merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı(
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..
merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı(
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..
hadi kızlar ha gayret,
şampanya patlatmamıza az kaldı, geri sayım başlasın 10-9-8-.......)))))
hadi kızlar ha gayret,
şampanya patlatmamıza az kaldı, geri sayım başlasın 10-9-8-.......)))))
ooooh bol bol et yedin ha.tatlım benım uzun yıllar mutlu olun ınsallah.düğününü de duyarız inşallah burdan.
BEBECİĞİM haklısın fazla üstüne gelmişim...sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap tatlımmm..ama yüzün gözün çökünce panik oldunya bizi de panik yaptın,hemen verdik veriştirdik biz de
canımcım sadece şunu yap,arada bir dene kendini at bir iki lokma birşeyler ağzına enerji verecek ,karbonhidratlı sonra tartıya etkisini kendin gör...tabii bunlar sadece ORUÇLU olduğun için geçerli yanlış anlaşılmasın..hayır ben normalde de böyleyim ama iyi birşey yaptığımı düşünmüyorum zaten...senin şuan her türlü avantajın var korkma ye arada bir oruç tutarken diye dedim...hem istediğin kilodasın,hem oruç tutuyorsun ki çok yağ yakılıyor oruçluyken,arada bir yemeyi dene melange gibi,yüzüne gözüne renk gelsin..çok değil birkaç lokma..yada her öğün değil bazılarında..üzüldüm bebem ondan saldırdım sana hemen
baktın kilo veremiyorsun o zaman yemezsin..aslında güçlendirmenin mantığı da bu ya neyse :)))
Bakalım 2000 li sayfalara kim giriş yapacak
vuvuuu, haklısın
seviyorum seniii
kız bana, ama seviyorumm
akşama söz pide yicem, yarın da ceviz alıyorum
zaten vermem gerekmiyo ki artık
ama bu dukan çok fena, 58 diyodum dukan 59 dedi. Tamam dedim.
Şimdi 58leri görüyorum bi 57.5 olsam mı yaa diyorum.
Ve bu sabah kendimi aslında bi 56 fena olmaz hee diye düşünürken buldum
biri ağzıma kocaman bir lokma baklava sokabilir mi? :18:
Ama mümkünse iftardan sonra :78:
merhaba arkadaşlar..
2000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun...nice 2000 li sayfalara...
Vay be, 2000 sayfa olmuş. 1300 sayfada 10 kilo vermişim :)
Vay be, 2000 sayfa olmuş. 1300 sayfada 10 kilo vermişim :)
gece gece türk kahvesi servisine buyrun efenim.hadi bütün dukancılar..beberongom olsaydı hiçbirini bırakmazdı.yağmırım da bana yok mu diye şakadan bir alınganlık yapar.ben kahvemi kendim yaparım derdi.hadi kızlar nerdesiniz ya?bebeem,yağmurum,yaseminim,yoly,zeynep abla,vuvuum,mustlu hocam,melodim,sakaleyn,gülümsee,cinom,dukan,penacım,asi_peri,vagusum,elettram başka başka kimler vardı ayol siteye bakmadan aklıma gelenler bunlar.adını unuttuğum varsa bağışlasın.ama herkesi bekliyorum gece kahvesine.hepinizi Eki Görüntüle 241400
Kahveye gelemedim canım, kusura bakma. Şirinlere gitmiştim. :78: Bugün de ancak girebildim :))
merhaba arkadaşlar..
Ay dün çok güzeldi berriiniimmm
çamlıca et lokantasında iftar yaptık sonra acıbademde ve caddede gezdik benim tontişimlee
ay çok seviyorum
miktarlarına bakmadan yiyorum zaten. Kepeğin miktarına bakıyorum sadece.
Yahu ödül yemeği için özel bir yer seçmeye kasıyorum ben! Niye ödül yemeğim için kızıyosun ki
güzel bir yer seçicem, onun için rezervasyon yaptırıcam ve öyle gidicem
aaaaa oruç mevzusunda iftarda protein ağır olur diye yemiyorum geceleyin bağırsaklarım sindirebilsin diye proteini sahurda tercih ediyorum, iftarda sebze tercih ediyorum. Sahurda da iftarda midem almıyo, midem rahatsız diyorum uzun zaman açlıktan sonra korkuyorum çok ağır şeyler yemeye, dukana sadık kalmak için cevizi es geçiyorum sadece. Karbonhidrat miktarımı da yoğurtla telafi etmeye çalışıyorum bol bol peynir yiyorum, karbonhidratı proteinden fazla olanları tercih ediyorum. Her gün de meyvemi yiyorum, yemediğim tek şey ekmek şu an güçlendirmeye göre.
Hemen azarladınız beni siz de hee. Küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?