Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarr bugün itibariyle 55 kiloyum gerçi annem sabah sabah sinir etti, kilo vermeni durduramayacaz falan diye sinirimden gülüyorum valla
Bu arada stascım inşallah benim arkadaşımda senin kardeşin gibi zayıflar, 5 gün atakla ikna etmek güzel fikir, ben bir daha deneyim sansımı, ama işte insanın içinden gelmeyince dış baskıyla çok zor oluyor

tebrik ederim canım..sanırım bizde seninle kapışcaz kilo yarışında birbirimize gaz veririz tickerlarımızla

hemen 55,8 olmam lazım

Sarımsak bazı kişilerde ileri derecede tahriş yapabilir. Bu sefer bu tahriş için kortizon içerikli pomad sürmeniz gerekir.
Rahat bırakın uçuğunuzu :))

dukan diyeti yapmıyorum..(belki son kalan kilolarımdan kurtulmak için daha sonra yapabilirim emin değilim:44:)
Ancak sizi o kadar keyifle okuyorum ki,çok ttalısınız...
arkadaşlığınız,paylaşımlarınız çok güzel...
dukan diyeti tariflerinin sıkı takipçisiyim amayulaf kepeği ile yapmış olduklarınızı kepek unu,tam buğday unu ile yapmak için fikir veriyo bana...
emeği geçenlere teşekkürler...
yolicimi de haızr gelmişkene öpüvereyimmmmm
sağlıklı,neşelii,bol paylaşımlı zayıflamalarrrrrr

Yok nerdeeee bir gecede 3 kilo vermedim.4 Ağustos'ta diyetisyene gittim 69 kiloyla.5 Ağustosta hazırladım ticker'ı.Düne kadar diyetisyenin verdiği listeye uyuyordum.Bu sayede 2 kilo verdim.Ama Dukan'ı okudukça daha çok aklıma yattı.Kitabım da dün geldi zaten onu da okudukça iyice heveslendim.Dün akşamüstü tavuklarla başladım Dukan'a.Bu sabah 65 gördüm -ki tartı 1kg eksik tartıyor-

Canım seviyorsan tarçın da ekleyebilirsin sütüne, hatta çok abartmadan kakao da olabilir. Piyasadaki kakaolar yağı azaltılmış zaten. Tarçın metabolizmaya ve insülin dengesine de iyi gelir bu arada.

Teşekkürler mustlu.Aklımda bulunsun öğleden sonraki süte tarçın katayım.

eee şey ben bişi soracaktım. ben kepeği nereden alabilirim.yerine ezme kullansam olmaz mı? bu süt peynir sınırsızmıydı ee bide atağı kaç gün yapmalıyım acaba?? ek olark atakta sebze çook azcık yesem olmaa mıı?
hehehe şaka yaptım şaka nevi şahsına münhasır bir hoşbulduk diyim dedim dilerim şakam için kızmazsınız

yok yok bende gece düşündüm taşınmdım yememeue karar verdim. gerçekten bi başlarsa sonu gelebilir. canımda istemiyor zaten gerçekten.. kendime o yemek masasında o yağlı,kalorili,sağlıksız yemeklerin yanında ( ee tamam bazıları sağlıklı olabilir ama) küçük bir köşe yapıcam. ollleyyy hiç bu kadar canımın birşey çekmediği bir dönem yaşamamıştım

Sarımsak bazı kişilerde ileri derecede tahriş yapabilir. Bu sefer bu tahriş için kortizon içerikli pomad sürmeniz gerekir.
Rahat bırakın uçuğunuzu :))

Haklısınız tabii siz daha iyi bilirsiniz..Ben yazarken sizin cevap verdiğinizi görmemiştim zaten..daha hayattan daha kocakarı yöntemleri filan söylüyoruz tabii biz:) ama en azından birçok kişide test edilip onaylanmıştı o yüzden söyledim,bu tip riskleri olabileceğini bilmiyorum tabii..

aman tanrımmm neler diyorsunn..kekler pizzalar çikolatalar hmm..hemen hemen hemen okumalıyım. bu arada senide gördüğüme gerçekten sevindim çünkü inan başladığım günden beri hergün sayfalarca okuduğum zaman o kadar motive oldum ki. çok gereksiz insan oluyor etrafta ay o ne biçim diyet bilmem ne bi destek gerçekten gerekiyor.. buradaki desteği kimseler birbirine veremezler diye düşüünüyorum ve çok çok çok mutluyum artık yazmaya başladığım için. aranızda olmak gerçekten çok güzel. iyi ki varsınız hanımlar.

merhabalar hepinizee dukandaşlarımm:) son bir haftadır hiç olmadığı kadar kabızlık sorunu çekiyorumm ne olur yardım edinn yürüyüş yapıyorum, günde yarım saat bir spor salonuna gidiyorum ve 1,5 litreden fazla su içiyorum ama bir türlü geçmedi neden anlamıyorum. Pazartesi günü netten sipariş verdiğim yulaf kepeği ancak elime geçmiş olucak, daha önce alamamıştım acaba kepek kullanmadığım için midir? 5+5 seyir dönemndeym şu anda ve 1 kilo bile veremedmm

Arkadaslar ssoleil ve vuvuu arkadaslarimizin da dedigi gibi ben de son günlerde falan yulaf kepegi miktarini 2 kasiktan cok kaciriyorum. Kafama cok takiyordum acaba cok karbonhidrat almis olup diyete zarar verir miyim diye, ama yukarida arkadaslarin yazdiklarini okuyunca icime bir umut düstü, cünkü örnegin sahurda 2 kasik kepekle yapilan krep yiyip bir de aksam iftarda 2-3 yulaf kepekli yapilmis muffin yiyorum ( ben malesef ekmegimsi bir sey yemeden doymus gibi hissetmiyorum ). ssoleil arkadasim da Dükanin sitesinde okudugunu fazla kepek tüketmenin tek sakıncasinin bagırsakların daha çok çalışmasi olacagini yazdigini okumus, simdi sizin fikirlerinizi de merak ettim? Sizce seyirde günde 2 kasiktan cok kepek tüketsek zarari olur mu? Gerci ben dükanin sitesinde bu soruya böyle cevap verdigini okuyunca cok sevindim ve ikna oldum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim, ne dersiniz?
Bu arada benim kilo durumum yine ayni, yine takildigi yerde duruyor,52-53 arasi. Bgn 17. takilma günü, oruca bagliyorum, ramazan bittikten sonra yine degismezse yumruk yapmayi planliyorum.

mavişim gel kız tmm benden sana tam pansiyon oda her şey dahil haftada 3 kilo vermezsen yaktım çıranı haberin olsun ayrıca bizi basan polislere derizki bu ürünler henüz sağlık bakanlığından ttarım ve köy işlerinden onay almadı bu yüzden bende bizim dukanist yağmura test ettirmeye getirmiştim yakında piyasaya sürcektim tüm dukanistlerin hayatı kurtulcaktı derim ve yırtarımmmmmm

Hanımlar,
5 Temmuz'da Dukan'a başladığımda kilom 77.3 idi (Bu arada kışın 79.2, Haziran'da ise 78.'2yi görmüştüm)
Toplam 1.5 aylık süre içinde sabahki değerim; 69.9
Dukan ile 1.5 ayda 7.4 kilo vermiş durumdayım (Kışa göre 9.3, Haziran'a göre ise 8.3 kg vermiş durumdayım).
Daha verilecek 9 kilom var. Yine de çok myluyum (Alınmasın arkadaşlar ama 50-60 arasının kilolarına üzülmesini ben hiç anlayamıyorum, bırakın ellilerde takılsın..)
Sonuç olarak kim ne derse desin ben bu diyeti seviyorum :))

gerçekten stascım valla haklısın sen ya bende geçen gün aradım rossmanı geldimi geldi bi hışımla hemen 7 paket sipariş ettim ama unuttum işte organik olsun demeyi onlarda bişey demedi bi geldi aaa önceki aldıklarım gibi poşette değil meğersem bu normalinden gelmiş organik varmıydı bilmiyorum ama şu bir gerçek organik daha bi güzel ama tabi buda güzel buna şükür diyorum neydi o ruşeym gıcı gıcır

çok geçmiş olsun berkminecim uçuk deyip geçmemek lazım çok iyi bak mikrop kapmasın mazallah ayrıca çok güldüm yaa demek uçuk bahanesiyle eczaneden azık alacan heee ama bizde akıl çokkkkk zeki abi dicekki parolayı söyle eee ne dicen o zaman parolayı bir tek yağmırrr biliyor

Büyük ihtimalle kepek kullanmadığın içindir:97: ama yeşil çay içebilirsin günde 2 kupa ve doğadanın 5'i bir yerde çayı var o da etkili. Benim son çarem uzun süre kabız olduğumda takitanın toz tatlandırıcısı.Nescafe green blande'n içine katıp içiyorum laktasif etki(ishal) yapıyor.Ama şu son yöntem sanki sakıncalı gibi haberin olsun

Teşekkür ederim canım allah herkese sağlıkla zayıflaayı nasip etsin inşallah

Zeynep'cim oğlunun mezuniyetine giden bendim canım.Ben hep buralardayım,sizleri okuyorum.
aaaaaaa gerçekten senmiydin ya valla adını hatırlayamadığım için pek kestiremedim ama du bakayım hani bi akşam gel ben balkomda çay içiyorum demiştin de bende gelmiştim pazartesi dönüyoz demiştin bunları sen demiştin o senmisin?

Acilen yardima ihtiyacim var hanimlar. Suan teyzemle birlikte migrostayiz ve uyandigimda ben bu sayfaya bakarken laptoptan beni aceleyle alisverise cikardi..oysa ki ben dukatellaydi galiba onun tarifini aricaktim. Eminim defalarca ayni tarif verildi ama bana suan yardim edermisiniz ne almam gerekiyor..cep tlfnumdan giriyorum suan..dukatella icin bide vuvuunun bahsettigi hamburger ekmekleri icin ne malzeme lazim...yardim ediinnnn

yağı azaltılmış kakao, yağı azaltılmış süt tozu ve light süt ve tatlandırıcı gerekli dukatella için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…