Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

canım tariflerimiz burda ve ilk sayfada benim ve sevgili golden'in yaptığı mücver tarifi var.hangisini istersen deneyebilirsin.biri tavada biri fırında

tamam arada atışıyor olabiliriz ama o kadar da yapmam yani :))) tüm gün sarımsak kokman için yapıyorum bunu,aslında böyle birşey yok :)))
googgle dan bak görürsün sen de uçuğa sarımsak yaz...ben de 1 kere denedim gerçekten etkili oldu,ama daha çok ev arkadaşımda sürekli çıkardı o da böyle geçirirdi...aslında patlayacağını hissettiğin anda sürdüğünde direkt kurutuyor zaten..evdeysen bugün dene,işyerinde ya da başka yerde pek yapılamaz kokusu yüzünden..geçmiş olsun..

canım kardeşime eskiden ne kadar yakışıklı olduğunu ,şimdi ise yaşının olduğundan büyük gösterdiğini söyleyip durdum.gıdık falan çıkmış dersinki 35 yaşında sanki.kot pantalonları falan olmuyor,bir bacağının kalınlığı benim oğlum kadar olmuştu neredeyse
bir de dediğim gibi atak dönemi hariç %100 dukan yaptırmadım,Çünkü sabahları ekmeğe ihtiyaç duyuyor,sabahları kararında ye,sonra dukana uy dedim,öyle yaptı.İlk hafta atakta 5 kilo verince,benim bir şey söylememe bile gerek kalmadı.Hemen iltifatlar falan gelince,silkelendi kendi başına yapıyor şimdi.
yani sen en azndan 5 günlük atak yapmasını ikna edersen zaten sonra kendisi devam etmek isteyecektir.Eşim benim kilolu değil öyle,çok spor da yapar.Ama 2-3 kilo fazlası var göbeğinden,sabahları ekmeksiz bol peynirli omlet,yulaf kepeğinden yaptığım börek,1 bardak süt diğer öğünler et grubu yedirdim.5 günde göbek gitti.hemde bu kolaymış iyiki yaptırdın falan dedi yani

şimdi ablamı da tarikatıma katmayı düşünüyorum

cnm hoşgeldin.hoş gerçi zaten hoşgelmişsin yani 535 sayfa az değil hani...kolay gelsin tatlım
ayrıca Sina_Nisa, aylaege, esratrkkn sizlerde hoşgeldiniz umarım beraberce ipi göğüsleriz

Olur canım buğday kepeği de bu kadar uğraşmasaydın yulaf kepeği için, internetten sipariş etmek daha kolay ve aynı fiyata geliyor

kesinlikle haklısın gülümse, hemen dibimde alışveriş merkezinde bir aktar var.aslında ben yulaf kepeğimi almıştım ama görünce sevindim iyi hadi bak burda da varmış diye...bir sorayım dedim.şu ruşeim marka olanı bana 9 tl dedi bende içimden o-ha dedim yani hiç koştur koştur aramaya değmez en iyisi netten sipariş etmek

sevgili vuvuu taze kayısıydı onlar.
Ama taze oldukları için yumuşak oldu ama benimkiler. hindistan cevizli çikotop tarifleri vardır ya, onlar gibi.
Bir ayrıntı daha toz fındıığım olmadığı için fındık eklemedim.
Fındığım da yoktu zira kırıp da toz haline getirip ekleyeyim..
Kuru kayısıyla yaparsan daha sertçene kurabiye gibi olur.
Kızlar kopamıyorum sizden iki dakika ara buldukça hemen sizi okuyorum ama siz görmeyin diye beni artık offline olarak ziyaretçi gibi okiyciğim
Yoksa dayanamıyorum na böyle yazıyorum işte :)
hepinizi çok seviyorum; yolandam, saksmavişim , yasoommmmmmm!, sadeca ablam, zeynep ablam, busonolsun, berkmine, hepiniz hepiniz hepiniz.
mutlu hocam, sizi arada rahatsız edebilir miyim? Konu aslında biraz sizden bilgi alabileceğim bir konu.
Madem uzun süre giremicem yeni gelen arkadaşlara başarılar dileyeyim, kendimi işe vermeye gideyim.
hoşçakalın bayanlar, güzel günler diliyorum. Eksilerle kalııınnn.

Son düzenleme:

Canım kabağı biraz erken rendeleyip suyunu salınca süzmeni tavsiye ederim. Ben fırında yağlı kağıtta pişirmiştim. Çok pratik oluyor. Afiyet olsun :)

Canım çok güzel yazmış, bizim gibi hayatı kilolu geçenlerin (o ben oluyorum)hislerine tercüman olmuşsun. Artılarını en kısa sürede vereceğine inanıyorum. Kolay gelsin :)

Nurcik,
Tarifler sayfasına sorduğun turşunun tarifini ekledim bakabilirsin.Birde içine konan yağı daha az koyabilirsin ama benim verdiğim biber ve yağ miktarıyla konserve kavanozundan biraz daha fazla çıkıyor.Senin yiyeceğin miktara zaten 1 tatlı kaşığı falan denk gelir.Buz dolabında da saklarsan bozulmasını önlemiş olursun.Dışarıda olunca çabuk bozuluyor çünkü.

teşekkür ederim cnm ya dayanamadım valla bayramı beklesem eminim 80 i görürdüm başlangıç iyi oldu gerisi pek gelmedi gibi ama devam tabi bugün atakta 6. ve son günüm çok şükürrrr....
sanada 2, miladında başarılar hayatım bu kilolarla başetmek gerçekten kolay değil hani!... onun için Allah yardımcımız olsun

pişşştt sen projene dön bakiiim...hııı çok kızarım bak sana...biz burdayız bebişim kovsalarda gitmeyiz:) senin o güsel aklın şimdi ödevine odaklansın...bizde seniii çooook seviyoruz bebem...tabiki arada kafa dağıtmaya gel buraya ama daha dün gittin cadııı:))

aaaa yanlış ikon koymuşum bu olcaktı:))

Canım biz de seni çok seviyoruz! Hedefe çok yaklaştın. Güçlrendirmeye geçtiğinde 72'nin bile altında olabilirsin bu gidişle.

Herkese selam
Bizim sitede bir arkadaşım var ..Dün sabah beni gördüğünde ne kadar zayıflamışsın dedi..
Nasıl verdiğimi sordu bende Dukan dedim..
Onunda çok samimi arkadaşları ( karı-koca) Dukanla biri 20 kg diğeri 25 kg vermiş...
Adam çok güzel dukan kekleri yapıyormuş , Dolap dukanın tarifleriyle doluymuş...
Bunuduyunca çok mutlu oldum ve sizinle paylamşak istedim...

arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...
bugza, ne güzel kilo vermişsin öyle -3 kilo hemde tek gecede valla şaşırdım.neticede başlangıç kilonda da tartı eksik tartıyordur tabi bu durumda -4 kg benmi yanlış anladım şok oldum yani eğer öyleyse bravo yani tebrikler arkadaşım
nehirli benimde atakda 6, günüm ve bende regli olarak başladım diyete (hoş halada bitmiş değil)kaçamak hiç yapmadım bende de kilo kaybı ilk 3 günde 1,6 idi ama okadarla kaldı gibi bende yarın tartılıcam bakalım fark olucakmı.senin kaçamakla 1,5 kilo bana iyi gibi geldi

Canım seviyorsan tarçın da ekleyebilirsin sütüne, hatta çok abartmadan kakao da olabilir. Piyasadaki kakaolar yağı azaltılmış zaten. Tarçın metabolizmaya ve insülin dengesine de iyi gelir bu arada.

böyle emek verip farkedilmek ne güzel bir duygu,bakalım ben ne zaman duyacağım sabırsızlıkla bekliyorum:18: 20-25 kg kulağa inanılmaz hoş geliyor karı koca birlikte yapınca tabi daha kolay.çünkü eve ayrı yemek kendine ayrı birde uzun vadede baya zor olacak gibi

Bebeğim yardım edebilirsem ne mutlu bana. Beni ne zaman istersen dürtebilirsin.

90 kiloyla gelinlik giyen biri olarak senin adına çok sevindim canım. Bu diyet sayesinde evlendikten sonra da kilo problemin olmaz zaten. Şimdiden mutluluklar dilerim :)))

teşekkür ederim cnm
Hayatım boyunca kilolu biri değildim ama ünvnin son yılında kpss nedeniyle 1 yılda düzenli olarak 12 kilo aldımee tabi hayat ye, çalış ,yat modunda olunca kilolarda kaçınılmaz oluyorşükürler olsunki atandım ama bu 12 kilo kaldı 67 den 62 e kadar saçma sapan diyetlerle 5 kilo verdim.Ama kilo vermek için resmen aç kalıyordum.Sonra nişanım oldu.Ve ben ne bileyim incecik olmak istiyodum ama olmadı.sanırım azcık balık etli biri oldumNişandan sonra dukan diyetiyle tanışdım ve hayatım değişti
şimdi 57 yim ve inanıyorum düğüne kadar 55 olup bunu koruyacağım.İnş bu kiloları geri almam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…