bu mesajı çok fena alıntılarım veeeee.. paçanı bırakmam ahahaha
yasommm güçlendirmeye geçince şu kurabiyeyi bi dene derim çok güzel gözüküyler
kikikiki
ermişim benim her şeyi biliyosun madem
kikikikiki
niyse ben iftara kaçayım
bu mesajı çok fena alıntılarım veeeee.. paçanı bırakmam ahahaha
yasommm güçlendirmeye geçince şu kurabiyeyi bi dene derim çok güzel gözüküyler
kikikiki
ermişim benim her şeyi biliyosun madem
kikikikiki
niyse ben iftara kaçayım
Allah kabul etsin cnım senin ve tüm tutan arkadaşlarımın...afiyet olsun bebişim:)
yaseminnnn vallahi kahve içiyorum ve kapatıyorum bu ermiş halini kaçırmak istemiyorummm:)
aaa bukadar olur cnm eşimde Merit hotelde çalışıyosüpersin walla 1 haftada 3 kilo çok iyi gerçekten,bende düğün sebebiyle 56 olmdan bırakmıştım busefer bende sonuna kadar gidicem inş
bırakma paçamı bebeğeeemmmm
canım valla az önce de okuyorum yağmırr zeynep ablanın bıraktıkları içinde kurabiyede saymış bende ala ala ne kurabiyesi acaba bi zeynep ablaya sorayım demiştim sen kurabiye dene diyorsungörüyorummmmmmm görüyorummmmmmm canımm valla bütün tariflere açığım haftaya köye giderken kaçamakları önlemek amacıyla maksimum lezzetli şeyler yapıp götürmem lazım sen bir tadına da bak güzelse bilgi ver bize dee
bayanlaaaarrrrr!!!
kurabiye harika olmuş!!!
tam anlamıyla muhteşem!!!
sağlıklı bi tarif, deneyin derim.
en son paylaştığım unsuz kurabiye bayanlar, çok güzel. Şimdi 5 tane lüplettim valla :)))
sadeca ablacım, çok sağol. Bence sen de seveceksin bu kurabiyeyi, dene derim.
Aslında daha çok çikotop gibi olmuş çikosuz :)))
ama harika!!!
bunu bi de dukutellaya atıp dondurduk mu
offff
amanın
tutun beni bayanlar bayıliciğiiimmm!!!
içinde bi buçuk bardak kıyılmış kayısı olan kurabiyeden 5 tane mi yedin eheh ehehe eheheheehhe şeyyyy aklımaaa bişey geldi deeee ehehe ehehe ehehe
ne geldi ayol anlamadım ahaha
yavrukuşum içinde topu topu 10 kayısı var.
Tüm hamurdan da 15 tane çıkardım
yani kaç ediyo işte oranla
3.3333 kayısı yemişim
hindistan cevizi de 100 gram vardı
15 taneye oranlarsak hım hım; 6,6666 gram hindistan cevizi eder
onu da 5 taneyle çarparsak 30 küsür gram hindistan cevizi yemişim ehehe
az önce verdiğim değerlere de bakarsaaaak misler gibi karbo ve yağ oranı eder dukan için
yasooo bak beni gaza getirdinnnn hepsini gidip kusucam şimdi vuvuu beni dövücek
ehehehehe kusma kusmaa kuru kayısı bende fena bi etki yapıyo da o yüzden
oh oh ne güzel birdaha kısmet olurda gelirsem tanıdık var yaniinşallah canım hep beraber görürüz istediğimiz kiloları
ayol yapsın yapsın o etkiyi yapsın valla çok mutlu olurum yasooommm
domates çorbası içtim büyükçene bi kase
içinde brokoli kurusu vardı, maydanoz vardı
mısır unlu krep yedim kiki naneli naneli
kefir de içtim
sanırsam bu gece halim harap ahahaha yaşasııınnnnn
afiyet olsun bebişiiimmm...valla nazarım değmesin ama bayılıyorum sana ve enerjine masallahh cnm benim..kesinlikle denicem biliyosun şafak 13 az kaldı sen g
sel diyosan eminim öyledr...bu arada enişteniz beni madoya dondurma yemeye davet ediyo...napsam gitsemmi:97: haha giyindim çıkıyorum bile..öptüm hepinizi şimdilikkk
ayol yapsın yapsın o etkiyi yapsın valla çok mutlu olurum yasooommm
domates çorbası içtim büyükçene bi kase
içinde brokoli kurusu vardı, maydanoz vardı
mısır unlu krep yedim kiki naneli naneli
kefir de içtim
sanırsam bu gece halim harap ahahaha yaşasııınnnnn
giderler giderler hiç kasma kendini, ben son kalan kilolardan 5-5 e geçince kurtuldum, önümüzdeki haftada güçlendirmeye geçicem inşallah, zaten bayramdan sonra buralar güçlendirme muhabbetleriiyle dönücek gibi geliyor bana
Canim eline saglik ya sen bu tarifleri verdikce guclendirmeye hala gecemedigime yaniyorum :) Bu arada bu unsuz kurabiyede bayaaa bi toz seker var, sen bunu ödül yemegi yerine mi yedin? yoksa güclendirmede seker serbest mi? Bir de bu misir unlu krep ne ola ki? Ayh bi tarif versen? cok meraklandim?
Arkadaslar benim kilo bu sefer cidden takildi, 15 gündür 52-53 arasindayim hep, asla düsmüyor. Cok sIkIldIm. Oruc tutmaya bagliyorum, gün icinde su icemeyince heralde böyle oldu. Ama sabredicem, 3 kilo kala guclendirmeye gecersem ben kesin onu 5 kiloya tamamlarim
canım vallahi bende hepinizi çok özledim neler yaptınız neler konuştunuz çok merak ediyorum ama 60 küsür sayfada kol gibi gelcek yani bana azar azar bitirmeye çalışcam yok ramazan olmasa ben bigünde okurum onlarıda ramazanda olmuyor vakit kısıtlı neyse
stascım hatırlıyorum seni nerelerdesin yahu?kişiler çoğalınca takip etmek zor oluyor ama ismini hatırladım.nasıl gidiyor bakalım diyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?