Dukan diyet tariflerim

Evet canım güzel fikir öyle deneyim bakalım bide en azından içimize sinerek yeriz dimi.

Size pancar salatası tarifi vererek yiyecek seçeneklerimize katkım olsun istedim.

3-4 tane kırmızı pancar
balzamik sirke 3-4 kaşık
bir miktar tuz(abartmadan:) )
3-4 baş sarmısak

pancarı çig olarak rendeliyoruz içine yukarıda bahsettiğim malzemeleri ekliyoruz.Ben bu salatanın müdavimi oldum hem sağlıklı hemde çok lezzetli.Bu arada pancarın sinirleri yatıştırma ve vücuttan ödemi atma gibi bir çok faydayı olduğunu okumuştum.Afiyet olsun.

kızlar bende bugün kendime sütlacı yaptım az önce yedim çok güzel oldu ya ben bu yulaf ezmesini yulaf kepeğinden daha çok beğeniyorum her şeye yakışıyor valla sevemedim gitti şu yulaf kepeğini hee

yulaf ezmesi gerçekden çok güzel ama yulaf kepeğiyle arasında çoook fark var.tahılların içinde birtek yulafın kepeği nerdeyse sırf protein içeriyormuş.oysa ezmeler yulafın kendisinden yapılıyor yani saf karbonhidrat.bunlarıda dikkate alıp seçimini öyle yapmalısın.üstelik kepek aldığımız yoğun proteinin zararından bizi koruyor ve kollestrolü düzenliyor sev sen şu kepeği canım dukan aşkına

çok haklısında canım işte boğaz ne diyeyim dolmanın sütlacın yerine koyunca böyle oluyor tmm sevdim gitti y.kepeğini

kızlar tek ihtiyacımız 1 limon , tatlandırıcı vee 1 lt suuu:)) heee bi de rende ve tülbent ya da ince delüklüüü süzgeççç:))

1 limonun kabuğunu rendeleyiniz efenim...üzerine biraz toz tatlandırıcı koyup az da limon suyuyla yarım saat bekletiyoruzz..sonra limon kabuklarını, limon suyunu ve normaal suyu deriiiiiiince bir kapta karıştırıyoruz...tatlandırıcı miktarını kendi zevkünüze göre ayarlayınızzz, toz tatlandırıcısı olmayanlar taneli olanlarla yapabilirler, ben splendayla yaptım hiiiiiiçç tatlandırıcı tadı yoktu hatta eşim anlamadı bile eee bu şekerli sen nasıl içiyorsun dedi tülbentle ya da süzgeçle şişelere dolduruyoruzzz...arzu edenler 1 tane taze nane yaprağını biraz ezip içine atabilir, güzel aroma veriyiiiiiiiii ama fazlası acılaştırıyor.... afiyet bal olsun, ferahlık olsuuun efenim içtikçe beni hatırlayııın

dukan diyeti kitabını aldım 1 ay oldu
ama hala başlayamadım okumaya
burda tarifleri görünce de mutlu oldum
en kısa sürede hem tarifleri
hem diyeti denemeye başlıcam
yararlı bi topik olmuş teşekkür ederim.

zeynep abla 'nın kek ve ekmek tariflerini yaptım:) tabi hayatımda ilk defa kek yaptığım için biraz acemilik oldu:) çok şekerli olmuş ama olsun,kaç gündür canım kek istiyodu, oturup yedim 2 dilim şekersiz çayla iyi gitti:)) biraz daha tarçınlı olsaymış süper olucakmış, birde kekim kabarmadı malesef bunca olumsuzluğa rağmen oturup o keki bitirebilirim şu an kendimi zor tutuyorum...
ekmeğe gelince müthiş bir şey yaa...resmen ekmek...keşke onları da sınırsız tüketebilsek ama olmuyor malesef

Tarifler için teşekkürler zeynep ablacım

bu sıcakda harika,hem bize hem evdekilere hatta misafirlere hemen mutfağa gidiyorum.sağol cino teşekkürler sana

rice ederim hayatım afiyet olsun

Zeynep'cim nihayet ekmeğini yaptım. Süpeeeeeeeeeeeer oldu! 2 yumurta, 4 kaşık yulaf kepeği ve 2 kaşık buğday kepeği kullandım. 6'lı muffin kalıbına koydum. Fırına ilk koyduğumda o kadar hızlı kabardı ki taşacak sandım da 200 dereceden 150 dereceye indirdim. Canım sağolasın

afiyet olsun canımmmmmmm beğenmene çok sevindim 6 tane ekmeği berkmine duymasın gizli gizli tırtıkla benim gibi eccük eccük

afiyet olsun canımmmmmmm beğenmene çok sevindim 6 tane ekmeği berkmine duymasın gizli gizli tırtıkla benim gibi eccük eccük

Canım ben keki de 6 kaşık yulafla yaptım. Onu da bu 6'lı kalıplarımda yaparsam günde 2 adet ekmek veya kek hakkım oluyor. İstediğimi yerim artık. Tarifleri UYDURANLARA çok teşekkür ederim ya Süper yaratıcısınız.:79:

Ohhh artık limonatamızda var kim tutar bizi valla çok şükür hiç sıkınıtımız yok herşeyimiz var Hemencik yapıp atıyorum dolaba canım.,

Bende dün annemlere gittiğimde annnem babamın gözüne iyi geliyormuş domates kürüne başlamışlar ona domates suyu sıktı . bende de bir anda yandı . dedim neden olmasın eve gelip hemen domates suyu sıktım ve içine limon. tuz katarak içtim ohhhh çok ferah bir içecekti valla sebze günlerinde içeceğim bundan sonra domates suyunuda içeceklerime kattım. limonata. frappe. ayran. domates suyu. maydonozlu soft içecek daha ne olsun

zeynep hanım yulaf ezmesi nedir?nerden bulabiliriz.bu tarifi yapmak istiyorum ama yulaf kepeği var bende onumu demek istediniz.

zeynep hanım yulaf ezmesi nedir?nerden bulabiliriz.bu tarifi yapmak istiyorum ama yulaf kepeği var bende onumu demek istediniz.

görmüşken ben cevap vereyim dedim..aslında yulaf ezmesi en kolay bulunan ve hemen hemen her markette yer alan bi ürün,migrosta kolaylıkla bulabilirsiniz mesela..sizde ise en zor bulunan kepek var zaten o zaman işiniz gayet kolay..yulaf ezmesi ve buğday kepeğini tariflerimizde kıvam tutturmak için kullanıyoruz böylece çok değerli olan yulaf kepeğini biraz daha idareli kullanmış oluyoruz

çok teşekkür ederim cevap için..migrostan alayım bende o zaman..

Sen yulaf ezmesi ve peynir koymadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…