Acilen yardima ihtiyacim var hanimlar. Suan teyzemle birlikte migrostayiz ve uyandigimda ben bu sayfaya bakarken laptoptan beni aceleyle alisverise cikardi..oysa ki ben dukatellaydi galiba onun tarifini aricaktim. Eminim defalarca ayni tarif verildi ama bana suan yardim edermisiniz ne almam gerekiyor..cep tlfnumdan giriyorum suan..dukatella icin bide vuvuunun bahsettigi hamburger ekmekleri icin ne malzeme lazim...yardim ediinnnn
Teşekkür ederim canım allah herkese sağlıkla zayıflaayı nasip etsin inşallah
inşallah canımm
yolanda ablan çok yaramaz ama kaçamakçı biliyorsun. yasocuumla beraber geçmiştik 59 a o iki kg daha verdi ben hala artıları veriyorum
ama artık azmi aldım elime. kocişte geldi. o h sonu geldi diye kaçamak bahanemde kalmadı. dikkat edicem artık. güçlendirme hem daha kolay. taze meyveli yoortları basıyorum bünyeye. güzel oluyii
sen de 2 aylığına yokmuşsun. hadi bakalım kolay gelsinözlendiini bil
ya şu eczane nerede? bana da adres atın. sadecamla zeynom oraya bizim için azıklar bırakcekmiş. ben kepek tüketmeyi beceremiyorum. yaptıım şeyleri yiyemiyorum hele bugday kepegi ile yaptıklarım çig mantar gibi kokuyo. belki ugraşsam bişiye benzer ama elim de degmiyo ne bileyim. bana da banada.. gerekirse malzemeleri alırım bana da yawww
valla yoli ya malzemeleri alalım gidip zeynep ablanın kapısına dayanalım
hoşgeldin verdiğin 20 kg için de çok çok tebrikler
[
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa direk adresi ver abla yada perakende satışa başla internetten :)))
hoşgeldin ben teflon tavada yapmıştım nane de koymuştum güzel olmuştu afiyet olsun
sağolasın canım benim bilirim ben berroşumu tabiki unutmaz aktif olan en az 20 kişi varız herhalde muhakkak bi eksik kalır üzülme tatlım..hala okuyorum yarının kahvesine yetişicem inşllah
evtbeberengo kolay gelsin tatlım özliycez
hahaha vuvuşko çok tatlısın yaa koptum gece gece.. ayrıca sizin 63 kg muhabbetinize de gıcık oluyorum herşeye gıcığım ben
hee valla bunların da derti 63 olmak biz napcez olsun bizde kısmetse şubat 2012 de 63 olma yarışı yapcaz inşallah :)))
canım benim kardeşini ne kadar ii anlıyorum bi bilsen..tüm obezlerin ortak bi psikolojisi var aslında..onu bence psikoloğa gitmesi için hiç zorlamayın çünkü onu anlamayacaklar böyle durumlarda gerçekten aynı kaderi yaşamayan bilemez..ben de hep şişman bi çocuktum zayıf olduğum hiçbir anı hatırlamıyorum,kilo sağlık açısından en büyük problem ama öte yandan duygusal olarak insandan neler götürüyo bilemezsiniz...şimdi o dışarı çıkmak istemez,çıkınca herkes ona bakar çünkü bakmasa da o öyle zanneder,en yakın arkadaşları gezer tozar insanlar onu dışlamasa da o kendini birçok şeyden mahrum bırakır..hangi birini anlatsam ki..ve işte kilt nokta şu ki eğer gerçekten kilo verebileceğine inanmıyorsa siz ne yaparsanız yapın onu diyete başlatamazsınız..ve sakın ola önünden yemeği almak yada bi takım şeyleri ima etmek yoluna girmeyin onu duygusal olarak çok daha yaralarsınız..başarabileceğine inandırın onu en güzel örnek sen varsın karşısında ve herşeyi usulünce anlatabilirsin ona..yaşı çok genç ve insan kaybettiği zamanın değerini sonradan daha ii anlıyo,en güzel yaşlarını böyle heba etmesin ben ettim mesela o yüzden çok pişmanım..bide şu gözümüzde büyüttüğümüz süre var ya işte aslında ne kadar gereksiz..mesela ben her yaz aynı sendromu yaşıyorum seneye zayıflicam istediğimi giyicem vs..en kötü ihtimal geçen yıl kendime verdiğim bu sözü tutsaydım 1 sene daha kaybetmiş olmayacaktım..ayy çok uzun yazdım belki ama üzüldüm biraz o yüzden..yağmurun taktikleri çok doğru canım bak muhakkak o başarı hikayelerini göster ona madem tüm gün evde bi blog hazırlasın mesela biz ordan takip edelim onu destek olalım yeter ki kendisi için bişeyler yapsın..iyi niyet,güzel yüz,iyi eğitim,iyi iş hepsine sahip olabiliriz ama kilo devreye girince insanın her türlü artısını götürüyo sırf zayıf diye beş para etmez insanlar kendini senden üstün görebiliyo vs.olan bizlere ve kaybettiğimiz zamana oluyo sadece ona bunları hatırlat ve kendisi üzerine idealleri ve istekleri üzerine biraz düşünmesini sağla canım zaten birkaç kilo verdiği anda kendisi de bir takım şeylerin farlkına varacaktır
öyle gerçekten herkes kilona göre muamele ediyor
:günaydın şekerlerrrr..beeeen buuuu saaabbbaaahhh 72.500 çıktımmmmmallahım nasıl mutluyum kıslar yaa..hedefe 500 gr cık kaldı...11 gün sonra güçlendirmedeyim daha ne istiyim...seni seviyorum dukannn ama sizi daha çok seviyorumm
tebrikler tatlımm
geçmiş olsun z.......x diye bir ilaç iyidir diye biliyorum ama yine de eczaneye sor bence
ya valla violetcim yolandacım ben size napsamki saksmaviside var bunlar madur dukanistlerim benim valla üzülüyom hee keşke hep bir arada beraber yapsak bu diyeti mesela komşu olsak anam yalnızda yenmiyorki bunlar vallahi ben daha çok yapmayı seviyorum birde paylaşmayı yağmırımmm ekmeciklerin bittimi yavvvvvvvvrımmDün akşam yemeğiyle başlamış bulunuyorum Dukancı olmaya.
Teflonda yağsız tavuk ve light yoğurttu akşamki menü.
Bu sabah da kepekli,lorlu 1 yumurtalı omlet,şekersiz çay olarak yaptım kahvaltıyı.
Az önce 1 bardak light süt(çok az nesquick attım içine 1 çk kadar,sade içemiyorum çünkü sütü)
Öğlene de dünden kalan tavuk ve yoğurtla devam edeceğim.
güzel bir menü ama nesquick kullanma diyetine yazık yağsız kakao veya kahve kullan içine de bol tatlandırıcı çok güzel olur
bence kuru diycektimki beberongo taze diye yazmış :))
aha zeynep abladan sonra o çifte musallat olmak istiyorum
Harikasınız bizde çok seviyoruz bu diyeti
mavişim gel kız tmm benden sana tam pansiyon oda her şey dahil haftada 3 kilo vermezsen yaktım çıranı haberin olsun ayrıca bizi basan polislere derizki bu ürünler henüz sağlık bakanlığından ttarım ve köy işlerinden onay almadı bu yüzden bende bizim dukanist yağmura test ettirmeye getirmiştim yakında piyasaya sürcektim tüm dukanistlerin hayatı kurtulcaktı derim ve yırtarımmmmmm
çok geçmiş olsun berkminecim uçuk deyip geçmemek lazım çok iyi bak mikrop kapmasın mazallah ayrıca çok güldüm yaa demek uçuk bahanesiyle eczaneden azık alacan heee ama bizde akıl çokkkkk zeki abi dicekki parolayı söyle eee ne dicen o zaman parolayı bir tek yağmırrr biliyor
valla yoli ya malzemeleri alalım gidip zeynep ablanın kapısına dayanalım[/COLOR][/QU
OTE]
tamamdır vaylıtım sekiz numaram zeynebime baskın yapıyoruz kutu kutu kepeklerim buzdolabında duriyiiii ..zeynep ablam benim şile sahili kumu kimi rusheim marka y. kepeemden de harikalar yaratır eminim. ya kızlar ben neden yapamıyorum ? orcinal yulaf kepem yok diemi. ya ben de yapabilseydim keşkem..
--------------------------------------
zeynep isimli kullanıcıdan alıntı :
ya valla violetcim yolandacım ben size napsamki saksmaviside var bunlar madur dukanistlerim benim valla üzülüyom hee keşke hep bir arada beraber yapsak bu diyeti mesela komşu olsak anam yalnızda yenmiyorki bunlar vallahi ben daha çok yapmayı seviyorum birde paylaşmayı yağmırımmm ekmeciklerin bittimi yavvvvvvvvrımm
ablam senin güzel kalbin yeter yapmış kadar oldun valla. işin kötüsü benim kepekler dolapta kaldı hiçbişi yapmıyorum ben kepeklerle. öle süte filanda karıştırmıyorum garipler ööle kavanozlarda naçar kaldılar
yok öle değil vuvucum bende gebzeden deha yeni aldım kepekleri ama sen gel bi bana sor nasıl aldım tanasi geldi bana 9 liraya ödeme için iban nosu verdiler banka istedi benden 32 lira masraf dedim bidakika bekleyin lütfen aradım rosmandaki beyi bu neparası yadedim nerdeyse kepeklerin bedeli kadar yaa o neymiş öle ya dedi o zaman siz zeynep hanım çaktırmadan parayı dosya kağıdına sarıp zarflayıp kargo yapın bizde size kepekleri kargo yapalım dedim okeyy kargonun biri yemedi çaktı içinde para oldunu almadı sonra başka bir kargoya yutturdum 5.5 liraya bir zarfı kargoladım sonra kepekler geldi dedimi bana 11.5 lira ödemesi var anaaaaaaaam 62 liraya 7 paket kepek aldım anlıycan böyle yolluyolar atlayıp ottübüse gebzeye gidip alsaydım daha hayırlı olurdu hem bide gebze havası alırdımcanım ben de yurtdışından getirilen kepekleri kullanmama taraftarıyım..hem çok pahalı yazık günah..hem de yulaf netice de yaa..şu atlara yedirdiğimiz şey..tüykiyede bulamamak daha dokunuyor bana..ki rossmannın kepekleri gerçekten güzel...ama her zaman bulunmuyor..siparişle göndermeye başladılar ama sanırım..parayı kargoyla göndermen gerekmiyor artık bildiğim kadarıyla..gurmenette de rusheim ve doğalsan marka kepekler var..aslında ikisi de hiç yoktan iyidir..doğalsanınki daha güzel ama bunların da içinde o samanlardan var küçük küçük azcık da olsa..ama öyle aza gelmiyorlar ,pişrildiğinde zaten hiçbir farkları yok...ama rossmannınkinde hiç yok o samanlardan..
giden kiloların için de çok sevindim...demiştim çok çabuk gidecekler..kızının d.gününü de kutlarım,nize mutlu yıllara inşallah.
yok öle değil vuvucum bende gebzeden deha yeni aldım kepekleri ama sen gel bi bana sor nasıl aldım tanasi geldi bana 9 liraya ödeme için iban nosu verdiler banka istedi benden 32 lira masraf dedim bidakika bekleyin lütfen aradım rosmandaki beyi bu neparası yadedim nerdeyse kepeklerin bedeli kadar yaa o neymiş öle ya dedi o zaman siz zeynep hanım çaktırmadan parayı dosya kağıdına sarıp zarflayıp kargo yapın bizde size kepekleri kargo yapalım dedim okeyy kargonun biri yemedi çaktı içinde para oldunu almadı sonra başka bir kargoya yutturdum 5.5 liraya bir zarfı kargoladım sonra kepekler geldi dedimi bana 11.5 lira ödemesi var anaaaaaaaam 62 liraya 7 paket kepek aldım anlıycan böyle yolluyolar atlayıp ottübüse gebzeye gidip alsaydım daha hayırlı olurdu hem bide gebze havası alırdım
herkese merhaba
GÜÇLENDİRMEDE KİLO VERİLİYOR DERLERDİ DE İNANMAZDIM VALLAHA DA BİLLAHA DA VERİLİYOR.
şaka ggibi ya 52.6 yı gördüm bu sabah. -400 yani. yuppiiiiiiiiiii
ben 2040 da kaldım şimdi oraya gidiyorum
yağmurcum senin için tickerı değiştirdim bak, yanlız bişi sorucam dukanın sana önerdiği kilo 53 mü :44: Ver bikaç kilonu gel güçlendirmeye bak güçlendirmeye 57 ile başladım 55 im şu an
ggirl demin alıntı yapıp cevaplıyordum ama pc kapandı, neyse yulaf kepeği konusunda yulaf kepeğini fazla kullandığında kilo vermen yavaşlıyor, ama kilo almıyorsun, ama 2 kaşık yada 3 kaşık yani böyle 1 kaşıkcık artıştan bişi olacağını düşünmüyorum, benim kilo vermemin yavaşladığı haftalarda günde 4 kaşık falan tüketiyordum :18: tariflere çok dadanmıştımyaptığım keki bir günde bitirme gibi huylarım olmuştu ama artış yaşamadım sadece kilo veremedim
zeynep abla ya senin ankarada bir şubeni açsak , valla hergün daimi müşterin olurum, bizim yurtta 1200 kız var, çoğu kiloluonlarıda dukan yapmaya ikna ettik mi , ooo köşeyi dönersin valla
ay abla sen çok yaşa emi gül gül öldüm valla.mavişi eve hattıın senaryosel olaraktan evi polis basarsa ne bahane uyduracağını bile düşünmüşsün yaa
bide yolika yolika dime dime bak sana o kaaa tıkır yaptımzahmet ettim elcaazlarımla o kadar var dimi hukukumuz
valla yolicim sana ne dua ediyorum bilemezsin ellerin dert görmesin canım benim ya bak ne güzel yakıştı oraya 63.2 deme ablam o kepekleri at valla bence onlarlada yapılıyor her şey oluyor ama gel gör yerken deliriyor insan resmen harbiden kum karışmış sanki ya bence direk üçkeğat çevirdiler ben ilk revani yaptım onlan iki dilimden sonra hem revaniyi hem kepeği attım çöpe allahın sevgili kuluyumki denemek için bir paket almıştımvalla yoli ya malzemeleri alalım gidip zeynep ablanın kapısına dayanalım[/COLOR][/QU
OTE]
tamamdır vaylıtım sekiz numaram zeynebime baskın yapıyoruz kutu kutu kepeklerim buzdolabında duriyiiii ..zeynep ablam benim şile sahili kumu kimi rusheim marka y. kepeemden de harikalar yaratır eminim. ya kızlar ben neden yapamıyorum ? orcinal yulaf kepem yok diemi. ya ben de yapabilseydim keşkem..
--------------------------------------
zeynep isimli kullanıcıdan alıntı :
ya valla violetcim yolandacım ben size napsamki saksmaviside var bunlar madur dukanistlerim benim valla üzülüyom hee keşke hep bir arada beraber yapsak bu diyeti mesela komşu olsak anam yalnızda yenmiyorki bunlar vallahi ben daha çok yapmayı seviyorum birde paylaşmayı yağmırımmm ekmeciklerin bittimi yavvvvvvvvrımm
ablam senin güzel kalbin yeter yapmış kadar oldun valla. işin kötüsü benim kepekler dolapta kaldı hiçbişi yapmıyorum ben kepeklerle. öle süte filanda karıştırmıyorum garipler ööle kavanozlarda naçar kaldılar
yok öle değil vuvucum bende gebzeden deha yeni aldım kepekleri ama sen gel bi bana sor nasıl aldım tanasi geldi bana 9 liraya ödeme için iban nosu verdiler banka istedi benden 32 lira masraf dedim bidakika bekleyin lütfen aradım rosmandaki beyi bu neparası yadedim nerdeyse kepeklerin bedeli kadar yaa o neymiş öle ya dedi o zaman siz zeynep hanım çaktırmadan parayı dosya kağıdına sarıp zarflayıp kargo yapın bizde size kepekleri kargo yapalım dedim okeyy kargonun biri yemedi çaktı içinde para oldunu almadı sonra başka bir kargoya yutturdum 5.5 liraya bir zarfı kargoladım sonra kepekler geldi dedimi bana 11.5 lira ödemesi var anaaaaaaaam 62 liraya 7 paket kepek aldım anlıycan böyle yolluyolar atlayıp ottübüse gebzeye gidip alsaydım daha hayırlı olurdu hem bide gebze havası alırdım
valla yolicim sana ne dua ediyorum bilemezsin ellerin dert görmesin canım benim ya bak ne güzel yakıştı oraya 63.2 deme ablam o kepekleri at valla bence onlarlada yapılıyor her şey oluyor ama gel gör yerken deliriyor insan resmen harbiden kum karışmış sanki ya bence direk üçkeğat çevirdiler ben ilk revani yaptım onlan iki dilimden sonra hem revaniyi hem kepeği attım çöpe allahın sevgili kuluyumki denemek için bir paket almıştım
gerçekten yoli ya hep soracam soracam unutuyom he kepekler burnunun dibinde duruyor sen burda eziyet çekiyon heleki alırsan urganik olndan al bence süte bile katıp yesen birazda tatlandırıcı valla süper oliiiiihe walla bende gebzedeyim bi çayımızı içerdin oruçlu olmasan..
hee kendin rossmana gidebiliyormusun diye sor gidemem. ama ya neden ben bizim şirkete kargolatmıyorum kii :44::44::44: arada 3-4 km var yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?