Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

walla canım neler oluyor size böyle yaa walla nazara filan mı geldiniz siz böyle..aman aman böyle ufak şeyler olsun,büyük kazalardan,hastalıklardan korusun Allah..çok geçmiş olsun..

canımmm yaaa çok çok geçmiş olsun kötü bişey çıkmamış allaha şükür ( ben çok üzülüyorum çocuklara bişey olunca yaa benimde yeğenlerim var mümkün olsa her saniye yanlarında olayım canları acımasın bi yerlerine bişey olmasın, ne kadar panik yapmışsındır eminim

ooooh bol bol et yedin ha.tatlım benım uzun yıllar mutlu olun ınsallah.düğününü de duyarız inşallah burdan.

Daha en az 3 sene var ona be canım :)))

vuvuuu, haklısın
seviyorum seniii
kız bana, ama seviyorumm
akşama söz pide yicem, yarın da ceviz alıyorum
zaten vermem gerekmiyo ki artık
ama bu dukan çok fena, 58 diyodum dukan 59 dedi. Tamam dedim.
Şimdi 58leri görüyorum bi 57.5 olsam mı yaa diyorum.
Ve bu sabah kendimi aslında bi 56 fena olmaz hee diye düşünürken buldum
biri ağzıma kocaman bir lokma baklava sokabilir mi? :18:
Ama mümkünse iftardan sonra :78:

2000 !!!!

Son düzenleme:
Amerikalı aktris ve Tom Cruise’ın eşi Katie Holmes’un yeni çekilen fotoğraflarında “korkutucu derecede zayıf” olduğu gözlerden kaçmadı.

Msn ‘Celebrity Fix’in haberine göre, genellikle ince olan yıldız geçenlerde kızı ile havuz kenarında eğlenirken çekilen fotoğraflarda korkutucu derecede zayıf görünüyor

Geçen ay bir kaynak Now Magazine’e aktrisin sıfır bedene düşmeye çalıştığını söylemiş ve şunları eklemişti:

“Kendisinin normalden daha kilolu çıktığı fotoğrafları görünce birkaç kilo vermeye karar verdi ve yemek yemeyi, özellikle proteini azalttı. 38 bedenden 34 bedene düştü ve hala kilo vermeye devam ediyor.”

Başka biri de Holmes’un Hollywood yüzünden kendini “yetersiz” hissettiğini iddia etti ve ekledi: “Onun görüşüne göre, çok yanlış ama, filmlerde rolü almanın tek yolu aşırı ince olmak.”

Holmes'un karnındaki sarkma, paparazzilerin gözünden kaçmadı.

milliyet gazetesinden alıntıdır.
kadın proteini azaltınca gördüğünüz üzere kaslarını eritmiş mahvolmuş.bu yüzden protein ağırlıklı beslenerek sudan değil yağdan verdiğimiz kilolar için dukan bir alkışı daha hak ediyor siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

Bişi olmuyor beberongocum azar azar yiyince, bak ben ödül yemeğimi yedim dün sevgilimden dolayı neler yemedim tartıya korka korka çıktım ama +200 lük bir artış oda dün o kadar karışık yememden dolayı hiç çıkamamıştım tuvalete birazda ödem diye düşündüm, tabi bu benim vücudumda olan bitenler sende patlat hadi bir ödül yemeği artış inşallah olmaz ödülden sonra ama sporu da unutma tabi
Bende bugün acaba 54 e mi insem diye düşündüm dukanda kilo verdikçe veresi geliyor insanın ya

Canım çok üzüldüm söz konusu çocuklar oldumu çok fena oluyorum, aman onlara bişey olmasınnnnnnnnn. Onlar hayatımızdaki en saf en güzel en bozulmamış saf güzelikler.Çok geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
ay bugün pek cıvıl cıvıl kıpır kıpır burası 2000lere geldik heheyt.teşekkürler dukan sen olmasan biz bu kadar insan toplanıp bu kadar şey paylaşıp birbirimizi sanal da olsa(buluşup kaynaşanlar hariç) tanıma fırsatı bulamazdık kk ya ve editörlerimize de teşekkürler.

Son düzenleme:

Kahveye gelemedim canım, kusura bakma. Şirinlere gitmiştim. :78: Bugün de ancak girebildim :))

çok çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın nazar duası oku bol bol.

.sen küsmeeee ben kendime küserim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…