Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

işte az önce yaptığım gojili kekim ve zeynep ablanın hamburger ekmeği, iş yerinden bir arkadaşımı da başlatıyorum dukana yarısını ona götüreceğim yarın

Eki Görüntüle 243385

canım sen de mi ekmeği uzun kek kalıbına koyuyorsun ? nasıl kolay pişiyormu?
bende uzun kek kalıbı yok alayım bari bir tane..birdahakine zeynep ablanın dediği gibi şöyle 2-3 parçaya bölüp kesmeyi düşünüyorum ben de trabzon ekmeği gibim:) ahhh ah ne çok severim o ekmeği de :)

kıskanç hemşocan

heheheh kıskandım siziii vallaaa bilmiyorummmmmm

ya şaka bi yana bu ekmekler kekler vs olmadan diyetin kaçamaklara daha açık ve sıkıcı olduğunu bildiğimden herkes yiyebilsin istiyorum böyle şeyler

kıskanma sanada azcık ucundan koklatırıs canımsın keşke sende yakınımızda olsaydın ama malesef yoksun ve zeynep ablanın yemeklerini ben yiyceeeemmmm

aramıza hoşgeldinizz.inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz.ne kadar kültürlü bir topiğimiz var maşallah nazar değmesin:))

aramıza hoşgeldinbilinçli dukanist görmek güzel bir duygu:))

hep bana hep bana kıskanmayın taaamm mııııı

bitanem çok güzeller nerden bildin papatya sevdiğimi mcxxxx günaydın canımmm.

günaydın şekerlerrrr..beeeen buuuu saaabbbaaahhh 72.500 çıktımmmmm allahım nasıl mutluyum kıslar yaa..hedefe 500 gr cık kaldı...11 gün sonra güçlendirmedeyim daha ne istiyim...seni seviyorum dukannn ama sizi daha çok seviyorumm

bide dün yazılanları okudum ama cevaplayamadım...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...o kadar mutlu oluyorumki kilo sorunu olanların dukanı duymuş olmalarına..zaten inanın çok kilolu biri olarak hep ona dua etmiştim...herkes bu duyguyu yaşamalı sıkıcı olmayan kolay yolla die...kızlar inanın bilgi edinmenin yanı sıra birazda kendi hayatımıza uyarlayarak sevdiğimiz yemeklerin dukan versiyonunu düşünerek ve uygulayarakki her zaman başarılı olmuyo edindik biz bu kadar bilgiyi..biraz araştırmacı ve meraklı olmamız şart...ben yaklaşık haziran başından beri burdayım..bazı isimleri çoook iyi tanıyorum devamlı burdan yazıştığımız için...ama bazılarımızı hafıza daha yeni yeni kaydediyo..ve bu süre içinde o kadar çok soru soran oluyoki..ve biz hepsine mutlaka cevap yazıyoruz...o yüzden çok güncel sorulara verilen tepkilerimizi lütfen sizde anlayın...2 sayfa önce konuşulmuş bi konu sorulunca bazen size ters geliyo alınganlıklar oluyo...bence herkes birer koç edinsin burda kendine ona özel msg atarak detaylı bilgi alsın...bana çok msg geliyo ve hepsini elimden geldiğince yanıtlıyorum..çoğu burda bile yazmıyo...yani kısacasııı sizde bizi anlayın...veee kepeği nerde bulucak demeyim nolurrr yoksa hepinizin başımızın üstünde yeri var hepiniz hoşgeldiniz canlar:))

bu arada günaydın hatunlar dün itibariyle 55,9 görmüş bulunmaktayım

yaf bi eczane söyledim adamın kesin kulakları çınlıyodur ha

zeynep abla yerimizi deşifre ettim sanırım biz başka eczane bulalım yoksa kızlar basacak eczaneyi adamcağızda neye uğradığını şaşıracak

sadeca ablama katılyıorum... çok sıkışanlar özel msj sorsunlar buradaki eski dukanistalara. bana da msjlar geliyo cvplyorum.. ama şunu şunu yiyebilir miyim, onu nerden alırım soruları bence de sayfaları şişirmekten başka bi işe yaramıyor.

ayrıca dün bana tebrik yollayan yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. farkında iseniz alıntısız yazılar yazıyorum bi süredir. sizden asla vazgeçmedim ama bende bi süredir bir isteksizlik var herşeye. eccük bıkkınım genel olaraktan. sizinle alakası yok sizi çoook seviyorum.. sadece kırılanlar var ise yazayım dedim cancigerim kzusarmalarım benim

sana kesinlikle katılıyorum ama yine de verelim bari şu linki yeni başlayacaklar için
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

süper süper süpeeeeerrrr

harikasın sen canım ya maşallah sana senin bence büstünü yaptırıp dukanın girişine koymak lazım
azmine hayranım diyecek birşey bulamıyorum.diğer arkadaşlarıma örnek olsun bu azmin.

ve son olarak yeni gelen arkadaşlar için yazmış olduğun yazıya katılıyorum.umarım onlarda bizi anlar ve alınmazlar.

yağmırım teprik ederim yanlız sen başka eczane bulmaya uğraşma yorulma canıııım ben size çok güvenilir bi asres vereyim güven bana

sen rahat ol yolim biz seni anlıyoruz

yağmırım teprik ederim yanlız sen başka eczane bulmaya uğraşma yorulma canıııım ben size çok güvenilir bi asres vereyim güven bana

teşekkür ederim canımcımmm.ben bi düşünüyüm sana konu ile ilgili dönerim olur mu

Ben burdayım ben burdayım
canım hoşgeldin aramıza...iyiki geldin..emin ol istediğin kiloya düşeceksin ve sen bile inanamayacaksın nasıl verdiğine..veremeyen yok çünkü...ilk ay biraz daha zorlu ama 2-3 çok çabuk geçiyor..Allah yardımcın olsun...
Canım 400 lü sayfalardaki puding tarifinden bahsetmişsin..Üzüldüm şimdi senin için çünkü biz baya bi aştık kendimizi bak tarifler topiğimize süper tarifler var :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-14.html#post19793664
eğer okuyabilirsen formun son 100-200 sayfasını okursan çok yardımcı olur sana da...bu tariflerden de ekmek çok istiyorsan zeynep ablanın hamburger ekmeği çok güzel..ayrıca birsürü kek,pizza,yemek tarifi var tavsiye ederim..bir de dukan çikolatası yapıyoruz biz çok güzel oluyor,hatta dutella yapıyoruz :) o bahsettiğin puding sanırım ssoleilin verdiği orjinal puding tarifi,o da var zaten tarifler de ,ben eklemiştim...revani tarifi bile var sen düşün artık :) ayrıca mustlu arkadaşımız daha masum bir puding yaptı jelatinle haberin olsun,onu da görürsün tariflerin sonlarına doğru...
ssolein şimdi tekrar girmeye başladı,golden da öyle,ama shahdaroba ipeksir yok..dukan çok nadir giriyor selam verip gidiyor...kahverengi de yok maalesef onu özledim ben de

ben mücveri fırında yapıyorum,sonra keserek yiyorum,bir de peynir ve rendelenmiş havuç da ekliyorum..

90 kiloyla gelinlik giyen biri olarak senin adına çok sevindim canım. Bu diyet sayesinde evlendikten sonra da kilo problemin olmaz zaten. Şimdiden mutluluklar dilerim :)))

Kolay gelsin canım. Forumu hiç bırakma, zamanın nasıl geçtiğine ve kiloların nasıl gittiğine inanamayacaksın.

canım ben zeynep ablanın karbonatlı olan hamburger ekmeğinden yapıyorum bi de dün double malzemeyle yaptım 12-13 dilim çıktı buzluğa attım hepsini acil durumlarda çıkarıp yemek için uzun kek kalıpları var ya silikonlu ya da keklerden çıkan karton kalıplarda onlarda falan yapabilirsin, fırına koymadan da biraz bekletince kalıbın içinde iyice kabarıyor dün ben pişerken baktığımda kalıbın nerdeyse dışına taşıcaktı o derece kabarmıştı

canım evet uzun kalıpta yapıyorum önceden yağlı kağıda döküyordum yuvarlak şekilde falan kabarma konusunda pek verim alamıyordum, ama kalıpta güzel kabarıyor bi de dün koydum 140-150 dereceye fırını da 1 saate ayarladım öyleeee kendi halinde pişti kekte ekmekte içleri güzel omuştu

internetten bilgilerini okuyabildim biraz ilk aşamada neler yemem gerektiğini kısaca neler yememem gerektiğini veya bi liste varsa onları söylerseniz çok sevnrm.

Esra'cım kitabı almadan olmaz. Çünkü bu diyetin öyle incelikleri var ki üstünkörü bir listeyle olacak iş değil. Kitabı edinmeni şiddetle tavsiye ediyorum.

Canım yazdıkların beni çok duygulandırdı...hatta yazdıklarını yazdırdım,ona götüreceğim..dünden beri söylediklerini kenara not alır oldum görseniz,birkaç kişinin öncesi-sonrası fotolarını bastım yağmurun dediği gibi...gerçekten çok haklısın...ben de sizlerin zayıflamasını tüm kalbimle istiyorum,dua ediyorum..Allah yardımcınız olsunhepinizin..kardeşimin de dediğin gibi kendisi istemedikçe olmaz bu iş dedik dedik,hiç oralı olmuyor,e artık çok fazla risk taşır oldu...mecburen ittire ittire yaptıracağız...ya da dediğin gibi ben hep güç vererek anlatacağım...inşallah kendisi ikna olur ve inanır...senin 63 kilolara gıcık olmanı da çok iyi anlıyorum :) diyorsunya senin gibi örnek var karşında onun diye,benim en kilolu halim bile ona sorsan kilolu değildi,o yüzden o ben zaten kilolu yaratılmışım filan gibi düşünüyor sanıyorum...amaaaannn canımcım çok başınızı ağrıttım dünden beri..hepinize çok teşekkür ediyorum...
canım evet sen de renginar gibi dene bir süre bakayım..sen hala yumruk yapmadın değil mi? eğer yapmadıysan yapabilirsin bence canım...bu arada bu ek gıdalar belli bir süreden sonra pek etki etmiyor ama sen daha o sınıra gelemedin için daha çok etkiliyordur canım...

dukandaşlarım hepinize günaydınlar,konu dışı olacak ama benim şuan yardıma ihtiyacım var.her tatilden dönüşde olduğu gibi yine kocaman bir uçuğum var ve hafta içi tekrar tatilde olucam bu uçukla çok sıkıntı yaşıycam.belki dedim hani içinizde bu konuda tecrübesi olan fikri olan paylaşırsanız çok sevinirim.

Berkminem bana br arkadaş vectavir i tavsiye etmişti onu alıp denemiştim iyide gelmişti bi araştır istersen minicik bir şey fiyatı da iki üç tl gibi bişeydi, geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…