Dukan diyet tariflerim

sadeca ve vuvunun keklerine ilaveten meşhur dukan kekim :)

Kızlar fırın hazır sıcakken ekmeğim kalmamıştı bide hamburger ekmeği yaptım kendime elimin altında bulunsun nemelazım dimi

ellerine sağlık zeynep ablaaa,görünce ağzımın suyu aktı resmen peki bu görüntüler ilk sayfalarda verdiğiniz kek ve ekmek tariflerine mi ait yoksa ayrı bi taarifleri var mı? eğer öyleyse hemen rica ediyorum çok lezzetli görünüolar

hayatım evet ekmek tarifi ordakinin aynısı hamburger ekmeği diye geçiyor kekte nerdeyse aynı sadecenin kekiyle ben oranları değiştirdim malum yulaf kepeği yakında karaborsa olabilir idareli kullanıyom yulafı azlttım b.kepeği ve y. ezmesini çoğalttım birde ben kakaosuz keki pek sevmem kakaoyla gözümede hitap ediyor bol limon rendesi vanilya aroması tarçın h.cevizi bide sütaş ligt meyveli yoğurt
kaç gündür erkenden kalkıp dışarı çıkıyom bir saat sora falan midem kazınmaya başlıyor ee bakıyom etrafa bize göre hiç kahvaltı seçeneği yok bende çıkarıyom çantamdan iki dilim kekimi çaylan bi güzel yiyom işimi hallediyom anlıycann

çok teşekkür ederim zeynep ablaaaa ilk işim yarın hamburger ekmeğini denemek olacak,ben de az önce diğer sayfamızda sormuştum hamburger ekmeği diye geçen mi sen yazmışsın zaten burda şimdi görüyorum :) ben keki sevmem normalde pek ama bunun görüntüsüne içim gitti valla yaa onu da denicemmm sabırsızım yarın için bu arada sütaşın light meyvelisine hiç denk gelemedim ben ilk işim onu bulmak olacak

yap canım yap artık uzun bi süre böle beslencez elimizi alıştırmamız lazım dukan yemeklerine bu yoğurt beni uyuz etmişti zaten aklımdan atamıyodum her gittiğim yerde gözüm onu arıyodu bi gün tesadüf bintaş diye bi markette karşıma çıktı ama büyük markettlerde vardır eminim

sadeca ve vuvunun keklerine ilaveten meşhur dukan kekim :)

zeynepçim valla ellerine sağlık leziz görünüyor kekin ama benimkiler böyle olmuyor ya çok sinir oluyorum kabarıyor ama içi ıslak sünger gibi kalıyor vuvuu bazı taviyeler verdi onları uygulayacağım ilk kek yapışımda bakalım belki benimkilerde tutar

kızlarr dukan diyetinin atak evresindeyim ve yarın misafir geliyor, annem parça bütün et pişireceğini söyledi,ama yağlı ve kızartarak...ben ne kadar başka birşey yiyim desem de olmaz ayıp olur söyle seninkini ona göre pişireyim dedi... et için tarifiniz varmı... haşlama çok mu kuru olur,annem hafif kızartalım yağla dedi olmaz dedim ne yapabilirim sizce

canımcım birşey daha diyeceğim bu konuyla alakalı...ben çabuk olsun diye çatalla çırpıyordum kekleri..bu sefer normal kek yapar gibi 5 dk yumurta ve şekeri sonra en son da hamuru yine 5 dk mikserle çırptım..çok daha fazla kabardı..ben de kakaolu yapıyorum bu aralar,fındık aroması almıştım ya onunla kakao yakışıyor..çift renkli yapıyorum..tarçına ara verdim :)
daha zeynebin tarifine bakamadım,belki de aynıdır.du bi bakem :)

sağol canımm benim geçen hafta hiç fırsatım olmadı bu tür şeyler yapmaya yarın yapacağım ekmek ve kek bakalım inşallah güzel olucak

Canım haşlama tabi ki daha uygun olur ama kızartırsanız da hiç olmazsa peçeteyle yağını alıp yağsız kısımlarını yemeye çalış. Etten az yiyip yoğurt, ayran, peynir gibi şeylerle doyurabilirsin karnını.

arkadaşlar kendime yaprak sarması yaptım ve harika oldu tavsiye ediyorum

100 gr kıyma
1 adet soğan
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
yaprak
tuz ve baharat

iç malzemesini güzelce yoğurdum ve yaprakların içine koyarak sardım.tencereye dizdikten sonra su koydum ve kısık ateşte pişirdim.Vallahi harika olmuştu kızlar

Canım ellerine sağlık. bak canımı çektittirdin şimdi yarın yaprak alıp deneyeceğim.

Üç yada dört büyük kabağı rendeliyoruz üzerine üç bardak su ekliyoruz . bir tane tavuksuyu tablet eğer hazırda tavuk suyunuz yoksa .3 dişde sarımsak doğrayıp kaynamaya bırakıyoruz pişmesine yakın içine bir su bar süt ilave ediyoruz.

Pişince el blendırıyla çorbayı pürüzsüz hale getiriyoruz. Bir kapta yoğurt. bir yumurta sarısı ve limon suyunu çırpıp çoramıza ilave ediyoruz.

Tabağa aldığımızda içine dereotu ve limonu azsa limonu zevkimize göre ayarlıyoruz.

Güzel bi çorbaydı bizim dukan ekmekleriylede iyi gitti

kızlar bişi sorcam, şimdi pirinç unu,mısır nişastası ve mısır ununun besin değerlerini karşılaştırdım..hepsinin 100 gr 74 gr karbobhidrat var, yağ değerleri de aynı 1 gr...mısır nişastasını tolere olarak kullanabiliyorsak pirinç ununu da kullanabilir miyiz acaba?? dukan muhallebisini mısır nişastasıyla yaptım, tadı kötü olmuştu...acaba pirinç unuyla mı denesem bi de???

kızlar bende bugün kendime sütlacı yaptım az önce yedim çok güzel oldu ya ben bu yulaf ezmesini yulaf kepeğinden daha çok beğeniyorum her şeye yakışıyor valla sevemedim gitti şu yulaf kepeğini hee

aaaa sen ciddi misin cinocum?
İlk defa senden duydum kötü oldu diye..2 aydan beri yapan çok onu bu forumda,herkes bayılıyor..hani riskli bir ürün hiç değil bence..acaba senin mısır nişastan mı bozulmuştu?ya da çok mu koydun,ne bileyim şaşırdım çok.
O zaman hiç kasma canım sende pirinç unuyla filan,light pudinglerden yap olmaz mı?

ewt walla, biliyorum herkes beğenerek hüpletiyordu, ben de nişastadan şüphelendim...yenisi alıp bi de onunla deneyeceğim, tarifteki ölçülere birebir uydum...bakalım 2. deneme nasıl olacak?? olmadı pirinç unuyla deneyeceğim bi dee

Merhaba canım,çiğ yumurta konusunda naçizane bir fikrim var.soğuk sütü kaynar derecesinde ısıt ama kaynamasın.yumurtayıda tatlandırıcıyla beraber çırp yavaş yavaş terbiye gibi süte ekle.ama kaynatma.böyle kalınca bir süt olacak.sütün sıcaklığı ile yumurta pişmiş oluyor ama bildiğimiz anlamda pişmiş değil.gönül rahatlıyla yiyebilirsiniz.umarım faydalı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…