Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne diiimm sen de haklısın tabii bir yandan..aman boşver bacımm cidden uzatılacak mevzu diiil....
ben teşekkür ederim canım..

ayy hakkaten yaa amma densiz,üslupsuz,destursuz bir arkadaşmış bu da, her konuda bir fikri var maşallah,herşeyi birtek o biliyor...
neyse cevabını güzel vermişler :))

selam bayanlar,

geçmişi okuya okuya bugünlere geldim nihayet...geçmiş olsun bana

tickerimi değiştirtirdim,yaşasın dukan

dukanı sevmeyenler çatlasın

hoşgeldin canımmmm

araştırmacı dukancı kız sen iki topiğide takip edersen tabi yetişemezsin bize bi geldin pir geldin maşallah

hoşgeldin canımmmm

araştırmacı dukancı kız sen iki topiğide takip edersen tabi yetişemezsin bize bi geldin pir geldin maşallah

yok aslında ben o topiği takip etmiyorum,bugün işte tembelliğim üzerindeydi birazcık araştırma yapiim dedim :78:

nasıl bulduğumu itiraf etmeyeceğim şimcik

geçen hafta başıma bir olay geldi,size söylemedim içiniz kalkmasın diye

yine detaylara girmeyeceğim ama uyarayım dedim,yulaf kepeklerinizi sıcakta dışarıda bırakmayın arkadaşlar,ben bırakmıştım

valla 1 haftadır kepek mepek yiyemiyorum bu yüzden

kepek yemek te çok önemli bu diyette,ne yapacağımı bilmiyorum:84:

çıkmadan önce bir şey daha paylaşacağım

ailemde herkes şeker hastası,bu açıdan da sık sık şekerimi kontrol ettiriyordum.fakat açlık şekerim hep normal çıktığı için,bir şey yok diye herhangi bir şey yapmıyordum.
bir gün yine internette gezinirken insülin direnci testi (HOMA testi diye geçiyor)ni duydum,yaptırdım 4 e yakın bir sonuç çıktı.Yani insülin direncim neredeyse tavan yapmış,şeker hastası olmak üzereymişim meğersem.doktorum bana bundan sonra şeker ve karbonhidrat alımıma çok dikkat etmemi,bu şekilde kontrollü gidersem sorun yaşamayacağımı iletti.
tabi ben Dukan diyeti ile tanıştım,diyet yaparken vücudumdaki değişimleri hissediyordum.şeker ve yemek krizlerim azalmış,öğlen vakitleri yaşadığım halsizlik ve uyuklama sorunum neredeyse yok olmuştu
pazartesi günü tekrar aynı testten yaptırdım veee sonuç insülin direci:1,5 yani direnç falan kalmamış
hem ağırlığım %15 inden fazlasını kaybettiğim hem de karbonhidrat alımımı çok aza indirdiğim içinmiş.Doktoruma Dukan dan bahsettim, bana kendi vücudunun doğrusunu bulmuşsun,kolestrolünde yok ,kan değerlerinde iyi devam et dedi

herkese hayırlı akşamlar dilerim
gece tekrar görüşmek dileğiyle,öpüldünüz

afiyet şeker olsun balımmm sen çalışıyon yoruluyon akşama pestil gibi oluyosundur muhakkak ee ben onları pişiriyom inanki çoğu zaman sonlarını çöpe atıyodum yani fazla geliyor benden başka dukancıda olmayınca ama şimdi bişeyi yaparken çok gelcek diye korkmuyorum hee yağmurlada paşlaştıkmıydı oldu bu iş diyorum olay bu yani

teşekkür ederim ssoleilcim buraya ilk geldiğim günler sana 'bende ogünleri görebilecekmiyim' derken dukan sayesinde gördüm o günleri ama bu aralardaki koşturmacalarda hiç dikkat edemedim aldığım bikaç kiloda yavaş yavaş gidiyo bakalım,burada int biraz problemli oyuzden bazen açılmıyo kk,anladıgım kadarıyla senınde bıkaç kılo artış olmus sende en kısa zamanda vericeksin hiç şüphem yok

arkadaşım her yiğidin bir yoğurt yiyişi var,buradaki yiğitlerinki de dukan..sen de bir gün kalori sayarak kilo veremezsen aramıza bekleriz..

herkese selamlar, geçmişi okuyup gelecektim ama hem çok yazmışsınız hem de yukarıdaki arkadaşın yazdıklarını görünce dayanamadım daldım, geçmişe dönüyorum tekrar..

o zaman 3 gün yapacaksın canım atağı.bence hep hayatı ve yapacaklarımızı ertelediğimiz için keşkelerle dolu cümleler kuruyoruz.bizler hepimiz mesela keşke dukan ı daha önce tanısaydık da saçma sapan yöntemler denemeseydik diyoruz.bence sen yulaf kepeği gelene kadar yulaf ezmeni al diyete başla her markette bulunuyor nasılsa yulaf ezmesi.ptesi ye kadar en azından atak evresi bitmiş seyire geçmiş olursun.hadi bakalım sevgili dukandaşım.mazeret yok.mazereti olana benden oklava var.buranın eli oklavalısıyım ben.yarın başlamış görmek istiyorum seni

selam bayanlar,

geçmişi okuya okuya bugünlere geldim nihayet...geçmiş olsun bana

tickerimi değiştirtirdim,yaşasın dukan

dukanı sevmeyenler çatlasın

stascım hatırlıyorum seni nerelerdesin yahu?kişiler çoğalınca takip etmek zor oluyor ama ismini hatırladım.nasıl gidiyor bakalım diyet?

Son düzenleme:

Ya bence gerçekten alıngansın.. Çünkü "senin akıllı ve bilgili" olduğundan bahsetmiyorum aslında, seni tanımıyorum ve tanısam bile senin aklını ve bilgini tartmaya çalışmam; senin de cevap verdiğin insandan bahsediyorum.. Sen orada kinaye yapmışsın yaaa (işte ben kaç aydır söylüyorum anlamıyorlar falan gibi), o yorumu yazan insana demek istemiştim. Buradaki herkes de kalori hesabı yapmayı akıl edebilecek kapasitedeler, demek aslında.. Anlamamakta ısrar ettiğin şey hala kendi yorumun üstüne yazmış olduğumu düşünmen.. Hayır canım, senin yazdığın şeye değil, onun yazdığın şeyin üstüne yorum yapıyorum...

Sana bir şey söyliyim ve bunu ciddi ciddi düşün: Birinin sana kötü bir şey söylemeye çalıştığını düşündüğünde, bir durup tekrar düşün ve belki de iyi bir şeyler dediğini anlarsın... Çünkü anlıyorum başkaları seni yanlış anlamış daha önce ve sana çıkışmış; ama ben aslında sana arka çıkmaya çalışıyordum; çünkü verdiğin cevabı gerçekten beğenmiştim... Niye durup senin için uğraştığımı da anlayabilmiş değilim; çünkü ters tarafından bakmaya kendini odaklamışsın. Ama elimde değil, ben bir insanın üzülmesine dayanamam..

Erkeklerle çalışıp onlarla vakit geçiren bir insan olarak herkese şunu söyliyeyim: Biz kadınların genel problemi bu: Çok gereksiz karmaşık düşünüyoruz.. Bazı durumlarda bu büyük bir avantaj da olsa bazı durumlarda bize ciddi kayıplara sebep oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…