Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

at ablam at onlardan bi halt olmaz korkuyorum içindeki kumlar gidip böbreklerimize çöreklenecek diyee aslında bir labratuaramı göndersek nedir onun içindeki kumsal şey sorada dava açıp yüklüce sipalilerimizi alıp benim dukan cafeyi açardık hıııııı olmanmıı

gerçekten yoli ya hep soracam soracam unutuyom he kepekler burnunun dibinde duruyor sen burda eziyet çekiyon heleki alırsan urganik olndan al bence süte bile katıp yesen birazda tatlandırıcı valla süper oliiiii

ya evet bu soruyu sorcanızı biliyordum.onuda araştırdım merak etmeyin. şimdi efenim bu rossmann gebze center diye bir avm açıldı burda gebzenin tek avm si ama gel görki bu avm nin yeri çok ters bi yerde minibüsle filan gidilebilcek bi yerde değil özel arabam olsa işim daha kolaydı ama bi yolunu bulup almam lazım gerekirse taksi ile filan dönerim artık kargoya vercem parayı ona veririm yahuu

ablito valla benden ondan korktum. bobrek taşı oluruz allah korusun. aslında ugraşıcak biri olucak test ettiricez o kepekleri içinde taş olduğunu isbat ediceksin basıcaksın davayı işte amerikada filan olsak bi kaç bin doları iç ederdik sanırım ama türkiyede zor sanki .. ne yazık ki yaptıkları yanlarına kalıyo

açalım ablam şimdilik iki şube açcaz gibi görünüyor violtcimde ist da açalım diyor ist merkez ankarada şubemiz olur not. BAŞKA YERDE ŞUBEMİZ YOKTUR.

Canım derhal doğadan form çayını tavsiye ederim. Bu akşamdan iç yarın sabah çözersin ( en azından bana etkisi bu)))

merhaba ben burdayım hala sanırım 40 lı 50 li sayfalarda yazmaya başlamıştım ocak ayıydı ooo ne kadarda çok olmuş ben aslında hedefime ulaşmış hatta altına inmiştim sonrada güçlendirmeye geçmiştim çok can sıkıcı bir yaz geçirdim aslında eylül 10 gibi falan güçlendirme bitecekti ve malesef ben kilo aldım proteini ve diyeti bıraktım çünkü neyseki şimdi yine diyetteyim 10 gün oldu bu sefer daha hızlı gidiyor gerçi bunlar geri aldıklarım ama 10.gün sabahı itibariyle aldıklarımın 3900 ünü geri yolladım 1900 daha verince aldıklarım gitmiş olacak şuanki kararıma görede eylül sonuna dek seyirde kalmayı planlıyor ve verebildiğim kadar vermek istiyorum benden bu kadar şimdilik sanada başarılar diliyorum

Zeynep ablam ve dukanın güzelleri bir ay sonra ankarada olucam, ankarada rossman benim sürekli uğradığım bir yerde, şimdi değil ama ilerde size kargoyla gönderebilirim, şayet isterseniz

olur olur oluurrr süper olur canım

canım hatırlamıyorum ama dukan bana 55 gibi bi rakam söylemişti sanırım.ben güçlendirmeyi sevmiyorum ya böyle iyi gidiyo

53 olunca güçlendirmeye geçiyimki içimde hep uhte kalan 50 kiloyu görebileyim

Son düzenleme:
Hepinizi çok öpüyorum canlar ve çıkıyorum..h.sonu giremem büyük ihtimalle..Pazartesi görüşürüz...
Bu arada ben de 100 gram vermiştim yahu
neyse iyi haftasonları herkese...

Kızlar yaa nedense ben bugün sürekli yemek yemek istiyorumm 1 kutu yoğurdu hüplettim ki listede var çok şükür =( canım nasıl başka şeler istiyor anlatamam regl dönemimin yaklaşmasına bağlıyorum ama cidden kaçamak yapmamak için zor dayanıyorum =43:

Bana güçlendirmeye geçtiğimde yardım edermisin ne yiyosun ne içiyosun merak ettim yahuu =) Notlarımı aldım defterime kitaptan yazdım ama korkuyorum alırsam diye =)

tebriklerrrr,tebriklerrrrr 55e birşey kalmamış zaten.. darısı herkesin başınaaaaa

alışverişte döndük yorgun argın.. gece işe gidicem bende 11de :85: cep tlfnumdan artık eski sayfaları okumaya devam ederim gece boyunca. vuvuucum iyi haftasonları,ssoleil senide yeniden görmek güzel..biliyorum ki sen çok başarılı bir dukancısın. daha iyi sonuçlar elde edeceğine yürekten inanıyorum. fguler uğrarsan ve görürsen mesajımı selamlar..

hanımlar bugün 3.günüm tartılamadığım çok merak ediyorum. ancak pts akşamı tartılabileceğim. en son 89.5te bırakmıştım. seyirde haftada 1 kg gittiğini hesaplarsak eğer sanıyorum ki 88.5 i görebilirimmmm... ben geçenlerde eski bi pantolonumu buldum evde bundan 4 yıl öncesinde ben 71 kg idimde.. onu çıkarttım gözümün önüne arada sırada üzerime giymeye çalışıyorum. buda beni hırslandırıyor diyetim konusunda.. ve dünden beri buraya aktif olarak yazmaya başladığımdan beri daha bir güçlü hissediyorum kendimi...

pazar günü doğum günümde bende kendime dukatella yapıcam. sonra vuvuu nun bahsettiği henüz yapılışını bulmadığım (bu gece bulucam) hamburger ekmeklerinden yapıcam birde güzelll tavuk yaptımmıydı yanında zeroyla tey tey teyy hoşgeldin 27 diyebilicem.. yeni tarifler olduğunu görmek çok güzel gerçekten.

birde bugün ben migrostayken yardımcı olan arkadaşlarım sizlere minnettarım. migros burdan uzakta teyzemin evi biraz sapa yerde ve eksik malzeme olsaydı eğer gidip alma imkanım çok zor olurdu. yine diyorum yine diyorummm hep destek tam destekkkkk :81: :81: :81: :81: :81:

Kızlar aklınızda olsun bazen vaktimiz olmuyor ve bazen de üşeniyoruz markete gitmeye migrosun sanal market uygulaması çok büyük rahatlık eğer çok fazla alacağınız varsa 30 tl ve üzeri siparişleri kapıya kadar ücretsiz getiriyorlar kapıda ister nakit ister kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz, gitmekte zorlandığınız zamanlar için aklınızda olsun.

bunu bilmiyordummm. çok teşekkür ederim. gerçekten çok işe yarayacak bir bilgi bu.. keşke bunu öğleden önce öğrenseymişim. poşetleri taşıyacağız diye teyzemle canımız çıktı

:)) yok şekerim yazının başından anladım zati şaka yaptığını:)

canım gojiberry denedinmi..denemediysen onuda ihmal etme malatya pazarlarında falan satılıyo..sabahları ye üstüne su iç bakalım nolcek..

tebrikler doktorcum süper sonuç...bu diyete sallayana söylüyorum çokta fifiii:)

canım ya tebrikler valla çok sevindirik oluyorum böle haberlere..yaşasın güçlendirmeee

iyi niyetinden kuşkum yok canım.bütün gün sarımsaklı dolaşdım valla.yürüyüş yaptım eczaneye uğradım onlarda deri dr nun dediği gibi artık ilaç evresi bitmiş bekle kendi geçer dedi bende bastım sarımsağı sabaha kadar bakalım ne olacak.yarına kokusu oralara gelebilir

e be canım hani ödev falan .yasakmı koymalı ne .tamam valla bizde özlüyoruz seni ama bu kadar sık gelme buralara yoksa senin ödev yalan olacak.söz sen döndüğünde biz burda oluruz canım için rahat olsun.sanada kiloda -ler ödevinde başarılar

Sarımsak bazı kişilerde ileri derecede tahriş yapabilir. Bu sefer bu tahriş için kortizon içerikli pomad sürmeniz gerekir.
Rahat bırakın uçuğunuzu :))

bütüngün sürdüm durdum :2:,inşallah olmaz bişi.ayyy çaresizlik çok kötü resmen ateş bile yapıyor.tatil burnumdan gelmesin diye tüm çabam:18:.neyse geçer elbet.arkadaşlarım bu kadar yardım sever olunca işim kolay .artık rahat bırakıyorum ne isterse o olsun bakalım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…