yavv kusura bakma canım ya ben seni kiminle karıştırdım acaba?Anam .....Benim oğlum mu vardı ? Kimden ? Ne zaman oldu , benim niye haberim yokkkk Zeynebim çıbık mesaj kutuna bak sana mesaj attım ,
buluşalım canım bluşalım buluşalımmmm gizliceeeeeeeeeeee böyle bir şarkı vardı deme yoliivalla yasomunda dediği gidi dukanik cephaneler olmayınca insan kaçamaklara açık oluyor.ahh ablam sende olmasan aç kalicimm
canın saolsun bee ramazanı atlatalım buluşma teklif edicem sana kaçamassın benden zaten
varya kızlar bu zeynep abla harika biri söylemiycem dedim ama dayanamadım ablam affet beni
dün aradı beni bizim ortak bir eczanemiz var dedi eczaneye senin için birşeyler bırakıyorum al ordan neyse aldım benim için bıraktıklarını akşamda afiyetle yedim.eli bi lezzetli bi lezzetli anlatamam.revaniden tutun kurabiyesine dukan hamburger ekmeğine offf offfff akşam bayram etti midem..
ablaaaaaaa harikasın seeennnn
günaydın kızlarrr...bugün atakda 3, günümü tamamladım.kaldı 3 gün.açıkcası umduğumdan daha iyi gidiyor (maşşallah :))kilo kaybımda fena sayılmaz regl döneminde başlamama rağmen -1.6 oldu.umarım bu hızda devam eder.hiç kaçamak yapmadım ilk gün 25dk,ikinci gün 40dk dün de 1 saat yürüdüm,suyumu ihmal etmedim.şimdilik iyi gidiyor yani
limonata sen ne yaptın hayatım sende bu dönemde başlamıştın değilmi tartıldınmı?merak ettimde
kızlar bir şey sorucam
şimdi topiğin yan kısmında çıkan reklamdan hatırladım hani mesut yar antakya biberi ile zayıflamış ya
ben gerçektende samadağ biberi arıyorumi internette bir iki yer buldum ama hiç anlamam gerçek mi değil mi
nerden bulabilirim?p+s günlerinde yesem 3-4 tane meto yu hızlandırsam şöyle tam gaz fikri olan var mı
normalde diyetle birlikte acıpul biber,jalapeno,acı hardal falan tüketiyorum ben,açıkcası yemek zor geliyor ama işe yaradığını düşünüyorumibu antakya biberi hakikaten çok acıymış bilen var mı:18:
hatunlar günaydıııınnnn
ahaaaa yakaladımmm eczacıyla aramda bi parola bari olsun yoksa gidecek elden benim yiyecekler
bu arada eczane meşhur oldu
hmm şeyy eczanenin adı neydi ki acaba?
canımm hoşgeldin ya nerelerdesin özlettin kendini hee.
arkadaş bundan sonra 1 haftadan fazla ortadan kaybolanlara ceza vercem he olmuyo böyle
ehehehehe deli kız seniihoşgeldin nasıl gitti bakalım taitl serüveni kilo durumundaki oynamalarrr neler hiç bahsetmemişsin
sağol canımcım öylee pek hızlı bi ilerleme olmadı aslında ama hedefime accuk bişey kaldı, darısı sizlerin başına inşallllaaaaaaaaaaahhhh hem yolum uzun deme diyette hissetmeyince kendini öyle bir geçiyor ki günler bi bakmışsın incecik oluvermişsindün goldenle yazışırken hatırladım bende ilk günler yazışmıştıkta bende o günleri görür müyüm demiştim ona ama şimdi onu sollamışım hehehehehehehe
hoşgeldin aylaege dukan diyetine başlmakla çok isabetli bir karar almışsın...kafana takılan sorular olursa sor cevaplamaya çalışırız...bu arada aynı şehirde yaşıyoruz...ben 1 haziranda diyete başladığımda 65 kiloydum,şimdi ilk diyet kararı aldığımda dukan bana 14 temmuzda 58 kilo olacağımı söylemişti bana o kadar uzak bir hedeftiki açıkçası o kiloya ulaşacağımdan şüpheliydim....gel görki 4 temmuzda ben 58 kilo olmuştum bile...1 ayda 7 kilo verdim... güçlendirmeye başlayalı 15 günoldu...şu an 55 kiloyum herşey yolunda...sende kurallara uyduğun sürece bütün fazla kilolarından kurtulacaksın....sevgiler.....mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız
canım mücver çok lezzetli ve çok doyurucu...kabak ile yada patlıcanla yapabilirsin patlıcanla yaptığında içine küçük bir soğanda rendeleyebilirsin....ayrıca fırında yağlı kağıtla pişirmen daha iyi olur...hayde afiyet olsun canım...yarın mücver yapıcam kendime.. 2 adet kabak biraz maydonoz dereotu ve 2-3 sap yeşil soğandan bir yumurtayla kıvama gelene kadar yulaf kepeği koyacağım. bu tarifi eski sayfalardan görmüştüm. mücver konusunda ek tavsiyesi olacak olan var mı acaba?? birde pişirme kısmında tavada mı yapsam yoksa fırında mı yapsam tam emin olamadım.
canım benim unutur muyum seni hiçyeni aramıza katılanlarla birlikte o kadar çok kişi oldu ki bazen akılda tutamıyor insan.kusura bakma gel sana özel kahve yaparım ben
Günaydın şekerler, bu sabah -200 gramla uyandım: 69.1 kg. Eşimin bilgisayarından giriyorum bugün, tickerımı akşama düzelteceğim. Bu arada asıl bomba eşimden geldi bu sabah. 1 ağustosta aşlamıştı ve bu sabah itibariyle 7 kilodan fazla oldu.Halinden de memnun, o da benimle 5+5'e başladı mecburen. Artık depar atar herhalde.
canım hoşgeldin..biz de seni sorup duruyorduk..tatilin güzel geçmiştir umarım..
(iç ses: gelmiş yine benim sevimsizzz,sanki çok da merak ediyorum da kilosunu,in midir cin midir belli değil zaten,cino cino..sevimsiz işte)aaaa cinocaaann sen de mi burdaydın bitanemmm,hoşgeldin canım özlettin kendini aaa olsun yaa üzülme eminim en kısa zamanda 60 olursun bebeğim sen ( )
canım napayım ben 64 lü kiloların kendime çok yakıştığına karar verdim...hatta inmemek için uğraşıyorum..bir sabah 63,9 da duruyor gibiydi tartı sonra yeniden 64.2 oldu durdu,ohhh dedim çok şükür,63 olup da napcam oldum olası sevmem ben zaten 63 rakamını..
hiç istemem 63 olmayı..hayır yani dukan üzerine para verse kabul etmem o kadar memnunum bu kilodan37: yiyormudur acaba )
wooowww 20 günden az sürede 7 kilo haaa..affına sığınarak oha diyorum yanii..süpermiş maşallah ikinize de nazar değmesin inşallah
benim obez bir erkek kardeşim var..21 yaşında..doktora gitmeyi filan da reddediyor..böyle gayet mutlu olduğunu söyleyip duruyor ama eve kapandı artık..diyet filan yapmak istemiyordu 2-3 yıldır,hatta acaip hırsız,çalıyor mutfaktan sürekli..ama artık kimseyle görüşmüyor...sadece maç izlemeye ve camiye namaza filan gider oldu,ben de çok üzülüyorum onun için150 kilo filan ( boyu da 1,93 ama )
ben de kitap mitap aldım ona bayramda gidince baya beynini yıkıycam ,sanırım bu sefer biraz niyetli gibi dua edin inşallah başarır..yolu çok uzun olduğu için ümitli değil hiç, daha fazla kilosu olanlar bu psikolojiyi eminim anlarlar...tabii bunların hiçbirisini benimle konuşmuyor,sadece anlayabiliyorsun...ona ulaşmakta da zorlanıyorum..umarım ikna edebilirim..yıllardır hep kiloluydu,zayıf olmanın onu nasıl mutlu edeceğini bilmiyor,ve inanmıyor hiç zayıf olabileceğine...inşallah o da sizin eşleriniz gibi başlar ve süper kilolar verir...
keşke aynı forumun erkek versiyonu da olsaydı,onu okurdu o da :))
bu arada yolican çok sevindim arkadaşım...hadi inşallah yakında 57 leri görürsün..
aaaaaaa vuvuşcum bende kaç gündür böle kafamda yazdım ürettim en sonunda karar verdim böyle sadece yulaf kepeğiyle şöyle açık kayık şeklinde kıymalı pide üreticem ondan sonrada yağmurcumla test edicez onaylarsak adınıda dukanın kıymalı takası koyacam bakalım umarım becerebilirim
yarın mücver yapıcam kendime.. 2 adet kabak biraz maydonoz dereotu ve 2-3 sap yeşil soğandan bir yumurtayla kıvama gelene kadar yulaf kepeği koyacağım. bu tarifi eski sayfalardan görmüştüm. mücver konusunda ek tavsiyesi olacak olan var mı acaba?? birde pişirme kısmında tavada mı yapsam yoksa fırında mı yapsam tam emin olamadım.
evtt mavişim altına notumuzu düşecez tabikide her türlü telif hakkı saklıdır ya ben sanada dukan cephanelik yollardım ama sen tekirdağdasın pek şansın yok gibi görünüyor:90:sağolasın canım benim bilirim ben berroşumu tabiki unutmaz aktif olan en az 20 kişi varız herhalde muhakkak bi eksik kalır üzülme tatlım..hala okuyorum yarının kahvesine yetişicem inşllah
mustlu hocam wallahi tebrik ederim..o eşi hele ayrıca tebrik ederim..ama ben erkeklerin metabolizmasına gıcık oluyorum,onların bu kadar kolay kilo vermesene de gıcık oluyorum hele fransız erkeklerine hepten gıcık oluyorum hem erkek hem fransız hem de zayıf olan mr.dukana daha da gıcık oluyorum
hoşbulduk canımmm,ahh vuvişkom tatil güzel geçti geçmesine de keşke kilo da sabit kalsaydı çokk fena artılardayım
hahaha vuvuşko çok tatlısın yaa koptum gece gece.. ayrıca sizin 63 kg muhabbetinize de gıcık oluyorum herşeye gıcığım ben
canım benim kardeşini ne kadar ii anlıyorum bi bilsen..tüm obezlerin ortak bi psikolojisi var aslında..onu bence psikoloğa gitmesi için hiç zorlamayın çünkü onu anlamayacaklar böyle durumlarda gerçekten aynı kaderi yaşamayan bilemez..ben de hep şişman bi çocuktum zayıf olduğum hiçbir anı hatırlamıyorum,kilo sağlık açısından en büyük problem ama öte yandan duygusal olarak insandan neler götürüyo bilemezsiniz...şimdi o dışarı çıkmak istemez,çıkınca herkes ona bakar çünkü bakmasa da o öyle zanneder,en yakın arkadaşları gezer tozar insanlar onu dışlamasa da o kendini birçok şeyden mahrum bırakır..hangi birini anlatsam ki..ve işte kilt nokta şu ki eğer gerçekten kilo verebileceğine inanmıyorsa siz ne yaparsanız yapın onu diyete başlatamazsınız..ve sakın ola önünden yemeği almak yada bi takım şeyleri ima etmek yoluna girmeyin onu duygusal olarak çok daha yaralarsınız..başarabileceğine inandırın onu en güzel örnek sen varsın karşısında ve herşeyi usulünce anlatabilirsin ona..yaşı çok genç ve insan kaybettiği zamanın değerini sonradan daha ii anlıyo,en güzel yaşlarını böyle heba etmesin ben ettim mesela o yüzden çok pişmanım..bide şu gözümüzde büyüttüğümüz süre var ya işte aslında ne kadar gereksiz..mesela ben her yaz aynı sendromu yaşıyorum seneye zayıflicam istediğimi giyicem vs..en kötü ihtimal geçen yıl kendime verdiğim bu sözü tutsaydım 1 sene daha kaybetmiş olmayacaktım..ayy çok uzun yazdım belki ama üzüldüm biraz o yüzden..yağmurun taktikleri çok doğru canım bak muhakkak o başarı hikayelerini göster ona madem tüm gün evde bi blog hazırlasın mesela biz ordan takip edelim onu destek olalım yeter ki kendisi için bişeyler yapsın..iyi niyet,güzel yüz,iyi eğitim,iyi iş hepsine sahip olabiliriz ama kilo devreye girince insanın her türlü artısını götürüyo sırf zayıf diye beş para etmez insanlar kendini senden üstün görebiliyo vs.olan bizlere ve kaybettiğimiz zamana oluyo sadece ona bunları hatırlat ve kendisi üzerine idealleri ve istekleri üzerine biraz düşünmesini sağla canım zaten birkaç kilo verdiği anda kendisi de bir takım şeylerin farlkına varacaktır
dukanın kıymalı takası ilahi zeynep abla sen ne alem kadınsın yerlere yattım vallahi, yalnız bunun telifini filan alalım bu sefer de sonra araklayıp dukanın kıymalı sandalı/gemisi diye değiştirip yazmasınlar orda burda
ben normal zamanda yaparken içine kabartma tozu ve peynirde koyuyordum.sen bir yumurtayla yapacağına göre kaşığın ucu ile kabartma tozu ekleyebilrsin.taze nanede çok yakışır ama az.
ve ben hep fırında yaparım.
Dukanın güzelleri, hepinize iyigeceler , bol eksili sabahlar diliyorum
Kızlar çok neşelisiniz maşallah.. Allah bozmasın..
bende de su ihtiyacı çok fazla. Ezan okunur okunmaz dikiyorum kafaya suyu, yemeye yer kalmıyo.
tahmin etmiştim
Zaten o krepler normal unla yapılmış, bir siteden alınma görüntüler sanırım :)))
arkadaş dukana uyarlamış bizim için sağolsun, ellerine kollarına sağlık.
gulumseee yavrum sen nescafe green blend alıyosun dimi?
Tadı farklı mı onun nescafe golddan falan?
Kara buğday için erken. Onu güçlendirme evresinde tüketebiliceksiniz ancak.
Tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
bu diyette mönü diye bir şey yok. Ne zaman acıkırsanız o zaman izinli besinlerinizden tüketirsiniz.:)
Kolay gelsin, başarılar diliyorum.
Kızlar büyük bi proje ödevi aldım. 2 ay kadar aranızda olamayacağım. Çünkü yaklaşık olarak 60.000 kelimelik ödevim var. Bi nevi tez..
O yüzden açıkçası 1 dakikam bile kıymete bindi şu an. Sizleri çok özlicem, biliyorum :))
O nedenle haftada 1 gün girip geçmişi -özür dileyerekten söylüyorum- yüzeysel olarak okuyup sizlerle gidişatımı paylaşıcam. Buluşmaya mutlaka haberdar edin!!!
Sizleri seviyorum bayanlar, bol eksili 2 ay diliyorum :)))
sanki 2 ay silinicem yeryüzünden :)))
arada giricem tebii, o nedenleee özleyin beni ve size bu şarkıyla veda ediyorum:
http://www.izlesene.com/video/esmeray-unutma-beni/444518
hoşçakalıııınnnnn
ah be yolikam ah benim eczane sana öyle terski şöyle orta yerde bir eczane bulmamız lazım bak işte ben böyle yapıpta yiyemeyenlere çok üzülüyorum valla napsakkine :44::44::44:ablam çok sağol tıkırımıda yapmışsın ellerin dert görmesin tıkırım yerinde valaaaa
yağmurummmm bak ne dicem sana ben akşamları meydana takılıyom ama ümraniye meydanını bildinmi heh oraya iftardan sonra doğru istikamet meydan hem azcık yürümüş oluyom hem çok güzel etkinlikler yapılıyor tasavvuf müziği ilahiler tiyotra ne arasan var yani birde dernekler var herkes yöresine özgü meşhur şeyleri sergiliyor o derneklerden birinde çayımı içiyom tabi başka bişey yiyemiyom mısır dondurma vs gibi bi akşam sinop derneğinde bir akşam bayburt derneğinde rastgele içiyom çayımı sen yorgun olursun ama hafta sonu belki gelirsen oturuz çay içeriz hem iki muhabbetin belini kırarız belki hıı olmanmıı
öhöömmm öhöömmm az önce tartıda 57,400 gördüysemmm sabahh ne görürümmm acaba merak ettimmm
aaaaaaaaa olur yolikam valla meydan bana yakın orda bir yer belirleyeyim ben sana erzak bırakırım olaya ama ben önce bir keşif yapmaya gitmem lazımbakayım eczane varmı meydanda canım iftar öncesi çok koşuşturmaca oluyor ya bide acele dışarı çıktım o yüzden tıkırı yapamadım ya
işte az önce yaptığım gojili kekim ve zeynep ablanın hamburger ekmeği, iş yerinden bir arkadaşımı da başlatıyorum dukana yarısını ona götüreceğim yarın
Eki Görüntüle 243385
Anam .....Benim oğlum mu vardı ? Kimden ? Ne zaman oldu , benim niye haberim yokkkk Zeynebim çıbık mesaj kutuna bak sana mesaj attım ,
mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız
Teşekkür ederim. Hoşbulduk aynı zamanda :) evet ilk sayfalardan beri süregelen bir sorun bu geçmiş sayfalara bakmadan yahut kitaba da bir göz gezdirmeden sorular sorulması. aynı sorular defalarca kez soruluyor. Aynı soruları bir daha duymamak dileğiyle
dediğim gibi son sayfaları okumadığımdan henüz ki çoook yolum var daha 535. sayfadan günümüze şimdilik soru sormuyorum ben. fakat desteklerinizi bekliyorum. bu benim başladığım kaçıncı diyet ben bile bilmiyorum. fakat ilk defa bu kadar uzun süre bozmadan,istikrarla devam ettim. bugün işyerinde beni bu diyete başladığımdan beri görmeyen biri " gittikçe şişmanlıyorsunnn dikkat et biraz" dedi. halbu ki o görmediğinden bu yana 5 kg vermiş bulunuyorumsinir oldum yahu... halbu ki her gün çalıştığım kişiler bile değişikliği farkederken böyle birşey duymak cidden sinir etti beni
aynen canım valla bende aynısını düşünüyorum inanki yok böyle bir diyet ya hiç kendimi diyette gibi hissetmiyorum ben benim şu an dolapta kurabiyem var ekmeğim var revanim var tavuklu dolmam var birde dukan usulü kıymalı ıspanaklı böreğim var seçenek çok olunca gözümde hiçbir şeye kaymıyor
yarın mücver yapıcam kendime.. 2 adet kabak biraz maydonoz dereotu ve 2-3 sap yeşil soğandan bir yumurtayla kıvama gelene kadar yulaf kepeği koyacağım. bu tarifi eski sayfalardan görmüştüm. mücver konusunda ek tavsiyesi olacak olan var mı acaba?? birde pişirme kısmında tavada mı yapsam yoksa fırında mı yapsam tam emin olamadım.
yavv kusura bakma canım ya ben seni kiminle karıştırdım acaba?öyleyse dediğim arkadaş halaa kayıplarda bak arkadaş çık ortaya hani oğlun vardı törenine gitmiştin ay valla nerak ediyom şimdi kendisini he
evtt mavişim altına notumuzu düşecez tabikide her türlü telif hakkı saklıdır ya ben sanada dukan cephanelik yollardım ama sen tekirdağdasın pek şansın yok gibi görünüyor:90:
Dukanın güzelleri, hepinize iyigeceler , bol eksili sabahlar diliyorum
yetiştim yetiştim yakaladım sizi
evet evet kesinlikle azimliyim.. birde sayfaları okumak o kadar zevkli ki.. ne kadar hızla ilerlediğini farkettiğim için artık bu duruma bir el atmalıyım dedim bendeçünkü olmuş 2000 küsur sayfa yetişemezdim.
işyerindeki hatuna gelince sanıyorum ki haklısınız. bu dayanışmaya bayılıyorum hanımlar....
birde ek olarak sizden pazar ve pts günü için çooook destek istiyorum. pts günü doğumgünüm ama ben vardiyalı bir işte çalıştığımdan ve haftalık iznim cts pazar sabit olmadığından bu haftada pazar pts izinli olduğumdan ailecek pazar günü kutlayacağız pts olan doğumgünümü.. aile efradı gelecek hep şimdiden yapılacak yemekler filan planlanıyor :18: canım çekmiyor aslında ama hani sürü psikolojisiyle birşeyler yememek için kendime o gzel sofranın bir kısmını ayıracağım. ama ama ama acaba acaba azıcık pastamdan yesemmi ki a dostlar??
evet evet kesinlikle azimliyim.. birde sayfaları okumak o kadar zevkli ki.. ne kadar hızla ilerlediğini farkettiğim için artık bu duruma bir el atmalıyım dedim bendeçünkü olmuş 2000 küsur sayfa yetişemezdim.
işyerindeki hatuna gelince sanıyorum ki haklısınız. bu dayanışmaya bayılıyorum hanımlar....
birde ek olarak sizden pazar ve pts günü için çooook destek istiyorum. pts günü doğumgünüm ama ben vardiyalı bir işte çalıştığımdan ve haftalık iznim cts pazar sabit olmadığından bu haftada pazar pts izinli olduğumdan ailecek pazar günü kutlayacağız pts olan doğumgünümü.. aile efradı gelecek hep şimdiden yapılacak yemekler filan planlanıyor :18: canım çekmiyor aslında ama hani sürü psikolojisiyle birşeyler yememek için kendime o gzel sofranın bir kısmını ayıracağım. ama ama ama acaba acaba azıcık pastamdan yesemmi ki a dostlar??
ekmeklerin sadece yulaf kepeğinden yapılmış olduğunu düşünerek cevap veriyorum :)
dukan amca derki eğer fazla kepek tüketirseniz tek sakıncası bagırsaklarınız daha çok çalışabilir sitesinde okumuştum ben koca keki bir oturuşta yediğim zamanlardan söyleyim kilo kaybına bir etkisi yok canın isterse yiyebilirsin
buluşalım canım bluşalım buluşalımmmm gizliceeeeeeeeeeee böyle bir şarkı vardı deme yolii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?