berrincim bana kalırsa vücut bu kiloda sabitlenmeye gidiyo..koruma altına aldı...çok eskiden akapunktura gittiğimde doktor öyle derdi..eğer uzun süre bi kiloda takılıyosan bünye naparsan yap kilo vermiyo sabitliyo kiloyu die...acaba bi şaşırtmacamı yapsan metoyu...güçlendirme sana iyi gelebilir die düşünüyorum canım..sonuçta onuda düzgün yaptığımız taktirde kilo kaybı yaşanıyo gene...birsürü arkadaş verdiğini söylüyo cnm
kızlaarrrrrr günaydınnnnnn
seyir için verilecek kilomu tamamladım sanırım ne dersiniz
bu 10 kilonun 5 i sizin sayenizde emin olun, hepinizi çoooooooooooook seviyorummm
canım günaydın sana ve herkese:)
ya dünden beri kitapta o bölümü arıyorum..ben geçen sene ağustosta almıştım kitabı son aldığım mayıs 2011 baskısı..eskisini birine kaptırdım..ilk kitapta yazan atak ne kadar sürüyosa aynı şekilde pro sebze yapılması yönündeydi...hatta arkadaşımla aynı anda başladık sabah onuda aradım oda benim anladığım gibi diyo kesinlikle...fakat bu kitapta öle bişiden söz etmiyo bende arkadaşa sölemek için sayfası aradım...ama kafama takılan bişi oldu..şimdi diyelimki 5 gün atak yaptık...ardından 3+3 başlıcaz seyire..bu sefer 8 gün atak olmuş olmuyomu???yani pro günüyle başlamak gerekiyo çünkü seyire..ben geçen sene döne döne anlayabimek için okumuştum..bu kadar bilgide yoktu o zamanlar dukan hakkında danışılabilecek..yani nerdeyse güçlendirmeye geçicem acaba benmi böle bi hata yaptım die kafayı yicem geceden beri:))üstelik başlayanlarada o şekilde bilgi veriyorum bu halde ben yanlış bilgilendiriyorumgeçen seneki baskı teyzemde onu bulup okumam lazım..ya çeviri hatasına ben kurban gittim yada bi yanlışlık oldu benim anlayışımda...çok şaşkınım valla bende şimdi
tickerınızz olmadığından hatırlayamadım kilo durumunuzu ama hatırladığım 60-50 arası kilosu olanların takıntı yaptığıyla ilgili bi cümlenizin olduğuydu, sizin için 57 nin hayal olması gibi 50 de benim için hayal mesela o yüzden dukanda herkesin olabileceği gerçekçi kilolara kadar inmesine müsade ediyor, belli bi yere gelince zaten inatlaşsanız da veremiyorsunuz bknz - berrin, dolayısıyla size de sizin için gerçekten inebileceğiniz kiloya kadar ki yolunuzda başarılar
ben şöyle yapmıştım 5 gün saf proyla atak 6. gün sebze pro 7. gün tekrar saf pro diye giderek 1+1 şeklinde devam ettim, ama dediğim gibi herkeste de bu şekilde duydum, ama senin çeviride senin dediğin gibi yazıyor olabilir sadece abla farklı konularda da çelişkiler vardı aynı kitabın içinde bile, çeviri hatasından kaynaklı, kitap eline geçerse bi bakarsın yine ama çokta önemli bi etki yapıcağını düşünmüyorum tavsiye ettiklerin varsa da
en son 2/0 da deniycem Ramazanı öyle bitircem.Sonra artık güçlendirmeye geçeyim diyorum sadecam.İnşallah bir değişiklik olur
ben şöyle yapmıştım 5 gün saf proyla atak 6. gün sebze pro 7. gün tekrar saf pro diye giderek 1+1 şeklinde devam ettim, ama dediğim gibi herkeste de bu şekilde duydum, ama senin çeviride senin dediğin gibi yazıyor olabilir sadece abla farklı konularda da çelişkiler vardı aynı kitabın içinde bile, çeviri hatasından kaynaklı, kitap eline geçerse bi bakarsın yine ama çokta önemli bi etki yapıcağını düşünmüyorum tavsiye ettiklerin varsa da
tickerınızz olmadığından hatırlayamadım kilo durumunuzu ama hatırladığım 60-50 arası kilosu olanların takıntı yaptığıyla ilgili bi cümlenizin olduğuydu, sizin için 57 nin hayal olması gibi 50 de benim için hayal mesela o yüzden dukanda herkesin olabileceği gerçekçi kilolara kadar inmesine müsade ediyor, belli bi yere gelince zaten inatlaşsanız da veremiyorsunuz bknz - berrin, dolayısıyla size de sizin için gerçekten inebileceğiniz kiloya kadar ki yolunuzda başarılar
valla tatlım yapsa zaten bana yapardı eşimde o şekilde uygulattm:)ben 5 gün atak yapmıştım+5 gün sebze pro..ondan sonra 2+2 devam ettim nisan ortalarında 1+1 e döndüm...ayrıca ben yumruğuda o şekikde yaptım ne kadar atak yaptıysam o kadar sebze pro yaptım..valla şaşırdım inan...benimki farklı bi dukan versiyon olmuş bu durumda...nev81 di sanırım o arkadaş..aman tatlım sen bildiğin gibi yap ben 8 ay sonra çuvalladım resmen
Berrin'cim bence de ramazanın bitmesini bekleyip bayramdan sonra güçlendirmeye geçsen iyi olur. Hem metabolizmanı şaşırtmış olursun. Hem de kilo durumuna göre gerekirse araya fazladan saf protein günleri eklersin.
yağmurum gitmiyor bu kilolar yavalla napıcam bilmiyorum.Acaba hesaplamada mı hatta yaptım dukanın sitesine girip bir daha mı baksam doğru kiloma aklıma şüphe düştü.veremiyorsam tek sebep bu. olamayacağım kiloya mı inmeye çalışıyorum acaba?:44:
aynı şeyi düşünmüşüz canım bi bak bence sonra karar ver ne yapacağına.moralinide bozma hallolur gider kilolar.
teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için.ben de Ramazan'ı 2/0 la bitirip.Sonra güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum bayram sonu artık güçlendirmeyle aranızdayım
merhaba dukan ın güzelleribugün tartıya çıktım 53.5 olan kilom yine 54 olmuş artık kafayı yemek üzereyim.hiç kaçamak yapmadığım halde niye böyle bilemiyorum.ptesiden itibaren 2/0 ı uygulamaya başlıycam artık bu son çare.Umarım işe yarar.Çok uzadı bu seyir.Artık ben de güçlendirmeye geçmek istiyorum.
canım bende haftaya pazardan itibaren güçlendirmedeyim, bayram sonrası burası daha da süper olucak sanırım en merak ettiğim ödül öğünlerinde yenenler olucak
Ya uff aynı sorun bende de var kaldı bölee kilomama dukan kitapta sölemişti direncek direncek ama baktı ki bizde direniyoruz pes edicek inş. =) belki sporu arttırmakta işe yarar umarım en kısa zamanda kırılır bu direnç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?