selamlar duakn güzelleri
bende bu diyete başlamak istiyorum az çok bilgim var kitabıda yakın zamanda almayı düşünüyorum
tek korkum ben tavuk eti yiyemiyorum
bu atak dönemlerinde ben ne yiyebilirim...
ay süper olur inşallah bigün toplanmayı başarırız:) nınımcım 8 ay dukan yapılırda denenmez olunurmu hiç:))..şahane oluyo gerçekten
yaw sen gece gece insanı yoldan çıkarıyon berrinim yaaaa bana kahve deme valla dayanamam tam mayışmıştım yatsammı die düşünürken aklıma düştü karpuz kabuğu:))
ben geldiiim bebişlerr:79: neler yapıyorsunuz bakalım? bi 5 günlük tatile gittim nete giremedim ve şu an yaklaşık 60 sayfa beni bekliyor..20 sayfa kadar telefonun miniminnacık ekranından okumaya çalıştım iyi ki de okumuşumayol elleriniz acımadı mı sizin yine neler kaynattınız bakkim tatil güçlendirme gibi geçti benim yaaa yarından itibaren ilk işim renginar abla gibi diyeti mümkün mertebe saf haliyle uygulamak olacak walla off yolum çok uzun yılmamam lazımm..
ben şimdi geçmişi okuyup geleyim yarına yetişirim inşallah son sayfalara uykum var artık dayanabildiğim yere kadar okuyacağım
bu arada özgül abla başınız sağolsun aynı zamanda melodi senin de başın sağolsun,allah mekanlarını cennet eylesin..
bide yasonun kilo kaybı kalmış aklımda telefondan okuduklarımdan tebrikler yasooo
kızlar bir şey sorucam
şimdi topiğin yan kısmında çıkan reklamdan hatırladım hani mesut yar antakya biberi ile zayıflamış ya
ben gerçektende samadağ biberi arıyorumi internette bir iki yer buldum ama hiç anlamam gerçek mi değil mi
nerden bulabilirim?p+s günlerinde yesem 3-4 tane meto yu hızlandırsam şöyle tam gaz fikri olan var mı
normalde diyetle birlikte acıpul biber,jalapeno,acı hardal falan tüketiyorum ben,açıkcası yemek zor geliyor ama işe yaradığını düşünüyorumibu antakya biberi hakikaten çok acıymış bilen var mı:18:
haydeeeee gel gel türk kahvesine gelgelin güzeller hepinize benden yatmadan türk kahvesi:81:
arkadaşlar kitabım dün geldi ve okumaya başladım. bir yandan da sizi takip ediyorum
bayram tatilinde başlıyorum inşallah, bir yıla yakın bir süreç beni bekliyor bu gözümü korkutsa da sizin gibi enerji dolu arkadaşların ve süper tariflerinizin olması rahatlatıyor beni...
ysfmir canım yeniden geçmiş olsun
berrin kekin çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık
güçlendirmeye geçip de kilo vermeye devam eden arkadaşlara öyle bir imreniyorum ki, umarım ben de o günleri görürüm
sevgilerimle iyi geceler hepinize...
önce misafirler bastı ablacım sonra da bikaç gün tatile gittim yoktum,bugün döndüm kuruldum pc başına anca 1985e gelebildim dahaa..(aa doğum tarihim bu arada):)) az önceki mesajımda da belirtmiştim ama burdan bi kez daha yazayım başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
döndüm canım döndüm sizi bırakıp kaybolur muyum hiç :))
oyy sadecam idolüm benim nasıl da hatırlarmış..ay ne zıpır çocuktu var ya zaptetti benim pc yi vallahi sıra gelmedi yaa,küçücük çocuk gözlerine yazık valla ama işte ailesi de izin veriyo naparsın
aaa berrincik beni unutmuşsun şu an gece gece nasıl canım çekti anlatamam
kızlar ,buğday yada yulaf kepeklerimiz çok kıymetli onları uygun şartlarda koruyalım.tabii çoğunuz biliyorsunuz ama bilmeyenler olabilir diye hatırlatayım dedim .bi arkadaş bu konuda sorun yaşamış sanırım. kepekleri buzdolabında saklayın dışarda kalmak zorundaysa da ağzı iyi kapanan cam kaplar kullanın ve kavanozların içine birkaç defne yaprağı koyun bozulmayı böceklenmeyi önler. hepinize -li geceler
arkadaşlar kitabım dün geldi ve okumaya başladım. bir yandan da sizi takip ediyorum
bayram tatilinde başlıyorum inşallah, bir yıla yakın bir süreç beni bekliyor bu gözümü korkutsa da sizin gibi enerji dolu arkadaşların ve süper tariflerinizin olması rahatlatıyor beni...
güçlendirmeye geçip de kilo vermeye devam eden arkadaşlara öyle bir imreniyorum ki, umarım ben de o günleri görürüm
kayınvalidemler orada benim...şu bildiğimiz hani közlediğimiz kırmızı biberler var ya, dıştan görünüşü aynnneeenn öölee, biraz daha ince uzun ve daha koyu kırmızı oluyor.. aammmaaaa içini gel bir de yiyene sordamarını çıkarmadan yedin mi hayatın kaymış demektir...aman yarebbim yok bööle bi acııı, kafa derinin açıldığını hissediyosun resmen...hehehhe daha o zamanlar çömez gelindim, bilemedim yediydim de ahanda bööle seyirmeye başladı her yerim sonra:)) haikaten metoyu hızlandırdığını düşünüyorum ben, ama internetten almak ne kadar güvenli olur bilemiyorum, orjinalini bulabilirsen gerçekten işe yarar bence...
bilgi için teşekkür ederim cino
en azından anlattığın tarife göre benim bulduğumun gerçek olmadığını anlamış bulunuyorum,internetteki yeşildi
ben en iyisi bilen birine aldırayım daha iyi olacak
günde 4-5 adet yenen acı biber metoyu %20 ye kadar daha fazla hızlandırıyormuş.bu ciddi bir rakam düşünsene örneğin günde 1000 kalor yakıyorsan,biberler 1200 kaloriye çıkıyor:97:ekstradan yemediğini düşünürsek hergün 200 kalori 200 kalori oo bayağa bir şey eder yani
kızlar bir şey sorucam
şimdi topiğin yan kısmında çıkan reklamdan hatırladım hani mesut yar antakya biberi ile zayıflamış ya
ben gerçektende samadağ biberi arıyorumi internette bir iki yer buldum ama hiç anlamam gerçek mi değil mi
nerden bulabilirim?p+s günlerinde yesem 3-4 tane meto yu hızlandırsam şöyle tam gaz fikri olan var mı
normalde diyetle birlikte acıpul biber,jalapeno,acı hardal falan tüketiyorum ben,açıkcası yemek zor geliyor ama işe yaradığını düşünüyorumibu antakya biberi hakikaten çok acıymış bilen var mı:18:
teşekkürler sevgili berkmine
ben geldiiim bebişlerr:79: neler yapıyorsunuz bakalım? bi 5 günlük tatile gittim nete giremedim ve şu an yaklaşık 60 sayfa beni bekliyor..20 sayfa kadar telefonun miniminnacık ekranından okumaya çalıştım iyi ki de okumuşumayol elleriniz acımadı mı sizin yine neler kaynattınız bakkim tatil güçlendirme gibi geçti benim yaaa yarından itibaren ilk işim renginar abla gibi diyeti mümkün mertebe saf haliyle uygulamak olacak walla off yolum çok uzun yılmamam lazımm..
ben şimdi geçmişi okuyup geleyim yarına yetişirim inşallah son sayfalara uykum var artık dayanabildiğim yere kadar okuyacağım
bu arada özgül abla başınız sağolsun aynı zamanda melodi senin de başın sağolsun,allah mekanlarını cennet eylesin..
bide yasonun kilo kaybı kalmış aklımda telefondan okuduklarımdan tebrikler yasooo
selamlar duakn güzelleri
bende bu diyete başlamak istiyorum az çok bilgim var kitabıda yakın zamanda almayı düşünüyorum
tek korkum ben tavuk eti yiyemiyorum
bu atak dönemlerinde ben ne yiyebilirim...
Günaydın kızlar,
dün saf pro olmamasına rağmen eksi 600 ile uyandım.
salı-çarşamba perşembe : 60,9 - 59,9 - 59,3 olarak gerçekleşti.....yeniden ince hissediyorum kendimi.. o şişlik hissi gitti.. yaşasınn 500 gr artım kaldı.... ondan sonra kasadan yiyicem şimdi cepten gidiyo
Günaydın şekerler, bu sabah -200 gramla uyandım: 69.1 kg. Eşimin bilgisayarından giriyorum bugün, tickerımı akşama düzelteceğim. Bu arada asıl bomba eşimden geldi bu sabah. 1 ağustosta aşlamıştı ve bu sabah itibariyle 7 kilodan fazla oldu.Halinden de memnun, o da benimle 5+5'e başladı mecburen. Artık depar atar herhalde.
canım hoşgeldin..biz de seni sorup duruyorduk..tatilin güzel geçmiştir umarım..
canım ben de diyetle acıya alıştırdım kendimi bence de faydası oluyor..bu samandağ biberini almayı ben de düşündüm ama fecii acıymış,dedim o kadarını yiyemem artık..hem eminim çok fahiş fiyatlara satacaklar,kilosu ne kadardı mesela senin baktığın sitede?
eminim istinyeparkta satılıyordur kilosu 30-40 liraya..ama denemedim hiç..
bu arada tekrar hoşgeldin :) test sonuçların da süper
slm...benim eşim ağzına tavuk sürmezdi 6 sında dukana başladı ve haftanın en az 2 günü tavuk yiyo şimdi..valla o bile yiyoya inan bana herkes yer ızgarada pişirmeyi denersen çeşiktli baharatlarla güzel gelebilir sanada:)
holllleeeyyyy sende senin bünyede olayı çözdü yolicim:)) dahada 6 ları görme inşallah tatlım
sizi en dukanist çift ilan ediyorummmm eşinide senide çoook tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?