çok geçmiş olsun berkminecim uçuk deyip geçmemek lazım çok iyi bak mikrop kapmasın mazallah ayrıca çok güldüm yaa demek uçuk bahanesiyle eczaneden azık alacan heee ama bizde akıl çokkkkk zeki abi dicekki parolayı söyle eee ne dicen o zaman parolayı bir tek yağmırrr biliyor
kızlar bu dukan nedir yaaaaa:.............
dukan bir fransız erkeği canımmmm
yav sen bunu biliyonda niye sölemeyon kardeşimmmmm ben burda biyerlerimi yırttım bir ara migros diye diye ee bana azcık uzakta ondan şettirdiydim yaniKızlar aklınızda olsun bazen vaktimiz olmuyor ve bazen de üşeniyoruz markete gitmeye migrosun sanal market uygulaması çok büyük rahatlık eğer çok fazla alacağınız varsa 30 tl ve üzeri siparişleri kapıya kadar ücretsiz getiriyorlar kapıda ister nakit ister kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz, gitmekte zorlandığınız zamanlar için aklınızda olsun.
yağmurcum senin için tickerı değiştirdim bak, yanlız bişi sorucam dukanın sana önerdiği kilo 53 mü :44: Ver bikaç kilonu gel güçlendirmeye bak güçlendirmeye 57 ile başladım 55 im şu an
ggirl demin alıntı yapıp cevaplıyordum ama pc kapandı, neyse yulaf kepeği konusunda yulaf kepeğini fazla kullandığında kilo vermen yavaşlıyor, ama kilo almıyorsun, ama 2 kaşık yada 3 kaşık yani böyle 1 kaşıkcık artıştan bişi olacağını düşünmüyorum, benim kilo vermemin yavaşladığı haftalarda günde 4 kaşık falan tüketiyordum :18: tariflere çok dadanmıştımyaptığım keki bir günde bitirme gibi huylarım olmuştu ama artış yaşamadım sadece kilo veremedim
zeynep abla ya senin ankarada bir şubeni açsak , valla hergün daimi müşterin olurum, bizim yurtta 1200 kız var, çoğu kiloluonlarıda dukan yapmaya ikna ettik mi , ooo köşeyi dönersin valla
canım ben zeynep ablanın karbonatlı olan hamburger ekmeğinden yapıyorum bi de dün double malzemeyle yaptım 12-13 dilim çıktı buzluğa attım hepsini acil durumlarda çıkarıp yemek içinuzun kek kalıpları var ya silikonlu ya da keklerden çıkan karton kalıplarda onlarda falan yapabilirsin, fırına koymadan da biraz bekletince kalıbın içinde iyice kabarıyor dün ben pişerken baktığımda kalıbın nerdeyse dışına taşıcaktı o derece kabarmıştı
Canım yazdıkların beni çok duygulandırdı...hatta yazdıklarını yazdırdım,ona götüreceğim..dünden beri söylediklerini kenara not alır oldum görseniz,birkaç kişinin öncesi-sonrası fotolarını bastım yağmurun dediği gibi...gerçekten çok haklısın...ben de sizlerin zayıflamasını tüm kalbimle istiyorum,dua ediyorum..Allah yardımcınız olsunhepinizin..kardeşimin dedediğin gibi kendisi istemedikçe olmaz bu iş dedik dedik,hiç oralı olmuyor,e artık çok fazla risk taşır oldu...mecburen ittire ittire yaptıracağız...ya da dediğin gibi ben hep güç vererek anlatacağım...inşallah kendisi ikna olur ve inanır...senin 63 kilolara gıcık olmanı da çok iyi anlıyorum :) diyorsunya senin gibi örnek var karşında onun diye,benim en kilolu halim bile ona sorsan kilolu değildi,o yüzden o ben zaten kilolu yaratılmışım filan gibi düşünüyor sanıyorum...amaaaannn canımcım çok başınızı ağrıttım dünden beri..hepinize çok teşekkür ediyorum...
canım evet sen de renginar gibi dene bir süre bakayım..sen hala yumruk yapmadın değil mi? eğer yapmadıysan yapabilirsin bence canım...bu arada bu ek gıdalar belli bir süreden sonra pek etki etmiyor ama sen daha o sınıra gelemedin için daha çok etkiliyordur canım...
dukandaşlarım hepinize günaydınlar,konu dışı olacak ama benim şuan yardıma ihtiyacım var.her tatilden dönüşde olduğu gibi yine kocaman bir uçuğum var ve hafta içi tekrar tatilde olucam bu uçukla çok sıkıntı yaşıycam.belki dedim hani içinizde bu konuda tecrübesi olan fikri olan paylaşırsanız çok sevinirim.
yetiştim yetiştim yakaladım sizi
zeynep ablammm dikkat edin bazı kıskanç ve sohbete aç dukanistler o dernekleri basmasın haaa
zeynep ablaam dikkat edin bazı kıskanç dukanistler ümraniyenin tüm eczanelerini basmasın haaaayy sapık psikopatlar gibi oldum haaa yalnız niye illa eczane olacak zeynep ablam onu merak ediyorum haa böyle paket maket torba filan hiç merak etmiyo mu bu eczacılar ne teslimatı yapıyo bunlar diye ben olsam kıllanırım wallaa zeynep ablam dikkat edin eczaneyi polis basmasın haaa bazı kıskanç dukanistlerin ihbarı üzerine kaçak dukan ürünlerinin teslimatını yapan kuryeler yakalandı hihihih
zeynep abla istanbula taşınsam sizin evde bi oda kiralayabilir miyim? yemek dahil ama tamam mı?
ben senden oda kiralıcam zeynep abla yemek dahil yoksa olmayacak böyle haaa
asıl sen beni koparıyosun canım yaaa walla süpersin senbu arada yetiştin yetiştin hadi gözün aydın :)))
heheh psikopata bağladım zeynep ablayla yağmuru çok kıskandım basacam onların eczanesini yada baskın düzenleticem
Canım çok güzel yazmış, bizim gibi hayatı kilolu geçenlerin (o ben oluyorum)hislerine tercüman olmuşsun. Artılarını en kısa sürede vereceğine inanıyorum. Kolay gelsin :)
walla birbirimizin halinden en iyi bizler anlıyoruz mustlu hocam..inşallah artıları verip daha da verip şöyle hedefe yaklaşıp o kiloda olanların duygularını da yaşamak nasip olur
teşekkür ederim cnm ya dayanamadım valla bayramı beklesem eminim 80 i görürdümbaşlangıç iyi oldu gerisi pek gelmedi gibi ama devam tabi bugün atakta 6. ve son günüm çok şükürrrr....
sanada 2, miladında başarılar hayatım bu kilolarla başetmek gerçekten kolay değil hani!... onun için Allah yardımcımız olsun
çok teşekkür ederim canım yollar uzun ve meşakatli ama hep beraber üstesinden gelicez
gülümsecim bende 57 de güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ama asıl hedefim 55, e sen kısa sürede 55 e düştüysen ben 100 günlük güçlendirmede eriyip yok olmayım allah korusunnnn
canım çok sağol bilgiler için bide bi sonraki iletinde söylediklerini dikkate alıp 140larda filan bi satte pişiricem ben dereceyi de yüksek tutuyomuşum meğer onun da etkisi varmış
başımızı ağrıtmak da ne demek yardımcı olabilirsek ne mutlu bize..bu yolda kendine inanmak en önemli şey canım,insan hayatını kilolu geçirmeye başladıkça zayıflayabileceği düşüncesini bile hayal edemiyo,beyin buna inanmıyosa da spor da yapsa diyet de yapsa olmuyo,ben mesela abur-cubur kek-pasta çörek seven biri değilim yada deli gibi yemek yemem beni gören arkadaşlarım sen ne kadar az yiyosun derler hep? ama beynim bi şekilde verebileceğime kanalize olmadığı için hiç veremedim vermek istedim mi onu da bilmiyorum? aslında istedim,aslında evet kilolarım umrumda kendimle barışık değilim eminim kardeşinin de umrundadır ama inanmıyordur..başarı hikayeleri onun beynini yönlendirmede en etkili şey olacaktır diye düşünüyorum..çünkü ben bi gece nette okuduğum bi hikaye sonucu yapabileceğime inanmıştım bulursam o yazıyı sana da yollarım canım..
berkmine ablam terramcyn yada kenacort kullan onlar yapışkan olduğu için ağrısını şişliğini kısa sürede alıp kurutuyo..bende hemen 1-2 günde de geçmiyo mesela ama en azından kurutuyo
heheh psikopata bağladım zeynep ablayla yağmuru çok kıskandım basacam onların eczanesini yada baskın düzenleticem
walla birbirimizin halinden en iyi bizler anlıyoruz mustlu hocam..inşallah artıları verip daha da verip şöyle hedefe yaklaşıp o kiloda olanların duygularını da yaşamak nasip olur
çok teşekkür ederim canım yollar uzun ve meşakatli ama hep beraber üstesinden gelicez
şu eczaneye uğur dündarı yollayın yaww bi bassın orayı halkın sağlığıyla oynuyorlar eczanede kaçak diyet ürünleri satıyorlar diye
merhabalar hepinizee dukandaşlarımm:) son bir haftadır hiç olmadığı kadar kabızlık sorunu çekiyorumm ne olur yardım edinnyürüyüş yapıyorum, günde yarım saat bir spor salonuna gidiyorum ve 1,5 litreden fazla su içiyorum ama bir türlü geçmedi neden anlamıyorum . Pazartesi günü netten sipariş verdiğim yulaf kepeği ancak elime geçmiş olucak, daha önce alamamıştım acaba kepek kullanmadığım için midir? 5+5 seyir dönemndeym şu anda ve 1 kilo bile veremedmm
Valla canım dukanın dediği gibi güçlendirme yaparsan kilo vermen devam ediyor, ben azcık azcık canımın istediklerinin tatlarına bakıyorumama ona rağmen kilo veriyorum gerçi dün tartıda eksik çıkmak için biraz çakallık yaptım güçlendirmedeyken saf pro gününden sonra tartıldım 200 gramın kalmış, onuda verdikten sonra seni de güçlendirmeye bekliyoruzzz
mavişim gel kız tmm benden sana tam pansiyon oda her şey dahil haftada 3 kilo vermezsen yaktım çıranı haberin olsun ayrıca bizi basan polislere derizki bu ürünler henüz sağlık bakanlığından ttarım ve köy işlerinden onay almadı bu yüzden bende bizim dukanist yağmura test ettirmeye getirmiştim yakında piyasaya sürcektim tüm dukanistlerin hayatı kurtulcaktı derim ve yırtarımmmmmm
[
haftada 3 müwalalhi 3 ayda adam edersin sen beni ablam sahi taşınsam mı acaba du bunu ben bi düşüniim ablama bak yırtma planını da yapmış helal []
ya valla violetcim yolandacım ben size napsamki saksmaviside var bunlar madur dukanistlerim benim valla üzülüyom hee keşke hep bir arada beraber yapsak bu diyeti mesela komşu olsak anam yalnızda yenmiyorki bunlar vallahi ben daha çok yapmayı seviyorum birde paylaşmayı yağmırımmm ekmeciklerin bittimi yavvvvvvvvrımm
ay abla sen çok yaşa emi gül gül öldüm valla.mavişi eve hattıın senaryosel olaraktan evi polis basarsa ne bahane uyduracağını bile düşünmüşsün yaa
yok yolitam beni eve attığı için değil o planlar ben kıskançlığımdan eczaneye polis baskını düzenlicem kaçak dukan imalatı yapıyolar diye zeynep abla ona önlem almışş
valla yolicim sana ne dua ediyorum bilemezsin ellerin dert görmesin canım benim ya bak ne güzel yakıştı oraya 63.2 deme ablam o kepekleri at valla bence onlarlada yapılıyor her şey oluyor ama gel gör yerken deliriyor insan resmen harbiden kum karışmış sanki ya bence direk üçkeğat çevirdiler ben ilk revani yaptım onlan iki dilimden sonra hem revaniyi hem kepeği attım çöpe allahın sevgili kuluyumki denemek için bir paket almıştım
tam üçkağıt yaptılar ablam yaa bal gibi de o paketlerin öyle olduğunu biliyolardı ,boşuna 3lü set ucuza satmadılar onu bize..biz de kar yaptık zannedip daha beter kazıklandık yani
açalım ablam şimdilik iki şube açcaz gibi görünüyor violtcimde ist da açalım diyor ist merkez ankarada şubemiz olur not. BAŞKA YERDE ŞUBEMİZ YOKTUR.
hhmmm belki bende açarım bi tane dükkanın adını da ÖZ Zeyno's Dukan Shop koyarım size de telif melif vermem haabaşında öz var bunun orjinal diye kakalarım
Kızlar yaa nedense ben bugün sürekli yemek yemek istiyorumm 1 kutu yoğurdu hüplettim ki listede var çok şükür =( canım nasıl başka şeler istiyor anlatamam regl dönemimin yaklaşmasına bağlıyorum ama cidden kaçamak yapmamak için zor dayanıyorum =43:
o zaman napıyoruz bizim leziz tarifler sayfamıza göz gezdirip hem gözümüzü hem midemizi dolduracak tarifleri uyguluyoruz böylece kaçamaklara müsaade etmemiş oluruz
şu eczaneye uğur dündarı yollayın yaww bi bassın orayı halkın sağlığıyla oynuyorlar eczanede kaçak diyet ürünleri satıyorlar diye
haftaya cumadan itibaren bende güçlendirmedeyim amaaaa işte bu kilo vermeye devam ediyor olmakta korkutuyor beni açıkcası biraz, bi de 55 ten daha aşağı da olmak istemiyorum artık kilo almadan vermeden sabit tutmaya çalışırım 55 ten sonra
Dukan cafesi aç Zeynep Anla yanına Berrini de al sahi o nerelerde bugün hamarat kızımız yok ortalarda kesin güzel yemekler döktürüyordur
dukana yeni başlayan arkadaşlar,su içmeyi unutmayın lütfen.1,5-2 litre değil bu ihtiyaç mevsime göre yada bünyeye göre değişebilir.çişiniz duru beyaz olmalı sarı asla .ölçü budur.çok su içerseniz proteinler size zarar vermez daha hızlı kilo verirsiniz eriyen yağlarınız sizden kolay uzaklaşır.barsaklarınızda daha iyi çalışır.bol su bol protein ,bol eksiler dilerim hepinize.
yav sen bunu biliyonda niye sölemeyon kardeşimmmmm ben burda biyerlerimi yırttım bir ara migros diye diye ee bana azcık uzakta ondan şettirdiydim yani
aaaaaaa gerçekten senmiydin ya valla adını hatırlayamadığım için pek kestiremedim ama du bakayım hani bi akşam gel ben balkomda çay içiyorum demiştin de bende gelmiştim pazartesi dönüyoz demiştin bunları sen demiştin o senmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?