Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya ben aslında onu eleştirmek için değil, ona arka çıkmak için yazmıştım.. Ama diğer kullanıcının yazdığını alıntı yapmadığım için öyle görünmüş. :)

Alınma ama ben alındım. Neyseki alıntıya yanlış cevap vermişsin falan. Burada bazı arkadaşlarımız yanlış anlaşılmak yüzünden problem yaşadılar. Hiç birimizin hoşuna gitmedi, üzüldük falan. Onun için derim ki hepimizin huzuru için şu alıntılarımızı doğru yapalım

Sana da kolay gelsin, umarım rahat rahat kilolarını verir, grubumuzda huzur bulursun

hemen verirsin merak etme sen oldukça azimlisin bende kopmuştum burdan belki arada okumaya devam etseydim böyle olmazdı neyse bundan sonraki güçlendirmeyi beraber yapar kilo derdinden sonsuza dek kurtuluruz inşallah ilk zamanlar bende kilo almadım onca kaçamağa rağmen ama ne zaman proteini kestim tartı fırlamaya başladı zayıflamanın sırrını ögrenmiş ve acabalardan arınmış biri olarak diyet şimdi daha kolay gidiyor

canım bir de bu siteden hesaplar mısın? türkçesi yazıyor yanlarında.yanlışlık olmasın için rahat etsin
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)

Aynı çıktı yine.Bir tek atak devresi 3 gün çıktı.3 gün yapmaya karar verdim.Şimdi alışverişe çıkıp yulaf kepeği bakacağım.Eğer bulamazsam internetten sipariş vereceğim.O gelesiye de 2 gün geçer.Oldu cuma.Haftasonu geldi.Denize pikniğe gidilir.Diet yalan olur.Anca Pazartesi başlayabilirim sanırım bu durumda.İnşallah aktar ya da markette bulurum da pazartesiye kalmam...

Bir insanı üzmek hayatta en çok kaçındığım şeydir.. Özür dilerim öyle bir şey istemeden yaptıysam.. Niye alındın ki? Bence çok güzel bir cevap yazmıştın, kendine güvenmeli ve böyle şeyler için alınmamalısın. Hatta yazdığın cevabı çok beğendiğim için ben de desteklemek için yazmıştım.. Ancak en üstteki alıntıyı koymamışım.. Hatta senin yazdığın şey üzerine ben "buradaki herkes sizin kadar bilgili ve akıllı" yazmıştım..

geçenlerde siteye tekrar dönünce seni sormuştum arkadaşlar arada ugrayıp çıktığını söylediler tebrik ediyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum bu arada kilo probleminin büyük kısmınıda halletmene çok sevindim devamını diliyorum

saol canım benimmmm..ne güzel sonuç almışsınnnn darısı tekrar basıma:) bi bakayım su kabızlık için olan forma.ya yuruyus bantları çok güzel benim arkadasım yemeden kesmeden sabah aksam yuruyodu wermişti biz hepten weririz:)))) ewet ya gizli yapsamda annem bu diyetlerden ölcen bigün her önüne geleni yapma dyo .e bizimkide umut ama dimi:) ama dukan yağlardan gidiyo en güzelide buuu umut yok gerçek warrrrrrrr

Kesinlikle proteini kesmemek lazım.. Günde en az bir öğün protein ağırlıklı olmalı.. Neyse, öğrendik artık.

Senin kadar kaçamak yapıp yapıp kilo veren birini daha görmedim..

Ben inanıyorum sen 1 aya güçlendirmeye geçersin.. :))

evet ya bende artık şu tariflere alıcı gözle bir bakayım yavaş yavaş.yoksa bu kreple böyle beş ay falan geçmez.söylediğin iyi oldu vuvucum birde keke bakayım ilk fırsatta

Öncelikle hoşgeldiniz ablacım, size gereken müdahaleyi beberongo yapmış

canım ya şu kitaptaki beşamel sos tarifini daha önce denedin mi, yaptıysan güzel oldumu ben daha önce hiç yapmadım bir sorayım dedim :44:

Neyse........ ne cevap yazdığımı ben biliyorum.Çoğumuz da.... Beğenmene, güzel bulmana sevindim, kendime güven konumu hatırlattığın iyi oldu, üzerinde düşüneceğime emin ol. Ayrıca beni hiç tanımamana rağmen benim " akıllı ve bilgili " olduğumu ölçüp tartıp herkesle eşit olduğunu saptayıp tüm gruba belirtmen sanırım herkesi mutlu etmiştir.

Kolay gelsin

cnm sayfa 2015 de yazmış vuvu bi bak derdine derman olur belki :)
inş vericez tatlım anladığım kdarıyla çok gençsin daha kıyamam sana .ama annenede bu diyeti anlat onu ikna et bence.senin için de daha kolay olur diyetini yapmak.annelere çocukları hep zayıfmış gibi görünür onada hak vermemek imkansız.benim kızım hep kiloluydu kilo vermesini çok istiyordum.bu yaz artık oda bilinçlendi dikkat ediyor falan hatta 1,5 ay beraber diyet yaptık.şu sıralar hızlı düşüşleri oldu inan hemen panik oldum acaba normalmi aman bişey olmasın diye!ne yapalım bizim kıymetlilerimizsiniz

Elettracım konuya dahil olmayı hiç istemem ama biraz abartıyorsun gibime geldi...mechartemisia seni,beni,hatta hiçbirimizi tanımıyor da olabilir ,senin yazdıklarını anlamayıp gerçek zannedip cevap vermiş bile olabilirdi ki durum öyle bile değil sadece yanlış alıntı yapmış,en fazla söylersin böyle böyle diye..seni bu kadar kızdıracak birşey demedi bana kalırsa kız..üstelik sen de onu tanımıyorsun mesela..ki bu da çok normal..ama ben bu siteye nisanın başında geldiğimde mechartemisia güçlendirmeye geçiyordu..o kadar eski dukancıdır yani...
ama diyorum ya kimse kimseyi tanımak zorunda da değil..düzeltmeni yaparsın,yanlış anlaşılma biter..özür de dilenmiş ayrıca...
neyse bana da alınmazsın değil mi

Bendee yeni katıldımm =) gerçekten hergün motive oluyorum başaranları görüncee =) hoş geldinn

aaa doğru ya ataşehir toplantısı falan diye muhabbetler vardı:))

sende bizim gibi anadolunun bağrında oturuyosun yani

VuVucum tabiki sana alınmam. Ama bariz bi şekilde o yazının alıntı yalnışı falan olmadığı ortada. Ne zamanki ortaya çıktı, çevrilmeye başladı. Nisan ortasında güçlendirmeye geçen birinin bu sitedeki mesajların nasıl çalıştığını biliyor olması gerekmez mi? ( Madem eski Dükancı) Özür dilersin biter gider. Yokk ama hala kendimizi haklı çıkarmak, bi de akıllıymış güvensizmiş falan gibi gerçekten zeytinyağlık durumlar yaptığımızda bence sadece komik oluyor.

İlgine teşekkür VuVu

selam bayanlar,

geçmişi okuya okuya bugünlere geldim nihayet...geçmiş olsun bana

tickerimi değiştirtirdim,yaşasın dukan

dukanı sevmeyenler çatlasın

buarada kalorilerini saya saya sayman olmuş arkadaşımız sözüm sana

bakıyorum da her topikten dışlanıyorsun,biraz sorunsalız sanırsam

bknz:70-79 kg aralığındakiler birlikte zayıflıyor sayfa no:5546-5547

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…