Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ilgine teşekkürler canım.sizde akıl çokda bizde yokmiii.bak demişinki zeki abi,:82:neymiş eczacının adı zeki ararız istanbul eczanelerinde adı zeki olanları ayıklayıp sonuca ulaşırız yağmurda bir iki tiyo verirse çözeriz bu işi

Bu dukatella işini fazla abarttım sanırım.Her gün 2 tatlı kaşığı sürer oldum kekime Facede gördüm sanırım(kk da olabilir) dukanın sitesinde 2 günde 1 tatlı kaşığı kakaoya izin varmış.Ben daha 3 gündür yiyorum gerçi nerdeyse 1 aydır dukan yapıyorum.Toptan dukatella haklarımı kullanıyorum

Bu arada yeni başlayanlar özellikle atak evresinde olanlar tarifler kısmına çok takılmayın.Kilo vermeniz yavaşlayabilir

neyse yarın tartıda artıları görmemek için gece plates yapmaya karar verdim

yav sen bunu biliyonda niye sölemeyon kardeşimmmmm ben burda biyerlerimi yırttım bir ara migros diye diye ee bana azcık uzakta ondan şettirdiydim yani

haydi canlar ben kaçar biraz yürümeye biraz meydanda keyif çatmaya çay içmeye iftarda bir demlik çay yapıyorum iki tane içip sonra kaçıp dışarda içiyorum ya varmı böyle bişey ama bunun keyfide başka olyor beee
kızlar bu meydan başka meydan yane avm değil he haberiniz olsun

gülümsecim bende 57 de güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ama asıl hedefim 55, e sen kısa sürede 55 e düştüysen ben 100 günlük güçlendirmede eriyip yok olmayım allah korusunnnn

canım çok sağol bilgiler için bide bi sonraki iletinde söylediklerini dikkate alıp 140larda filan bi satte pişiricem ben dereceyi de yüksek tutuyomuşum meğer onun da etkisi varmış

başımızı ağrıtmak da ne demek yardımcı olabilirsek ne mutlu bize..bu yolda kendine inanmak en önemli şey canım,insan hayatını kilolu geçirmeye başladıkça zayıflayabileceği düşüncesini bile hayal edemiyo,beyin buna inanmıyosa da spor da yapsa diyet de yapsa olmuyo,ben mesela abur-cubur kek-pasta çörek seven biri değilim yada deli gibi yemek yemem beni gören arkadaşlarım sen ne kadar az yiyosun derler hep? ama beynim bi şekilde verebileceğime kanalize olmadığı için hiç veremedim vermek istedim mi onu da bilmiyorum? aslında istedim,aslında evet kilolarım umrumda kendimle barışık değilim eminim kardeşinin de umrundadır ama inanmıyordur..başarı hikayeleri onun beynini yönlendirmede en etkili şey olacaktır diye düşünüyorum..çünkü ben bi gece nette okuduğum bi hikaye sonucu yapabileceğime inanmıştım bulursam o yazıyı sana da yollarım canım..

berkmine ablam terramcyn yada kenacort kullan onlar yapışkan olduğu için ağrısını şişliğini kısa sürede alıp kurutuyo..bende hemen 1-2 günde de geçmiyo mesela ama en azından kurutuyo

gülümsecim bende 57 de güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ama asıl hedefim 55, e sen kısa sürede 55 e düştüysen ben 100 günlük güçlendirmede eriyip yok olmayım allah korusunnnn

Valla canım dukanın dediği gibi güçlendirme yaparsan kilo vermen devam ediyor, ben azcık azcık canımın istediklerinin tatlarına bakıyorum ama ona rağmen kilo veriyorum gerçi dün tartıda eksik çıkmak için biraz çakallık yaptım güçlendirmedeyken saf pro gününden sonra tartıldım 200 gramın kalmış, onuda verdikten sonra seni de güçlendirmeye bekliyoruzzz

sevgili batumm sana süt içmeni tavsiye ederim.bir de light kola içince üzerine su içersen direk tuvalete çıkarıyor.seyir dönemindeysen eğer sebze günlerinde patlıcan veya bamya tüketmeni tavsiye ederim.Ayrıca kabak da bağırsaklarını çalıştırır.Bunları bir dene istersen.Umarım birinden biri iyi gelir.
bizim kızlar bunun için goji berry ya da bitki çayı da tüketiyorlardı.yeşil kahveye dadandılar bir de son günlerde

Son düzenleme:

haftaya cumadan itibaren bende güçlendirmedeyim amaaaa işte bu kilo vermeye devam ediyor olmakta korkutuyor beni açıkcası biraz, bi de 55 ten daha aşağı da olmak istemiyorum artık kilo almadan vermeden sabit tutmaya çalışırım 55 ten sonra

mağduruz biz mağduruzayy komşu olsak ne ii olurdu aslında yaa

dukana yeni başlayan arkadaşlar,su içmeyi unutmayın lütfen.1,5-2 litre değil bu ihtiyaç mevsime göre yada bünyeye göre değişebilir.çişiniz duru beyaz olmalı sarı asla .ölçü budur.çok su içerseniz proteinler size zarar vermez daha hızlı kilo verirsiniz eriyen yağlarınız sizden kolay uzaklaşır.barsaklarınızda daha iyi çalışır.bol su bol protein ,bol eksiler dilerim hepinize.

şu eczaneye uğur dündarı yollayın yaww bi bassın orayı halkın sağlığıyla oynuyorlar eczanede kaçak diyet ürünleri satıyorlar diye

bugünlerde aklımdan geçen de tam olarak bu yasom

ohh güçlendirme ekibi daha da artacak desene canım.madem ki veriliyomuş hala güçlendirmede sen de 55e ulaşmadan geç en iyisi,güçlendirme ile beraber 55i görüp finishi yaparsın

bugünlerde bu konu benim aklıma takılıyo aslında ben ilk etapta daha fazla tuvalete çıkardım ve evet renk neredeyse saydama yakındı..ama birkaç haftadır aynı miktarda hatta daha fazla su içmeme rağmen tuvaletim gelmiyo,çok az çıkıyorum ve renkte koyulaşma var..malum sıcaklar yaz vs.acaba terleme yoluyla atıyo olabilir miyim? doktor arkadaşlarımızdan birinin bu konuda belki söyleyecekleri vardır..berkmine abla da konuya değinince şimdi aklıma geldi ii oldu

Eveeet o bendim.Ben 2'li bir hayat sürüyorum,bir İstanbul'da,bir Adana'da.Bayramdan sonra kısmetse yine ordayım.Eğer ben ordayken buluşma tertip ederseniz ben de gelmek isterim sakıncası yoksa.Orada sıkılıyorum.Evimin olduğu site büyük bir yer,oturanlarda genelde çalışıyor öyle oluncada akşama kadar evde tek başına oturuyorum.İstanbul'u da pek bilmiyorum.Tek bildiğim Capitol.Bu kış sanırım hep ordayım.Ben gelince balkonda çay içmeye beklerim yine.
Bu arada herkes kilo veriyor ben hala yerimde sayıyorum.Ben de utandığımdan bir şey yazamıyorum.Sadece sizi okuyorum.Herkes süper gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…