Kardeşim dukan pizzasını denedi ve süper oldu, sahurda yicekmiş... işin kötüsü benimde canım acayip çekti, bu saatte yapılır mı bana yaa canım kardeşimm :84: üstelik yarın saf pro günüm
Neyseki annem gecenin bu saatinde kızım bir tartıl dahada kilomu verdin yoksa deditartıya çıkmadım ama bu cümle bile beni mutlu etmeye yetti
Günaydın kızlar,
dün saf pro olmamasına rağmen eksi 600 ile uyandım.
salı-çarşamba perşembe : 60,9 - 59,9 - 59,3 olarak gerçekleşti.....yeniden ince hissediyorum kendimi.. o şişlik hissi gitti.. yaşasınn 500 gr artım kaldı.... ondan sonra kasadan yiyicem şimdi cepten gidiyo
Günaydın şekerler, bu sabah -200 gramla uyandım: 69.1 kg. Eşimin bilgisayarından giriyorum bugün, tickerımı akşama düzelteceğim. Bu arada asıl bomba eşimden geldi bu sabah. 1 ağustosta aşlamıştı ve bu sabah itibariyle 7 kilodan fazla oldu.Halinden de memnun, o da benimle 5+5'e başladı mecburen. Artık depar atar herhalde.
hatunlar günaydıııınnnn
orda haklısın valla abla pestilim çıkıyo ama iyikide çıkıyomuş yoksa senin ekmeklerini rüyamda anca görürdümellerine sağlık tekrar.bu arada süt tozunu buldun mu bırakıyım mı eczaneye?
bakıyorum da herkeslerle süt tozu muhabbeti döndürmeye başladın noluyor
ohhh herkese süt tozu
süt tozu tedarikçisi yağmur
süt tozu bulma uzmanı
cancazım tatlişkom günaydın...nasılsın..anammm mailimi silmedim yaw..şimdi siliyorum hemen...
kayınvalidemler orada benim...şu bildiğimiz hani közlediğimiz kırmızı biberler var ya, dıştan görünüşü aynnneeenn öölee, biraz daha ince uzun ve daha koyu kırmızı oluyor.. aammmaaaa içini gel bir de yiyene sordamarını çıkarmadan yedin mi hayatın kaymış demektir...aman yarebbim yok bööle bi acııı, kafa derinin açıldığını hissediyosun resmen...hehehhe daha o zamanlar çömez gelindim, bilemedim yediydim de ahanda bööle seyirmeye başladı her yerim sonra:)) haikaten metoyu hızlandırdığını düşünüyorum ben, ama internetten almak ne kadar güvenli olur bilemiyorum, orjinalini bulabilirsen gerçekten işe yarar bence...
günaydıınlar, haaaaaaalaaaa 63,2 deyim, vuvuvvvv ne yaptın bacı takıldım kaldım 3 gündür bu kilodaaaahehehe seviyom senle uğraşmayı vuvuzellaaaaamm beniiim
sanırım en acilinden yürüyüşlere geri dönmem lazzzzzzıııııım....
Günaydın kızlar,
dün saf pro olmamasına rağmen eksi 600 ile uyandım.
salı-çarşamba perşembe : 60,9 - 59,9 - 59,3 olarak gerçekleşti.....yeniden ince hissediyorum kendimi.. o şişlik hissi gitti.. yaşasınn 500 gr artım kaldı.... ondan sonra kasadan yiyicem şimdi cepten gidiyo
hatunlar günaydıııınnnn
orda haklısın valla abla pestilim çıkıyo ama iyikide çıkıyomuş yoksa senin ekmeklerini rüyamda anca görürdümellerine sağlık tekrar.bu arada süt tozunu buldun mu bırakıyım mı eczaneye?
bakıyorum da herkeslerle süt tozu muhabbeti döndürmeye başladın noluyor
ohhh herkese süt tozu
süt tozu tedarikçisi yağmur
süt tozu bulma uzmanı
cancazım tatlişkom günaydın...nasılsın..anammm mailimi silmedim yaw..şimdi siliyorum hemen...
ah ah ah kıyamam ben sanaaa vuvuşummmm günaydın bitanem iyiyim sen nasılsın.bencede sil artık yaf:))
ya zeynep ablamda bulamıyodu bi ara kıyamam ona bulamadıysa burdan alıcam onada ondan yane.
Günaydın şekerler, bu sabah -200 gramla uyandım: 69.1 kg. Eşimin bilgisayarından giriyorum bugün, tickerımı akşama düzelteceğim. Bu arada asıl bomba eşimden geldi bu sabah. 1 ağustosta aşlamıştı ve bu sabah itibariyle 7 kilodan fazla oldu.Halinden de memnun, o da benimle 5+5'e başladı mecburen. Artık depar atar herhalde.
(iç ses: gelmiş yine benim sevimsizzz,sanki çok da merak ediyorum da kilosunu,in midir cin midir belli değil zaten,cino cino..sevimsiz işte)aaaa cinocaaann sen de mi burdaydın bitanemmm,hoşgeldin canım özlettin kendini aaa olsun yaa üzülme eminim en kısa zamanda 60 olursun bebeğim sen ( )
canım napayım ben 64 lü kiloların kendime çok yakıştığına karar verdim...hatta inmemek için uğraşıyorum..bir sabah 63,9 da duruyor gibiydi tartı sonra yeniden 64.2 oldu durdu,ohhh dedim çok şükür,63 olup da napcam oldum olası sevmem ben zaten 63 rakamını..
hiç istemem 63 olmayı..hayır yani dukan üzerine para verse kabul etmem o kadar memnunum bu kilodan37: yiyormudur acaba )
vuvuşum günaydın:) tatlım ekmekle ilgili bişi denedim...dün geceden yaptım hamurunu sabaha pişiririm kalkınca die...yulaflar tabi iyice şişmiş baya katı bi hamur oldu tabi yapış yapış gene ama içini bu defa çok güsel çekti..sizinde aklınızda olsun akşamdan yapıp buzdolabına atınca sabaha hemencecik pişirirsiniz bu yöntem bana daha başarılı geldi..bilgine tatlım:)
wooowww 20 günden az sürede 7 kilo haaa..affına sığınarak oha diyorum yanii..süpermiş maşallah ikinize de nazar değmesin inşallah
benim obez bir erkek kardeşim var..21 yaşında..doktora gitmeyi filan da reddediyor..böyle gayet mutlu olduğunu söyleyip duruyor ama eve kapandı artık..diyet filan yapmak istemiyordu 2-3 yıldır,hatta acaip hırsız,çalıyor mutfaktan sürekli..ama artık kimseyle görüşmüyor...sadece maç izlemeye ve camiye namaza filan gider oldu,ben de çok üzülüyorum onun için150 kilo filan ( boyu da 1,93 ama )
ben de kitap mitap aldım ona bayramda gidince baya beynini yıkıycam ,sanırım bu sefer biraz niyetli gibi dua edin inşallah başarır..yolu çok uzun olduğu için ümitli değil hiç, daha fazla kilosu olanlar bu psikolojiyi eminim anlarlar...tabii bunların hiçbirisini benimle konuşmuyor,sadece anlayabiliyorsun...ona ulaşmakta da zorlanıyorum..umarım ikna edebilirim..yıllardır hep kiloluydu,zayıf olmanın onu nasıl mutlu edeceğini bilmiyor,ve inanmıyor hiç zayıf olabileceğine...inşallah o da sizin eşleriniz gibi başlar ve süper kilolar verir...
keşke aynı forumun erkek versiyonu da olsaydı,onu okurdu o da :))
bu arada yolican çok sevindim arkadaşım...hadi inşallah yakında 57 leri görürsün..
canım inşallah ikna edersin kardeşimizi hep dua edicem onun için.ona belgelerle gitmek lazım dukan amcanın sitesindeki çok kiloluların resimlerinin çıktısını al önceki ve sonraki hallerinin yani onları göster ne biliyim burdaki hatunların kocalarından örnek ver.anneyede yemeklerin yapılışlarını paylaş bu şekilde aç kalmayacağını anlarsa diyete yaklaşımı daha iyi olabilir.çünkü erkekler yemeği sever eee ne demişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermişkardeşinin kalbine biri fena girmiş söyleyim he neyse yapabileceğimiz ikna edici şeyler gelirse yaparız bizde resim ve belgeler toplayalım en iyisi.
şu erkeklerin bizden daha çabuk kilo kaybetmelerine gıcık oluyorum hatta nefret ediyoruuuummm
hocam size tebriklerin en büyüğü ama eşinize değil
wooowww 20 günden az sürede 7 kilo haaa..affına sığınarak oha diyorum yanii..süpermiş maşallah ikinize de nazar değmesin inşallah
benim obez bir erkek kardeşim var..21 yaşında..doktora gitmeyi filan da reddediyor..böyle gayet mutlu olduğunu söyleyip duruyor ama eve kapandı artık..diyet filan yapmak istemiyordu 2-3 yıldır,hatta acaip hırsız,çalıyor mutfaktan sürekli..ama artık kimseyle görüşmüyor...sadece maç izlemeye ve camiye namaza filan gider oldu,ben de çok üzülüyorum onun için150 kilo filan ( boyu da 1,93 ama )
ben de kitap mitap aldım ona bayramda gidince baya beynini yıkıycam ,sanırım bu sefer biraz niyetli gibi dua edin inşallah başarır..yolu çok uzun olduğu için ümitli değil hiç, daha fazla kilosu olanlar bu psikolojiyi eminim anlarlar...tabii bunların hiçbirisini benimle konuşmuyor,sadece anlayabiliyorsun...ona ulaşmakta da zorlanıyorum..umarım ikna edebilirim..yıllardır hep kiloluydu,zayıf olmanın onu nasıl mutlu edeceğini bilmiyor,ve inanmıyor hiç zayıf olabileceğine...inşallah o da sizin eşleriniz gibi başlar ve süper kilolar verir...
keşke aynı forumun erkek versiyonu da olsaydı,onu okurdu o da :))
bu arada yolican çok sevindim arkadaşım...hadi inşallah yakında 57 leri görürsün..
kızlar bu gün atak evresinin 4. ve son günündeyim.bu gün itibariyle tam 3 kg vermiş bulunuyorum.yarın 1+1 i yapmaya başlayacam.
çok ama çokk mutluyum.
dukan emmiye sevgiler.
evet canım yaa çok mantıklı bu...kesin o resimlerin çıktılarını almalıyım..anneme zaten uzun süredir anlatıyorum..hatta o da ortamı biraz hazırlamaya başlamış,yulaf ezmesi almış sütlaç yapmış,kendisi çok beğenmiş ama kardeşim ehh filan demiş haspam :)
zaten annemin de ihtiyacı var 85 kilo :) zaten o da çok istiyor,ben tarifleri basacağım,zaten en sonki kepekleri onun için aldım doğalsandan...birtek babamdan korkuyoruz,çünkü onun pek kilo sorunu yok ve yemeye çok düşkün..o sürekli birşeyler yerse kardeşim de dayanamaz diye..bakalım hepsini karşıma alıp konuşucam bayramda...inşallah zayıflar..bu obezlik gerçekten farkettirmeden oluyor...100 kilo ile başladı seneler önce yavaş yavaş gittialdıkça daha çok eve kapandı ,ama ona sorsan çok mutlu...ya ders çalışıyor ya film izliyor evde de...kendini sınavlara verdi bu yaşta, abuk subuk sınavlara giriyor kimse bunun üzerine gitmesin diye...amaaan başınızı ağrıttım sizi de değişik bir psikoloji işte anlayamayız biz..psikolog+diyetisyen+dukan lazım aslında ona
neyse canımcım desteğin için çoookk teşekkürler canımsınn
canım cicişlerim azar azar geçmişle aramdaki meseleyi kapatmaya çalışıyom ama bu gidişle bitmiycek tam 60 sayfa yazmışsınız ben yokken napsam bu sefer atlasammı bu sayfaları bu seferde sanki çok değerli bişeyimi kaybetmiş gibi bir duyguya kapılıyorum yeni akideşler gelmiş hoşgelmişler violetcim bigün yağmurun kılığında eczaneye gidebilirsin valla onlar verir zeynep abla bişey bırakcaktı dersen hemen verir onlar yanisanada yollarım canım nolcek yaniiizaten yaptığım şeyi bitiremiyorum yazık oluyor
ahahhaha ilahi vuvu yaaa öldüm gülmekten heeeönemli olan insanın kendine yakışan kiloyu giymesidir zaten diiiiii miiiiiiiii:))) aman 63 de neymiş ööle gıcık oluyorum ben de, hayır yani daha inmeyeyim diye kaçamak yaptıydım ama kaçamaktan sonra bilion daha rahat gidiyo ben de kilolar, ayıptır söölemesi efeeeeeeeemmm:))) 63,2 nin şerefine bu öpücük sanaaaaaa eheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?