Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarın mücver yapıcam kendime.. 2 adet kabak biraz maydonoz dereotu ve 2-3 sap yeşil soğandan bir yumurtayla kıvama gelene kadar yulaf kepeği koyacağım. bu tarifi eski sayfalardan görmüştüm. mücver konusunda ek tavsiyesi olacak olan var mı acaba?? birde pişirme kısmında tavada mı yapsam yoksa fırında mı yapsam tam emin olamadım.

Anam ..... Benim oğlum mu vardı ? Kimden ? Ne zaman oldu , benim niye haberim yokkkk Zeynebim çıbık mesaj kutuna bak sana mesaj attım ,
yavv kusura bakma canım ya ben seni kiminle karıştırdım acaba?öyleyse dediğim arkadaş halaa kayıplarda bak arkadaş çık ortaya hani oğlun vardı törenine gitmiştin ay valla nerak ediyom şimdi kendisini he

valla yasomunda dediği gidi dukanik cephaneler olmayınca insan kaçamaklara açık oluyor. ahh ablam sende olmasan aç kalicimm
canın saolsun bee ramazanı atlatalım buluşma teklif edicem sana kaçamassın benden zaten
buluşalım canım bluşalım buluşalımmmm gizliceeeeeeeeeeee böyle bir şarkı vardı deme yolii

eveeet son 20 sayfam kaldı sonra yetişiyorum inşallah..bide baktım ki dün geceki mesajıma gelmiş bi günde 20 sayfa topiğin bugün maşşallahı varmış haa

yaaa ben de istiyorum ama ben de ben deee:84::84: zeynep abla vallahi aç sen bi dükkan ya bizde faydalanalım olmuyo böyle hep yağmura hep yağmura biz de istiyoruz hıh

sevgili moonlight ramazanın sonuna kadar dayanamamış ve başlamışsın..ve regliye rağmen çok da güzel bi başlangıç olmuş tebrik ederim bide reglin bitince giden kiloları gör sen asıl mutluluk o zaman :)

sevgili stas mesut yarın şu yazı dizisi başladığında verdiği diyet listelerini okumuştum da erkek olmasına rağmen yüksek kiloda olmasına ve daha çok kaloriye ihtiyacı olmasına rağmen yedikleri o kadar azdı ki,yani o listelerle hiçbişey yapmasa da açlıktan kilo verirdi..ama tabi samandağ biberiyle işi kendi lehine çevirmeyi iyi başardı kitabı için iyi bi promosyon dönemi oldu ve yazı dizisini 5 günde kesip devamı kitapta diye not düşmesini gayet ii bildi..acının metabolizmaya etkisi gerçekten bilinen bi gerçek ama bence normal acı biberden de faydalanabilirsin illa samandağ biberi diye arama ben de bakmıştım netten senin de dediğin gibi insan gerçekliğinden emin olamıyo ve fiyatı da acaip uçuktu.

şekerim hoşgeldin yuvaya:)) hadi bakalım şimdi dukan zamanı...tatil olayı herkesi ucundan kıyısından olumsuz etkiledi...herkes ufak tefek kaçamaklar yaptı ama bittiii...şimdi yazın rehavetinden çıkıyoruz veee hızla kilo veriyoruz:))

aynen canım yaz bitti tatil bitti valla zaman diyete asılma zamanı benim için.. şaka maka 2 ayım bitmiş en az 10 kg filan vermiş olmam lazımken ben sürekli başa döndüm neredeyse yaa valla renginar abla gibi en katı haliyle uygulayacağım bi süre

geldim yağmırım geldim yettim gariiihoşbulduk canım benim..walla cancazım böle 1 hafta kaybolanlar ve sadık dukanistler için birikmiş sayfaları okumaktan büyük ceza olamaz wallabak gözlerim böyle oldu 2 gündüraktı sulandı wallaaadaha da 20 sayfam var hatta ben bu satırları yazarken sayfalar ilerlediyse 21-22-23 de olabilir

hoşbuldum yasocumm..dün akşam döndüm de acı gerçekle bu sabah yüzleşebildim sabah tartıda 102.4ü gördüm tatile giderken de 1 kgartıdaydım bide orda 1.8 katmışım maşallah orda ii semirmişim..walla yarını kendime 2.milat yapıyorum başarısız bi dukan olmak istemiyorum 2 ay olmuş başlayalı ama bende duruma bak ki şu son 2-3 haftaya kadar hiç bozmamıştım ben..ama artık şu tolere besinleri de yemicem ona karar verdim onlar da beni bozuyo geliba poğoca filan yok yaramadı onlar bana tarif sayfasına göz atmiciim bi süre..

hoşgeldin aylaege dukan diyetine başlmakla çok isabetli bir karar almışsın...kafana takılan sorular olursa sor cevaplamaya çalışırız...bu arada aynı şehirde yaşıyoruz...ben 1 haziranda diyete başladığımda 65 kiloydum,şimdi ilk diyet kararı aldığımda dukan bana 14 temmuzda 58 kilo olacağımı söylemişti bana o kadar uzak bir hedeftiki açıkçası o kiloya ulaşacağımdan şüpheliydim....gel görki 4 temmuzda ben 58 kilo olmuştum bile...1 ayda 7 kilo verdim... güçlendirmeye başlayalı 15 günoldu...şu an 55 kiloyum herşey yolunda...sende kurallara uyduğun sürece bütün fazla kilolarından kurtulacaksın....sevgiler.....

canım mücver çok lezzetli ve çok doyurucu...kabak ile yada patlıcanla yapabilirsin patlıcanla yaptığında içine küçük bir soğanda rendeleyebilirsin....ayrıca fırında yağlı kağıtla pişirmen daha iyi olur...hayde afiyet olsun canım...

canım benim unutur muyum seni hiç yeni aramıza katılanlarla birlikte o kadar çok kişi oldu ki bazen akılda tutamıyor insan.kusura bakmagel sana özel kahve yaparım ben

sağolasın canım benim bilirim ben berroşumu tabiki unutmaz aktif olan en az 20 kişi varız herhalde muhakkak bi eksik kalır üzülme tatlım..hala okuyorum yarının kahvesine yetişicem inşllah

mustlu hocam wallahi tebrik ederim..o eşi hele ayrıca tebrik ederim..ama ben erkeklerin metabolizmasına gıcık oluyorum,onların bu kadar kolay kilo vermesene de gıcık oluyorum hele fransız erkeklerine hepten gıcık oluyorum hem erkek hem fransız hem de zayıf olan mr.dukana daha da gıcık oluyorum

canım hoşgeldin..biz de seni sorup duruyorduk..tatilin güzel geçmiştir umarım..

hoşbulduk canımmm,ahh vuvişkom tatil güzel geçti geçmesine de keşke kilo da sabit kalsaydı çokk fena artılardayım

hahaha vuvuşko çok tatlısın yaa koptum gece gece.. ayrıca sizin 63 kg muhabbetinize de gıcık oluyorum herşeye gıcığım ben

canım benim kardeşini ne kadar ii anlıyorum bi bilsen..tüm obezlerin ortak bi psikolojisi var aslında..onu bence psikoloğa gitmesi için hiç zorlamayın çünkü onu anlamayacaklar böyle durumlarda gerçekten aynı kaderi yaşamayan bilemez..ben de hep şişman bi çocuktum zayıf olduğum hiçbir anı hatırlamıyorum,kilo sağlık açısından en büyük problem ama öte yandan duygusal olarak insandan neler götürüyo bilemezsiniz...şimdi o dışarı çıkmak istemez,çıkınca herkes ona bakar çünkü bakmasa da o öyle zanneder,en yakın arkadaşları gezer tozar insanlar onu dışlamasa da o kendini birçok şeyden mahrum bırakır..hangi birini anlatsam ki..ve işte kilt nokta şu ki eğer gerçekten kilo verebileceğine inanmıyorsa siz ne yaparsanız yapın onu diyete başlatamazsınız..ve sakın ola önünden yemeği almak yada bi takım şeyleri ima etmek yoluna girmeyin onu duygusal olarak çok daha yaralarsınız..başarabileceğine inandırın onu en güzel örnek sen varsın karşısında ve herşeyi usulünce anlatabilirsin ona..yaşı çok genç ve insan kaybettiği zamanın değerini sonradan daha ii anlıyo,en güzel yaşlarını böyle heba etmesin ben ettim mesela o yüzden çok pişmanım..bide şu gözümüzde büyüttüğümüz süre var ya işte aslında ne kadar gereksiz..mesela ben her yaz aynı sendromu yaşıyorum seneye zayıflicam istediğimi giyicem vs..en kötü ihtimal geçen yıl kendime verdiğim bu sözü tutsaydım 1 sene daha kaybetmiş olmayacaktım..ayy çok uzun yazdım belki ama üzüldüm biraz o yüzden..yağmurun taktikleri çok doğru canım bak muhakkak o başarı hikayelerini göster ona madem tüm gün evde bi blog hazırlasın mesela biz ordan takip edelim onu destek olalım yeter ki kendisi için bişeyler yapsın..iyi niyet,güzel yüz,iyi eğitim,iyi iş hepsine sahip olabiliriz ama kilo devreye girince insanın her türlü artısını götürüyo sırf zayıf diye beş para etmez insanlar kendini senden üstün görebiliyo vs.olan bizlere ve kaybettiğimiz zamana oluyo sadece ona bunları hatırlat ve kendisi üzerine idealleri ve istekleri üzerine biraz düşünmesini sağla canım zaten birkaç kilo verdiği anda kendisi de bir takım şeylerin farlkına varacaktır

dukanın kıymalı takasıilahi zeynep abla sen ne alem kadınsın yerlere yattım vallahi, yalnız bunun telifini filan alalım bu sefer de sonra araklayıp dukanın kıymalı sandalı/gemisi diye değiştirip yazmasınlar orda burda

ben normal zamanda yaparken içine kabartma tozu ve peynirde koyuyordum.sen bir yumurtayla yapacağına göre kaşığın ucu ile kabartma tozu ekleyebilrsin.taze nanede çok yakışır ama az.
ve ben hep fırında yaparım.

Son düzenleme:
evtt mavişim altına notumuzu düşecez tabikide her türlü telif hakkı saklıdır ya ben sanada dukan cephanelik yollardım ama sen tekirdağdasın pek şansın yok gibi görünüyor:90:

hmmm evet ilk olarak az yapıp denemek istiyorum..fırında yapmak banada daha mantıklı gibi görünüyor.. ilk deneme o zaman fırında olacak.. sanıyorum ki karnım acıktı bu saate kadar uyumazsam olacağı bu güzzzel bir bardak süt içeyim o zaman şimdi yeni destekçilerimin,dukan arkadaşlarımın şerefine

yetiştim yetiştim yakaladım sizi

yaaa ama bebişim yaa olmaz ki böyle napçaz biz sensiz çok özlicez ama yaa..haftada bir de uzun şöyle 2-3 günde bir gir selam ver çık olur mu özletme kendini..sen dönene kadar da inşallah bi 10-15 kg veririm yahuu dönüşünü hedef yapıcam kendime bilesin

zeynep ablammm dikkat edin bazı aç ve kıskanç dukanistler o eczaneyi basmasın haa düşürceksiniz beni yollara

zeynep ablammm dikkat edin bazı kıskanç ve sohbete aç dukanistler o dernekleri basmasın haaa

öhöömmm öhöömmm az önce tartıda 57,400 gördüysemmm sabahh ne görürümmm acaba merak ettimmm

inşallah 56.9 görürsün yasomm,bu en kötü ihtimalin olsun daha da azını görürsün inş

zeynep ablaam dikkat edin bazı kıskanç dukanistler ümraniyenin tüm eczanelerini basmasın haaa ayy sapık psikopatlar gibi oldum haaa yalnız niye illa eczane olacak zeynep ablam onu merak ediyorum haaböyle paket maket torba filan hiç merak etmiyo mu bu eczacılar ne teslimatı yapıyo bunlar diye ben olsam kıllanırım wallaa zeynep ablam dikkat edin eczaneyi polis basmasın haaabazı kıskanç dukanistlerin ihbarı üzerine kaçak dukan ürünlerinin teslimatını yapan kuryeler yakalandı hihihih

işte az önce yaptığım gojili kekim ve zeynep ablanın hamburger ekmeği, iş yerinden bir arkadaşımı da başlatıyorum dukana yarısını ona götüreceğim yarın

Eki Görüntüle 243385

off bunlar gerçek mi yasom yaa? hayır yani mutfakta ben de becerekliyimdir ama şu ekmeği tutturamadım gitti ya yapıyorum tadı da fena olmuyo ama benimki ekmekse şayet sizinki ne onu merak ediyorum

Anam ..... Benim oğlum mu vardı ? Kimden ? Ne zaman oldu , benim niye haberim yokkkk Zeynebim çıbık mesaj kutuna bak sana mesaj attım ,

hahaha nurçik abla yaa alemsinkimden? dukanist ablalarım bayılıyorum size ve şu espirilerinize

alırız tabi ki de aramıza hoşgeldiniz,bu diyete gerçek manada uyacak bilinçli bi dukanistle karşı karşıyayız gibime geliyo..takıldığınız yerlerde de yardımcı oluruz,sevgilerr..

wallahi bravo lostinnight gerçekten azimli ve inançlı bi dukanistsin tebrik ediyorum,örnek alınmalısın bence de..baya bi sayfa okumuşsun tavsiyem kaldığın sayfada bi mola ver ve şu andan itibaren olan kısmı düzenli takip etmeye çalış çünkü sayfalar çok çabuk ilerliyo biz bile bikaç gün giremeyince birikenleri okumakta zorlanıyoruz..sen bundan sonrasını düzenli takip etmek boş vakitlerinde de eskilere göz atarsın..bazen h.sonu mesela bi bakıyosun forumda hareket yok ben açıyorum en eskilerden bikaç sayfa ve okumaya başlıyorum mutlaka faydası oluyo geçmişin..aramıza hoşgeldiiin ve ayrıca o kişi senin kilo verdiğini farkettiği için bilakis seni incitmek adına söylemiştir o cümleyi..insanlar ne kadar kötü ruhlu yaa sen takma onları boşver

zeynep abla istanbula taşınsam sizin evde bi oda kiralayabilir miyim? yemek dahil ama tamam mı?

ben tepsiye yağlı kağıt serip fırında yaptım bir kez ama kıvamı tutturamadım sanırım çok ince oldu yapıştı,daha sonra kabaklı kek hesabı kek kalıbına yaptım po nefis oldu mesela

ya evet öyle biri vardı zeynep abla ben de hatırlıyorum..berkmine abla mıydı dicem ama o değil o olsa yazardı benim diye..muhtemelen şu sıralar yazmayan biri ki hatırlayamadık

evtt mavişim altına notumuzu düşecez tabikide her türlü telif hakkı saklıdır ya ben sanada dukan cephanelik yollardım ama sen tekirdağdasın pek şansın yok gibi görünüyor:90:

ben senden oda kiralıcam zeynep abla yemek dahil yoksa olmayacak böyle haaa

Dukanın güzelleri, hepinize iyigeceler , bol eksili sabahlar diliyorum

iyi geceler gülümseciiim

yetiştim yetiştim yakaladım sizi

evet evet kesinlikle azimliyim.. birde sayfaları okumak o kadar zevkli ki.. ne kadar hızla ilerlediğini farkettiğim için artık bu duruma bir el atmalıyım dedim bende çünkü olmuş 2000 küsur sayfa yetişemezdim.

işyerindeki hatuna gelince sanıyorum ki haklısınız. bu dayanışmaya bayılıyorum hanımlar....

birde ek olarak sizden pazar ve pts günü için çooook destek istiyorum. pts günü doğumgünüm ama ben vardiyalı bir işte çalıştığımdan ve haftalık iznim cts pazar sabit olmadığından bu haftada pazar pts izinli olduğumdan ailecek pazar günü kutlayacağız pts olan doğumgünümü.. aile efradı gelecek hep şimdiden yapılacak yemekler filan planlanıyor :18: canım çekmiyor aslında ama hani sürü psikolojisiyle birşeyler yememek için kendime o gzel sofranın bir kısmını ayıracağım. ama ama ama acaba acaba azıcık pastamdan yesemmi ki a dostlar??

kadın psikolojisi işte..hele ki iş ortamlarında fesatlık,çekememe daha da yüksek dozda kendince seni zayıf noktandan vurmaya çalışıp kilona dokunduracak..sen vermeye devam ettikçe de hasetinden çatlayacaktır eminim

ahh işte bu doğumgünleri yok mu bi dilimcik pasta insanı rayından çıkarabiliyo yani bende öyle olur en azından..şimdi doğumgünü başkasının olsa gitmezsin tabağı alır yemez kaynatırsın vs. ama kendi doğumgünün olunca iş değişir..en azından akşam yemeklerini dukana uygun yersen bikaç çatal pasta çok da sorun olmayabilir..

az önce tarif sayfamıza baktım ayy bakmaz olaydım bi daha da bakmayacağım..o ne tariflerdir öyle..ayrıca bebeciiim lafımı geri alıcam seni ve tariflerini hiç özlemicem hatta 2 ay olmicaksın diye sevinicem hıh
ayol o güçlendirme tarifleri ne öyle adamı raydan çıkarır aklını başından alır onlar
ayy ben de deli miyim neyim ya sanki yiyemeyeceğim şeylerin olduğu sayfaya bakmışım hepsini de yapma hakkımız var oysa uykum geldi gözlerim aktı kafam kaydı anlaşılan
neyse kızlar ben kaçıyorum hepinize ii geceler eksili sabahlar:79:

tatlım seni bilmem ama sanki pastanın ucundan azıcık tadarsan devamı gelir gibi.Ama sonuçta doğumgünü pastan.Aklıma gelen 2 tane doğumgünü pastan olsa.Birtanesini onlar alsın sende dukana göre pastanı yap.Kakaolu kek yapıp arasına dukatella sonra en üstünede dukatella sürüp azıcıkda süslersen olur gibi
Bir de o gün çok sevdiğin yemeği dukana göre yap.Onlar masadakileri yerken sende o yemeğini yersin doyana kadar.Ama misafirlere ayıp olur diosan o başka tabi:44:
Yani sonuçta onlar farklı sen farklı şeyler yiyeceksin:97:

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaar ya ben yoğurdu sütü normal alıyorum artık peynir yağsız tuzsuz ok de onlar öle tüketemiyorum ya inş kilo wermemde çok fark olmaz çünkü yenmicek kadar kötü geliyo tatları yada zorlasammı bölede olurmu ???ayyy ne biliiimm kararda weremedim.(kitabımı sipariş ettim daha gelmedi çok dertliyim çoooooook

ssoleilcim ben tüm diyet boyunca o miktarı aştım zaten genelde 3 kaşık filan oluyordu,bazen 4 de oluyordu, ama hani sınırsız olması da mantıksız sanki değil mi sonuçta yüksek karbo değerli bir besin..ama şu olabilir belki yüksek lif oranı içerdiği için çok kolay sindirilip dışarı atılabiliyor herhalde..hem sordum hem cevap veriyorum yalnız..öyle ben kendi kendime beyin jimnastiği yapıyorum arkadaşlar siz takılın yani bencede 2 kaşık sınırına her zaman takılmayın derim ben ama abartmamak da lazım her ihtimale karşı...ne diyom ben Allah aşkına biri bana desin ben ne diyom
herkese günaydın arkadaşlarrrr...öpüyorum hepinizi..yağmırım sana papatya topladım

buluşalım canım bluşalım buluşalımmmm gizliceeeeeeeeeeee böyle bir şarkı vardı deme yolii

evet abla var öle bi şarkı
hemen patlatıverem sana bi şarkıcık beaaaa
bir münasip zamandaaaaaaa
meselaaa saat ondaaaa
buluşalım kordondaaaaa
der gibi geldi banaaaaaaaaaaaaa

ahh ah akşam yediğim sarmalar sabah gelir tırmalar. artık 500 ikene 700 oldum ben ifla h olmam olmam şu an dukişko amcamızın dediği ideal kilomdayım acele etmeden eeecücük daa incelmek istiyorum canceyzzlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…