VuVucum tabiki sana alınmam. Ama bariz bi şekilde o yazının alıntı yalnışı falan olmadığı ortada. Ne zamanki ortaya çıktı, çevrilmeye başladı. Nisan ortasında güçlendirmeye geçen birinin bu sitedeki mesajların nasıl çalıştığını biliyor olması gerekmez mi? ( Madem eski Dükancı) Özür dilersin biter gider. Yokk ama hala kendimizi haklı çıkarmak, bi de akıllıymış güvensizmiş falan gibi gerçekten zeytinyağlık durumlar yaptığımızda bence sadece komik oluyor.
İlgine teşekkür VuVu
buarada kalorilerini saya saya sayman olmuş arkadaşımız sözüm sana
bakıyorum da her topikten dışlanıyorsun,biraz sorunsalız sanırsam
bknz:70-79 kg aralığındakiler birlikte zayıflıyor sayfa no:5546-5547
Canım benim ağlama kıyamam:18: çok güzel gidiyosun, benimki biraz haset mi nekine?????
selam bayanlar,
geçmişi okuya okuya bugünlere geldim nihayet...geçmiş olsun bana
tickerimi değiştirtirdim,yaşasın dukan
dukanı sevmeyenler çatlasın
buarada kalorilerini saya saya sayman olmuş arkadaşımız sözüm sana
bakıyorum da her topikten dışlanıyorsun,biraz sorunsalız sanırsam
bknz:70-79 kg aralığındakiler birlikte zayıflıyor sayfa no:5546-5547
hoşgeldin canımmmm
araştırmacı dukancıkız sen iki topiğide takip edersen tabi yetişemezsin bize bi geldin pir geldin maşallah
yok aslında ben o topiği takip etmiyorum,bugün işte tembelliğim üzerindeydi birazcık araştırma yapiim dedim :78:
nasıl bulduğumu itiraf etmeyeceğim şimcik
vallahi bendende bravoyok aslında ben o topiği takip etmiyorum,bugün işte tembelliğim üzerindeydi birazcık araştırma yapiim dedim :78:
nasıl bulduğumu itiraf etmeyeceğim şimcik
ayyy acaba akşama ne yapsam arkadaşlar evde hiçbirşey yok pratik birşey söyleyin bana ne olurrr
varya kızlar bu zeynep abla harika biri söylemiycem dedim ama dayanamadım ablam affet beni
dün aradı beni bizim ortak bir eczanemiz var dedi eczaneye senin için birşeyler bırakıyorum al ordan neyse aldım benim için bıraktıklarını akşamda afiyetle yedim.eli bi lezzetli bi lezzetli anlatamam.revaniden tutun kurabiyesine dukan hamburger ekmeğine offf offfff akşam bayram etti midem..
ablaaaaaaa harikasın seeennnn
geçenlerde siteye tekrar dönünce seni sormuştum arkadaşlar arada ugrayıp çıktığını söylediler tebrik ediyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum bu arada kilo probleminin büyük kısmınıda halletmene çok sevindim devamını diliyorum
ya arkadaşlar burdaki mesajları okudumda bende kalori diyeti yapıyorum günde 1100 kaloriye istediğimi yiyip içiyorum...sizden fazla bile kilo veriyorum..3 haftada 5 kilo verdim..hergün spor yapıyorum.ama eskidende spor az buz da olsa yapıyordum..fakat sadece simdi bir iki gün arttırdım sporu..dün dondurma yedim.geçen gün irmik helvası...yanii rahatım.siz niye proteinle kafayı bozup kendinize işkence çektiriyorsunuz ..keyfinizden ala sorun mu olur..ben bu diyete gıcık oldum..sürekli aynı şey yemek sinir birşey çünkü..
Aynı çıktı yine.Bir tek atak devresi 3 gün çıktı.3 gün yapmaya karar verdim.Şimdi alışverişe çıkıp yulaf kepeği bakacağım.Eğer bulamazsam internetten sipariş vereceğim.O gelesiye de 2 gün geçer.Oldu cuma.Haftasonu geldi.Denize pikniğe gidilir.Diet yalan olur.Anca Pazartesi başlayabilirim sanırım bu durumda.İnşallah aktar ya da markette bulurum da pazartesiye kalmam...
ayyy acaba akşama ne yapsam arkadaşlar evde hiçbirşey yok pratik birşey söyleyin bana ne olurrr
selam bayanlar,
geçmişi okuya okuya bugünlere geldim nihayet...geçmiş olsun bana
tickerimi değiştirtirdim,yaşasın dukan
dukanı sevmeyenler çatlasın
Neyse........ ne cevap yazdığımı ben biliyorum.Çoğumuz da.... Beğenmene, güzel bulmana sevindim, kendime güven konumu hatırlattığın iyi oldu, üzerinde düşüneceğime emin ol. Ayrıca beni hiç tanımamana rağmen benim " akıllı ve bilgili " olduğumu ölçüp tartıp herkesle eşit olduğunu saptayıp tüm gruba belirtmen sanırım herkesi mutlu etmiştir.
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?