Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canlarım bugün atak dönemim bitti,yaptığım yarım atakla birlikte toplamda 2.3 kg vermiş oldum atakta. Bugün Dukan diyetimin seyir dönemine geçtim.Dukan'ın hesabına göre bu dönem 58 kiloya düşeceğim şubata kadar devam edecek.Şubatta 58 kilo olmak kulağıma imkansız gelse de,Dukan'a güveniyorum Bugün seyir dönemimin ilk günüydü,yani protein+sebze günüm.Menüm şöyleydi:
İFTAR:
*Tavuk göğsü eşliğinde yağsız buharda pişirilmiş patlıcan yemeği
*Light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 fincan light sütlü şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*1 kaşık yağsız lor
*Domates-salatalık
*1 bardak light süt
Yarın yine saf protein günüm,bugün bayram ettim,sebzeyi çok özlemişim

selam kıslar herkesler nasıllar bakalım...beni soracak olursanız çok iyiym:) bugün fazla takılamadım buraya ama okudum hızlı hızlı yazdıklarınızı...zeynep kadar olmasada bende bi gezmek bi gezmek valla şaşıyorum kendime:) şu eczane olayına çok güldüm yanlız yapılan yorumlar ve iz sürme durumları çok alemsiniz valla:)berkmine çok iyi yerden yakalamışsın cnm...istanbul ümraniye diyede alanı daraltınca kaç tane olabilir dimi ama..bide abi diyolar demekki çalışan falan deil orda bizzat kendisi zeki eczacının...ümraniyedeki eczaneleri tek tek arayalım telefonla zeki bey görüşmek istiyorum diyelim elbet yakalarız...bunlarda kendini cin zanıyo ama bizde baya bi çakalız:))

seyir döneminde başarılar dilerim canım...benmi yanlış anladım sebzeyi özledim falan yazmışsında atak dönemini mesela 3 gün pro+3gün sebze+pro olarak yaptın deilmi??
yani sırf protein günlerinden direk seyire geçmedin...orasını yanlış anlamış olabilirim menün başarılı bu gidişle şubata kalmazsın bence:) kepek tüketmiyomusun yazmayımı unuttun onu lütfen ihmal etme o çok önemli..bi noktadan sonra halsizlik durumları olabilir

hade varmı başka ip ucu bulan eski yazışmalardan neler çıkar acaba.gazteye ilanda verebiliriz ümraniyede eczacı zeki aranıyor:82: tanıyanlar adresini bilenler........vay be olacak olacak.

Hayır bitanem,atak dönemimi 6 gün saf protein yaptım :26:Ayy ben yanlış mı anladım olayı yoksa Evet canım,yoğurduma katarak 2 kaşık yulaf kepeğimi tüketiyorum hergün.4 litre de su içiyorum düzenli İnşallah,ağzından bal damlıyor

evet arkadaşlar benimde bugün seyir dönemimin ilk günüydü.dünden kendime mis gibi ekmek birde kek yapmıştım.
sabah bir güzel ekmekli peynirli çaylı domatesli kahvaltı yaptım.
öğlen dukan usulu dolma yaptım kendime harika oldu.
akşamda dolmaya ek olarak patlıcan ve kırmızı biber közlemesi yedim.
dukan kekim ve kolamla kapanışı yaptım.
bu arada diş yaptırıyordum bu gün tedavi işim bitti.yarın p günüm.hapur hupur yiyecem valla.

nasılsınız dukandaşlar, maşallah muhabbet çok güzel oku oku bitmiyor

lostinnight canım sana da selam ,
karameli ben daha başlamamışken girip çıkıp bişeyler yazıyorum niye öyle umutsuz konuştun üzüldüm bak sen de burada paylaş neler yaptığını, uzman arkadaşlar hemen yardımcı olur varsa bi hata ya da eksiklik...

berrincim nasılsın yeni tarifler var mı bugün???

hade varmı başka ip ucu bulan eski yazışmalardan neler çıkar acaba.gazteye ilanda verebiliriz ümraniyede eczacı zeki aranıyor:82: tanıyanlar adresini bilenler........vay be olacak olacak.

evet evet ben de bi ipucu yakaladım biraz daha daraltabiliriz alanı,şimdi zeynep abla bile zeki abi dediğine göre e zeynep abla da yanlış hatırlamıyorsam 44 yaşında olduğuna göre zeki>zeynep verisinden yola çıkarsak x=y+z+72333-1768/3ün %25ini alırsak ben diyorum ki zeki abi en az 50 yaşında vardır...
bu cepte
şimdi zeki abi eczacı beyin kendisi olabileceği gibi eczanenin kadim ve becerikli ve aynı zamanda usta eski kalfalarından biri olabilir ki kendisi bu teslimat kurye işlerinde de profesyonel zannımca

şimdi dolayısıyla istanbulun ümraniye ilçesinde ikamet etmekte olan 50 yaş ve üzeri zeki isimli eczacı yada eczacı kalfası olan beyi bulmakla işi başlicaz sonracıma bide yürüyüş yolu son durak bişeyler diyodu bu zeynep-yağmur ikilisi ilk o civarlara bakalım..bide zeynep abla meydana yakın dernek filan takılıyo o civardaki eczaneleri de bi taramak lazım az sonra küçük bi google araştırması yapıp eczanenin ismini de verirmişi hahah

canım atak 6 gün yaptıysan 6 gün sebze+pro yapman gerekiyo yani toplam 12 gün düşün...ondan sonra seyiri kendin belirliyosun 1+1,2+2 sana kalmış 1+1 i tavsiye ederim sıkılmazsın...kitapta sayfasını arandım ama acele acele bulamadım sana söliyim die..bulunca sayfayı sölerim okursun cnmm

Tamam bitanem,ben bunu neden gözden kaçırmışım acaba :26:Bu habere sevinmedim desem yalan olur Eki Görüntüle 244096 Çok teşekkür ederim canım

alemsiniz vallahi sizden hiçbişey kaçmaz

harikasın saksmavi,iyi gidiyosun.formüller süpeer.devam edelim yeni bir iki ipucuna ihtiyaç var.

ahahaaah ay allahım sıyırdıkmı neee:)) doğru iz üstündeyiz saksbond sen telefonları bul ben mobese kameralarından iz sürmeye çalışıcam...tek bildiğimiz vücut kitle endeksleri burdan yola çıkıcaz..şüpheli: eli kolu dolu eczaneye giren kadın 44 yaşında..diğer şüpheli: elinde muhtemelen magnum olan (ama ramazan dolayısıyla eli boş olabilir) yaklaşık 20-25 yaş aralığında bir çıtır...herkes görev başınaaa

walla uykum gelmese ajan dedektif müfettiş gadget lık işlerime devam edecektim ama gözlerimden uyku akıyo başım çatlıyo..yeni ipucu keşfedenler de toplayın tüm verileri yarına baskını yaparız..teslimatı kaçta yapıyolardı acaba saat bahsi geçmiş miydi hiç hatırlayamadım şimdi eczacı/eczacı kalfası zeki abiye de gıyabında hürmetlerimi sunuyorum yağmur parolayla birlikte selamımı ilet kendisine ben gelemezsem bi arkadaş gelip alır filan de tanıdık hesabı

Canım benim,öncelikle iyi geceler.
Bençok uzun yıllardır az-sık yeme şekliyle kilomu korumaya çalışıyorum.Tabi arada çoook şok diyetlerde yaptım.Bünyem artık alıştı ne yapsam hemen kendini korumaya alıyor,diyete direnç gösteriyor.Ben ocaktan beri ara ara bu diyetin biraz değişiğini yaptım.Benimkiin farkı sadece içinde meyve vardı sanırım o yüzden başarılı olamadım.Tam şekliyle Dukan değildi.Ramazanda tam şekliyle uyguluyorum.Ramazan sonrasında da blki bir yumruk yapabilirim.Şu an 55.5 kiloyum.50 olana kadar bırakmak istemiyorum.İnşallah bu sefer başarılı olurum.Yıllardır uğraşıyorum 50 olabilmek için.
Sen sanırım yenisin.Öyleyse hoş geldin.Umarım takılmadan en kısa sürede istediğin kiloya inersin.Sana şimdiden kolay gelsin.

harikasın saksmavi,iyi gidiyosun.formüller süpeer.devam edelim yeni bir iki ipucuna ihtiyaç var.

az kaldı berkmine abla baskın basanındır yarın yola çıkıp basıcam onları iş üstünde

hahahahah sadeca bu çok iyii canım ya bmi değerlerine göre eşkal belirleyebiliriz,tespitler de güzel magnumlu çıtır filan off gece gece sesli sesli gülüyorum şu an istatistiksel verilere göre de ümraniye civarındaki eczane sayısı 100ün üzerinde yanlış saymadıysam ve eksik değilse 115 hatta ümraniye de çok büyük yahu,meydan dediği neresi acaba hiç de bilmiyorum o tarafları bi carrefourunu biliyorum ben bide küçüksu kısımlarını..burda iş anadolu yakası sakinleri olarak size düşüyo hanımlar bu meydan hangi meydan?

Morganna,Zeynep_Kurubas,Saksmavisi,fguler,Angora,Gülümse,
Hepinize iyi geceleeer.Bugün çok yoruldum.Gidip yatayım.Sonra sahurda kalkamıyorum.Sahurdan sonrada uyumakta zorlanıyorum.
Sabaha hepinize bol - li bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…