Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Amanın Gulnur,Sadeca,Ayşegulcuk,GoldenVenüs,Sonnemeer'ben yazarken yoktunuz.Yoksa sizi unuturmuyum.Sizede iyi geceler ve bol -li bir gün diliyorum.

ya olurmu öle hiç canım ya valla üzüldüm şimdi hee ne demek utandımdan yazmıyorum aslında yaz payşaş burdan ne yedin ne içtin acaba sana ters düşen bir durummu var ne biliyim böle utanmakla olmazki ama ben dukanla kilo verilmicene inanmam yani ben veriyosam herkez verir artık bundan sonra ne yedin ne içtin kaç kez wc ye gittin neyi az yedin neyi kaçırdın tek tek rapor vercen bize haberin olsun ist gelince inş görüşmek kısmet olur bekleriz senide he bu arada bide menapoz sorunun vardı değilmi senin?

yav kızım git gece gece başımdan git zibar yoksa biraz daha arasan elinle koymuş gibi basacan bizi yaa bu aradığın meydanda varya ümraniyede kabakkk gibi meydanda haaaa sadecaaaaa berkmine yaa uymayın şu zehir hafiyeye yoksam rezil olcem zeki abim dicekki bu kadın ne sevkiyatı yaptırıyodu bize acaba?

:)))))))))))))) ay zeynoş allahta seni güldürsünnn:))) valla bilmem eşgalin olmasada bi şekilde bulcaz seni valla ya eczanenin adresini ver bizi uğraştırma yada sefkiyattan içeri tıkcaklar seniii...içerde anlatırsın ne sefkiyatı yaptını şekerim:))

ablam benim canımsın şu yorumunu göreyim de yatayım diye bekliyorum wallahi..ahanda rahatladım walla gönül rahatlığıyla gidiorum zıbarmaya walla zeki abiye sevgiler kendisi hakkında da baya fikir yürüttük hani adamcaazın kulakları çın çın çınlamıştır bu saatte haydiin dukanist güzeller öptüm hepinizi ii geceler

valla canlarım ya gece gece bir girim ne var ne yok dedim yani öldürdünüz beni gülmekten yaa bu kız ne yapcak ne etcek ocama incir dikicek yani en sonundaa

iyi geceler canım valla gece gece gülmekten ölcem:))) bende gidip yatsam iyi olcak valla yoksa bi çatlarsa uyuyamamda..hepinizi öptüm bye kıslar bende kaçıyorumm

2000 küsür safya yazılmış hepsini okumam mümkün değil karışık karışık okudum ara ara merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum.diyetin ilk devresinde nasıl hissediyorsunuz ben tatlısız yapamayan ve açlığa dayanamayan biriyim.gözüm kararır fenalaşırım diye korkuyorum

Son düzenleme:
hadi yat canım yat sanada iyi geceler bol eksiler rahat uyu emi yakında bir basın açıklaması yapcemm toplayın medyayı gelin verceğim adresin oraya

hoşgeldinnnnn...ilk günler bazılarımızda halsizlik ve başağrısı yapabiliyo ama yulaf kepeği tüketirsen önerilen miktarda bu sorun olmaz...ayrıca dukanda aç kalmak gibi bişi yok izinli besinleri istediğin saat ve miktarda yiyebilirsin...en zorlu dönem atak gelebilir ama kilo kaybı başlayınca bunuda zevkle atlatıyo insan....sana tavsiyem tariflerden çeşitli yemekler hazırlayıp elinin altında bulundurman...çeşitlilik çok ama çok önemli sıkılmamak için...klasik diyet programlarından farklı istediğin miktarda yiyip aç kalmıyosun çünkü...başarılar cnmm

yağmuru ikna edin rüşvet verin(magnum olur)ağzından laf alabiliriz belki hadi şimi dağılalım arkadaşlar sen sağa sen sola ben aşağı kalanlar yukarı doğru aramalara devam heyy saksbont uyku yok uyku yok aaa ama bende de uyku var yaa:82:haydi kızlar uyuyalım eriyelim .zayıflık rüyaları görün sabahada gerçek olsun

QUOTE=saksmavisi;20595383]evet evet ben de bi ipucu yakaladım biraz daha daraltabiliriz alanı,şimdi zeynep abla bile zeki abi dediğine göre e zeynep abla da yanlış hatırlamıyorsam 44 yaşında olduğuna göre zeki>zeynep verisinden yola çıkarsak x=y+z+72333-1768/3ün %25ini alırsak ben diyorum ki zeki abi en az 50 yaşında vardır...
bu cepte
şimdi zeki abi eczacı beyin kendisi olabileceği gibi eczanenin kadim ve becerikli ve aynı zamanda usta eski kalfalarından biri olabilir ki kendisi bu teslimat kurye işlerinde de profesyonel zannımca

şimdi dolayısıyla istanbulun ümraniye ilçesinde ikamet etmekte olan 50 yaş ve üzeri zeki isimli eczacı yada eczacı kalfası olan beyi bulmakla işi başlicaz sonracıma bide yürüyüş yolu son durak bişeyler diyodu bu zeynep-yağmur ikilisi ilk o civarlara bakalım..bide zeynep abla meydana yakın dernek filan takılıyo o civardaki eczaneleri de bi taramak lazım az sonra küçük bi google araştırması yapıp eczanenin ismini de verirmişi hahah[/QUOTE]

aaaa açmı kalmayı planlıyorsun.niyeee?:44:

canım ara ara okuyup çıkıyorum .cevap yazamıyorum.
ödevinde başarı ve kolaylıklar diliyorum.kafana dağıtmak için forma gir diyeceğim ama bizimkiler maaş.bir sohbet insan şunu okuyayım bunuda okuyayım derken saat su gibi akıyor.sen sen ol dikkatli ol
bak ben saat kaça gelmiş daha formu okumaya çalışıyorum.tebessümler içinde:82:

benimde bugün pro son yani sahurda sebze yeme planları yapıyorum.bende 6 gün ataktan sonra 1+1 e geçiyorum.kitabın tamamını okudum ama hiç gözüme çarpmadı.biran önce okuyayım diye acık atladımmı ki acep?zira akşam alındı ertesi gün öğle olmadan yuttumdu kitabı.şimdi doğrusu bumudur yani 6 gün pro+sebze?öyleyse yaşadık valla ay sevindim birden

ya harikasınız kızlar.bayıldım valla şu eczane ve eczacı zeki! muhabbetinize...korkulur yani sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…