Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukutella için pınar süt tozu,yağsız diye yazıyor ama yazmasa da sorun değil...
süt kakao tatlandırıcı
ekmek için de y.kepeği,b.kepeği,y.ezmesi,yoğurt,yumurta,lor ya da peynir,karbonat,tuz

migrosda doğa marka y.ezmesi bulursun ondan al,aynı şekilde bir 2 markanın b.kepeğini de bulursun

yağmurcum senin için tickerı değiştirdim bak, yanlız bişi sorucam dukanın sana önerdiği kilo 53 mü :44: Ver bikaç kilonu gel güçlendirmeye bak güçlendirmeye 57 ile başladım 55 im şu an
ggirl demin alıntı yapıp cevaplıyordum ama pc kapandı, neyse yulaf kepeği konusunda yulaf kepeğini fazla kullandığında kilo vermen yavaşlıyor, ama kilo almıyorsun, ama 2 kaşık yada 3 kaşık yani böyle 1 kaşıkcık artıştan bişi olacağını düşünmüyorum, benim kilo vermemin yavaşladığı haftalarda günde 4 kaşık falan tüketiyordum :18: tariflere çok dadanmıştım yaptığım keki bir günde bitirme gibi huylarım olmuştu ama artış yaşamadım sadece kilo veremedim

zeynep abla ya senin ankarada bir şubeni açsak , valla hergün daimi müşterin olurum, bizim yurtta 1200 kız var, çoğu kilolu onlarıda dukan yapmaya ikna ettik mi , ooo köşeyi dönersin valla

Dukan cafesi aç Zeynep Anla yanına Berrini de al sahi o nerelerde bugün hamarat kızımız yok ortalarda kesin güzel yemekler döktürüyordur

ay abla sen çok yaşa emi gül gül öldüm valla. mavişi eve hattıın senaryosel olaraktan evi polis basarsa ne bahane uyduracağını bile düşünmüşsün yaa

bide yolika yolika dime dime bak sana o kaaa tıkır yaptım zahmet ettim elcaazlarımla o kadar var dimi hukukumuz

herkese merhaba
GÜÇLENDİRMEDE KİLO VERİLİYOR DERLERDİ DE İNANMAZDIM. VALLAHA DA BİLLAHA DA VERİLİYOR.
Şaka gibi ya bu sabah 52.6 yı gördüm. -400 gr hem de güçlendirmede. yuppiiiiiiiiii :66.
ben 2040 da kalmıştım şimdi oraya dönüyorum. hepinizi seviyorum

yok öle değil vuvucum bende gebzeden deha yeni aldım kepekleri ama sen gel bi bana sor nasıl aldım tanasi geldi bana 9 liraya ödeme için iban nosu verdiler banka istedi benden 32 lira masraf dedim bidakika bekleyin lütfen aradım rosmandaki beyi bu neparası yadedim nerdeyse kepeklerin bedeli kadar yaa o neymiş öle ya dedi o zaman siz zeynep hanım çaktırmadan parayı dosya kağıdına sarıp zarflayıp kargo yapın bizde size kepekleri kargo yapalım dedim okeyy kargonun biri yemedi çaktı içinde para oldunu almadı sonra başka bir kargoya yutturdum 5.5 liraya bir zarfı kargoladım sonra kepekler geldi dedimi bana 11.5 lira ödemesi var anaaaaaaaam 62 liraya 7 paket kepek aldım anlıycan böyle yolluyolar atlayıp ottübüse gebzeye gidip alsaydım daha hayırlı olurdu hem bide gebze havası alırdım

herkese merhaba
GÜÇLENDİRMEDE KİLO VERİLİYOR DERLERDİ DE İNANMAZDIM. VALLAHA DA BİLLAHA DA VERİLİYOR.
Şaka gibi ya bu sabah 52.6 yı gördüm. -400 gr hem de güçlendirmede. yuppiiiiiiiiii :66.
ben 2040 da kalmıştım şimdi oraya dönüyorum. hepinizi seviyorum

herkese merhaba
GÜÇLENDİRMEDE KİLO VERİLİYOR DERLERDİ DE İNANMAZDIM VALLAHA DA BİLLAHA DA VERİLİYOR.
şaka ggibi ya 52.6 yı gördüm bu sabah. -400 yani. yuppiiiiiiiiiii
ben 2040 da kaldım şimdi oraya gidiyorum

Zeynep ablam ve dukanın güzelleri bir ay sonra ankarada olucam, ankarada rossman benim sürekli uğradığım bir yerde, şimdi değil ama ilerde size kargoyla gönderebilirim, şayet isterseniz

ayyy pardon ya kendime yuh diyorum laptopumun azizliğine uğradım. 3 defa çıktı mesajım

Biz daha İstanbul da açamadık canım yaa bak ben isimde buldum "Zeyno's Dukan Shop" :)

he walla bende gebzedeyim bi çayımızı içerdin oruçlu olmasan..
hee kendin rossmana gidebiliyormusun diye sor gidemem. ama ya neden ben bizim şirkete kargolatmıyorum kii :44::44::44: arada 3-4 km var yok

Ayy kıyamam ben sana ne kadar çok uğraşmışşsınn yaa bak cafeyi açtığında ben bizzat gidip alıcam arabayla sana kepekleri gidip gebzeden :)

hemşom busocummmm kg vermiş güçlendirmede tebrik ederim canımcım. darısı bu koca bogazlı hemşocuunun başına. valla incecik olacağım bir gün ama yılbaşına kadar sürer mi bu bilmem iyice umidim azaldı benim... ama bugün patronun karısı geldi. kaç kg oldun dedi. ellidokuz okka didim. kaçtan inmiştin didi. yetmiş beş okkadan didim. afferin sana dedi devam mı dedi evet dedim inşalla devammm.. ay çok güzel motive oluyorum bu kadın gelince hep soruyoo

zeynep ablam tıkır senin kopeeeen olsun sen kg ver ben zevkle değiştiririm delisiiiinnn
o zaman akşam eve gidince ilk iş o ruşeym şeysini atıyorum. verdiimiz para da haram zıkkım olsun resmen gurmenet ile ortak iş çevirip paralarımızı iç ettiler. bende 3 lü kampanyadan almıştım bugday ruşeymi ile kepegi duruyo onları da naparım bilmiyorum. bugday kepegide çok başarılı değil zaten dogalsanın ki daha güzeldi

he walla bende gebzedeyim bi çayımızı içerdin oruçlu olmasan..
hee kendin rossmana gidebiliyormusun diye sor gidemem. ama ya neden ben bizim şirkete kargolatmıyorum kii :44::44::44: arada 3-4 km var yok
gerçekten yoli ya hep soracam soracam unutuyom he kepekler burnunun dibinde duruyor sen burda eziyet çekiyon heleki alırsan urganik olndan al bence süte bile katıp yesen birazda tatlandırıcı valla süper oliiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…