kız uykumuz kaçıcak Allah canını almasın
ellerine sağlık canım benimmm ben şimdi leslie ile yüricem 3-4 mil
sen de ona katıl gel
napim valla seviyorum kahveyi.tamam ben de geliyorum yürüyelim leslie ile
valla 5 mil yürüdüm leslie ile
Allah beni top edecek top..
canım çıktı, şimdi duşa gidicem.
oh berrinim valla yürü leslie ile yürü mis gibi hatun yapmış videoyu
spor salonuna servet bağışlayanlar utansın
sözüm meclisten dışarı tabii bayanlar, tercih meselesi. Tabii işin içine öğrencilik de girince :78:
Yapalım tabii ben eski topiğimde ( prematüre anneler ) yapmıştık halen telefonlaşıyoruz çok güzel arkadaşlıklar oluyor...
Yakışıklı erkeğimi getiririm getirmesine ama bizim welet biraz utangaç
Evet müdür kimfıkrası ...
Ben arada ilaç kullanıyorum ne yapayım..
Eşim ameliyat yapacağı hastaya bağırsaklarını boşaltsın diye reçet ettiği bir ilaç...
Çok sık kullanmadığım sürece bir problem olmuyor...Napim sıkıntım olunca öyle hallediyorum...
ayy eşiniz uperatür mü hihihihi
benim de operatör doktorum ah ercan bey ah
canım nasıl tatlı bi adam, herkes öyle olsa keşke. Abi gibi, baba gibi güven veriyor insana.
Ay mesele sapmasın efendim, inşallah hemen güçlendirmeye geçin de kayısının hikmetlerinden faydalanın
müdür kimmiş gördük dukanda
nınım ablacığım sen getir ben onu utansa da öperim hihihi utanınca ağlamıyosa sorun yok ben uğraşırım onunla
erkek çocuklarını ne seviyorum
ben gelene kadar kimse kalmamış tabii.
Ben de duş alıp yatıcam canlar, bol eksili günlere uyanııınnn
Heehehehe sanırım çakalımama bak bıçaklarda güzeldi yani kırmısı kırmısı
Ya ben zaten vazgeçtim puding olayından sen var demiştin ama migrostan almadım bile, işte üşenmesemde gurmenetten jelatin alsam puding işlerine giricem ama ona da üşeniyorum bi üşengeçlik geldi bu aralar, hatta seninle haftasonu konuştuğumuz olayı da bayram tatiline kadar halletmem gerek üfff püffff zaten 57,400'e düşmüşümmmm
aaaaaaaa bi iyi geceler diyelim dedik herkes toz oldu...neyse bende toz olayım..iyi geceler kızlar...iyi geceler hatunlar nasılsınız bakim....
ne demek ablacım, ohh afiyet bal şeker olsun :)
bu arada ilk mesajımda yaşını bilmediğim için densizlik ettiysem özür dilerim :78:
bu arada 2+2 çok iyi fikir, 77 gün için ideal. Çünkü hem yumruk etkisini kaybetmiyor, hem 1+1in mehter etkisinden kurtulmuş oluyosun. Hadi bakalım, başarılarrrr :)))
densizlik falan yok ortada...burası sanal alem...birbirimizi görmüyoruz,duymuyoruz...işin içinde mimiklerde yok...bütün iş kelimelerde...dolayısıyla özüre gerek
yok...bütün iyi niyetinle cevap yazıp bu acemi dukancı ablanı mutlu ediyorsun...sevgilerimle...
saksmavisi nerede
kayıplarda o da heralde.
canım iyi yolculuklar...iyi tatiller güzel güzel gez eğlen gel:)
geçenlerde uğramıştı..yatılı misafiri gelmiş o yüzden giremeyebilirim demişti...hatta gelen küçük misafir bitek pc başında duruyomuş zaptetmiş yani bizimkine sıra gelmiyodur:)
canımm ya bugün delirtti bu safya beni..neyseki düzelmiş artık...valla ebnde durumlar pek belli deil reglim bitince ortaya çıkıcak ama artık tıkandım bende sanırım...ama artık umrumda deil valla ay sonu güçlendirmedeyim nett
gece gece türk kahvesi servisine buyrun efenim.hadi bütün dukancılar..beberongom olsaydı hiçbirini bırakmazdı.yağmırım da bana yok mu diye şakadan bir alınganlık yapar.ben kahvemi kendim yaparım derdi.hadi kızlar nerdesiniz ya?bebeem,yağmurum,yaseminim,yoly,zeynep abla,vuvuum,mustlu hocam,melodim,sakaleyn,gülümsee,cinom,dukan,penacım,asi_peri,vagusum,elettram başka başka kimler vardı ayol siteye bakmadan aklıma gelenler bunlar.adını unuttuğum varsa bağışlasın.ama herkesi bekliyorum gece kahvesine.hepinizi Eki Görüntüle 241400
günaydın dukancılar, bugün 92 günüm ve ben 21,9 kg atmış bulunmaktayım. dukan amcamı seviyorum. mac donalds reklamı gibi oldu ama işte bunu seviyorummmmm....bayramda 82 olmayı hedeflemiştim. yakalayabilecekmiyim merak ediyorum. hepinize kolay gelsin.
ahahaha cinom alemsin yaa
Ama ben hiç hoş değil bu yaptığınız, kaynak gösterin dediğimde anason her türlü ağrıya iyi geliyor yazmış..
sinir hat safhadaydı bende o yorumu görünce.
ben de duvara yorum yazıcam hocam. Biz burada onların tariflerini yayınlarken alıntıdır diyoruz. Üstüne üstlük bir de zeytinyağı gibi davranıyo, terbyszce yorumlar yapıyo.
oyy berriniiim ben e dün akşam türk kahvem bittiği için coffee crown'un light nescafesinden aldım onu içtim, canım ellerine sağlık.. :))))
en kısa zamanda gidicemmm :)))
merak ediyorum cidden doğunun parisi diyolar.
benim aslında isteğim tüm doğuyu gezmek.
dur dur ben yarın çalışmıyorum akşama bi tiramisu girişimlerim olabilir
canııım giremedim ben siteye sbaha kadar. Sahurda da baktım ama ı-ıh
ben bu mesajı görmedim, duymadım sevgili dukanist
ama buna öldüm gülmekten
.. var dediler geldik
çok kullanırım ben bu cümleyi noktalara duruma uygun herhangi bi kelime koyarak
bayanlar oruç zamanı saat kaçta tartılmalı?
Ne zaman acaba doğru sonucu alabiliriz?
Tartı bize yalan mı söylüyo merak ediyorum. Ben normal yemek yeme düzenimi düşünüyorum mesela; akşam 18:30-19:00 arası yemeğimi yiyordum, sabah da 6:30-7:30 arası bir saatte tartılıyordum. Bu süre zarfında uyku dolayısıyla akşam yemeğinden sonra da bir şey tüketmediğim için aynı oruç gibi oluyordu. Yine aynı şekilde düşünüp sabaha karşı 4:30da yediğimiz için gün içinde 16:00-17:00 gibi tartılıyorum. Acaba sonuç doğru mudur merak ediyorum.
Bu konuda yorumu olan varsa ve paylaşabilirse çok memnun oluruumm. :))))
tarifler için yaptığınız güzel yrumlar için de ayrıca teşekkür ederim :)))
güçlendirme için her şeyi yapıyorum ki sizler de bir an önce kilolarınızı verin ve güçlendirmeye geçmek isteyin; kaçamak yapmayın diye :)))
nurcikimmm hayırlı olsun güçlendirmen :)))
bu akşam senin kremandan yaparak pasta denicem, ya da tiramisu.
arkadaşlar kitabım dün geldi ve okumaya başladım. bir yandan da sizi takip ediyorum
bayram tatilinde başlıyorum inşallah, bir yıla yakın bir süreç beni bekliyor bu gözümü korkutsa da sizin gibi enerji dolu arkadaşların ve süper tariflerinizin olması rahatlatıyor beni...
ysfmir canım yeniden geçmiş olsun
berrin kekin çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık
güçlendirmeye geçip de kilo vermeye devam eden arkadaşlara öyle bir imreniyorum ki, umarım ben de o günleri görürüm
sevgilerimle iyi geceler hepinize...
kızlar ,buğday yada yulaf kepeklerimiz çok kıymetli onları uygun şartlarda koruyalım.tabii çoğunuz biliyorsunuz ama bilmeyenler olabilir diye hatırlatayım dedim .bi arkadaş bu konuda sorun yaşamış sanırım. kepekleri buzdolabında saklayın dışarda kalmak zorundaysa da ağzı iyi kapanan cam kaplar kullanın ve kavanozların içine birkaç defne yaprağı koyun bozulmayı böceklenmeyi önler. hepinize -li geceler
arkadaşlar kitabım dün geldi ve okumaya başladım. bir yandan da sizi takip ediyorum
bayram tatilinde başlıyorum inşallah, bir yıla yakın bir süreç beni bekliyor bu gözümü korkutsa da sizin gibi enerji dolu arkadaşların ve süper tariflerinizin olması rahatlatıyor beni...
ysfmir canım yeniden geçmiş olsun
berrin kekin çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık
güçlendirmeye geçip de kilo vermeye devam eden arkadaşlara öyle bir imreniyorum ki, umarım ben de o günleri görürüm
sevgilerimle iyi geceler hepinize...
ya arkadaşlar burdaki mesajları okudumda bende kalori diyeti yapıyorum günde 1100 kaloriye istediğimi yiyip içiyorum...sizden fazla bile kilo veriyorum..3 haftada 5 kilo verdim..hergün spor yapıyorum.ama eskidende spor az buz da olsa yapıyordum..fakat sadece simdi bir iki gün arttırdım sporu..dün dondurma yedim.geçen gün irmik helvası...yanii rahatım.siz niye proteinle kafayı bozup kendinize işkence çektiriyorsunuz ..keyfinizden ala sorun mu olur..ben bu diyete gıcık oldum..sürekli aynı şey yemek sinir birşey çünkü..
harika bir haber bu stashepimizin doğru yolda olduğunun en güzel kanıtı.
jelatin bulmaya çalışan arkadaşlar,tüm aktarlarda bulabilirsiniz hemde çok uygun fiyatlarla.yaprak olanın kullanımı çok kolay pudinglerde çok güzel oluyor öneririm.
aaaaaaaa bi iyi geceler diyelim dedik herkes toz oldu...neyse bende toz olayım..iyi geceler kızlar...
önce misafirler bastı ablacım sonra da bikaç gün tatile gittim yoktum,bugün döndüm kuruldum pc başına anca 1985e gelebildim dahaa..(aa doğum tarihim bu arada):)) az önceki mesajımda da belirtmiştim ama burdan bi kez daha yazayım başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
döndüm canım döndüm sizi bırakıp kaybolur muyum hiç :))
oyy sadecam idolüm benim nasıl da hatırlarmış..ay ne zıpır çocuktu var ya zaptetti benim pc yi vallahi sıra gelmedi yaa,küçücük çocuk gözlerine yazık valla ama işte ailesi de izin veriyo naparsın
aaa berrincik beni unutmuşsun şu an gece gece nasıl canım çekti anlatamam
afiyet şeker olsun balımmm sen çalışıyon yoruluyon akşama pestil gibi oluyosundur muhakkak ee ben onları pişiriyom inanki çoğu zaman sonlarını çöpe atıyodum yani fazla geliyor benden başka dukancıda olmayınca ama şimdi bişeyi yaparken çok gelcek diye korkmuyorum hee yağmurlada paşlaştıkmıydı oldu bu iş diyorum olay bu yani
canım cicişlerim azar azar geçmişle aramdaki meseleyi kapatmaya çalışıyom ama bu gidişle bitmiycek tam 60 sayfa yazmışsınız ben yokken napsam bu sefer atlasammı bu sayfaları bu seferde sanki çok değerli bişeyimi kaybetmiş gibi bir duyguya kapılıyorum yeni akideşler gelmiş hoşgelmişler violetcim bigün yağmurun kılığında eczaneye gidebilirsin valla onlar verir zeynep abla bişey bırakcaktı dersen hemen verir onlar yanisanada yollarım canım nolcek yaniiizaten yaptığım şeyi bitiremiyorum yazık oluyor
vuvuucum çok teşekkürler canım...aynen bundan sonra görmüyorum bu tip msg ları...aslında bende sizler gibi düşünürüm normalde ama dün nolduysa oldu işte..uğraşmak laf anlatmaya çalışmak yok
ay ne güsel yaa helal olsun zeynoşumuza sahiden insanlar kendini belli ediyo sanal ortamda bile olunsa
keşkeee
hoşgeldin asiyancım...eminim bilinçli bir dukancı olacaksın kolaylıklar diliyorum diyetinde..fakat bence yanlış yapmışsın ben 101 kiloyla bile 5 gün yaptım atağı hem oruç hem atak hem yaz bu kadar zorlamasaydın keşke bünyeni...gerçi ben test yapmamıştım kafama göre belirlemiştim ama yapsaydım benim kilomda olan birine anca 7 gün verirdi test...hemen seyire başlamanı tavsiye ederim...kitabı okuduğunda asıl seyir döneminde verileceği kilonun yazıyo zaten görmüşsündür illaki...tekrar aramıza hoşgeldin:)
tatlım panik yapma dur sakin ol:) asıl olması gereken yulaf kepeği zaten..onuda internetten rahatlıkla edinebilirsin zaten linkleri vermiş arkadaşlar..buğday kepeği en kolay bulunanı makarna reyonlarında duruyo marketlerde..kabızlığın varsa ondanda tüketirsin kitapta orda adı geçiyo buğdayın..
bennnn:)
bulgur çerezi nedirallahım neler duyuyorum...arkadaşım valla hiiiiç duymadım nerden alınıyo nası bişi ve en önemlisi lezzetli bişimi...şimdiden teşekkürler:))
yok artık tarhana çerezidemi var amanın bende kendimi pisboğaz bilirdim bu tip şeyler nası kaçmış bendenn
vuvucuma katılıyorum benimde biçok denemem oldu ekmekle ilgili kesinlikle karbonatlıyı tek geçiyorum...ben normal uzun kek kalıbında yapıyorum ama çok kısık ayarda içini çeke çeke pişince tam ekmek gibi oluyo deneyin ekmek hasreti çekenler:)
berrincim ellerine sağlık görüntü çok çekici eminim tadıda öyledir:)
ayy anladım noldunu...hay allah talihsizlik olmuş senin için cnm...tatlım ben hani bi tür saklama kapları varya isim yazabiliyomuyum bilmiyorum t..p...w..r araları sen doldur:) onun bakliyat saklama kutusunu kullanıyorum..hava almadığı için sadece kepek deil bütün unlar herşey tazecik duruyo...yada en garantisi tabi buzdolabında tutmak..bide ayrıca bi not denemedim ama olabilir..mesela fazla aldık kepekleri ben mısırununu çok ara dere kullandığımdan hep dipfirizde tutuyorum donmuyo direk kullanılıyoya aslında bence kepekte atılır buzluğa...benim dolap şimdi dolu biraz boşalsın oraya atmayı düşünüyorum...
amanınnn zeynoşcum nerde bu eczane:)) yanlış anlamaaa kendim için deil arada bişiler bırakabilirim die sordum:)
hadi yaww hangi semtteee :82:
ben geldiiim bebişlerr:79: neler yapıyorsunuz bakalım? bi 5 günlük tatile gittim nete giremedim ve şu an yaklaşık 60 sayfa beni bekliyor..20 sayfa kadar telefonun miniminnacık ekranından okumaya çalıştım iyi ki de okumuşumayol elleriniz acımadı mı sizin yine neler kaynattınız bakkim tatil güçlendirme gibi geçti benim yaaa yarından itibaren ilk işim renginar abla gibi diyeti mümkün mertebe saf haliyle uygulamak olacak walla off yolum çok uzun yılmamam lazımm..
ben şimdi geçmişi okuyup geleyim yarına yetişirim inşallah son sayfalara uykum var artık dayanabildiğim yere kadar okuyacağım
bu arada özgül abla başınız sağolsun aynı zamanda melodi senin de başın sağolsun,allah mekanlarını cennet eylesin..
bide yasonun kilo kaybı kalmış aklımda telefondan okuduklarımdan tebrikler yasooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?