falan....
Ah böcügüm ah....iloscugmun bir sözü geldi aklima...
evet canım haklısın..hatta sadece gelinin hakkı..takı takılanındır..ama uyanık kaynannalar alıyorlarmış baksana..Evlendikten sonra düğünde takılan altınlar falan filan
Gelinle damatın hakkın değil mi?
İster bankaya yatırır isterse de yer bitirir KAyınpeder kayınvalide neden el koymak istiyor.
Anlamadım ben.
evet canım haklısın..hatta sadece gelinin hakkı..takı takılanındır..ama uyanık kaynannalar alıyorlarmış baksana..klava:kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?