Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende kilo verme hala devam ediyor ama bazı arkadaşlar duraklama yaşamışlardı.Zaten iftarda 2 büyük bardak su içince tıkanıyorum.Ondan sonra da fazla bir şey yemiyorum.tabi herkesin metabolizması farklı:44:

canım denicem bakalım inş olur olacakta inanıyom ve olmalı bence bu diyetin diyet olmadığının göstergesidir bu olay bazen gülüyom kendikendime diyet yapıyozve hamur işi bile yiyoz ya diyorum daha ne olsun hiç bişeyden eksik değilizki hangi diyette bu kadar seçenek var akşam kendime bir tavuklu biber dolma yaptım aman yarabbim yemeyen kalmadı e özgürce ye yağ yok pirinç yok içim cızlamadan götürdüm valla

yok canım ramazanda keramet var merak etme,daha çok veriliyor ne hikmetse..sen içini ferah tut..sebze çorbaları,bütki çayları iç bol bol ki kabızlık sorunu çekme,gayet de iyi veriliyor..

canım bol sebzeli yaptı,protein olarak light salam ve birazcık pastırma vardı sadece oruç tutmuyorum ben o yüzden yemek istemedim o saatte

inanki canım tetiklemez hemde hiç tetiklemiyor ben oruç tuttuğumdan beri hızla vermeye başladım yeterki suyunu ihmal etme iftarla sahur arası sadece saf suyu 2.5 litre tüketiyorum ben diğer sıvılar hariç

ellerine kollarına sağğlıııkkk süper görünüyor..yalnız benim kreplerim böyle görünmüyor. yani bu normal unla yapılmış gibi...hem daha koyu renk hem de kıvrılmayacak kadar kıvamsız oluyor anında yırtılıyor... alalalala çok şaşırdım şimdi...

inş cinocum birlikte düşeriz canım ( yani 62 ye)

Buluşalım valla bayramdan sonra bir cumartesi herkes gelsin ama gelirkende birşeyler getirsinler yanlarında :))))

vuvucummm benim babamda 18 yaşından beri 100 ün üzerinde olan bir adam şu an 67 yaşında ve 138 kilo (boy 1,75 falan)geçen sene bu zamanlar 160 kgydu ve artık hastaneye yatmıştı ve 1 yılda 20 kg verdi Ama yıllarca o kiloyu taşımaktan dizler falan gitmiş tabii ne yazık ki şu an 15-20 adım bile zor yürüyor (
o nedenle kardeşin mutlaka bu diyeti uygulamalı babam benim verdiğimi gördükçe o kadar çok seviniyorki çünkü onun en büyük korkusu benimde kendisi gibi olmam fakat geçmişte gut hastalığı geçirmiş olduğu ve tansiyon hastası olduğu için ona Dukan yaptırtmıyorum ben.
Kardeşin hiç moralini bozmasın 7 gün atak yapsın en az 5-6 kg verince zaten inanır bu işe

yağmuşummmmm nerdesinnnnnnnnnnnn he aklıma gelmişken süt tozunu buldum canım alma sakın birde teee nerelere gittim yeşil kahve bulmak için buldumda zatende bigün bir baktım senin yolun üzerindeki hatipoğlundada varmış bende birinde yok diye oraya bakmamıştım yani orda var ama çok feci tuttum bu yeşil kahveyi ben iftarda 1 sahurda 1 fincan ohhhhhh miss miss

Bizim evdede çok tutuldu zeynep abla kavonozun yarısından çoğu bitti valla

Bizim evdede çok tutuldu zeynep abla kavonozun yarısından çoğu bitti valla
valla allah senden razı olsun gülümsecim inan her içtimde bir kere senin adını anıp sana dua etmeden içmiyorum ne bilim çok güzel bir tadı var ya birde üzerine kaynar suyu ekleyince şöyyyyyyyle bir köpürmüyormuu bitiyorumm o halinee

inşaaaaaalllllaaaaaaaaaaaaaaahhhh ablacım:)) istersen vuvuşu da alalım mııı?? boynu bükük kalmasın o da gelsin hee ablaaa

anam da cinom beni düşünürmüşşş,yivrim ben 63 olmadan 62 olabilir miyim sence :44::44: hani 63 ü sevmiyorum ya o bakımdan,62 daha bi sıcak geldi bana şimdi (neden biliyomusun,sen daha 62 olmadın diye 62 yi hala seviyorum )

ya hala boynu bükük diyo bak kızııımmm 63 ü parayla versen almam diyorum hala ne diyosun sen

cinocan seni 63 kere öperek boğuyorum :86::86::86:

Kızlar okudum okudum ve sonuna geldim...Bugün regl li oldumö doğal olarak şiştim...Kitabı da aldım okudum...yulaf kepeği karabuğday, light yoğurt,kıyma ,tavuk gibi ürünleri de aldım hazır ettim kısmetse hafta başı başlıcam reglim azıcık dursun diye bekliyorum....
şunu sorucam makine müh. sürekli ayaktayım fabrika da çok yoruluyorum Atak dönemin de ara öğünde ne yiyebiliriz...yardımcı olurmusunuz,,,kurabiye tarifi, krep tarifi basitçe yazarsanız çokkk sevinirim kızlar...lütfennnnnnnnnnn

naberrrr ablammmmmmmmm

iyiyim ablacım azcık stresliyim o kadar. sanırım regl çanları çalmaya başlıyo

ablam burdayım arada bakabiliyorum.sen bulamadıklarını bana söyle bende bulamazsam o zaman eyvah

yeşil kahveyi bi ben sevmedim sanırım.afiyetler olsun size

ara öğün diye bişey düşünme canım ya bu diğer diyetler gibi değilki acıktıkça sana öngörülen yiyeceklerden doyana kadar ye ayrıca tariflerimizin olduğu bir sayfa var ordan istedini yap ye hiç aç bırakma kendini serbest olanlardan bol bol ye tabi bol bol da su iç mutlaka

hayırlı uğurlu olsun o zaman canım aramıza hoşgeldin.aşağıdaki linkte yemek tariflerimiz var oradan bilgi alabilirsin.
ben iş yerinde ara öğünlerde süt meyveli yoğurt kurabiye yiyebilirsin.sen yeterki diyete başla gerisi gelir merak etme:))

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…