- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
burdaki yazılanlardan şunu anladımki
sanırsam düğün yapanlar daha çok cukka toplamış
tüühh şimdiki aklım olsa düğün yapardım :umursamaz:
canım benimde tek alyansım vardı dı diyorum taki gecen yaz üvey kaynım eşimin alyansını alıp gidene kadar :a015:senağlama:sinifsinif: hala derim evimde bir milyar olsaydı da onu alıp gitseydi manevi değeri benim için paha biçilmezdi çünkü ( bi ara ekmek alıcak paramız yokken bile satmamıştık yüzüklerimizi) ahh ahh yaram depreştisenağlamasenağlamabeleşe geldim valla bir alyansa
11 ay oldu evleneli...1'i hasır olmak üzere 4 set...27 yada 28 bilezik(11'i burma olanlardan) 2 pırlanta yüzük.1 kelepçe.10 taneye yakın cumhuriyet.reşat,tuğra dediklerişeylerden..100 den fazla çeyrek.10.000 civarında para...setler,yüzükler,büyük altınlar,bileziklerden 14'ü ve çeyreklerin 50 ye yakını duruyo.bankada..gerisi tabiki borçlara gitii.ama eşimin ailesi almadı kendimiz herşeyi üstlenmiştik kendi borçlarımızı ödemiş olduk..isteselerde alamazlardı eşim takıdan hemen sonra takı sandığını korumasına aldı :) bi ara anneme teslim etmiş.kaynanamda verin isterseniz ben bakayım siz işlerinizi halledin demiş.annemde mecburen bırakmış ona.ve o saniyede eşim farketmiş.bi baktım bizimki sandığı çekiştiriyo annesinin önünden..yapma ayıp falan dedim ama olmaz ya alırlarsaionlara bırakmam die sölene sölene gelin arabasına bindik
masallah senin herif baya gozu acikmis heheheh:))
4 senelik evliyim bileziklerim ve setlerim duruyoo ama dugunde takilann butun para ve altinlari kaynanamklava: aldii dugun borclariymisssss okadar para altinlar gittii gittiii gittii:))))))senağlama
Bu tür seyleri pek konusmam,ama Saruboceq ablam bu konuyu actigina göre bir yanlis yoktur opuyorumnanaktan
Hepsini tam hatirlamiyorum,ama yazmaya calisacagim
3Set, 1 Hasir Seti, 55 bilezik, 1 Besi bir yerde (ama bu aile yagdigari gibi bir sey), 1 Trabzon bilezigi, 9 büyük altin, 6 yüzük, 1 yüz görümlügü olarak takilan,cok degerli bir insandan 20sene önce kayinvalideme verilmis olan altin kolyem(yarim altinli), ceyrekler ve kücük altinlar sanirim toplam 67tane felandi (ama bunu dogru hatirlamayabilirim) ve yaklasik 15 milyar para takildi.
Paranin bir miktarini kayinbabama verdik,her ne kadar istemesede,geri kalani bizde.
yemezlerrrr :jeyyar::jeyyar::jeyyar:gel sen yamacıma yamacıma..bak bişe göstercem:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?