anam da cinom beni düşünürmüşşş,yivrim ben 63 olmadan 62 olabilir miyim sence :44::44: hani 63 ü sevmiyorum ya o bakımdan,62 daha bi sıcak geldi bana şimdi(neden biliyomusun,sen daha 62 olmadın diye 62 yi hala seviyorum )
ya hala boynu bükük diyo bak kızııımmm 63 ü parayla versen almam diyorum hala ne diyosun sen
cinocan seni 63 kere öperek boğuyorum:86::86::86:
ellerine kollarına sağğlıııkkk süper görünüyor..yalnız benim kreplerim böyle görünmüyor. yani bu normal unla yapılmış gibi...hem daha koyu renk hem de kıvrılmayacak kadar kıvamsız oluyor anında yırtılıyor... alalalala çok şaşırdım şimdi...
Kızlar okudum okudum ve sonuna geldim...Bugün regl li oldumö doğal olarak şiştim...Kitabı da aldım okudum...yulaf kepeği karabuğday, light yoğurt,kıyma ,tavuk gibi ürünleri de aldım hazır ettim kısmetse hafta başı başlıcam reglim azıcık dursun diye bekliyorum....
şunu sorucam makine müh. sürekli ayaktayım fabrika da çok yoruluyorum Atak dönemin de ara öğünde ne yiyebiliriz...yardımcı olurmusunuz,,,kurabiye tarifi, krep tarifi basitçe yazarsanız çokkk sevinirim kızlar...lütfennnnnnnnnnn
inşaaaaaalllllaaaaaaaaaaaaaaahhhh ablacım:)) istersen vuvuşu da alalım mııı?? boynu bükük kalmasın o da gelsin hee ablaaa
evett canım ya bendede regl çanları çalmaya başladı dün okadar sancım vardıki ha oldum ha olcak gibiydim bugün 21. günüm geçen ayda 22. gün olmuştum işte akşama sabaha olurum herhaliyiyim ablacım azcık stresliyim o kadar. sanırım regl çanları çalmaya başlıyo
ablam burdayım arada bakabiliyorum.sen bulamadıklarını bana söyle bende bulamazsam o zaman eyvah
yeşil kahveyi bi ben sevmedim sanırım.afiyetler olsun size
bu site beni gıcık etmeye başladı,ya gitmiyor ya 2 kere gidiyor cevaplar...
Benide alın, benide alınbende 63 üm bende 63 üm , iki kere 62 ikiyi gördüm ama kaç gündür gene 63 üm bakalım güçlendirmede 62 yi ne zaman göreceğim ne zaman sabitleyeceğim ? , inşallah en kısa zamanda hepberaberrrrrrrrrr.
yta nurcikkk sen nerelerdeydin canım ya ben seni çok merak etmiştim kızlara sormuştum ben 3 5 gün yok oldum ama seni şimdi ilk görüyorum yaniBenide alın, benide alınbende 63 üm bende 63 üm , iki kere 62 ikiyi gördüm ama kaç gündür gene 63 üm bakalım güçlendirmede 62 yi ne zaman göreceğim ne zaman sabitleyeceğim ? , inşallah en kısa zamanda hepberaberrrrrrrrrr.
Bende kilo verme hala devam ediyor ama bazı arkadaşlar duraklama yaşamışlardı.Zaten iftarda 2 büyük bardak su içince tıkanıyorum.Ondan sonra da fazla bir şey yemiyorum.tabi herkesin metabolizması farklı:44:
Hanımlar ızgara köfte, sucuk,sosis ve salama izin var mı?Sevgiler..
Buluşalım valla bayramdan sonra bir cumartesi herkes gelsin ama gelirkende birşeyler getirsinler yanlarında :))))
vuvucummm benim babamda 18 yaşından beri 100 ün üzerinde olan bir adam şu an 67 yaşında ve 138 kilo (boy 1,75 falan)geçen sene bu zamanlar 160 kgydu ve artık hastaneye yatmıştı ve 1 yılda 20 kg verdi Ama yıllarca o kiloyu taşımaktan dizler falan gitmiş tabii ne yazık ki şu an 15-20 adım bile zor yürüyor(
o nedenle kardeşin mutlaka bu diyeti uygulamalı babam benim verdiğimi gördükçe o kadar çok seviniyorki çünkü onun en büyük korkusu benimde kendisi gibi olmam fakat geçmişte gut hastalığı geçirmiş olduğu ve tansiyon hastası olduğu için ona Dukan yaptırtmıyorum ben.
Kardeşin hiç moralini bozmasın 7 gün atak yapsın en az 5-6 kg verince zaten inanır bu işe
evett canım ya bendede regl çanları çalmaya başladı dün okadar sancım vardıki ha oldum ha olcak gibiydim bugün 21. günüm geçen ayda 22. gün olmuştum işte akşama sabaha olurum herhal
yok canım ramazanda keramet var merak etme,daha çok veriliyor ne hikmetse..sen içini ferah tut..sebze çorbaları,bütki çayları iç bol bol ki kabızlık sorunu çekme,gayet de iyi veriliyor..
Bende kilo verme hala devam ediyor ama bazı arkadaşlar duraklama yaşamışlardı.Zaten iftarda 2 büyük bardak su içince tıkanıyorum.Ondan sonra da fazla bir şey yemiyorum.tabi herkesin metabolizması farklı:44:
canım bol sebzeli yaptı,protein olarak light salam ve birazcık pastırma vardı sadeceoruç tutmuyorum ben o yüzden yemek istemedim o saatte
ellerine kollarına sağğlıııkkk süper görünüyor..yalnız benim kreplerim böyle görünmüyor. yani bu normal unla yapılmış gibi...hem daha koyu renk hem de kıvrılmayacak kadar kıvamsız oluyor anında yırtılıyor... alalalala çok şaşırdım şimdi...
Bizim evdede çok tutuldu zeynep ablakavonozun yarısından çoğu bitti valla
Kızlar okudum okudum ve sonuna geldim...Bugün regl li oldumö doğal olarak şiştim...Kitabı da aldım okudum...yulaf kepeği karabuğday, light yoğurt,kıyma ,tavuk gibi ürünleri de aldım hazır ettim kısmetse hafta başı başlıcam reglim azıcık dursun diye bekliyorum....
şunu sorucam makine müh. sürekli ayaktayım fabrika da çok yoruluyorum Atak dönemin de ara öğünde ne yiyebiliriz...yardımcı olurmusunuz,,,kurabiye tarifi, krep tarifi basitçe yazarsanız çokkk sevinirim kızlar...lütfennnnnnnnnnn
canım bu resimler bi siteden alıntı zaten yazmıştım üstüne:)) ama bizim kreplerde fena olmuyor ben denedim oluyor bizim kreplerlerlede. ben tek kreple yapmıştım bunu. krep e lor peynir v.b koyma yaparken sadece yulaf kepeği,süt ve yumurta dan yap.çok katı olmayacak çokda sıvı olmayacak kek hamuru gibi birak oluyo o zaman...
başarılarrrrr bebem rengommmmmmmm allah kolaylık versin canım ara sıra da olsa uğra bizedeKızlar çok neşelisiniz maşallah.. Allah bozmasın..
bende de su ihtiyacı çok fazla. Ezan okunur okunmaz dikiyorum kafaya suyu, yemeye yer kalmıyo.
tahmin etmiştim
Zaten o krepler normal unla yapılmış, bir siteden alınma görüntüler sanırım :)))
arkadaş dukana uyarlamış bizim için sağolsun, ellerine kollarına sağlık.
gulumseee yavrum sen nescafe green blend alıyosun dimi?
Tadı farklı mı onun nescafe golddan falan?
Kara buğday için erken. Onu güçlendirme evresinde tüketebiliceksiniz ancak.
Tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
bu diyette mönü diye bir şey yok. Ne zaman acıkırsanız o zaman izinli besinlerinizden tüketirsiniz.:)
Kolay gelsin, başarılar diliyorum.
Kızlar büyük bi proje ödevi aldım. 2 ay kadar aranızda olamayacağım. Çünkü yaklaşık olarak 60.000 kelimelik ödevim var. Bi nevi tez..
O yüzden açıkçası 1 dakikam bile kıymete bindi şu an. Sizleri çok özlicem, biliyorum :))
O nedenle haftada 1 gün girip geçmişi -özür dileyerekten söylüyorum- yüzeysel olarak okuyup sizlerle gidişatımı paylaşıcam. Buluşmaya mutlaka haberdar edin!!!
Sizleri seviyorum bayanlar, bol eksili 2 ay diliyorum :)))
sanki 2 ay silinicem yeryüzünden :)))
arada giricem tebii, o nedenleee özleyin beni ve size bu şarkıyla veda ediyorum:
http://www.izlesene.com/video/esmeray-unutma-beni/444518
hoşçakalıııınnnnn
Kızlar çok neşelisiniz maşallah.. Allah bozmasın..
bende de su ihtiyacı çok fazla. Ezan okunur okunmaz dikiyorum kafaya suyu, yemeye yer kalmıyo.
tahmin etmiştim
Zaten o krepler normal unla yapılmış, bir siteden alınma görüntüler sanırım :)))
Tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
bu diyette mönü diye bir şey yok. Ne zaman acıkırsanız o zaman izinli besinlerinizden tüketirsiniz.:)
Kızlar büyük bi proje ödevi aldım. 2 ay kadar aranızda olamayacağım. Çünkü yaklaşık olarak 60.000 kelimelik ödevim var. Bi nevi tez..
O yüzden açıkçası 1 dakikam bile kıymete bindi şu an. Sizleri çok özlicem, biliyorum :))
O nedenle haftada 1 gün girip geçmişi -özür dileyerekten söylüyorum- yüzeysel olarak okuyup sizlerle gidişatımı paylaşıcam. Buluşmaya mutlaka haberdar edin!!!
arada giricem tebii, o nedenleee özleyin beni ve size bu şarkıyla veda ediyorum:
hoşçakalıııınnnnn
Hanımlar ızgara köfte, sucuk,sosis ve salama izin var mı?Sevgiler..
Kızlar çok neşelisiniz maşallah.. Allah bozmasın..
tahmin etmiştim
Tarifler için:
hoşçakalıııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?