at ablam at onlardan bi halt olmaz korkuyorum içindeki kumlar gidip böbreklerimize çöreklenecek diyee aslında bir labratuaramı göndersek nedir onun içindeki kumsal şey sorada dava açıp yüklüce sipalilerimizi alıp benim dukan cafeyi açardık hıııııı olmanmııhemşom busocummmm kg vermiş güçlendirmede tebrik ederim canımcım. darısı bu koca bogazlı hemşocuunun başına. valla incecik olacağım bir gün ama yılbaşına kadar sürer mi bu bilmem iyice umidim azaldı benim... ama bugün patronun karısı geldi. kaç kg oldun dedi. ellidokuz okka didim. kaçtan inmiştin didi. yetmiş beş okkadan didim. afferin sana dedi devam mı dedi evet dedim inşalla devammm.. ay çok güzel motive oluyorum bu kadın gelince hep soruyoo
zeynep ablam tıkır senin kopeeeen olsun sen kg ver ben zevkle değiştiririm delisiiiinnn
o zaman akşam eve gidince ilk iş o ruşeym şeysini atıyorum. verdiimiz para da haram zıkkım olsun resmen gurmenet ile ortak iş çevirip paralarımızı iç ettiler. bende 3 lü kampanyadan almıştım bugday ruşeymi ile kepegi duruyo onları da naparım bilmiyorum. bugday kepegide çok başarılı değil zaten dogalsanın ki daha güzeldi
ayyy canım ya isimde bulmuş hade bakalım hayırlısı diyimBiz daha İstanbul da açamadık canım yaa bak ben isimde buldum "Zeyno's Dukan Shop" :)
gerçekten yoli ya hep soracam soracam unutuyom he kepekler burnunun dibinde duruyor sen burda eziyet çekiyon heleki alırsan urganik olndan al bence süte bile katıp yesen birazda tatlandırıcı valla süper oliiiii
at ablam at onlardan bi halt olmaz korkuyorum içindeki kumlar gidip böbreklerimize çöreklenecek diyee aslında bir labratuaramı göndersek nedir onun içindeki kumsal şey sorada dava açıp yüklüce sipalilerimizi alıp benim dukan cafeyi açardık hıııııı olmanmıı
yağmurcum senin için tickerı değiştirdim bak, yanlız bişi sorucam dukanın sana önerdiği kilo 53 mü :44: Ver bikaç kilonu gel güçlendirmeye bak güçlendirmeye 57 ile başladım 55 im şu an
ggirl demin alıntı yapıp cevaplıyordum ama pc kapandı, neyse yulaf kepeği konusunda yulaf kepeğini fazla kullandığında kilo vermen yavaşlıyor, ama kilo almıyorsun, ama 2 kaşık yada 3 kaşık yani böyle 1 kaşıkcık artıştan bişi olacağını düşünmüyorum, benim kilo vermemin yavaşladığı haftalarda günde 4 kaşık falan tüketiyordum :18: tariflere çok dadanmıştımyaptığım keki bir günde bitirme gibi huylarım olmuştu ama artış yaşamadım sadece kilo veremedim
zeynep abla ya senin ankarada bir şubeni açsak , valla hergün daimi müşterin olurum, bizim yurtta 1200 kız var, çoğu kiloluonlarıda dukan yapmaya ikna ettik mi , ooo köşeyi dönersin valla
merhabalar hepinizee dukandaşlarımm:) son bir haftadır hiç olmadığı kadar kabızlık sorunu çekiyorumm ne olur yardım edinnyürüyüş yapıyorum, günde yarım saat bir spor salonuna gidiyorum ve 1,5 litreden fazla su içiyorum ama bir türlü geçmedi neden anlamıyorum . Pazartesi günü netten sipariş verdiğim yulaf kepeği ancak elime geçmiş olucak, daha önce alamamıştım acaba kepek kullanmadığım için midir? 5+5 seyir dönemndeym şu anda ve 1 kilo bile veremedmm
.Arkadaşlar merhaba,
Ben 21 günden beri Dukan diyeti yapıyorum. ilk sayfadan itibaren başladım okumaya 535. sayfada artık dedim sonlara bir bakayım.. son zamanlara bakmadığım için aynı kişiler halen yazmaya devam ediyor mu bilmiyorum o yüzden.. ipeksir,ssoleil,kahverengi,dukan,vuvuu,shahdoroba devam ediyorlar mı bilmiyorum ama sesimi duyuyorlarsa eğer 20 günden beri sizleri okumaktayım :)
29temmuz sabahı 94.6 ile başladım dukana. ve atak evremi 7 gün yaptım. bu sürede 3.5 kg vererek atağımı 91.1 ile bitirdim. seyirimi 1+1 olarak yapıyorum 2 haftada 91.1den 88.5 e düştüm. arada bir kaçamak yaptım ve bu bana 89.6 olarak geri döndü. şuan evimden başka yerdeyim o yüzden 3 günden beri tartılamıyorum ve pts akşamına kadarda tartılamayacağım. burada gerçekten insanlar birbirlerine çok güzel destek oluyor ve benimde burda güç aldığım bir gerçekten.. şimdiden herkese teşekkür ediyorum..
NOT: hedefim 58 kg olmaktı ama dukan amca bana 65 kg olursun ancak dedi :97 inşallah diyorum.. herkese sevgiler:80::80:
Zeynep ablam ve dukanın güzelleri bir ay sonra ankarada olucam, ankarada rossman benim sürekli uğradığım bir yerde, şimdi değil ama ilerde size kargoyla gönderebilirim, şayet isterseniz
yağmurcum senin için tickerı değiştirdim bak, yanlız bişi sorucam dukanın sana önerdiği kilo 53 mü :44: Ver bikaç kilonu gel güçlendirmeye bak güçlendirmeye 57 ile başladım 55 im şu an
ggirl demin alıntı yapıp cevaplıyordum ama pc kapandı, neyse yulaf kepeği konusunda yulaf kepeğini fazla kullandığında kilo vermen yavaşlıyor, ama kilo almıyorsun, ama 2 kaşık yada 3 kaşık yani böyle 1 kaşıkcık artıştan bişi olacağını düşünmüyorum, benim kilo vermemin yavaşladığı haftalarda günde 4 kaşık falan tüketiyordum :18: tariflere çok dadanmıştımyaptığım keki bir günde bitirme gibi huylarım olmuştu ama artış yaşamadım sadece kilo veremedim
zeynep abla ya senin ankarada bir şubeni açsak , valla hergün daimi müşterin olurum, bizim yurtta 1200 kız var, çoğu kiloluonlarıda dukan yapmaya ikna ettik mi , ooo köşeyi dönersin valla
açalım ablam şimdilik iki şube açcaz gibi görünüyor violtcimde ist da açalım diyor ist merkez ankarada şubemiz olur not. BAŞKA YERDE ŞUBEMİZ YOKTUR.
herkese merhaba
GÜÇLENDİRMEDE KİLO VERİLİYOR DERLERDİ DE İNANMAZDIM VALLAHA DA BİLLAHA DA VERİLİYOR.
şaka ggibi ya 52.6 yı gördüm bu sabah. -400 yani. yuppiiiiiiiiiii
ben 2040 da kaldım şimdi oraya gidiyorum
Kızlarr bugün itibariyle 55 kiloyumgerçi annem sabah sabah sinir etti, kilo vermeni durduramayacaz falan diye sinirimden gülüyorum valla
Bu arada stascım inşallah benim arkadaşımda senin kardeşin gibi zayıflar, 5 gün atakla ikna etmek güzel fikir, ben bir daha deneyim sansımı, ama işte insanın içinden gelmeyince dış baskıyla çok zor oluyor
birde bugün ben migrostayken yardımcı olan arkadaşlarım sizlere minnettarım. migros burdan uzakta teyzemin evi biraz sapa yerde ve eksik malzeme olsaydı eğer gidip alma imkanım çok zor olurdu. yine diyorum yine diyorummm hep destek tam destekkkkk :81: :81: :81: :81: :81:
Kızlar aklınızda olsun bazen vaktimiz olmuyor ve bazen de üşeniyoruz markete gitmeye migrosun sanal market uygulaması çok büyük rahatlık eğer çok fazla alacağınız varsa 30 tl ve üzeri siparişleri kapıya kadar ücretsiz getiriyorlar kapıda ister nakit ister kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz, gitmekte zorlandığınız zamanlar için aklınızda olsun.
eee şey ben bişi soracaktım. ben kepeği nereden alabilirim.yerine ezme kullansam olmaz mı? bu süt peynir sınırsızmıydı ee bide atağı kaç gün yapmalıyım acaba?? ek olark atakta sebze çook azcık yesem olmaa mıı?
hehehe şaka yaptım şakanevi şahsına münhasır bir hoşbulduk diyim dedim dilerim şakam için kızmazsınız
merhabalar hepinizee dukandaşlarımm:) son bir haftadır hiç olmadığı kadar kabızlık sorunu çekiyorumm ne olur yardım edinnyürüyüş yapıyorum, günde yarım saat bir spor salonuna gidiyorum ve 1,5 litreden fazla su içiyorum ama bir türlü geçmedi neden anlamıyorum . Pazartesi günü netten sipariş verdiğim yulaf kepeği ancak elime geçmiş olucak, daha önce alamamıştım acaba kepek kullanmadığım için midir? 5+5 seyir dönemndeym şu anda ve 1 kilo bile veremedmm
Hanımlar,
5 Temmuz'da Dukan'a başladığımda kilom 77.3 idi (Bu arada kışın 79.2, Haziran'da ise 78.'2yi görmüştüm)
Toplam 1.5 aylık süre içinde sabahki değerim; 69.9
Dukan ile 1.5 ayda 7.4 kilo vermiş durumdayım (Kışa göre 9.3, Haziran'a göre ise 8.3 kg vermiş durumdayım).
Daha verilecek 9 kilom var. Yine de çok myluyum (Alınmasın arkadaşlar ama 50-60 arasının kilolarına üzülmesini ben hiç anlayamıyorum, bırakın ellilerde takılsın..)
Sonuç olarak kim ne derse desin ben bu diyeti seviyorum :))
herkese merhaba
GÜÇLENDİRMEDE KİLO VERİLİYOR DERLERDİ DE İNANMAZDIM. VALLAHA DA BİLLAHA DA VERİLİYOR.
Şaka gibi ya bu sabah 52.6 yı gördüm. -400 gr hem de güçlendirmede. yuppiiiiiiiiii:66.
ben 2040 da kalmıştım şimdi oraya dönüyorum. hepinizi seviyorum
tamam arada atışıyor olabiliriz ama o kadar da yapmam yani :))) tüm gün sarımsak kokman için yapıyorum bunu,aslında böyle birşey yok :)))
googgle dan bak görürsün sen de uçuğa sarımsak yaz...ben de 1 kere denedim gerçekten etkili oldu,ama daha çok ev arkadaşımda sürekli çıkardı o da böyle geçirirdi...aslında patlayacağını hissettiğin anda sürdüğünde direkt kurutuyor zaten..evdeysen bugün dene,işyerinde ya da başka yerde pek yapılamaz kokusu yüzünden..geçmiş olsun..
sevgili vuvuu taze kayısıydı onlar.
Ama taze oldukları için yumuşak oldu ama benimkiler. hindistan cevizli çikotop tarifleri vardır ya, onlar gibi.
Bir ayrıntı daha toz fındıığım olmadığı için fındık eklemedim.
Fındığım da yoktu zira kırıp da toz haline getirip ekleyeyim..
Kuru kayısıyla yaparsan daha sertçene kurabiye gibi olur.
Kızlar kopamıyorum sizden iki dakika ara buldukça hemen sizi okuyorum ama siz görmeyin diye beni artık offline olarak ziyaretçi gibi okiyciğim
Yoksa dayanamıyorum na böyle yazıyorum işte :)
hepinizi çok seviyorum; yolandam, saksmavişim, yasoommmmmmm!, sadeca ablam, zeynep ablam, busonolsun, berkmine, hepiniz hepiniz hepiniz.
mutlu hocam, sizi arada rahatsız edebilir miyim? Konu aslında biraz sizden bilgi alabileceğim bir konu.
Madem uzun süre giremicem yeni gelen arkadaşlara başarılar dileyeyim, kendimi işe vermeye gideyim.
hoşçakalın bayanlar, güzel günler diliyorum. Eksilerle kalııınnn.
Sarımsak bazı kişilerde ileri derecede tahriş yapabilir. Bu sefer bu tahriş için kortizon içerikli pomad sürmeniz gerekir.
Rahat bırakın uçuğunuzu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?