Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hanimlar gunun ilk gunaydini benden olsun istedim. Suan isyerindeyim ve 1saat 20dk sonra cikicam kismetse...3 gundur kabizlik problemi yasiyordum,ilk defa bugday kepegi aldim dun..onunla krep yaptim hindi fumeyide arasina koydum iki krebin..ve onu yedim..1 saat kdr evvel cikabildim tuvalete fakat biraz ishal gibi oldu simdide karnim agriyor,acaba yumurtaliklarimimi usuttum,yoksa bahsettigim tuvalet durumundanmi bilemedim.. Hmm bide size bisi dicemde kizmayin banaaa..gece arkadaslardan bitanesi isvec cikolatasi verdi..ama minik ve ince bise iki dilim yedim..23 gunluk diyetimde ilk defa yiyecek olarak kacamak yapmis oldum ( ilk kacamagim 1 bardak portakal suyuydu) biliyorum cok birsey degil ama kendime ihanet etmis gibi hissettim kendimi. ((
herkese guzel bir gun diliyorum,sizler burada oldugunuzda saniyorum ki ben uyuyor olacagim...kacamak yapmayin e mi? Vee son olarakkk uyku beni cagiriyoooooooooooo kih kih kih :)Hanimlar gunun ilk gunaydini benden olsun istedim. Suan isyerindeyim ve 1saat 20dk sonra cikicam kismetse...3 gundur kabizlik problemi yasiyordum,ilk defa bugday kepegi aldim dun..onunla krep yaptim hindi fumeyide arasina koydum iki krebin..ve onu yedim..1 saat kdr evvel cikabildim tuvalete fakat biraz ishal gibi oldu simdide karnim agriyor,acaba yumurtaliklarimimi usuttum,yoksa bahsettigim tuvalet durumundanmi bilemedim.. Hmm bide size bisi dicemde kizmayin banaaa..gece arkadaslardan bitanesi isvec cikolatasi verdi..ama minik ve ince bise iki dilim yedim..23 gunluk diyetimde ilk defa yiyecek olarak kacamak yapmis oldum ( ilk kacamagim 1 bardak portakal suyuydu) biliyorum cok birsey degil ama kendime ihanet etmis gibi hissettim kendimi. ((
herkese guzel bir gun diliyorum,sizler burada oldugunuzda saniyorum ki ben uyuyor olacagim...kacamak yapmayin e mi? Vee son olarakkk uyku beni cagiriyoooooooooooo kih kih kih :)

hatuncuklarım günaydınlar olsun herkese

sizden korkulur anacım kafanıza birşey takmayın valla anında işe girişiyosunuz

hade varmı başka ip ucu bulan eski yazışmalardan neler çıkar acaba.gazteye ilanda verebiliriz ümraniyede eczacı zeki aranıyor:82: tanıyanlar adresini bilenler........vay be olacak olacak.

mobese kameraları mı ay buna çok güldüm alemsiniz siz yaaa magnum mu yok yok kullanmıyorum onu iş üzerindeyken

tamam canım ben söylerim sen hiiiiçç meraklanma nasıl olsa yabancıya gitmiycek emanetler bende senden alırım

arkadaş nesiniz siz ya nelerde düşünüyolar ay zeynep ablaaaaa biz eczaneyi değiştirsek mi acaba adamcağızın başı ağrıycak bunlar yüzünden.

affet beni zeki abiiiiii hem benim yüzümden oldu

abla şişşşşş sesini çıkarma sen sadece izle bunlar fena hemen bulurlar valla

magnum mu hayır yaaa zeki abimi satamam ben hem hem ben magnum sevmem ki

[/QUOTE]

vay arkadaş hayretler içinde okuyorum şu mesajı seni topiğin du-dektifi ilan ediyorum az kalmış ha gayret bulcan bulcan hatta bizim eve yaklaşmışsın sen geri dön:))
ay zeki abim yaaa kusuruma bakma çenemi tutamadım sanırım seninde başını yakıyorum affet beni

funda ablacım canım benim iyiym.Umarım sen de iyisindir.Yeni tarif denemedim ama geçen gün verdiğim tuzlu kekin içerisine kekik koydum daha bir lezzetli oldu yumuşak yumuşak tuzlu kek sahurda iyi yeniyor çayla.kekik kepeğin kokusunu aldı.daha lezzetli valla

kızlaarrrrrr günaydınnnnnn

seyir için verilecek kilomu tamamladım sanırım ne dersiniz

bu 10 kilonun 5 i sizin sayenizde emin olun, hepinizi çoooooooooooook seviyorummm

merhaba dukan ın güzelleri bugün tartıya çıktım 53.5 olan kilom yine 54 olmuş artık kafayı yemek üzereyim.hiç kaçamak yapmadığım halde niye böyle bilemiyorum.ptesiden itibaren 2/0 ı uygulamaya başlıycam artık bu son çare.Umarım işe yarar.Çok uzadı bu seyir.Artık ben de güçlendirmeye geçmek istiyorum.

canım bende öyle yapıcam aslında ama güçlendirmem 100 gün süreceğinden daha fazla da düşer miyim diye kokrktum ne bileyimmm :82:

sadeca ablaacımm yanlış biliyor olabilir misinn çünkü benim bildiğim bi çoğumuz atağımızı düz pro olarak yapıp sonra 1+1 veya 5+5 e geçtik hemen, bende hiç kimseden duymadım senin dediğin gibi bişey, hatta kimseye de böyle bi bilgi vermedim, yanlışsam yanlış oldu yani verdiğim bilgiler de.

çift olmuş sorryyy

Son düzenleme:

Sevgili Nev, iftar menüne çorba da eklemeni öneririm. Çok pratik çorba tarifleri var tarifler kısmında. Bir de yulaf kepeği göremedim listende. Kepek bulamadıysan bile alana kadar az da olsa yulaf ezmesi ekle bence. Oruç oruç bir de kabızlık çekme sonra :))

kızlaarrrrrr günaydınnnnnn

seyir için verilecek kilomu tamamladım sanırım ne dersiniz

bu 10 kilonun 5 i sizin sayenizde emin olun, hepinizi çoooooooooooook seviyorummm

hemşocanım günaydınnn çok sevindim adına inş devamı gelir.

Herkese günaydın,
Bu sabah -400 gramla bildiriyor ve herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.:79:

hocaaaammm tebrik ediyorum sizi.nazar değmesin yaaa kimseye söylemeyin

merhaba canımm.bozma moralini ya 2/0 umuyorum işe yarayacak olmadı hep beraber pataklarız kilolarını

valla okuyunca ben de şaşırdım

merhaba canımm.bozma moralini ya 2/0 umuyorum işe yarayacak olmadı hep beraber pataklarız kilolarını

yağmurum gitmiyor bu kilolar yavalla napıcam bilmiyorum.Acaba hesaplamada mı hatta yaptım dukanın sitesine girip bir daha mı baksam doğru kiloma aklıma şüphe düştü.veremiyorsam tek sebep bu. olamayacağım kiloya mı inmeye çalışıyorum acaba?:44:

canım günaydın sana ve herkese:)
ya dünden beri kitapta o bölümü arıyorum..ben geçen sene ağustosta almıştım kitabı son aldığım mayıs 2011 baskısı..eskisini birine kaptırdım..ilk kitapta yazan atak ne kadar sürüyosa aynı şekilde pro sebze yapılması yönündeydi...hatta arkadaşımla aynı anda başladık sabah onuda aradım oda benim anladığım gibi diyo kesinlikle...fakat bu kitapta öle bişiden söz etmiyo bende arkadaşa sölemek için sayfası aradım...ama kafama takılan bişi oldu..şimdi diyelimki 5 gün atak yaptık...ardından 3+3 başlıcaz seyire..bu sefer 8 gün atak olmuş olmuyomu???yani pro günüyle başlamak gerekiyo çünkü seyire..ben geçen sene döne döne anlayabimek için okumuştum..bu kadar bilgide yoktu o zamanlar dukan hakkında danışılabilecek..yani nerdeyse güçlendirmeye geçicem acaba benmi böle bi hata yaptım die kafayı yicem geceden beri:))üstelik başlayanlarada o şekilde bilgi veriyorum bu halde ben yanlış bilgilendiriyorum geçen seneki baskı teyzemde onu bulup okumam lazım..ya çeviri hatasına ben kurban gittim yada bi yanlışlık oldu benim anlayışımda...çok şaşkınım valla bende şimdi

berrincim bana kalırsa vücut bu kiloda sabitlenmeye gidiyo..koruma altına aldı...çok eskiden akapunktura gittiğimde doktor öyle derdi..eğer uzun süre bi kiloda takılıyosan bünye naparsan yap kilo vermiyo sabitliyo kiloyu die...acaba bi şaşırtmacamı yapsan metoyu...güçlendirme sana iyi gelebilir die düşünüyorum canım..sonuçta onuda düzgün yaptığımız taktirde kilo kaybı yaşanıyo gene...birsürü arkadaş verdiğini söylüyo cnm

57 benim için hayal gibi.
Çok tebrik ederim seni..

tickerınızz olmadığından hatırlayamadım kilo durumunuzu ama hatırladığım 60-50 arası kilosu olanların takıntı yaptığıyla ilgili bi cümlenizin olduğuydu, sizin için 57 nin hayal olması gibi 50 de benim için hayal mesela o yüzden dukanda herkesin olabileceği gerçekçi kilolara kadar inmesine müsade ediyor, belli bi yere gelince zaten inatlaşsanız da veremiyorsunuz bknz - berrin, dolayısıyla size de sizin için gerçekten inebileceğiniz kiloya kadar ki yolunuzda başarılar

Aynen canım mutlu oluyor söylenince...İnşallah sende en kısa zamanda duyarsın...

Gülümsee tebrikler canım...Benimde hedef 53 kg yarış yapacağız galıba ama benim işim uzun sürer bu aralar evde misafir çok oluyor..
kendime özenemiyorum maaleseeffffff

Mustlucum tebrik ediyorumm.. Darısı bana diyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…