Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah kabul etsin cnım senin ve tüm tutan arkadaşlarımın...afiyet olsun bebişim:)

yaseminnnn vallahi kahve içiyorum ve kapatıyorum bu ermiş halini kaçırmak istemiyorummm:)

bırakma paçamı bebeğeeemmmm

canım valla az önce de okuyorum yağmırr zeynep ablanın bıraktıkları içinde kurabiyede saymış bende ala ala ne kurabiyesi acaba bi zeynep ablaya sorayım demiştim sen kurabiye dene diyorsun görüyorummmmmmm görüyorummmmmmm canımm valla bütün tariflere açığım haftaya köye giderken kaçamakları önlemek amacıyla maksimum lezzetli şeyler yapıp götürmem lazım sen bir tadına da bak güzelse bilgi ver bize dee

Allah kabul etsin cnım senin ve tüm tutan arkadaşlarımın...afiyet olsun bebişim:)

yaseminnnn vallahi kahve içiyorum ve kapatıyorum bu ermiş halini kaçırmak istemiyorummm:)

sadeca ablaaacımm şimdi seninnn için kabarmış biraz bi şişkinlik hissediyorum bu aralar yulaf az tüketilmiş sanırım

oh oh ne güzel birdaha kısmet olurda gelirsem tanıdık var yani inşallah canım hep beraber görürüz istediğimiz kiloları

aaa bukadar olur cnm eşimde Merit hotelde çalışıyo süpersin walla 1 haftada 3 kilo çok iyi gerçekten,bende düğün sebebiyle 56 olmdan bırakmıştım busefer bende sonuna kadar gidicem inş

bayanlaaaarrrrr!!!
kurabiye harika olmuş!!!
tam anlamıyla muhteşem!!!
sağlıklı bi tarif, deneyin derim.
en son paylaştığım unsuz kurabiye bayanlar, çok güzel. Şimdi 5 tane lüplettim valla :)))
sadeca ablacım, çok sağol. Bence sen de seveceksin bu kurabiyeyi, dene derim.
Aslında daha çok çikotop gibi olmuş çikosuz :)))
ama harika!!!
bunu bi de dukutellaya atıp dondurduk mu
offff
amanın
tutun beni bayanlar bayıliciğiiimmm!!!

hah bunlar da hindistan cevizinin besin değerleri, dikkatli olmak lazım:

Hindistan Cevizi (100 gram)
525 kalori
06.4 gram protein
36.3 gram yağ
50.0 gram karbonhidrat

Son düzenleme:

içinde bi buçuk bardak kıyılmış kayısı olan kurabiyeden 5 tane mi yedin eheh ehehe eheheheehhe şeyyyy aklımaaa bişey geldi deeee ehehe ehehe ehehe

içinde bi buçuk bardak kıyılmış kayısı olan kurabiyeden 5 tane mi yedin eheh ehehe eheheheehhe şeyyyy aklımaaa bişey geldi deeee ehehe ehehe ehehe

ne geldi ayol anlamadım ahaha
yavrukuşum içinde topu topu 10 kayısı var.
Tüm hamurdan da 15 tane çıkardım
yani kaç ediyo işte oranla
3.3333 kayısı yemişim
hindistan cevizi de 100 gram vardı
15 taneye oranlarsak hım hım; 6,6666 gram hindistan cevizi eder
onu da 5 taneyle çarparsak 30 küsür gram hindistan cevizi yemişim ehehe
az önce verdiğim değerlere de bakarsaaaak misler gibi karbo ve yağ oranı eder dukan için
yasooo bak beni gaza getirdinnnn hepsini gidip kusucam şimdi vuvuu beni dövücek

ehehehehe kusma kusmaa kuru kayısı bende fena bi etki yapıyo da o yüzden

ehehehehe kusma kusmaa kuru kayısı bende fena bi etki yapıyo da o yüzden

ayol yapsın yapsın o etkiyi yapsın valla çok mutlu olurum yasooommm
domates çorbası içtim büyükçene bi kase
içinde brokoli kurusu vardı, maydanoz vardı
mısır unlu krep yedim kiki naneli naneli
kefir de içtim
sanırsam bu gece halim harap ahahaha yaşasııınnnnn

afiyet olsun bebişiiimmm...valla nazarım değmesin ama bayılıyorum sana ve enerjine masallahh cnm benim..kesinlikle denicem biliyosun şafak 13 az kaldı sen g
sel diyosan eminim öyledr...bu arada enişteniz beni madoya dondurma yemeye davet ediyo...napsam gitsemmi:97: haha giyindim çıkıyorum bile..öptüm hepinizi şimdilikkk

ayyy sadeca ablacım valla gel gel ben yaparım sana yeter ki geç güçlendirmeye
hadi afiyet olsun light dondurmadan 3 top gider bence ehehehe 2 vanilyalı 1 kakaolu

Canim eline saglik ya sen bu tarifleri verdikce guclendirmeye hala gecemedigime yaniyorum :) Bu arada bu unsuz kurabiyede bayaaa bi toz seker var, sen bunu ödül yemegi yerine mi yedin? yoksa güclendirmede seker serbest mi? Bir de bu misir unlu krep ne ola ki? Ayh bi tarif versen? cok meraklandim?

Arkadaslar benim kilo bu sefer cidden takildi, 15 gündür 52-53 arasindayim hep, asla düsmüyor. Cok sIkIldIm. Oruc tutmaya bagliyorum, gün icinde su icemeyince heralde böyle oldu. Ama sabredicem, 3 kilo kala guclendirmeye gecersem ben kesin onu 5 kiloya tamamlarim

yAseemiin'cim, ben de son 4 kilom için bugünden itibaren 5+5 yapmaya başladım. İşallah etkili olur :)

canımcım tabii ki tatlandırıcı var içinde :)
şeker yok :)
güçlendirmede şeker yok tabii. Mısır unlu krep de tarifler sayfasında var canım berrin paylaşmıştı. O yani :)
canım oruç işi bitsin de öyle bakarsın istersen duruma. Oruç bi garip etkiliyo çünkü iyi mi kötü mü ben de karar veremedim. ama sahura kadar bol bol su iç ben öyle yapıyorum. İftarda o yüzden o kadar yiyemiyorum ki bol bol su içmekten. Midem kocaman oluyo çünkü
Ben kurabiyeye yumurta akı, tatlandırıcı, kayısı ve hindistan cevizi koydum sadece canlarım. Fındık da koymadım. Fındık konsa daha sert olurdu, o zaman tam kurabiye olurdu
benmki kayısı topları oldu :)))

öyle ablacım valla Ramazan yüzünden takip etmek zor oluyor.özlettin kendini.herşey yolundadır .sağlığın yerindedir inşallah

ya ben bu dukatellayı daha önce niye denemedim ki harika oldu ya aynı bitter çikolata tatlı krizim gelmişti.süper oldu yaa
tarifi kim yazmıştı hatırlamıyorum ama ellerine sağlık..Bu arada canı pizza isteyen dukanistler vuvuunun pizza tarifii harika ötesi bir şey...sahurda 2 yemek kaşığı yulaf kepeğine göre yapıyorum hem tok tutuyor hem de müthiş lezzetli.

kızlar gündüz yaptığım tuzlu kek denendi yumuşacık olmuş bir daha yaparken dereotu ya da maydanoz da koyarım gerçekten güzel olmuş uydurma tuzlu kekim yumuşacıktı vallahi bu kadar beklemiyordum

Son düzenleme:
kızlar bir şey sorucam
şimdi topiğin yan kısmında çıkan reklamdan hatırladım hani mesut yar antakya biberi ile zayıflamış ya
ben gerçektende samadağ biberi arıyorumi internette bir iki yer buldum ama hiç anlamam gerçek mi değil mi
nerden bulabilirim?p+s günlerinde yesem 3-4 tane meto yu hızlandırsam şöyle tam gaz fikri olan var mı
normalde diyetle birlikte acıpul biber,jalapeno,acı hardal falan tüketiyorum ben,açıkcası yemek zor geliyor ama işe yaradığını düşünüyorumibu antakya biberi hakikaten çok acıymış bilen var mı:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…