Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaaaaaaa naz yapmaaaa, ))) sen şimdilik sev bakalım 62 yi, gıcık olacağın günler deeee geleceeeeekkkk hihihihi

canım bu resimler bi siteden alıntı zaten yazmıştım üstüne:)) ama bizim kreplerde fena olmuyor ben denedim oluyor bizim kreplerlerlede. ben tek kreple yapmıştım bunu. krep e lor peynir v.b koyma yaparken sadece yulaf kepeği,süt ve yumurta dan yap.çok katı olmayacak çokda sıvı olmayacak kek hamuru gibi birak oluyo o zaman...

hoşgeldin

karabuğday niçin onu anlamadım :)
bunun serbest olduğunu nereden öğrendiniz ?

Benide alın, benide alın bende 63 üm bende 63 üm , iki kere 62 ikiyi gördüm ama kaç gündür gene 63 üm bakalım güçlendirmede 62 yi ne zaman göreceğim ne zaman sabitleyeceğim ? , inşallah en kısa zamanda hepberaberrrrrrrrrr.

inşaaaaaalllllaaaaaaaaaaaaaaahhhh ablacım:)) istersen vuvuşu da alalım mııı?? boynu bükük kalmasın o da gelsin hee ablaaa

evett canım ya bendede regl çanları çalmaya başladı dün okadar sancım vardıki ha oldum ha olcak gibiydim bugün 21. günüm geçen ayda 22. gün olmuştum işte akşama sabaha olurum herhal

62 yolcusu kalmasıın hadi bakeeeeeeeeeeeemmmm:)))

yta nurcikkk sen nerelerdeydin canım ya ben seni çok merak etmiştim kızlara sormuştum ben 3 5 gün yok oldum ama seni şimdi ilk görüyorum yani

Bende kilo verme hala devam ediyor ama bazı arkadaşlar duraklama yaşamışlardı.Zaten iftarda 2 büyük bardak su içince tıkanıyorum.Ondan sonra da fazla bir şey yemiyorum.tabi herkesin metabolizması farklı:44:

ohhhhh ii ozaman yaaa :))çok saol canımm olsunda az olsun :)

Hanımlar ızgara köfte, sucuk,sosis ve salama izin var mı?Sevgiler..

Izgara köfteye izin var,salamında light olanlarını tüketiyorum ben, diğerlerine izin yok,yağ oranları çok yüksek bence.Belki sucuk böyle yağı iyice peçeteye alınarak az miktar tüketilebilir...

Son düzenleme:

canım desteğin için çok teşekkür ederim..Bana için de çok üzüldüm,Allah şifa versin,inşallah sıkıntılar çekmez...
Senin için de sevinmesi çok dağol,korkuyordur çok yazık..Ben de senin için seviniyorum
İnşallah canım inşallah benim de en büyük temennim o, sen sadece 1 hafta dene öyle karar verirsin diycem ve o hafta en az 5-6 kilo gitsin de gaza gelsin istiyorum...zaten yaptı yaptı yoksa zorla morla daha farklı şeyler yaptırmamız gerekecek,en başta sağlık için tabii...

evett canım ya bendede regl çanları çalmaya başladı dün okadar sancım vardıki ha oldum ha olcak gibiydim bugün 21. günüm geçen ayda 22. gün olmuştum işte akşama sabaha olurum herhal

ağrım yok ama sinirler tavan yaptı bende.dalacam birine buralarda herkesi uyarıyorum sabahtan beri kendinizi benden sakının diye

yok canım ramazanda keramet var merak etme,daha çok veriliyor ne hikmetse..sen içini ferah tut..sebze çorbaları,bütki çayları iç bol bol ki kabızlık sorunu çekme,gayet de iyi veriliyor..

tmm vuvucummm zaten kabızlıktan hastenelik olunca bozmuştum basladım bol bol tüketicem:)) saol canımmm

Kızlar çok neşelisiniz maşallah.. Allah bozmasın..

Bende kilo verme hala devam ediyor ama bazı arkadaşlar duraklama yaşamışlardı.Zaten iftarda 2 büyük bardak su içince tıkanıyorum.Ondan sonra da fazla bir şey yemiyorum.tabi herkesin metabolizması farklı:44:

bende de su ihtiyacı çok fazla. Ezan okunur okunmaz dikiyorum kafaya suyu, yemeye yer kalmıyo.

canım bol sebzeli yaptı,protein olarak light salam ve birazcık pastırma vardı sadece oruç tutmuyorum ben o yüzden yemek istemedim o saatte

tahmin etmiştim

Zaten o krepler normal unla yapılmış, bir siteden alınma görüntüler sanırım :)))
arkadaş dukana uyarlamış bizim için sağolsun, ellerine kollarına sağlık.

Bizim evdede çok tutuldu zeynep abla kavonozun yarısından çoğu bitti valla

gulumseee yavrum sen nescafe green blend alıyosun dimi?
Tadı farklı mı onun nescafe golddan falan?

Kara buğday için erken. Onu güçlendirme evresinde tüketebiliceksiniz ancak.
Tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

bu diyette mönü diye bir şey yok. Ne zaman acıkırsanız o zaman izinli besinlerinizden tüketirsiniz.:)
Kolay gelsin, başarılar diliyorum.

Kızlar büyük bi proje ödevi aldım. 2 ay kadar aranızda olamayacağım. Çünkü yaklaşık olarak 60.000 kelimelik ödevim var. Bi nevi tez..
O yüzden açıkçası 1 dakikam bile kıymete bindi şu an. Sizleri çok özlicem, biliyorum :))
O nedenle haftada 1 gün girip geçmişi -özür dileyerekten söylüyorum- yüzeysel olarak okuyup sizlerle gidişatımı paylaşıcam. Buluşmaya mutlaka haberdar edin!!!
Sizleri seviyorum bayanlar, bol eksili 2 ay diliyorum :)))
sanki 2 ay silinicem yeryüzünden :)))
arada giricem tebii, o nedenleee özleyin beni ve size bu şarkıyla veda ediyorum:
http://www.izlesene.com/video/esmeray-unutma-beni/444518

hoşçakalıııınnnnn

ay çok pardon resimleri görünce gözüm başka bir şeyi görmemiş sanırım
tamam bu akşam deneyeyim bari öğlen akşam tavuk yiyorum kilo veriyorum ama ya ibiğim çıkacak ya da tez zamanda yumurtlayacağım :))))

başarılarrrrr bebem rengommmmmmmm allah kolaylık versin canım ara sıra da olsa uğra bizede

Olmassssssssssssssssssssssss , Gitmeeeeeeeeeeeeee, Delimisin olmaz, sensiz olmaz sakın gitme , hepimize bir sayfa ver , hep beraber yapar bi günde bitiririz yaw minik kuşummmmmmmmmmmmmm gitme sakın , :84::84: hayır :84:izin vermiyorum, ( git peki git napalım ama arada bi dalıp hu huuuu yap bari )

evde kepekle yağsız kıymadan yapmışsanız köfteye izin var sucuk salam sosis yasak hindi füme yenilebiliyor yada arada dana janbon olabilir mecburiyetten dışarda köfte yiyen veya bu dondurulmuş köftelerden alıp tüketen çok oldu ama ben almadım hiç kırmızı eti olabildiğince az tüketiyorum

Hanımlar ızgara köfte, sucuk,sosis ve salama izin var mı?Sevgiler..

kolay gelsin başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…