işte az önce yaptığım gojili kekim ve zeynep ablanın hamburger ekmeği, iş yerinden bir arkadaşımı da başlatıyorum dukana yarısını ona götüreceğim yarın
Eki Görüntüle 243385
canım yaaa niye öyle oluyor ki acaba ben şimdi ekmek ve kek yaptım lezzo ötesi oldu valla eşim hemen kekten hüpletti bi dilim, keşke anadolu yakasında olsaydım bende gönderirdim sana, avrupa yakasından aldırma imkanın olursa söyle bende yapıp vereyim canım sana, bizim neyimiz eksik yağmırr zeynep ikilisinden hıhhh
heheheh kıskandım siziii vallaaa bilmiyorummmmmm
ya şaka bi yana bu ekmekler kekler vs olmadan diyetin kaçamaklara daha açık ve sıkıcı olduğunu bildiğimden herkes yiyebilsin istiyorum böyle şeyler
mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız
Teşekkür ederim. Hoşbulduk aynı zamanda :) evet ilk sayfalardan beri süregelen bir sorun bu geçmiş sayfalara bakmadan yahut kitaba da bir göz gezdirmeden sorular sorulması. aynı sorular defalarca kez soruluyor. Aynı soruları bir daha duymamak dileğiyle
dediğim gibi son sayfaları okumadığımdan henüz ki çoook yolum var daha 535. sayfadan günümüze şimdilik soru sormuyorum ben. fakat desteklerinizi bekliyorum. bu benim başladığım kaçıncı diyet ben bile bilmiyorum. fakat ilk defa bu kadar uzun süre bozmadan,istikrarla devam ettim. bugün işyerinde beni bu diyete başladığımdan beri görmeyen biri " gittikçe şişmanlıyorsunnn dikkat et biraz" dedi. halbu ki o görmediğinden bu yana 5 kg vermiş bulunuyorumsinir oldum yahu... halbu ki her gün çalıştığım kişiler bile değişikliği farkederken böyle birşey duymak cidden sinir etti beni
eveeet son 20 sayfam kaldı sonra yetişiyorum inşallah..bide baktım ki dün geceki mesajıma gelmiş bi günde 20 sayfa topiğin bugün maşşallahı varmış haa
yaaa ben de istiyorum ama ben de ben deee:84::84: zeynep abla vallahi aç sen bi dükkan ya bizde faydalanalım olmuyo böyle hep yağmura hep yağmurabiz de istiyoruz hıh
sevgili moonlight ramazanın sonuna kadar dayanamamış ve başlamışsın..ve regliye rağmen çok da güzel bi başlangıç olmuş tebrik ederim bide reglin bitince giden kiloları gör sen asıl mutluluk o zaman :)
sevgili stas mesut yarın şu yazı dizisi başladığında verdiği diyet listelerini okumuştum da erkek olmasına rağmen yüksek kiloda olmasına ve daha çok kaloriye ihtiyacı olmasına rağmen yedikleri o kadar azdı ki,yani o listelerle hiçbişey yapmasa da açlıktan kilo verirdi..ama tabi samandağ biberiyle işi kendi lehine çevirmeyi iyi başardı kitabı için iyi bi promosyon dönemi oldu ve yazı dizisini 5 günde kesip devamı kitapta diye not düşmesini gayet ii bildi..acının metabolizmaya etkisi gerçekten bilinen bi gerçek ama bence normal acı biberden de faydalanabilirsin illa samandağ biberi diye arama ben de bakmıştım netten senin de dediğin gibi insan gerçekliğinden emin olamıyo ve fiyatı da acaip uçuktu.
şekerim hoşgeldin yuvaya:)) hadi bakalım şimdi dukan zamanı...tatil olayı herkesi ucundan kıyısından olumsuz etkiledi...herkes ufak tefek kaçamaklar yaptı ama bittiii...şimdi yazın rehavetinden çıkıyoruz veee hızla kilo veriyoruz:))
aynen canım yaz bitti tatil bitti valla zaman diyete asılma zamanı benim için.. şaka maka 2 ayım bitmiş en az 10 kg filan vermiş olmam lazımken ben sürekli başa döndüm neredeyse yaa valla renginar abla gibi en katı haliyle uygulayacağım bi süre
geldim yağmırım geldim yettim gariiihoşbulduk canım benim..walla cancazım böle 1 hafta kaybolanlar ve sadık dukanistler için birikmiş sayfaları okumaktan büyük ceza olamaz walla bak gözlerim böyle oldu 2 gündür aktı sulandı wallaaa daha da 20 sayfam var hatta ben bu satırları yazarken sayfalar ilerlediyse 21-22-23 de olabilir
hoşbuldum yasocumm..dün akşam döndüm de acı gerçekle bu sabah yüzleşebildimsabah tartıda 102.4ü gördüm tatile giderken de 1 kgartıdaydım bide orda 1.8 katmışım maşallah orda ii semirmişim..walla yarını kendime 2.milat yapıyorum başarısız bi dukan olmak istemiyorum 2 ay olmuş başlayalı ama bende duruma bak ki şu son 2-3 haftaya kadar hiç bozmamıştım ben..ama artık şu tolere besinleri de yemicem ona karar verdim onlar da beni bozuyo geliba poğoca filan yok yaramadı onlar bana tarif sayfasına göz atmiciim bi süre..
ssoleilcim ben tüm diyet boyunca o miktarı aştım zaten genelde 3 kaşık filan oluyordu,bazen 4 de oluyordu, ama hani sınırsız olması da mantıksız sanki değil mi sonuçta yüksek karbo değerli bir besin..ama şu olabilir belki yüksek lif oranı içerdiği için çok kolay sindirilip dışarı atılabiliyor herhalde..hem sordum hem cevap veriyorum yalnız..öyle ben kendi kendime beyin jimnastiği yapıyorum arkadaşlar siz takılınyani bencede 2 kaşık sınırına her zaman takılmayın derim ben ama abartmamak da lazım her ihtimale karşı...ne diyom ben Allah aşkına biri bana desin ben ne diyom
herkese günaydın arkadaşlarrrr...öpüyorum hepinizi..yağmırım sana papatya topladım
Şu forumu birazcık okuyun allah aşkına yaakitapsız bu diet olmaz, kitabı alın okuyun, forumada zahmet edip birazcık göz gezdirin, hala takıldığınız yerler varsa biz burdayız motivasyon ve destek için..Ama o kadar kitabı alın mutlaka dememize rağmen kulaktan dolma bilgilerle şu foruma bodosloma giriş yapmayın lütfen
günaydın şekerlerrrr..beeeen buuuu saaabbbaaahhh 72.500 çıktımmmmmallahım nasıl mutluyum kıslar yaa..hedefe 500 gr cık kaldı...11 gün sonra güçlendirmedeyim daha ne istiyim...seni seviyorum dukannn ama sizi daha çok seviyorumm
bide dün yazılanları okudum ama cevaplayamadım...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...o kadar mutlu oluyorumki kilo sorunu olanların dukanı duymuş olmalarına..zaten inanın çok kilolu biri olarak hep ona dua etmiştim...herkes bu duyguyu yaşamalı sıkıcı olmayan kolay yolla die...kızlar inanın bilgi edinmenin yanı sıra birazda kendi hayatımıza uyarlayarak sevdiğimiz yemeklerin dukan versiyonunu düşünerek ve uygulayarakki her zaman başarılı olmuyo edindik biz bu kadar bilgiyi..biraz araştırmacı ve meraklı olmamız şart...ben yaklaşık haziran başından beri burdayım..bazı isimleri çoook iyi tanıyorum devamlı burdan yazıştığımız için...ama bazılarımızı hafıza daha yeni yeni kaydediyo..ve bu süre içinde o kadar çok soru soran oluyoki..ve biz hepsine mutlaka cevap yazıyoruz...o yüzden çok güncel sorulara verilen tepkilerimizi lütfen sizde anlayın...2 sayfa önce konuşulmuş bi konu sorulunca bazen size ters geliyo alınganlıklar oluyo...bence herkes birer koç edinsin burda kendine ona özel msg atarak detaylı bilgi alsın...bana çok msg geliyo ve hepsini elimden geldiğince yanıtlıyorum..çoğu burda bile yazmıyo...yani kısacasııı sizde bizi anlayın...veee kepeği nerde bulucak demeyim nolurrryoksa hepinizin başımızın üstünde yeri var hepiniz hoşgeldiniz canlar:))
bu arada günaydın hatunlar dün itibariyle 55,9 görmüş bulunmaktayım
yaf bi eczane söyledim adamın kesin kulakları çınlıyodur ha
zeynep abla yerimizi deşifre ettim sanırım biz başka eczane bulalım yoksa kızlar basacak eczaneyi adamcağızda neye uğradığını şaşıracak
sadeca ablama katılyıorum... çok sıkışanlar özel msj sorsunlar buradaki eski dukanistalara. bana da msjlar geliyo cvplyorum.. ama şunu şunu yiyebilir miyim, onu nerden alırım soruları bence de sayfaları şişirmekten başka bi işe yaramıyor.
ayrıca dün bana tebrik yollayan yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. farkında iseniz alıntısız yazılar yazıyorum bi süredir. sizden asla vazgeçmedim ama bende bi süredir bir isteksizlik var herşeye. eccük bıkkınım genel olaraktan. sizinle alakası yok sizi çoook seviyorum.. sadece kırılanlar var ise yazayım dedim cancigerim kzusarmalarım benim
yağmırım teprik ederimyanlız sen başka eczane bulmaya uğraşma yorulma canıııım ben size çok güvenilir bi asres vereyim güven bana
.Arkadaşlar merhaba,
Ben 21 günden beri Dukan diyeti yapıyorum. ilk sayfadan itibaren başladım okumaya 535. sayfada artık dedim sonlara bir bakayım.. son zamanlara bakmadığım için aynı kişiler halen yazmaya devam ediyor mu bilmiyorum o yüzden.. ipeksir,ssoleil,kahverengi,dukan,vuvuu,shahdoroba devam ediyorlar mı bilmiyorum ama sesimi duyuyorlarsa eğer 20 günden beri sizleri okumaktayım :)
29temmuz sabahı 94.6 ile başladım dukana. ve atak evremi 7 gün yaptım. bu sürede 3.5 kg vererek atağımı 91.1 ile bitirdim. seyirimi 1+1 olarak yapıyorum 2 haftada 91.1den 88.5 e düştüm. arada bir kaçamak yaptım ve bu bana 89.6 olarak geri döndü. şuan evimden başka yerdeyim o yüzden 3 günden beri tartılamıyorum ve pts akşamına kadarda tartılamayacağım. burada gerçekten insanlar birbirlerine çok güzel destek oluyor ve benimde burda güç aldığım bir gerçekten.. şimdiden herkese teşekkür ediyorum..
NOT: hedefim 58 kg olmaktı ama dukan amca bana 65 kg olursun ancak dedi :97 inşallah diyorum.. herkese sevgiler:80::80:
yarın mücver yapıcam kendime.. 2 adet kabak biraz maydonoz dereotu ve 2-3 sap yeşil soğandan bir yumurtayla kıvama gelene kadar yulaf kepeği koyacağım. bu tarifi eski sayfalardan görmüştüm. mücver konusunda ek tavsiyesi olacak olan var mı acaba?? birde pişirme kısmında tavada mı yapsam yoksa fırında mı yapsam tam emin olamadım.
İftarda kendime dukana göre ziyafet verdim500 gr balık yanında salata ve tatlı olarakta kakaolu kek yaptım(dukana göre) üzerine dukatella sürdüm aynı çikolatalı pasta gibi oldu ya şu dukanı keşke nişan döneminde keşfetseydim.Denemediğim diyet kalmadı ama sonuç hep hüsran Neyse 6 ay sonra düğünüm var ve şimdiden istediğim gibi oldum gerçi bir kaç kilo daha versem tam fıstık olurum Güçlendirmeye geçmeme az kaldı artık güçlendirme de veririm kalanları da
Tarifleri deneyen ve yazan tüm dukancılar ellerinize sağlık efem
mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız
yetiştim yetiştim yakaladım sizi
yaaa ama bebişim yaa olmaz ki böyle napçaz biz sensiz çok özlicez ama yaa..haftada bir de uzun şöyle 2-3 günde bir gir selam ver çık olur mu özletme kendini..sen dönene kadar da inşallah bi 10-15 kg veririm yahuu dönüşünü hedef yapıcam kendime bilesin
zeynep ablammm dikkat edin bazı aç ve kıskanç dukanistler o eczaneyi basmasın haadüşürceksiniz beni yollara
zeynep ablammm dikkat edin bazı kıskanç ve sohbete aç dukanistler o dernekleri basmasın haaa
inşallah 56.9 görürsün yasomm,bu en kötü ihtimalin olsun daha da azını görürsün inş
zeynep ablaam dikkat edin bazı kıskanç dukanistler ümraniyenin tüm eczanelerini basmasın haaaayy sapık psikopatlar gibi oldum haaa yalnız niye illa eczane olacak zeynep ablam onu merak ediyorum haa böyle paket maket torba filan hiç merak etmiyo mu bu eczacılar ne teslimatı yapıyo bunlar diye ben olsam kıllanırım wallaa zeynep ablam dikkat edin eczaneyi polis basmasın haaa bazı kıskanç dukanistlerin ihbarı üzerine kaçak dukan ürünlerinin teslimatını yapan kuryeler yakalandı hihihih
off bunlar gerçek mi yasom yaa? hayır yani mutfakta ben de becerekliyimdir ama şu ekmeği tutturamadım gitti ya yapıyorum tadı da fena olmuyo ama benimki ekmekse şayet sizinki ne onu merak ediyorum
hahaha nurçik abla yaa alemsinkimden? dukanist ablalarım bayılıyorum size ve şu espirilerinize
alırız tabi ki de aramıza hoşgeldiniz,bu diyete gerçek manada uyacak bilinçli bi dukanistle karşı karşıyayız gibime geliyo..takıldığınız yerlerde de yardımcı oluruz,sevgilerr..
wallahi bravo lostinnight gerçekten azimli ve inançlı bi dukanistsin tebrik ediyorum,örnek alınmalısın bence de..baya bi sayfa okumuşsun tavsiyem kaldığın sayfada bi mola ver ve şu andan itibaren olan kısmı düzenli takip etmeye çalış çünkü sayfalar çok çabuk ilerliyo biz bile bikaç gün giremeyince birikenleri okumakta zorlanıyoruz..sen bundan sonrasını düzenli takip etmek boş vakitlerinde de eskilere göz atarsın..bazen h.sonu mesela bi bakıyosun forumda hareket yok ben açıyorum en eskilerden bikaç sayfa ve okumaya başlıyorum mutlaka faydası oluyo geçmişin..aramıza hoşgeldiiin ve ayrıca o kişi senin kilo verdiğini farkettiği için bilakis seni incitmek adına söylemiştir o cümleyi..insanlar ne kadar kötü ruhlu yaa sen takma onları boşver
zeynep abla istanbula taşınsam sizin evde bi oda kiralayabilir miyim? yemek dahil ama tamam mı?
ben tepsiye yağlı kağıt serip fırında yaptım bir kez ama kıvamı tutturamadım sanırım çok ince oldu yapıştı,daha sonra kabaklı kek hesabı kek kalıbına yaptım po nefis oldu mesela
ya evet öyle biri vardı zeynep abla ben de hatırlıyorum..berkmine abla mıydı dicem ama o değil o olsa yazardı benim diye..muhtemelen şu sıralar yazmayan biri ki hatırlayamadık
ben senden oda kiralıcam zeynep abla yemek dahil yoksa olmayacak böyle haaa
iyi geceler gülümseciiim
canım sen de mi ekmeği uzun kek kalıbına koyuyorsun ? nasıl kolay pişiyormu?
bende uzun kek kalıbı yok alayım bari bir tane..birdahakine zeynep ablanın dediği gibi şöyle 2-3 parçaya bölüp kesmeyi düşünüyorum ben de trabzon ekmeği gibim:) ahhh ah ne çok severim o ekmeği de :)
internetten bilgilerini okuyabildim biraz ilk aşamada neler yemem gerektiğini kısaca neler yememem gerektiğini veya bi liste varsa onları söylerseniz çok sevnrm.
hahaha vuvuşko çok tatlısın yaa koptum gece gece.. ayrıca sizin 63 kg muhabbetinize de gıcık oluyorum herşeye gıcığım ben
canım benim kardeşini ne kadar ii anlıyorum bi bilsen..tüm obezlerin ortak bi psikolojisi var aslında..onu bence psikoloğa gitmesi için hiç zorlamayın çünkü onu anlamayacaklar böyle durumlarda gerçekten aynı kaderi yaşamayan bilemez..ben de hep şişman bi çocuktum zayıf olduğum hiçbir anı hatırlamıyorum,kilo sağlık açısından en büyük problem ama öte yandan duygusal olarak insandan neler götürüyo bilemezsiniz...şimdi o dışarı çıkmak istemez,çıkınca herkes ona bakar çünkü bakmasa da o öyle zanneder,en yakın arkadaşları gezer tozar insanlar onu dışlamasa da o kendini birçok şeyden mahrum bırakır..hangi birini anlatsam ki..ve işte kilt nokta şu ki eğer gerçekten kilo verebileceğine inanmıyorsa siz ne yaparsanız yapın onu diyete başlatamazsınız..ve sakın ola önünden yemeği almak yada bi takım şeyleri ima etmek yoluna girmeyin onu duygusal olarak çok daha yaralarsınız..başarabileceğine inandırın onu en güzel örnek sen varsın karşısında ve herşeyi usulünce anlatabilirsin ona..yaşı çok genç ve insan kaybettiği zamanın değerini sonradan daha ii anlıyo,en güzel yaşlarını böyle heba etmesin ben ettim mesela o yüzden çok pişmanım..bide şu gözümüzde büyüttüğümüz süre var ya işte aslında ne kadar gereksiz..mesela ben her yaz aynı sendromu yaşıyorum seneye zayıflicam istediğimi giyicem vs..en kötü ihtimal geçen yıl kendime verdiğim bu sözü tutsaydım 1 sene daha kaybetmiş olmayacaktım..ayy çok uzun yazdım belki ama üzüldüm biraz o yüzden..yağmurun taktikleri çok doğru canım bak muhakkak o başarı hikayelerini göster ona madem tüm gün evde bi blog hazırlasın mesela biz ordan takip edelim onu destek olalım yeter ki kendisi için bişeyler yapsın..iyi niyet,güzel yüz,iyi eğitim,iyi iş hepsine sahip olabiliriz ama kilo devreye girince insanın her türlü artısını götürüyo sırf zayıf diye beş para etmez insanlar kendini senden üstün görebiliyo vs.olan bizlere ve kaybettiğimiz zamana oluyo sadece ona bunları hatırlat ve kendisi üzerine idealleri ve istekleri üzerine biraz düşünmesini sağla canım zaten birkaç kilo verdiği anda kendisi de bir takım şeylerin farlkına varacaktır
dukanın kıymalı takası ilahi zeynep abla sen ne alem kadınsın yerlere yattım vallahi, yalnız bunun telifini filan alalım bu sefer de sonra araklayıp dukanın kıymalı sandalı/gemisi diye değiştirip yazmasınlar orda burda
yetiştim yetiştim yakaladım sizi
zeynep ablammm dikkat edin bazı kıskanç ve sohbete aç dukanistler o dernekleri basmasın haaa
zeynep ablaam dikkat edin bazı kıskanç dukanistler ümraniyenin tüm eczanelerini basmasın haaaayy sapık psikopatlar gibi oldum haaa yalnız niye illa eczane olacak zeynep ablam onu merak ediyorum haa böyle paket maket torba filan hiç merak etmiyo mu bu eczacılar ne teslimatı yapıyo bunlar diye ben olsam kıllanırım wallaa zeynep ablam dikkat edin eczaneyi polis basmasın haaa bazı kıskanç dukanistlerin ihbarı üzerine kaçak dukan ürünlerinin teslimatını yapan kuryeler yakalandı hihihih
zeynep abla istanbula taşınsam sizin evde bi oda kiralayabilir miyim? yemek dahil ama tamam mı?
ben senden oda kiralıcam zeynep abla yemek dahil yoksa olmayacak böyle haaa
asıl sen beni koparıyosun canım yaaa walla süpersin senbu arada yetiştin yetiştin hadi gözün aydın :)))
dukandaşlarım hepinize günaydınlar,konu dışı olacak ama benim şuan yardıma ihtiyacım var.her tatilden dönüşde olduğu gibi yine kocaman bir uçuğum var ve hafta içi tekrar tatilde olucam bu uçukla çok sıkıntı yaşıycam.belki dedim hani içinizde bu konuda tecrübesi olan fikri olan paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?