Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar duakn güzelleri
bende bu diyete başlamak istiyorum az çok bilgim var kitabıda yakın zamanda almayı düşünüyorum
tek korkum ben tavuk eti yiyemiyorum
bu atak dönemlerinde ben ne yiyebilirim...

selamlar duakn güzelleri
bende bu diyete başlamak istiyorum az çok bilgim var kitabıda yakın zamanda almayı düşünüyorum

öncelikle aramıza hoşgeldin..

et,tüm deniz ürünleri,balık,hindi,yumurta,süt,yoğurt falan filan atakta yenecek çok şey var kitabın gelsin orda ayrıntılarıyla anlatıyor zaten ama beklemeyim dersen internetten araştırabilirsin canım.şimdiden kolay gelsin.

uyanın diye yaptım zati.maksat sizi hareketlendirmek. en azından Dukan a uygun şeyler istiyor canım.Di mi ama?

Son düzenleme:

ehehehehe deli kız senii hoşgeldin nasıl gitti bakalım taitl serüveni kilo durumundaki oynamalarrr neler hiç bahsetmemişsin

sağol canımcım öylee pek hızlı bi ilerleme olmadı aslında ama hedefime accuk bişey kaldı, darısı sizlerin başına inşallllaaaaaaaaaaahhhh hem yolum uzun deme diyette hissetmeyince kendini öyle bir geçiyor ki günler bi bakmışsın incecik oluvermişsin dün goldenle yazışırken hatırladım bende ilk günler yazışmıştıkta bende o günleri görür müyüm demiştim ona ama şimdi onu sollamışım hehehehehehehe

kayınvalidemler orada benim...şu bildiğimiz hani közlediğimiz kırmızı biberler var ya, dıştan görünüşü aynnneeenn öölee, biraz daha ince uzun ve daha koyu kırmızı oluyor.. aammmaaaa içini gel bir de yiyene sor damarını çıkarmadan yedin mi hayatın kaymış demektir...aman yarebbim yok bööle bi acııı, kafa derinin açıldığını hissediyosun resmen...hehehhe daha o zamanlar çömez gelindim, bilemedim yediydim de ahanda bööle seyirmeye başladı her yerim sonra:)) haikaten metoyu hızlandırdığını düşünüyorum ben, ama internetten almak ne kadar güvenli olur bilemiyorum, orjinalini bulabilirsen gerçekten işe yarar bence...

haydeeeee gel gel türk kahvesine gel gelin güzeller hepinize benden yatmadan türk kahvesi:81:

anaaaaaaaaam berrincim, dün gece aynı saatlerde ben de kahve lüpletiyordumm:))) hadi senin elinden içmiş gibi oldum walla sabah okuyunca:)) güzel kalpli arkadaşım benim

hiiiiiiiiççç gözünde büyütmee, walla bak nasıııl geçip gidecek anlamayacaksın bile...başlayana kadar gözünde büyür ama samimi söylüyorum bir süre sonra zaman nasıl geçmiş anlamıyorsun..hele ki yağlar gittikçe daha da keyifli oluyor...ben kendimi en başından beri hiç diyette gibi hissetmedim(kaçamaklardan sonraki vicdan hariç:))) ööle olunca inan daha rahat oluyor...sana şimdiden bol eksiler diliyorum

günaydıınlar, haaaaaaalaaaa 63,2 deyim, vuvuvvvv ne yaptın bacı takıldım kaldım 3 gündür bu kilodaaaa hehehe seviyom senle uğraşmayı vuvuzellaaaaamm beniiim

sanırım en acilinden yürüyüşlere geri dönmem lazzzzzzıııııım....

canım benim unutur muyum seni hiç yeni aramıza katılanlarla birlikte o kadar çok kişi oldu ki bazen akılda tutamıyor insan.kusura bakmagel sana özel kahve yaparım ben

Son düzenleme:

teşekkürler sevgili berkmine

teşekkür ederim sevgili fguler resminiz ne kadar da tatlı.aramıza hoşgeldiniz diyeyim o zaman.Sağlıklı zayıflamalar.

Son düzenleme:
anaaaaaaaaam berrincim, dün gece aynı saatlerde ben de kahve lüpletiyordumm:))) hadi senin elinden içmiş gibi oldum walla sabah okuyunca:)) güzel kalpli arkadaşım benim

canım benim.cinom benim o senin güzel kalbin.tatlı arkadaşım

canım ben de diyetle acıya alıştırdım kendimi bence de faydası oluyor..bu samandağ biberini almayı ben de düşündüm ama fecii acıymış,dedim o kadarını yiyemem artık..hem eminim çok fahiş fiyatlara satacaklar,kilosu ne kadardı mesela senin baktığın sitede?
eminim istinyeparkta satılıyordur kilosu 30-40 liraya..ama denemedim hiç..
bu arada tekrar hoşgeldin :) test sonuçların da süper

Günaydın kızlar,
dün saf pro olmamasına rağmen eksi 600 ile uyandım.
salı-çarşamba perşembe : 60,9 - 59,9 - 59,3 olarak gerçekleşti.....yeniden ince hissediyorum kendimi.. o şişlik hissi gitti.. yaşasınn 500 gr artım kaldı.... ondan sonra kasadan yiyicem şimdi cepten gidiyo

Günaydın şekerler, bu sabah -200 gramla uyandım: 69.1 kg. Eşimin bilgisayarından giriyorum bugün, tickerımı akşama düzelteceğim. Bu arada asıl bomba eşimden geldi bu sabah. 1 ağustosta aşlamıştı ve bu sabah itibariyle 7 kilodan fazla oldu. Halinden de memnun, o da benimle 5+5'e başladı mecburen. Artık depar atar herhalde.

Canım hiç gözünde büyümesin. Zaman o kadar hızlı akıyor ki! Ben daha yılbaşında 95 kiloydum, şimdi taş gibi oldum taş İnan kilolar gittikçe o kadar hevesleneceksin ki, bu diyet artık yaşam tarzın olacak.

canım hoşgeldin..biz de seni sorup duruyorduk..tatilin güzel geçmiştir umarım..

selamlar duakn güzelleri

slm...benim eşim ağzına tavuk sürmezdi 6 sında dukana başladı ve haftanın en az 2 günü tavuk yiyo şimdi..valla o bile yiyoya inan bana herkes yer ızgarada pişirmeyi denersen çeşiktli baharatlarla güzel gelebilir sanada:)

holllleeeyyyy sende senin bünyede olayı çözdü yolicim:)) dahada 6 ları görme inşallah tatlım

sizi en dukanist çift ilan ediyorummmm eşinide senide çoook tebrik ederim canım

canım hoşgeldin..biz de seni sorup duruyorduk..tatilin güzel geçmiştir umarım..

vuvuşum günaydın:) tatlım ekmekle ilgili bişi denedim...dün geceden yaptım hamurunu sabaha pişiririm kalkınca die...yulaflar tabi iyice şişmiş baya katı bi hamur oldu tabi yapış yapış gene ama içini bu defa çok güsel çekti..sizinde aklınızda olsun akşamdan yapıp buzdolabına atınca sabaha hemencecik pişirirsiniz bu yöntem bana daha başarılı geldi..bilgine tatlım:)

40 tl idi kg mı.ama şöyle bir şey var bunlar taze,yani kargo falan derken bir de bozulmasın ,100 gr da sipariş edilmiyor ki
bu biber ünlü oldu olalı fiyatları arttı için ,yoksa eminim 2 tl dir kg mı

Teşekkür ederim Sadecam.

Kızlar ben bugün işe gitmedim. Şimdi mutfağa girip kocişe puding ve tavuk yapayım. Malum puding dayandıramıyoruz. Bu arada eşimin verdiği kilolara bakarak jelatinin masumiyetini ilan ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…