evet
yani nisanliyken daha oglumuza dugunde takilacak olan altinlari biz alicaz ama gerisi senin bak, ona karismayiz demisler sanki marifetmis gibi
biz dugun yapicaz diye eve yeni esyalar, cekyat vs aldik misafirlere ayip olmasin diye, onlari odiycez demisler, yine sizin icin yani falan demisler
kına icin geline basit bi kina takimi almislar iste iki eldiven bi basortusu kirmizi oluyor ya onlardan...ovune ovune surekli bunu soyluyorlarmis, iste pulsuzu varmis daha ucuzmus ama gelinimiz en iyisine layik diye pullu olup daha pahalisini almislar
bayanlar ..bu konuda haklimiyim haksizmi yorum yaparmsiisniz:1hug:arkadaslar okuduklarimin geneelinde su var evin borclarina gitti v.s herkez icin soylemiyorum ama benim yakin cevremde igneden iplige n varsa borcla ev duzeltiliyo ama bu benim icin sacma .illaki herkes evinin guzel olmasini ister ama yoksa cok iceri borclanmaya n gerek varki .
hiiim herkez diyecek cunku su alindi bu yapildi bir eksigim yokk diye,kisacasi desinlere cok gidiyoruz,evin mecburi ihtiyaclarini aldiktan sonra oyle cok iceriyede girmenin alemi yok benceb sonra evlendikten sonra borc ode senelerce cok garip dogrusu millet demesin diye borc oduyoruz haksizmiyim .millete ne benim evimdeki kristal cam bardaktan gumus tepsiden v.s degilmi.oldugu kadar ihtiyacini borcla alabiliyosan al alamiyosan alma eline gectikce duzersin evini haksizmiyim arkadaslar
koskoca k.k. da yorum yapan yokmu yawwwzemuszemusbayanlar ..bu konuda haklimiyim haksizmi yorum yaparmsiisniz:1hug:
catlicam simdiiiÇok üzgünüm çoookbayanlar ..bu konuda haklimiyim haksizmi yorum yaparmsiisniz:1hug:
valla canım ben kiseye gösteriş olsun diye birşey yapmadım canım nasıl istiyorsa öyle yaptım her istedğimi aldım ama gittim ucuz yerleri araştırdım millet 6 tane bardağa 100 tl verirken ben fabrikasına gidipi bütün takımı aldım eşyadan yana çok borcumuz olmadı o yüzden bir tek buzdolaabı vardı onlada altınları bozdurup onu kapattık ama bileziklerimi falan değil sadece küçük altınlarıcatlicam simdiiiçok üzgünüm çoook
canim tamam benim takilar vardi .ama olmasaydida boyle yapardim .ben param yokken birseyi (LUZUMSUZ BIRSEYI LUZUM OLCAGINI ILLAKI ALCAN )MESELA Ggumus takimlar kristaller bulasik makinesine varana kadar aliyolar .ben almam calisirim esime destek olurum yavas yavas alirim diyorum kotu bisey demiyorumkii....ama sirf desinler diye alis veri girtlaga kadar borc yapiyolar .bunu herkes icin demiyorum ben..ben hala ogleyim millet evi diziyo evlendikten sonra esine de yardim etmiyo evlenuir evlenmez bir dusmusuz cocok derdine hoopp hemen cocuk yap boyle insanlar cokk .turkiyede bior cok ev hanimi calismmamaktan yana .esim getirsin ben harcimm oyle degilmi arkadaslar simdi bana gazel okumayin n olurr .ravzanur canımmm eğer okumuşsan o hepsi borca gitti diyenlerin hiçbirinde sana takınlanlar kadar takı yok maalesef. bize olup olacağı 4 bilezik taktılar, 40 kadar küçük altın cüzi bir para. düğün ertesi altınları bozdurduk borçları ödedik çünkü eşimin ailesi bir iğne almadı. evimizin gereğini aldık çoğa kaçmadık pahalıyı almadık ama hepsini insan kendisi alınca maalesef hepsi borca gidiyor. maaşımızda belli ama çok çalıştık çabaladık yeri geldi aç kaldık ama arabamızıda aldık evimizide. mevlam sağlık versin gerisi yalan.
canim tamam benim takilar vardi .ama olmasaydida boyle yapardim .ben param yokken birseyi (LUZUMSUZ BIRSEYI LUZUM OLCAGINI ILLAKI ALCAN )MESELA Ggumus takimlar kristaller bulasik makinesine varana kadar aliyolar .ben almam calisirim esime destek olurum yavas yavas alirim diyorum kotu bisey demiyorumkii....ama sirf desinler diye alis veri girtlaga kadar borc yapiyolar .bunu herkes icin demiyorum ben..ben hala ogleyim millet evi diziyo evlendikten sonra esine de yardim etmiyo evlenuir evlenmez bir dusmusuz cocok derdine hoopp hemen cocuk yap boyle insanlar cokk .turkiyede bior cok ev hanimi calismmamaktan yana .esim getirsin ben harcimm oyle degilmi arkadaslar simdi bana gazel okumayin n olurr .
ah be bocek yarama tuz bastın tuz....
Allah aç gözlü kayınvalidelerden-kayınpederlerden korusun evlenecek tüm kızlarımızı....
Böcüküm yarama tuz bastın yani,
1 set,tam 38 bilezik,sayısını hatırlamadığım altın ve para takıldı,
hepsine ne oldu derseniz,vallahi bilmiyorum,
o zamanki akılla ne yatırım ne de başka birşey,
hepsini yedik sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?