Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Son düzenleme:

jelatin bulmaya çalışan arkadaşlar,tüm aktarlarda bulabilirsiniz hemde çok uygun fiyatlarla.yaprak olanın kullanımı çok kolay pudinglerde çok güzel oluyor öneririm.

ben geldiiim bebişlerr:79: neler yapıyorsunuz bakalım? bi 5 günlük tatile gittim nete giremedim ve şu an yaklaşık 60 sayfa beni bekliyor..20 sayfa kadar telefonun miniminnacık ekranından okumaya çalıştım iyi ki de okumuşumayol elleriniz acımadı mı sizin yine neler kaynattınız bakkim tatil güçlendirme gibi geçti benim yaaa yarından itibaren ilk işim renginar abla gibi diyeti mümkün mertebe saf haliyle uygulamak olacak walla off yolum çok uzun yılmamam lazımm..

ben şimdi geçmişi okuyup geleyim yarına yetişirim inşallah son sayfalara uykum var artık dayanabildiğim yere kadar okuyacağım

bu arada özgül abla başınız sağolsun aynı zamanda melodi senin de başın sağolsun,allah mekanlarını cennet eylesin..
bide yasonun kilo kaybı kalmış aklımda telefondan okuduklarımdan tebrikler yasooo

saksmavisi nerede

önce misafirler bastı ablacım sonra da bikaç gün tatile gittim yoktum,bugün döndüm kuruldum pc başına anca 1985e gelebildim dahaa..(aa doğum tarihim bu arada):)) az önceki mesajımda da belirtmiştim ama burdan bi kez daha yazayım başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

kayıplarda o da heralde.

döndüm canım döndüm sizi bırakıp kaybolur muyum hiç :))

oyy sadecam idolüm benim nasıl da hatırlarmış..ay ne zıpır çocuktu var ya zaptetti benim pc yi vallahi sıra gelmedi yaa,küçücük çocuk gözlerine yazık valla ama işte ailesi de izin veriyo naparsın

aaa berrincik beni unutmuşsun şu an gece gece nasıl canım çekti anlatamam

kızlar ,buğday yada yulaf kepeklerimiz çok kıymetli onları uygun şartlarda koruyalım.tabii çoğunuz biliyorsunuz ama bilmeyenler olabilir diye hatırlatayım dedim .bi arkadaş bu konuda sorun yaşamış sanırım. kepekleri buzdolabında saklayın dışarda kalmak zorundaysa da ağzı iyi kapanan cam kaplar kullanın ve kavanozların içine birkaç defne yaprağı koyun bozulmayı böceklenmeyi önler. hepinize -li geceler

arkadaşlar kitabım dün geldi ve okumaya başladım. bir yandan da sizi takip ediyorum

bayram tatilinde başlıyorum inşallah, bir yıla yakın bir süreç beni bekliyor bu gözümü korkutsa da sizin gibi enerji dolu arkadaşların ve süper tariflerinizin olması rahatlatıyor beni...

ysfmir canım yeniden geçmiş olsun

berrin kekin çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık

güçlendirmeye geçip de kilo vermeye devam eden arkadaşlara öyle bir imreniyorum ki, umarım ben de o günleri görürüm

sevgilerimle iyi geceler hepinize...

[
ne demek asiyancım her zaman:) msg ları okuduğumuz kutucuğun sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla var oraya tıklarsan konuya cevap vermiş olursun..toplu alıntıda onun yanındakı kutuyu tıklıyosun sonra konuya cevap vere tıklıyosun bu kadar:) yediklerinde afiyet şeker olsun...çok başarılı bi menü[/QUOTE]

sevgili sadeca...sayenizde hem iyi bir dukancı hem de iyi bir forumdaş olucam sanırım...sizlerin azmi benide kilo verme konusunda ilk kez bu kadar
ısrarcı yaptı...umarım sizin kadar başarılı olurum...bol (-) li günler bizim olsun..[/QUOTE]

sevgili renginar abla ahh şu an ne kadar özendim size bilemezsiniz..geçenlerde hikayenizi okumuştum o yüzden abla diye hitap etmemde sakınca yoktur umarım ben de vermesi gereken bi hayli kilosu olan biri olarak bi süre sizin yaptığınız gibi en katkısız haliyle uygulayacağım umarım ben de szinki kadar hızlıbi sonuç alırım

bebişim birincisi annenin lafını çok tuttum..ikincsi de o kadın yaptığı saygısızlık ve terbiyesiz cevabıyla kalitesini belli etmiş..hayır takma dicem ama ben olsam ben de çok bozulurum yani,bide hiç uğraşmamışlar birebir alıntılamışlar resmen şaka gibi

sevgili fluger..hoşgeldin... bende 1 hafta oldu başlayalı...77 gün seyir...110 gün güçlendirme...uzun ama keyifli bir süreç olur umarım...sonuç olarak bol kilo kaybedip...güzel dostluklar kazanalım...

iyi bi noktaya değinmişsin berkmine abla tekrar hatırlattığın için teşekkürler,ilk yazdığında ben hemen kontrol edip attım dolaba valla en garantisi o :)

sevgili fguler aramıza hoşgeldin..kaç kilosun bilmiyorum ama yolun ne kadar uzun olursa olsun burdaki birlik ve dayanışma devam ettiği sürece bu uzun yol bizler için daha çekilebilir bi hale gelecek..aslında gözümüzü korkutan sanırım süre benim de yolum çok uzun ama diyet fikrinden ziyade süre gözümü korkutuyo..hayatımda ilk defa diyette olduğumu hissetmeden zayıflayabiliyorum,bunun tadına vardıkça sen de zamanlamaları farketmeyeceksin bile

Kardeşim dukan pizzasını denedi ve süper oldu, sahurda yicekmiş... işin kötüsü benimde canım acayip çekti, bu saatte yapılır mı bana yaa canım kardeşimm :84: üstelik yarın saf pro günüm
Neyseki annem gecenin bu saatinde kızım bir tartıl dahada kilomu verdin yoksa dedi tartıya çıkmadım ama bu cümle bile beni mutlu etmeye yetti

okudum okudum ve 2000e geldim dalyaaaa çok değil bi kaç haftaya 3000i de kutlarız biz burdan
yarına daha okuncak 33 sayfam kaldı çok yazmayııın haa yetişicem size
herkese ii geceler dukan güzelleri

arkadaşım ben de sana sinir oldum:)) biz geçmişte yapmadık mı sanıyorsun kalori hesaplarını? ama olmadı. demek ki birşey varmış ki başlamışız....kilo vermek için sayısız yol vardır. bizimki en doğru diyemeyiz. bizim için en doğru diyebiliriz. senin diyetinle 3 ayda 21 kg verilir mi? hadi verilir diyelim....benim gibi şeker hastalığı çıkma olasılığı bulunan insanlara diyette dondurma irmik helvası verirsen onları tez vakitte tahtalı köye yollarsın. senin yaşın genç sanırım. biz bu diyette hem bedenimizi zararlı yiyeceklerden arındırıyoruz hem de sağlıklı bir şekilde kilo veriyoruz. sandığın gibi değil. hiç bıkmadım ben aynı şeyleri yemekten. diğer arkadaşlarım da aynı fikirde olacaklardır. sana da başarılar diliyorum bu diyetle...on sene sonra 110 kilo olarak geriye dönersin ahan da demedin deme.....

harika bir haber bu stas hepimizin doğru yolda olduğunun en güzel kanıtı.

işte deminki kalori sayan arkadaşa kapak olsun bu. bende de aynı sorun çıkmıştı. şeker değerlerine baktırmak yetmiyor. kandaki insüline de baktırmak gerekiyor. doktor bana da aynı şeyi söylemişti. şeker hastası olabilirsin dikkat et demişti. bazı insanların az az yemesi bile sağlıklarını bozuyor. bizim gibiler için tatlı bir hayal:)) böyle daha iyi...ben öylesine tatlı krizleri yaşardım ki 5 tane kare çikolatayı üst üste yiyebiliyordum. yaşasın dukan ve tavuklarıııı:))

jelatin bulmaya çalışan arkadaşlar,tüm aktarlarda bulabilirsiniz hemde çok uygun fiyatlarla.yaprak olanın kullanımı çok kolay pudinglerde çok güzel oluyor öneririm.

bu bilgi için çook teşekkürler cnmm...gerçi benim baya gitcek jelatinim var gözüm doymadı yarım kg luk almıştım..ama bitince yaprağını denerim..
aaaaaaaa bi iyi geceler diyelim dedik herkes toz oldu...neyse bende toz olayım..iyi geceler kızlar...

:)) melangecim sana denk geldi demekki...gündüz torbayamı girdi ne die geceyi bekliyosun sende..biraz erken gel cnm akşamları:)

şekerim hoşgeldin yuvaya:)) hadi bakalım şimdi dukan zamanı...tatil olayı herkesi ucundan kıyısından olumsuz etkiledi...herkes ufak tefek kaçamaklar yaptı ama bittiii...şimdi yazın rehavetinden çıkıyoruz veee hızla kilo veriyoruz:))

bu arada günaydın kıslar..kilomda bi deişiklik yok 72.900 üm dünkü gibi...herkese güsel birgün diliyorum canlar...

hatunlar günaydıııınnnn

orda haklısın valla abla pestilim çıkıyo ama iyikide çıkıyomuş yoksa senin ekmeklerini rüyamda anca görürdüm ellerine sağlık tekrar.bu arada süt tozunu buldun mu bırakıyım mı eczaneye?

ahaaaa yakaladımmm eczacıyla aramda bi parola bari olsun yoksa gidecek elden benim yiyecekler

bu arada eczane meşhur oldu

kesin kesin

hadi yaww hangi semtteee :82:

ümraniye canım.

canımm hoşgeldin ya nerelerdesin özlettin kendini hee.

arkadaş bundan sonra 1 haftadan fazla ortadan kaybolanlara ceza vercem he olmuyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…