Ya ben aslında onu eleştirmek için değil, ona arka çıkmak için yazmıştım.. Ama diğer kullanıcının yazdığını alıntı yapmadığım için öyle görünmüş. :)
Ya işte, finallerdi, şantiyeydi derken zaman geçti gitti.. Aynen öyle, güçlendirmeyi tam yapamadım.. Aslında 1 ay süper yaptım ve 1 gram almadım, aksine verdim.. Ama tekrar diyete başlamak istemiyorum galiba.. Ben bir 5 gün atak yaparım.. Sonra yediklerime çok dikkat ederim.. Şantiye gezileri bitince de, Ekim sonu oluyor, tekrar bir 5 gün atak ve 2-3 haftalık seyirden sonra belki 2 ay falan güçlendirme yapmayı düşünüyorum.. Kısmet.. Ama ben şantiyeye gidince yemeden içmeden kesildiğim ve daha çok protein olduğu için kilo veriyorum.. :))
Ama buraya girmeyi bıraktığım için oldu asıl.. Yoksa biz seninle güzel güzel yapardık güçledirmemizi yaa..Hep benim yüzümden..
canım bir de bu siteden hesaplar mısın? türkçesi yazıyor yanlarında.yanlışlık olmasın için rahat etsin
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)
Alınma ama ben alındım. Neyseki alıntıya yanlış cevap vermişsin falan. Burada bazı arkadaşlarımız yanlış anlaşılmak yüzünden problem yaşadılar. Hiç birimizin hoşuna gitmedi, üzüldük falan. Onun için derim ki hepimizin huzuru için şu alıntılarımızı doğru yapalım
Sana da kolay gelsin, umarım rahat rahat kilolarını verir, grubumuzda huzur bulursun
canım ya çok geçmiş olsun.geçen son birkaç sayfa içinde(gerçi şimdi daha çok olmuştur) vuvu kabızlık için formüller yazmış bi bak istersen
tatlım ben 76 küsürleri tatile çıkmadan önce görmüştüm aslında belkide ondan böyle bir düşüş oldu çünkü malum dönemdeyim hala bende şaşırdım açıkcası.ama halimden hiiiçç şikayetci değilim yani :)
koşu bandına gelince aslında harika bir alet ama kullanırsanben almayı başardım ama henüz kullanma faslına geçemedim (2 yıl olmasına rağmen )biraz sıkıcı.ama artık sıkıcı mıkıcı havalar soğuyunca yapıcam başka çarem yok artık.birde şuraya bakmanı tavsiye ederim ben sık kullanılanlara aldım ama henüz denemedim çok methediyorlar belki koşu bandına falan da gerek kalmaz http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
hemen verirsin merak etme sen oldukça azimlisin bende kopmuştum burdan belki arada okumaya devam etseydim böyle olmazdı neyse bundan sonraki güçlendirmeyi beraber yapar kilo derdinden sonsuza dek kurtuluruz inşallah ilk zamanlar bende kilo almadım onca kaçamağa rağmen ama ne zaman proteini kestim tartı fırlamaya başladızayıflamanın sırrını ögrenmiş ve acabalardan arınmış biri olarak diyet şimdi daha kolay gidiyor
hemen verirsin merak etme sen oldukça azimlisin bende kopmuştum burdan belki arada okumaya devam etseydim böyle olmazdı neyse bundan sonraki güçlendirmeyi beraber yapar kilo derdinden sonsuza dek kurtuluruz inşallah ilk zamanlar bende kilo almadım onca kaçamağa rağmen ama ne zaman proteini kestim tartı fırlamaya başladızayıflamanın sırrını ögrenmiş ve acabalardan arınmış biri olarak diyet şimdi daha kolay gidiyor
Arkadaşlar..eminim bu tarif de oldukça güzeldir..berrin de bir çok tarif denemiş eski bir dukancı...ancak ekmekte tarifler bölümündeki zeynep ablanın "hamburger ekmeği" tarifini tek geçerim..deneyip kötü diyen de olmadı...bu diyette çok ekmek denemelerin oldu,birçoğu da güzel oldu aslına bakarsanız ama bu hambuger ekmeği hepsinden güzeli...ben üzerine yumurta sarısı sürüp bolca çörekotuna buluyordum ekmeği,hatta birkaç kere kıymalı poğoça gibi yaptım..birkaç kere kuru mayayla yaptım..hepsi çok güzel oluyor..ama en güzeli tarifteki gibi karbonatlı...
ben keke,bu ekmeğe ve pizzaya sardığımdan beri krep yapmayı bırakmıştım..ilk 2 hafta krep yapıyordum..hatta şimdi de unuttum krep yapmayı diye korkuyorum :)
neyse yaparsanız afiyet olsun.
Öncelikle hoşgeldiniz ablacım, size gereken müdahaleyi beberongo yapmışyaklaşık bir aydır formunuzu takip ediyorum. Nihayet bugün yazmaya karar verdim.Sizlerin enerjisi benide bu diyete başlamaya ikna etti.
kitabı uzun süre önce aldım.2 kezde okudum...fakat beni motive eden sizler oldunuz...Bugün atakta 7.günüm...hesaplamada 3 gün atak çıktı fakat
ben bir türlü seyire geçemiyorum.Yaklaşık 2.5 kg verdim...sanırım geri almaktan korkuyorum...
Bu arada 68.5 kg la başladığım diyette 66 kg gördüm...sanırım iftara yakın biraz daha eksilir.Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Sağlıklı kalın.
canım ya şu kitaptaki beşamel sos tarifini daha önce denedin mi, yaptıysan güzel oldumuefenim sevgili ablacım saygılar sevgiler ama akşam iftarda sebze yenmezse valla gelir zorla pişiririm, evinizi işgal ederim
ablacım hem oruç tutuyosun hem 7 gün atak.. Böbreciklerin noluyo.. Yazık değil mi onlara?
tariflerin sayfasını biliyo musun? Orada bir sürü sebze yemeği paylaştım ben son günlerde. Bir sürü dukanistin sebze tarifini bulabilirsin orada. Alternatif olur. Ben en son ton balıklı kabak lokmaları paylaştım, henüz deneyemedim ama ilgimi çekmişti mısır unuyla beşamel sos da yapmayı düşünüyorum hatta üstlerine.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
Bir insanı üzmek hayatta en çok kaçındığım şeydir.. Özür dilerim öyle bir şey istemeden yaptıysam.. Niye alındın ki? Bence çok güzel bir cevap yazmıştın, kendine güvenmeli ve böyle şeyler için alınmamalısın. Hatta yazdığın cevabı çok beğendiğim için ben de desteklemek için yazmıştım.. Ancak en üstteki alıntıyı koymamışım.. Hatta senin yazdığın şey üzerine ben "buradaki herkes sizin kadar bilgili ve akıllı" yazmıştım..
saol canım benimmmm..ne güzel sonuç almışsınnnn darısı tekrar basıma:) bi bakayım su kabızlık için olan forma.ya yuruyus bantları çok güzel benim arkadasım yemeden kesmeden sabah aksam yuruyodu wermişti biz hepten weririz:)))) ewet ya gizli yapsamda annem bu diyetlerden ölcen bigün her önüne geleni yapma dyo .e bizimkide umut ama dimi:) ama dukan yağlardan gidiyo en güzelide buuu umut yok gerçek warrrrrrrr
Neyse........ ne cevap yazdığımı ben biliyorum.Çoğumuz da.... Beğenmene, güzel bulmana sevindim, kendime güven konumu hatırlattığın iyi oldu, üzerinde düşüneceğime emin ol. Ayrıca beni hiç tanımamana rağmen benim " akıllı ve bilgili " olduğumu ölçüp tartıp herkesle eşit olduğunu saptayıp tüm gruba belirtmen sanırım herkesi mutlu etmiştir.
Kolay gelsin
yaklaşık bir aydır formunuzu takip ediyorum. Nihayet bugün yazmaya karar verdim.Sizlerin enerjisi benide bu diyete başlamaya ikna etti.
kitabı uzun süre önce aldım.2 kezde okudum...fakat beni motive eden sizler oldunuz...Bugün atakta 7.günüm...hesaplamada 3 gün atak çıktı fakat
ben bir türlü seyire geçemiyorum.Yaklaşık 2.5 kg verdim...sanırım geri almaktan korkuyorum...
Bu arada 68.5 kg la başladığım diyette 66 kg gördüm...sanırım iftara yakın biraz daha eksilir.Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Sağlıklı kalın.
ahanda evde sadrazam besleyen bir arkadaş daha
hoşgeldiniz efendim
ayy busonolsuncum valla öldüm gülmekten
kız tanımasam "çevir kazı yanmasın" diyo dicem hee.yaa bu freelik olayı çok abartılmadıktan sonra iyiymiş ve bacım. valla herüf gitti gideli evde monarşi ilan etmiştim şimdi sadrazam - vezir filan can sıkıcı oluyo oysaki tek sultan bendim eskiden
bende anadolu yakasındayım ataşehirin en bi fiyakalı yerinde
Elettracım konuya dahil olmayı hiç istemem ama biraz abartıyorsun gibime geldi...mechartemisia seni,beni,hatta hiçbirimizi tanımıyor da olabilir ,senin yazdıklarını anlamayıp gerçek zannedip cevap vermiş bile olabilirdi ki durum öyle bile değil sadece yanlış alıntı yapmış,en fazla söylersin böyle böyle diye..seni bu kadar kızdıracak birşey demedi bana kalırsa kız..üstelik sen de onu tanımıyorsun mesela..ki bu da çok normal..ama ben bu siteye nisanın başında geldiğimde mechartemisia güçlendirmeye geçiyordu..o kadar eski dukancıdır yani...
ama diyorum ya kimse kimseyi tanımak zorunda da değil..düzeltmeni yaparsın,yanlış anlaşılma biter..özür de dilenmiş ayrıca...
neyse bana da alınmazsın değil mi
selam bayanlar,
geçmişi okuya okuya bugünlere geldim nihayet...geçmiş olsun bana
Tickerimi değiştirtirdim,yaşasın dukan
Dukanı sevmeyenler çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?