aneeee alıcılar çıktı ben kaçıyımzeynep abla ve ben anadolu yakasındayız canım.
sevgili dukancılar...mesajımı görüp cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Beberongo,berrin,sadeca ilginiz beni çok mutlu etti...iftarda sebzeli tavuk köftemi ve yağsız salatamı yiyerek seyire adım atmış oldum...2+2 yapmayı düşünüyorum...77 gün yapmam gerekiyor hadi hayırlısı...
arkadaşlar bir taraftanda geçmişi okumaya devam ettiğim için size yetişemiyorum...Oğlumdan bilgisayarı kapmakta ayrı bir sorun...o nedenle cevap yazmakta zorlanıyorum... bu alıntı işinide tam çözmüş değilim...kusura bakmayın hepinizi öptüm...
o zaman 3 gün yapacaksın canım atağı.bence hep hayatı ve yapacaklarımızı ertelediğimiz için keşkelerle dolu cümleler kuruyoruz.bizler hepimiz mesela keşke dukan ı daha önce tanısaydık da saçma sapan yöntemler denemeseydik diyoruz.bence sen yulaf kepeği gelene kadar yulaf ezmeni al diyete başla her markette bulunuyor nasılsa yulaf ezmesi.ptesi ye kadar en azından atak evresi bitmiş seyire geçmiş olursun.hadi bakalım sevgili dukandaşım.mazeret yok.mazereti olana benden oklava var.buranın eli oklavalısıyım ben.yarın başlamış görmek istiyorum seni
geçen hafta başıma bir olay geldi,size söylemedim içiniz kalkmasın diye
yine detaylara girmeyeceğim ama uyarayım dedim,yulaf kepeklerinizi sıcakta dışarıda bırakmayın arkadaşlar,ben bırakmıştım
valla 1 haftadır kepek mepek yiyemiyorum bu yüzden
kepek yemek te çok önemli bu diyette,ne yapacağımı bilmiyorum:84:
ayyy sadeca ablacım valla gel gel ben yaparım sana yeter ki geç güçlendirmeye
hadi afiyet olsun light dondurmadan 3 top gider bence ehehehe 2 vanilyalı 1 kakaolu
sevgili dukancılar...mesajımı görüp cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Beberongo,berrin,sadeca ilginiz beni çok mutlu etti...iftarda sebzeli tavuk köftemi ve yağsız salatamı yiyerek seyire adım atmış oldum...2+2 yapmayı düşünüyorum...77 gün yapmam gerekiyor hadi hayırlısı...
arkadaşlar bir taraftanda geçmişi okumaya devam ettiğim için size yetişemiyorum...Oğlumdan bilgisayarı kapmakta ayrı bir sorun...o nedenle cevap yazmakta zorlanıyorum... bu alıntı işinide tam çözmüş değilim...kusura bakmayın hepinizi öptüm...
yAseemiin'cim, ben de son 4 kilom için bugünden itibaren 5+5 yapmaya başladım. İşallah etkili olur :)
ohh çom iyi gitti valla bebişimm ama 2 top bi vanilya bi kakaolu..ama hiç denememiştim süpermiş:) ama çok komiktik eşim oturup yiyelim dedi ben ya olmazz külahta alalım yürüye yürüye yiyelim dedim..ya külahı yiyemeyiz demesiyle uyandım:) kuplara koydurduk öle kaşık kaşık yedik:) arada sırada yenebilir valla çok beğendim...diyet olmıcak kadar iyiydi:)
ne demek asiyancım her zaman:) msg ları okuduğumuz kutucuğun sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla var oraya tıklarsan konuya cevap vermiş olursun..toplu alıntıda onun yanındakı kutuyu tıklıyosun sonra konuya cevap vere tıklıyosun bu kadar:) yediklerinde afiyet şeker olsun...çok başarılı bi menü
haydeeeee gel gel türk kahvesine gelgelin güzeller hepinize benden yatmadan türk kahvesi:81:
Sadeca, Violet8, Yolanda ve Beberonga ee bizde birgün buluşalım ve Dukan günü yapalım :86:
Bugün dukan usulu yaprak sarması yaptık süper oldu ....
Deneyen varmı bilmiyorum ama süper oldu tavsiye ederim kızlar....
Sadeca, Violet8, Yolanda ve Beberonga ee bizde birgün buluşalım ve Dukan günü yapalım :86:
Bugün dukan usulu yaprak sarması yaptık süper oldu ....
Deneyen varmı bilmiyorum ama süper oldu tavsiye ederim kızlar....
haydeeeee gel gel türk kahvesine gelgelin güzeller hepinize benden yatmadan türk kahvesi:81:
kız uykumuz kaçıcak Allah canını almasın
ellerine sağlık canım benimmm ben şimdi leslie ile yüricem 3-4 mil
sen de ona katıl gel
napim valla seviyorum kahveyi.tamam ben de geliyorum yürüyelim leslie ile
kız uykumuz kaçıcak Allah canını almasın
ellerine sağlık canım benimmm ben şimdi leslie ile yüricem 3-4 mil
sen de ona katıl gel
oyy yakışıklının annesiii yapıcaz yapıcaz tüm istanbullu dukanistler dukan günü yapıcaz bayramdan sonra kısmetse
ay çok tatlı bu bebiişşş onu da getir seveliiimmm
bu arada sarmayı deneyen vardı çokça, lezzetli oluyomuş ama ben hala tembel tembel oturuyorum, işim gücüm kayısı
Valla vücudun merkezi totoşko diye bi fıkra vardı ya, hak veriyorum kendisine
haydi leslie ye..
Berrincim beceriklisin maşallah canım Ellerine sağlık...
kahve içinde teşekkürler...
Herkese çalışan metolu bir gece diliyorum...
ay süper olur inşallah bigün toplanmayı başarırız:) nınımcım 8 ay dukan yapılırda denenmez olunurmu hiç:))..şahane oluyo gerçekten
İnşallah yapacağız bu toplanmayı nasıl güzel olur değilmi..
Hele birde yaprak taze körpe olursa süperrr
ablacım teşekkür ederim.keşke yanımda olsaydınız da kahveleri karşılıklı içebilseydik
Canım benim olsun gönüller bir yaaa...teşekkürederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?