Amanın Gulnur,Sadeca,Ayşegulcuk,GoldenVenüs,Sonnemeer'ben yazarken yoktunuz.Yoksa sizi unuturmuyum.Sizede iyi geceler ve bol -li bir gün diliyorum.
Morganna,Zeynep_Kurubas,Saksmavisi,fguler,Angora,Gülümse,
Hepinize iyi geceleeer.Bugün çok yoruldum.Gidip yatayım.Sonra sahurda kalkamıyorum.Sahurdan sonrada uyumakta zorlanıyorum.
Sabaha hepinize bol - li bir gün diliyorum.
Morganna,Zeynep_Kurubas,Saksmavisi,fguler,Angora,Gülümse,
Hepinize iyi geceleeer.Bugün çok yoruldum.Gidip yatayım.Sonra sahurda kalkamıyorum.Sahurdan sonrada uyumakta zorlanıyorum.
Sabaha hepinize bol - li bir gün diliyorum.
ya olurmu öle hiç canım ya valla üzüldüm şimdi hee ne demek utandımdan yazmıyorum aslında yaz payşaş burdan ne yedin ne içtin acaba sana ters düşen bir durummu var ne biliyim böle utanmakla olmazki ama ben dukanla kilo verilmicene inanmam yani ben veriyosam herkez verir artık bundan sonra ne yedin ne içtin kaç kez wc ye gittin neyi az yedin neyi kaçırdın tek tek rapor vercen bize haberin olsun ist gelince inş görüşmek kısmet olur bekleriz senide he bu arada bide menapoz sorunun vardı değilmi senin?Eveeet o bendim.Ben 2'li bir hayat sürüyorum,bir İstanbul'da,bir Adana'da.Bayramdan sonra kısmetse yine ordayım.Eğer ben ordayken buluşma tertip ederseniz ben de gelmek isterim sakıncası yoksa.Orada sıkılıyorum.Evimin olduğu site büyük bir yer,oturanlarda genelde çalışıyor öyle oluncada akşama kadar evde tek başına oturuyorum.İstanbul'u da pek bilmiyorum.Tek bildiğim Capitol.Bu kış sanırım hep ordayım.Ben gelince balkonda çay içmeye beklerim yine.
Bu arada herkes kilo veriyor ben hala yerimde sayıyorum.Ben de utandığımdan bir şey yazamıyorum.Sadece sizi okuyorum.Herkes süper gidiyor.
az kaldı berkmine abla baskın basanındır yarın yola çıkıp basıcam onları iş üstünde
hahahahahsadeca bu çok iyii canım ya bmi değerlerine göre eşkal belirleyebiliriz,tespitler de güzel magnumlu çıtır filan off gece gece sesli sesli gülüyorum şu an istatistiksel verilere göre de ümraniye civarındaki eczane sayısı 100ün üzerinde yanlış saymadıysam ve eksik değilse 115 hatta ümraniye de çok büyük yahu,meydan dediği neresi acaba hiç de bilmiyorum o tarafları bi carrefourunu biliyorum ben bide küçüksu kısımlarını..burda iş anadolu yakası sakinleri olarak size düşüyo hanımlar bu meydan hangi meydan?
yav kızım git gece gece başımdan git zibar yoksa biraz daha arasan elinle koymuş gibi basacan bizi yaa bu aradığın meydanda varya ümraniyede kabakkk gibi meydanda haaaa sadecaaaaa berkmine yaa uymayın şu zehir hafiyeye yoksam rezil olcem zeki abim dicekki bu kadın ne sevkiyatı yaptırıyodu bize acaba?
yav kızım git gece gece başımdan git zibar yoksa biraz daha arasan elinle koymuş gibi basacan bizi yaa bu aradığın meydanda varya ümraniyede kabakkk gibi meydanda haaaa sadecaaaaa berkmine yaa uymayın şu zehir hafiyeye yoksam rezil olcem zeki abim dicekki bu kadın ne sevkiyatı yaptırıyodu bize acaba?
valla canlarım ya gece gece bir girim ne var ne yok dedim yani öldürdünüz beni gülmekten yaa bu kız ne yapcak ne etcek ocama incir dikicek yani en sonundaa:)))))))))))))) ay zeynoş allahta seni güldürsünnn:))) valla bilmem eşgalin olmasada bi şekilde bulcaz seni valla ya eczanenin adresini ver bizi uğraştırma yada sefkiyattan içeri tıkcaklar seniii...içerde anlatırsın ne sefkiyatı yaptını şekerim:))
ablam benim canımsın şu yorumunu göreyim de yatayım diye bekliyorum wallahi.. ahanda rahatladım walla gönül rahatlığıyla gidiorum zıbarmaya walla zeki abiye sevgiler kendisi hakkında da baya fikir yürüttük hani adamcaazın kulakları çın çın çınlamıştır bu saatte haydiin dukanist güzeller öptüm hepinizi ii geceler
hadi yat canım yat sanada iyi geceler bol eksiler rahat uyu emi yakında bir basın açıklaması yapcemm toplayın medyayı gelin verceğim adresin orayaablam benim canımsın şu yorumunu göreyim de yatayım diye bekliyorum wallahi.. ahanda rahatladım walla gönül rahatlığıyla gidiorum zıbarmaya walla zeki abiye sevgiler kendisi hakkında da baya fikir yürüttük hani adamcaazın kulakları çın çın çınlamıştır bu saatte haydiin dukanist güzeller öptüm hepinizi ii geceler
2000 küsür safya yazılmış hepsini okumam mümkün değil karışık karışık okudum ara ara merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum.diyetin ilk devresinde nasıl hissediyorsunuz ben tatlısız yapamayan ve açlığa dayanamayan biriyim.gözüm kararır fenalaşırım diye korkuyorum
walla uykum gelmese ajan dedektif müfettiş gadget lık işlerime devam edecektim ama gözlerimden uyku akıyo başım çatlıyo..yeni ipucu keşfedenler de toplayın tüm verileri yarına baskını yaparız..teslimatı kaçta yapıyolardı acaba saat bahsi geçmiş miydi hiç hatırlayamadım şimdieczacı/eczacı kalfası zeki abiye de gıyabında hürmetlerimi sunuyorum yağmur parolayla birlikte selamımı ilet kendisine ben gelemezsem bi arkadaş gelip alır filan de tanıdık hesabı
2000 küsür safya yazılmış hepsini okumam mümkün değil karışık karışık okudum ara ara merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum.diyetin ilk devresinde nasıl hissediyorsunuz ben tatlısız yapamayan ve açlığa dayanamayan biriyim.gözüm kararır fenalaşırım diye korkuyorum
sevgili vuvuu taze kayısıydı onlar.
Ama taze oldukları için yumuşak oldu ama benimkiler. hindistan cevizli çikotop tarifleri vardır ya, onlar gibi.
Bir ayrıntı daha toz fındıığım olmadığı için fındık eklemedim.
Fındığım da yoktu zira kırıp da toz haline getirip ekleyeyim..
Kuru kayısıyla yaparsan daha sertçene kurabiye gibi olur.
Kızlar kopamıyorum sizden iki dakika ara buldukça hemen sizi okuyorum ama siz görmeyin diye beni artık offline olarak ziyaretçi gibi okiyciğim
Yoksa dayanamıyorum na böyle yazıyorum işte :)
hepinizi çok seviyorum; yolandam, saksmavişim, yasoommmmmmm!, sadeca ablam, zeynep ablam, busonolsun, berkmine, hepiniz hepiniz hepiniz.
mutlu hocam, sizi arada rahatsız edebilir miyim? Konu aslında biraz sizden bilgi alabileceğim bir konu.
Madem uzun süre giremicem yeni gelen arkadaşlara başarılar dileyeyim, kendimi işe vermeye gideyim.
hoşçakalın bayanlar, güzel günler diliyorum. Eksilerle kalııınnn.
canım atak 6 gün yaptıysan 6 gün sebze+pro yapman gerekiyo yani toplam 12 gün düşün...ondan sonra seyiri kendin belirliyosun 1+1,2+2 sana kalmış 1+1 i tavsiye ederim sıkılmazsın...kitapta sayfasını arandım ama acele acele bulamadım sana söliyim die..bulunca sayfayı sölerim okursun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?