Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi de canım pizzada atağı bozacak ne varki..3-5 halka biber için mi bu kadar işkence çektiriyorsun kendine,ya da mantarlı filan mı yaptı yoksa?
Sen de oruç tutuyorsun sanırım,sahur filan demişsin..Beberengo gibi senin de kulağını çekecem haaa

yolandaammmm
tebrik ederim ablacım, artık görme şu altmışları yaaa sadeca ablanın da dediği gibi
hadi az kaldı 55e! :13:

maşallah hocam
erkekler işte, hemencecik veriyolar kiloları. :)
bize de tebrik etmek kalıyo
size güzel bir gün diliyorum madem işe gidilmemiişşş

günaydın dukan topiğinin güzel bayanları
ömrümde uykuyu sevmeyen ben 11de uyanır oldum ve tabii gözümü sizinle açtım
az kaldı ramazanın bitmesine, sabrediyorum bu saçma uyku düzeni de geçicek.
Hepinize güzel bir gün dilioruuummm :)))

(iç ses: gelmiş yine benim sevimsizzz,sanki çok da merak ediyorum da kilosunu,in midir cin midir belli değil zaten,cino cino..sevimsiz işte )aaaa cinocaaann sen de mi burdaydın bitanemmm,hoşgeldin canım özlettin kendini aaa olsun yaa üzülme eminim en kısa zamanda 60 olursun bebeğim sen ( )

canım napayım ben 64 lü kiloların kendime çok yakıştığına karar verdim...hatta inmemek için uğraşıyorum..bir sabah 63,9 da duruyor gibiydi tartı sonra yeniden 64.2 oldu durdu,ohhh dedim çok şükür,63 olup da napcam oldum olası sevmem ben zaten 63 rakamını..
hiç istemem 63 olmayı..hayır yani dukan üzerine para verse kabul etmem o kadar memnunum bu kilodan 37: yiyormudur acaba )

tebrik ederimmmm kendini iyi hissetmene sevindim:))

şu erkeklerin bizden daha çabuk kilo kaybetmelerine gıcık oluyorum hatta nefret ediyoruuuummm

hocam size tebriklerin en büyüğü ama eşinize değil

wooowww 20 günden az sürede 7 kilo haaa..affına sığınarak oha diyorum yanii..süpermiş maşallah ikinize de nazar değmesin inşallah
benim obez bir erkek kardeşim var..21 yaşında..doktora gitmeyi filan da reddediyor..böyle gayet mutlu olduğunu söyleyip duruyor ama eve kapandı artık..diyet filan yapmak istemiyordu 2-3 yıldır,hatta acaip hırsız,çalıyor mutfaktan sürekli..ama artık kimseyle görüşmüyor...sadece maç izlemeye ve camiye namaza filan gider oldu,ben de çok üzülüyorum onun için 150 kilo filan ( boyu da 1,93 ama )
ben de kitap mitap aldım ona bayramda gidince baya beynini yıkıycam ,sanırım bu sefer biraz niyetli gibi dua edin inşallah başarır..yolu çok uzun olduğu için ümitli değil hiç, daha fazla kilosu olanlar bu psikolojiyi eminim anlarlar...tabii bunların hiçbirisini benimle konuşmuyor,sadece anlayabiliyorsun...ona ulaşmakta da zorlanıyorum..umarım ikna edebilirim..yıllardır hep kiloluydu,zayıf olmanın onu nasıl mutlu edeceğini bilmiyor,ve inanmıyor hiç zayıf olabileceğine...inşallah o da sizin eşleriniz gibi başlar ve süper kilolar verir...
keşke aynı forumun erkek versiyonu da olsaydı,onu okurdu o da :))
bu arada yolican çok sevindim arkadaşım...hadi inşallah yakında 57 leri görürsün..

ahahhaha ilahi vuvu yaaa öldüm gülmekten heee önemli olan insanın kendine yakışan kiloyu giymesidir zaten diiiiii miiiiiiiii:))) aman 63 de neymiş ööle gıcık oluyorum ben de, hayır yani daha inmeyeyim diye kaçamak yaptıydım ama kaçamaktan sonra bilion daha rahat gidiyo ben de kilolar, ayıptır söölemesi efeeeeeeeemmm:))) 63,2 nin şerefine bu öpücük sanaaaaaa eheheheh

günaydın tatlımmm...hakikaten yaa çok mantıklı...peki yumurtasını 1 tane koysak,yoğurdunu az koysak ve böyle 1 gece bekletsek açılabilecek kıvama gelir mi sence, börek gibi olmasa da pide-lahmacun filan yapacak kıvama gelir mi sence canımcım?

canım inşallah ikna edersin kardeşimizi hep dua edicem onun için.ona belgelerle gitmek lazım dukan amcanın sitesindeki çok kiloluların resimlerinin çıktısını al önceki ve sonraki hallerinin yani onları göster ne biliyim burdaki hatunların kocalarından örnek ver.anneyede yemeklerin yapılışlarını paylaş bu şekilde aç kalmayacağını anlarsa diyete yaklaşımı daha iyi olabilir.çünkü erkekler yemeği sever eee ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş kardeşinin kalbine biri fena girmiş söyleyim he neyse yapabileceğimiz ikna edici şeyler gelirse yaparız bizde resim ve belgeler toplayalım en iyisi.

kızlar bu gün atak evresinin 4. ve son günündeyim.bu gün itibariyle tam 3 kg vermiş bulunuyorum.yarın 1+1 i yapmaya başlayacam.
çok ama çokk mutluyum.
dukan emmiye sevgiler.

evet canım yaa çok mantıklı bu...kesin o resimlerin çıktılarını almalıyım..anneme zaten uzun süredir anlatıyorum..hatta o da ortamı biraz hazırlamaya başlamış,yulaf ezmesi almış sütlaç yapmış,kendisi çok beğenmiş ama kardeşim ehh filan demiş haspam :)
zaten annemin de ihtiyacı var 85 kilo :) zaten o da çok istiyor,ben tarifleri basacağım,zaten en sonki kepekleri onun için aldım doğalsandan...birtek babamdan korkuyoruz,çünkü onun pek kilo sorunu yok ve yemeye çok düşkün..o sürekli birşeyler yerse kardeşim de dayanamaz diye..bakalım hepsini karşıma alıp konuşucam bayramda...inşallah zayıflar..bu obezlik gerçekten farkettirmeden oluyor...100 kilo ile başladı seneler önce yavaş yavaş gitti aldıkça daha çok eve kapandı ,ama ona sorsan çok mutlu...ya ders çalışıyor ya film izliyor evde de...kendini sınavlara verdi bu yaşta, abuk subuk sınavlara giriyor kimse bunun üzerine gitmesin diye...amaaan başınızı ağrıttım sizi de değişik bir psikoloji işte anlayamayız biz..psikolog+diyetisyen+dukan lazım aslında ona
neyse canımcım desteğin için çoookk teşekkürler canımsınn

şu erkeklerin bizden daha çabuk kilo kaybetmelerine gıcık oluyorum hatta nefret ediyoruuuummm

hocam size tebriklerin en büyüğü ama eşinize değil

Canım çok tatlısın, teşekkür ederim.

Üstelik bu arada bir kere bira muhabbeti de yaptı. Ben zaten başlarken söz istediğin zaman kaçamak olarak alkol alabilirsin, yalnız yanında çerez yemek yok deyip ikna etmiştim. Bir tek viski içerse çikolataya dayanamayabilir, o kadar da olsun artık di mi? Kardeşin umarım başlar canım. Biz eşimle ezelden beri bu kilolarla uğraşıyoruz. İşallah bu sefer ilelebet halledeceğiz.

kızlar bu gün atak evresinin 4. ve son günündeyim.bu gün itibariyle tam 3 kg vermiş bulunuyorum.yarın 1+1 i yapmaya başlayacam.
çok ama çokk mutluyum.
dukan emmiye sevgiler.

tebrik ederim süper gidiyosun maşallah.

bitanem anlatacaksın tabi bizde fikirlerimizi söylüycez yoksa tek başına işin içinden çıkamazsın.bence kardeşin şu atağı yapsa biraz kilo verse inan onunda hoşuna gidecektir.bence kendiside rahatsız kilosundan ama psikolojikmen kilosunu kabullenmiş ve zayıflayamayacağını düşündüğü için memnunum diyo.erkeklerin en pis huyları işte erkekliğe şey sürdürmüyolar

bu arada kardeşin şu sıralar hatta uzun süre psikoloğa gitmeyi düşünmez..psikolog sen,diyetisyen dukan amcam olacak:))))

çok teşekkürler hemen eczanenin adresini rica ediyimmm hehehheheheh

herkese merhaba, kaç gündür oku oku anca bitti..ben de tatildeyim, 2 hafta izin aldım sonu da bayrama denk gelecek, kaç yıldır ilk kez bu kadar uzun süre tatil yapmış olacağım.Yazlık Didim'de, kardeşim,eşi ve 15 aylık yeğenim de geldi. Annem de dukan yaptığından, kardeşim de karbonhidrat diyeti yaptığından sorun olmuyor..bakalım tatil dönüşü kaç kg gitmiş olacak..annem de haziran başından beri yapıyor ve toplamda 8,5kg verdi,diabetik ve hipertansif ama dukanla sağlığını buldu..şimdilik haberler böyle ben ara sıra acaba 2+2 mi yapsam diye düşünüyorum, biraz hızlansa kilo verişim daha sıkı sarılıcam, şu incirler beni çok tahik ediyor..

Şişşş laf aramızda benimkilere kaçamak denmez artık hamuduyla götürmek filan denir
Canım ben oruçluyken dayanamıyorum yaa dün eşimle anlaştık dedik hadi en azından bir gün yapalım saf pro..et pişirdim mis gibi..e evde sebze çorbası var olmaz,ekmek mekmek yok e dedik biz nasıl doycaz doymayız(aç ya bi de insan gözü dönüyor :)) sonra dedim p+s yapalım bari kuzu kulağı yaptım yoğurtla sonra yine baktık baktık baktık cık dedim kendimizi fırında patates yaparken bulduk.. karpuz+kavun..hatta bizimki gitti üstüne bi de lokma tatlısı aldı ayıptır söylemesi :))))şuan oruçluyum diyedir umarım ekmeksiz,sebzesiz,yanında birşey olmadan nasıl yenilir hem unutmuşum,hem de zorlanıyorum...ben de takılıyorum öyle kendi kilomda..buradan kopmuyorum,diyorum en azından almadan ramazanı atlatayım yine devam ederim diyorum,zaten 1-2 kilom daha kalmıştı verecek..güçlendirme bile yapamıyorum şuan

[benim obez bir erkek kardeşim var..21 yaşında..doktora gitmeyi filan da reddediyor..böyle gayet mutlu olduğunu söyleyip duruyor ama eve kapandı artık..diyet filan yapmak istemiyordu 2-3 yıldır,hatta acaip hırsız,çalıyor mutfaktan sürekli..ama artık kimseyle görüşmüyor...sadece maç izlemeye ve camiye namaza filan gider oldu,ben de çok üzülüyorum onun için 150 kilo filan ( boyu da 1,93 ama )
ben de kitap mitap aldım ona bayramda gidince baya beynini yıkıycam ,sanırım bu sefer biraz niyetli gibi dua edin inşallah başarır..yolu çok uzun olduğu için ümitli değil hiç, daha fazla kilosu olanlar bu psikolojiyi eminim anlarlar...tabii bunların hiçbirisini benimle konuşmuyor,sadece anlayabiliyorsun...ona ulaşmakta da zorlanıyorum..umarım ikna edebilirim..yıllardır hep kiloluydu,zayıf olmanın onu nasıl mutlu edeceğini bilmiyor,ve inanmıyor hiç zayıf olabileceğine...inşallah o da sizin eşleriniz gibi başlar ve süper kilolar verir...
keşke aynı forumun erkek versiyonu da olsaydı,onu okurdu o da :))
bu arada yolican çok sevindim arkadaşım...hadi inşallah yakında 57 leri görürsün..[/QUOTE]

ayyy okudum çooook üzüldüm gerçekten...bide 21 yaşında olduğunu öğrenince dahada üzüldüm.... ama bence onun çok iyi bir motivasyone ihtiyacı var kıslarda söylemiş fotolarla falan bu sağlanabilir ve eminimki başarır sadece bir adım atsa yeterliiii....hani derler ya başlamak bitirmenin yarısıdır diye....
bideonu spora ikna etsen süper olur ama o kiloda muhtemelen reddecektir...akşamları çıkıp yürümesini söyle 5-10 kg eksildiğinde zaten kendi dahada isteyecektir yürümeyi...biraz daha verdimi salona falan yazılır kendisi... senin gibi bir ablası var şanslı bence kardeşin canım...dua edeceğim bende inşallah başlar ve başarır....bol şanslar sana arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…