Kızlarr bugün itibariyle 55 kiloyumgerçi annem sabah sabah sinir etti, kilo vermeni durduramayacaz falan diye sinirimden gülüyorum valla
Bu arada stascım inşallah benim arkadaşımda senin kardeşin gibi zayıflar, 5 gün atakla ikna etmek güzel fikir, ben bir daha deneyim sansımı, ama işte insanın içinden gelmeyince dış baskıyla çok zor oluyor
sarımsakkk?hımmmmm valla geçsin diye yapmayacağım yok gibi:89:.umuyorum benle kafa bulmuyorsun hııı.daha beter olmam dimi.sen veya yakınında biri denedimi ?hadi gidiyim şu sarımsağı sürmeye sonra eczaneye bahanesiyle yürürüm.şansımı deniyip eczacıya zeynep hanım bana bişe bırakacakdı diyede bi sorimm belki tutar.teşekkürler kızlar süpersiniz
arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...
bugza, ne güzel kilo vermişsin öyle -3 kilo hemde tek gecede valla şaşırdım.neticede başlangıç kilonda da tartı eksik tartıyordur tabi bu durumda -4 kg benmi yanlış anladım şok oldum yani eğer öyleyse bravo yani tebrikler arkadaşım
Canım seviyorsan tarçın da ekleyebilirsin sütüne, hatta çok abartmadan kakao da olabilir. Piyasadaki kakaolar yağı azaltılmış zaten. Tarçın metabolizmaya ve insülin dengesine de iyi gelir bu arada.
günaydın şekerlerrrr..beeeen buuuu saaabbbaaahhh 72.500 çıktımmmmmallahım nasıl mutluyum kıslar yaa..hedefe 500 gr cık kaldı...11 gün sonra güçlendirmedeyim daha ne istiyim...seni seviyorum dukannn ama sizi daha çok seviyorumm
bide dün yazılanları okudum ama cevaplayamadım...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...o kadar mutlu oluyorumki kilo sorunu olanların dukanı duymuş olmalarına..zaten inanın çok kilolu biri olarak hep ona dua etmiştim...herkes bu duyguyu yaşamalı sıkıcı olmayan kolay yolla die...kızlar inanın bilgi edinmenin yanı sıra birazda kendi hayatımıza uyarlayarak sevdiğimiz yemeklerin dukan versiyonunu düşünerek ve uygulayarakki her zaman başarılı olmuyo edindik biz bu kadar bilgiyi..biraz araştırmacı ve meraklı olmamız şart...ben yaklaşık haziran başından beri burdayım..bazı isimleri çoook iyi tanıyorum devamlı burdan yazıştığımız için...ama bazılarımızı hafıza daha yeni yeni kaydediyo..ve bu süre içinde o kadar çok soru soran oluyoki..ve biz hepsine mutlaka cevap yazıyoruz...o yüzden çok güncel sorulara verilen tepkilerimizi lütfen sizde anlayın...2 sayfa önce konuşulmuş bi konu sorulunca bazen size ters geliyo alınganlıklar oluyo...bence herkes birer koç edinsin burda kendine ona özel msg atarak detaylı bilgi alsın...bana çok msg geliyo ve hepsini elimden geldiğince yanıtlıyorum..çoğu burda bile yazmıyo...yani kısacasııı sizde bizi anlayın...veee kepeği nerde bulucak demeyim nolurrryoksa hepinizin başımızın üstünde yeri var hepiniz hoşgeldiniz canlar:))
kadın psikolojisi işte..hele ki iş ortamlarında fesatlık,çekememe daha da yüksek dozda kendince seni zayıf noktandan vurmaya çalışıp kilona dokunduracak..sen vermeye devam ettikçe de hasetinden çatlayacaktır eminim
ahh işte bu doğumgünleri yok mu bi dilimcik pasta insanı rayından çıkarabiliyo yani bende öyle olur en azından..şimdi doğumgünü başkasının olsa gitmezsin tabağı alır yemez kaynatırsın vs. ama kendi doğumgünün olunca iş değişir..en azından akşam yemeklerini dukana uygun yersen bikaç çatal pasta çok da sorun olmayabilir..
Sarımsak bazı kişilerde ileri derecede tahriş yapabilir. Bu sefer bu tahriş için kortizon içerikli pomad sürmeniz gerekir.
Rahat bırakın uçuğunuzu :))
Ben burdayım ben burdayım
canım hoşgeldin aramıza...iyiki geldin..emin ol istediğin kiloya düşeceksin ve sen bile inanamayacaksın nasıl verdiğine..veremeyen yok çünkü...ilk ay biraz daha zorlu ama 2-3 çok çabuk geçiyor..Allah yardımcın olsun...
Canım 400 lü sayfalardaki puding tarifinden bahsetmişsin..Üzüldüm şimdi senin için çünkü biz baya bi aştık kendimizi bak tarifler topiğimize süper tarifler var :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-14.html#post19793664
eğer okuyabilirsen formun son 100-200 sayfasını okursan çok yardımcı olur sana da...bu tariflerden de ekmek çok istiyorsan zeynep ablanın hamburger ekmeği çok güzel..ayrıca birsürü kek,pizza,yemek tarifi var tavsiye ederim..bir de dukan çikolatası yapıyoruz biz çok güzel oluyor,hatta dutella yapıyoruz :) o bahsettiğin puding sanırım ssoleilin verdiği orjinal puding tarifi,o da var zaten tarifler de ,ben eklemiştim...revani tarifi bile var sen düşün artık :) ayrıca mustlu arkadaşımız daha masum bir puding yaptı jelatinle haberin olsun,onu da görürsün tariflerin sonlarına doğru...
ssolein şimdi tekrar girmeye başladı,golden da öyle,ama shahdaroba ipeksir yok..dukan çok nadir giriyor selam verip gidiyor...kahverengi de yok maalesefonu özledim ben de
ssoleilcim ben tüm diyet boyunca o miktarı aştım zaten genelde 3 kaşık filan oluyordu,bazen 4 de oluyordu, ama hani sınırsız olması da mantıksız sanki değil mi sonuçta yüksek karbo değerli bir besin..ama şu olabilir belki yüksek lif oranı içerdiği için çok kolay sindirilip dışarı atılabiliyor herhalde..hem sordum hem cevap veriyorum yalnız..öyle ben kendi kendime beyin jimnastiği yapıyorum arkadaşlar siz takılınyani bencede 2 kaşık sınırına her zaman takılmayın derim ben ama abartmamak da lazım her ihtimale karşı...ne diyom ben Allah aşkına biri bana desin ben ne diyom
herkese günaydın arkadaşlarrrr...öpüyorum hepinizi..yağmırım sana papatya topladım
yetiştim yetiştim yakaladım sizi
yaaa ama bebişim yaa olmaz ki böyle napçaz biz sensiz çok özlicez ama yaa..haftada bir de uzun şöyle 2-3 günde bir gir selam ver çık olur mu özletme kendini..sen dönene kadar da inşallah bi 10-15 kg veririm yahuu dönüşünü hedef yapıcam kendime bilesin
zeynep ablammm dikkat edin bazı aç ve kıskanç dukanistler o eczaneyi basmasın haadüşürceksiniz beni yollara
zeynep ablammm dikkat edin bazı kıskanç ve sohbete aç dukanistler o dernekleri basmasın haaa
inşallah 56.9 görürsün yasomm,bu en kötü ihtimalin olsun daha da azını görürsün inş
zeynep ablaam dikkat edin bazı kıskanç dukanistler ümraniyenin tüm eczanelerini basmasın haaaayy sapık psikopatlar gibi oldum haaa yalnız niye illa eczane olacak zeynep ablam onu merak ediyorum haa böyle paket maket torba filan hiç merak etmiyo mu bu eczacılar ne teslimatı yapıyo bunlar diye ben olsam kıllanırım wallaa zeynep ablam dikkat edin eczaneyi polis basmasın haaa bazı kıskanç dukanistlerin ihbarı üzerine kaçak dukan ürünlerinin teslimatını yapan kuryeler yakalandı hihihih
off bunlar gerçek mi yasom yaa? hayır yani mutfakta ben de becerekliyimdir ama şu ekmeği tutturamadım gitti ya yapıyorum tadı da fena olmuyo ama benimki ekmekse şayet sizinki ne onu merak ediyorum
hahaha nurçik abla yaa alemsinkimden? dukanist ablalarım bayılıyorum size ve şu espirilerinize
alırız tabi ki de aramıza hoşgeldiniz,bu diyete gerçek manada uyacak bilinçli bi dukanistle karşı karşıyayız gibime geliyo..takıldığınız yerlerde de yardımcı oluruz,sevgilerr..
wallahi bravo lostinnight gerçekten azimli ve inançlı bi dukanistsin tebrik ediyorum,örnek alınmalısın bence de..baya bi sayfa okumuşsun tavsiyem kaldığın sayfada bi mola ver ve şu andan itibaren olan kısmı düzenli takip etmeye çalış çünkü sayfalar çok çabuk ilerliyo biz bile bikaç gün giremeyince birikenleri okumakta zorlanıyoruz..sen bundan sonrasını düzenli takip etmek boş vakitlerinde de eskilere göz atarsın..bazen h.sonu mesela bi bakıyosun forumda hareket yok ben açıyorum en eskilerden bikaç sayfa ve okumaya başlıyorum mutlaka faydası oluyo geçmişin..aramıza hoşgeldiiin ve ayrıca o kişi senin kilo verdiğini farkettiği için bilakis seni incitmek adına söylemiştir o cümleyi..insanlar ne kadar kötü ruhlu yaa sen takma onları boşver
zeynep abla istanbula taşınsam sizin evde bi oda kiralayabilir miyim? yemek dahil ama tamam mı?
ben tepsiye yağlı kağıt serip fırında yaptım bir kez ama kıvamı tutturamadım sanırım çok ince oldu yapıştı,daha sonra kabaklı kek hesabı kek kalıbına yaptım po nefis oldu mesela
ya evet öyle biri vardı zeynep abla ben de hatırlıyorum..berkmine abla mıydı dicem ama o değil o olsa yazardı benim diye..muhtemelen şu sıralar yazmayan biri ki hatırlayamadık
ben senden oda kiralıcam zeynep abla yemek dahil yoksa olmayacak böyle haaa
iyi geceler gülümseciiim
ben karşıyaka çarşısında eshot sokağındaki rossmandan alıyorum yaulfa kepeğini.2 çeşit var biri kutuda diğer poşette organik. Kutuda olan çok ince un gibi sevmedim,ama diğer dukan sitesinde görünen gibi ve tadı çok güzel.ama 2 haftadır yoktu ellerinde ,arada arıyorum haber alırsam sana da bilgi veririm.
çok geçmiş olsun berkminecim uçuk deyip geçmemek lazım çok iyi bak mikrop kapmasın mazallah ayrıca çok güldüm yaa demek uçuk bahanesiyle eczaneden azık alacan heee ama bizde akıl çokkkkk zeki abi dicekki parolayı söyle eee ne dicen o zaman parolayı bir tek yağmırrr biliyorsarımsakkk?hımmmmm valla geçsin diye yapmayacağım yok gibi:89:.umuyorum benle kafa bulmuyorsun hııı.daha beter olmam dimi.sen veya yakınında biri denedimi ?hadi gidiyim şu sarımsağı sürmeye sonra eczaneye bahanesiyle yürürüm.şansımı deniyip eczacıya zeynep hanım bana bişe bırakacakdı diyede bi sorimm belki tutar.teşekkürler kızlar süpersiniz
merhabalar hepinizee dukandaşlarımm:) son bir haftadır hiç olmadığı kadar kabızlık sorunu çekiyorumm ne olur yardım edinnyürüyüş yapıyorum, günde yarım saat bir spor salonuna gidiyorum ve 1,5 litreden fazla su içiyorum ama bir türlü geçmedi neden anlamıyorum . Pazartesi günü netten sipariş verdiğim yulaf kepeği ancak elime geçmiş olucak, daha önce alamamıştım acaba kepek kullanmadığım için midir? 5+5 seyir dönemndeym şu anda ve 1 kilo bile veremedmm
canım desteğin için çok teşekkür ederim..Bana için de çok üzüldüm,Allah şifa versin,inşallah sıkıntılar çekmez...
Senin için de sevinmesi çok dağol,korkuyordur çok yazık..Ben de senin için seviniyorum
İnşallah canım inşallah benim de en büyük temennim o, sen sadece 1 hafta dene öyle karar verirsin diycem ve o hafta en az 5-6 kilo gitsin de gaza gelsin istiyorum...zaten yaptı yaptı yoksa zorla morla daha farklı şeyler yaptırmamız gerekecek,en başta sağlık için tabii...
inşallah canımm
yolanda ablan çok yaramaz ama kaçamakçı biliyorsun. yasocuumla beraber geçmiştik 59 a o iki kg daha verdi ben hala artıları veriyorum
ama artık azmi aldım elime. kocişte geldi. o h sonu geldi diye kaçamak bahanemde kalmadı. dikkat edicem artık. güçlendirme hem daha kolay. taze meyveli yoortları basıyorum bünyeye. güzel oluyii
sen de 2 aylığına yokmuşsun. hadi bakalım kolay gelsinözlendiini bil
ya şu eczane nerede? bana da adres atın. sadecamla zeynom oraya bizim için azıklar bırakcekmiş. ben kepek tüketmeyi beceremiyorum. yaptıım şeyleri yiyemiyorum hele bugday kepegi ile yaptıklarım çig mantar gibi kokuyo. belki ugraşsam bişiye benzer ama elim de degmiyo ne bileyim. bana da banada.. gerekirse malzemeleri alırım bana da yawww
valla yoli ya malzemeleri alalım gidip zeynep ablanın kapısına dayanalım
mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız
hoşgeldin verdiğin 20 kg için de çok çok tebrikler
[
aynen canım valla bende aynısını düşünüyorum inanki yok böyle bir diyet ya hiç kendimi diyette gibi hissetmiyorum ben benim şu an dolapta kurabiyem var ekmeğim var revanim var tavuklu dolmam var birde dukan usulü kıymalı ıspanaklı böreğim var seçenek çok olunca gözümde hiçbir şeye kaymıyor
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa direk adresi ver abla yada perakende satışa başla internetten :)))
yarın mücver yapıcam kendime.. 2 adet kabak biraz maydonoz dereotu ve 2-3 sap yeşil soğandan bir yumurtayla kıvama gelene kadar yulaf kepeği koyacağım. bu tarifi eski sayfalardan görmüştüm. mücver konusunda ek tavsiyesi olacak olan var mı acaba?? birde pişirme kısmında tavada mı yapsam yoksa fırında mı yapsam tam emin olamadım.
hoşgeldin ben teflon tavada yapmıştım nane de koymuştum güzel olmuştu afiyet olsun
sağolasın canım benim bilirim ben berroşumu tabiki unutmaz aktif olan en az 20 kişi varız herhalde muhakkak bi eksik kalır üzülme tatlım..hala okuyorum yarının kahvesine yetişicem inşllah
evtbeberengo kolay gelsin tatlım özliycez
hahaha vuvuşko çok tatlısın yaa koptum gece gece.. ayrıca sizin 63 kg muhabbetinize de gıcık oluyorum herşeye gıcığım ben
hee valla bunların da derti 63 olmak biz napcez olsun bizde kısmetse şubat 2012 de 63 olma yarışı yapcaz inşallah :)))
canım benim kardeşini ne kadar ii anlıyorum bi bilsen..tüm obezlerin ortak bi psikolojisi var aslında..onu bence psikoloğa gitmesi için hiç zorlamayın çünkü onu anlamayacaklar böyle durumlarda gerçekten aynı kaderi yaşamayan bilemez..ben de hep şişman bi çocuktum zayıf olduğum hiçbir anı hatırlamıyorum,kilo sağlık açısından en büyük problem ama öte yandan duygusal olarak insandan neler götürüyo bilemezsiniz...şimdi o dışarı çıkmak istemez,çıkınca herkes ona bakar çünkü bakmasa da o öyle zanneder,en yakın arkadaşları gezer tozar insanlar onu dışlamasa da o kendini birçok şeyden mahrum bırakır..hangi birini anlatsam ki..ve işte kilt nokta şu ki eğer gerçekten kilo verebileceğine inanmıyorsa siz ne yaparsanız yapın onu diyete başlatamazsınız..ve sakın ola önünden yemeği almak yada bi takım şeyleri ima etmek yoluna girmeyin onu duygusal olarak çok daha yaralarsınız..başarabileceğine inandırın onu en güzel örnek sen varsın karşısında ve herşeyi usulünce anlatabilirsin ona..yaşı çok genç ve insan kaybettiği zamanın değerini sonradan daha ii anlıyo,en güzel yaşlarını böyle heba etmesin ben ettim mesela o yüzden çok pişmanım..bide şu gözümüzde büyüttüğümüz süre var ya işte aslında ne kadar gereksiz..mesela ben her yaz aynı sendromu yaşıyorum seneye zayıflicam istediğimi giyicem vs..en kötü ihtimal geçen yıl kendime verdiğim bu sözü tutsaydım 1 sene daha kaybetmiş olmayacaktım..ayy çok uzun yazdım belki ama üzüldüm biraz o yüzden..yağmurun taktikleri çok doğru canım bak muhakkak o başarı hikayelerini göster ona madem tüm gün evde bi blog hazırlasın mesela biz ordan takip edelim onu destek olalım yeter ki kendisi için bişeyler yapsın..iyi niyet,güzel yüz,iyi eğitim,iyi iş hepsine sahip olabiliriz ama kilo devreye girince insanın her türlü artısını götürüyo sırf zayıf diye beş para etmez insanlar kendini senden üstün görebiliyo vs.olan bizlere ve kaybettiğimiz zamana oluyo sadece ona bunları hatırlat ve kendisi üzerine idealleri ve istekleri üzerine biraz düşünmesini sağla canım zaten birkaç kilo verdiği anda kendisi de bir takım şeylerin farlkına varacaktır
öyle gerçekten herkes kilona göre muamele ediyor
:günaydın şekerlerrrr..beeeen buuuu saaabbbaaahhh 72.500 çıktımmmmmallahım nasıl mutluyum kıslar yaa..hedefe 500 gr cık kaldı...11 gün sonra güçlendirmedeyim daha ne istiyim...seni seviyorum dukannn ama sizi daha çok seviyorumm
tebrikler tatlımm
dukandaşlarım hepinize günaydınlar,konu dışı olacak ama benim şuan yardıma ihtiyacım var.her tatilden dönüşde olduğu gibi yine kocaman bir uçuğum var ve hafta içi tekrar tatilde olucam bu uçukla çok sıkıntı yaşıycam.belki dedim hani içinizde bu konuda tecrübesi olan fikri olan paylaşırsanız çok sevinirim.
geçmiş olsun z.......x diye bir ilaç iyidir diye biliyorum ama yine de eczaneye sor bence
Dün akşam yemeğiyle başlamış bulunuyorum Dukancı olmaya.
Teflonda yağsız tavuk ve light yoğurttu akşamki menü.
Bu sabah da kepekli,lorlu 1 yumurtalı omlet,şekersiz çay olarak yaptım kahvaltıyı.
Az önce 1 bardak light süt(çok az nesquick attım içine 1 çk kadar,sade içemiyorum çünkü sütü)
Öğlene de dünden kalan tavuk ve yoğurtla devam edeceğim.
güzel bir menü ama nesquick kullanma diyetine yazık yağsız kakao veya kahve kullan içine de bol tatlandırıcı çok güzel olur
ya arkadaşlar bu beberongonun yaptığı kayısılı unsuz kurabiyedeki kayısılar kurumu sizce taze kayısı mı,bilen varmıdır?
bence kuru diycektimki beberongo taze diye yazmış :))
Herkese selam
Bizim sitede bir arkadaşım var ..Dün sabah beni gördüğünde ne kadar zayıflamışsın dedi..
Nasıl verdiğimi sordu bende Dukan dedim..
Onunda çok samimi arkadaşları ( karı-koca) Dukanla biri 20 kg diğeri 25 kg vermiş...
Adam çok güzel dukan kekleri yapıyormuş , Dolap dukanın tarifleriyle doluymuş...
Bunuduyunca çok mutlu oldum ve sizinle paylamşak istedim...
aha zeynep abladan sonra o çifte musallat olmak istiyorum
Hanımlar,
5 Temmuz'da Dukan'a başladığımda kilom 77.3 idi (Bu arada kışın 79.2, Haziran'da ise 78.'2yi görmüştüm)
Toplam 1.5 aylık süre içinde sabahki değerim; 69.9
Dukan ile 1.5 ayda 7.4 kilo vermiş durumdayım (Kışa göre 9.3, Haziran'a göre ise 8.3 kg vermiş durumdayım).
Daha verilecek 9 kilom var. Yine de çok myluyum (Alınmasın arkadaşlar ama 50-60 arasının kilolarına üzülmesini ben hiç anlayamıyorum, bırakın ellilerde takılsın..)
Sonuç olarak kim ne derse desin ben bu diyeti seviyorum :))
Harikasınız bizde çok seviyoruz bu diyeti
aaaaaaa gerçekten senmiydin ya valla adını hatırlayamadığım için pek kestiremedim ama du bakayım hani bi akşam gel ben balkomda çay içiyorum demiştin de bende gelmiştim pazartesi dönüyoz demiştin bunları sen demiştin o senmisin?Zeynep'cim oğlunun mezuniyetine giden bendim canım.Ben hep buralardayım,sizleri okuyorum.
Acilen yardima ihtiyacim var hanimlar. Suan teyzemle birlikte migrostayiz ve uyandigimda ben bu sayfaya bakarken laptoptan beni aceleyle alisverise cikardi..oysa ki ben dukatellaydi galiba onun tarifini aricaktim. Eminim defalarca ayni tarif verildi ama bana suan yardim edermisiniz ne almam gerekiyor..cep tlfnumdan giriyorum suan..dukatella icin bide vuvuunun bahsettigi hamburger ekmekleri icin ne malzeme lazim...yardim ediinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?