artık güçlendirme konuşcaz desenevallahi çok eğlenceli olacak.dediğin gibi ödül yemeği de insanı merak ettiriyor kimler neler yiyecek bakalım:82:
Ya uff aynı sorun bende de var kaldı bölee kilomama dukan kitapta sölemişti direncek direncek ama baktı ki bizde direniyoruz pes edicek inş. =) belki sporu arttırmakta işe yarar umarım en kısa zamanda kırılır bu direnç
ya olurmu öle hiç canım ya valla üzüldüm şimdi hee ne demek utandımdan yazmıyorum aslında yaz payşaş burdan ne yedin ne içtin acaba sana ters düşen bir durummu var ne biliyim böle utanmakla olmazki ama ben dukanla kilo verilmicene inanmam yani ben veriyosam herkez verir artık bundan sonra ne yedin ne içtin kaç kez wc ye gittin neyi az yedin neyi kaçırdın tek tek rapor vercen bize haberin olsun ist gelince inş görüşmek kısmet olur bekleriz senide he bu arada bide menapoz sorunun vardı değilmi senin?
Ay Zeynebim bu kızlar eczaneydi , eczacı zekiydi mekiydi derken ne biçim karıştırdılar seni yaw , hayır o menapozlu benidim, :84: Kızlar yapmayın yaf kadın sizlere laf yetiştirecem die herşeyi birbiirne karıştırmaya başladı. Zeynom anam başka yolu yok du ben sana özgeçmişi gönderem aaaaaaaaaa ama bi da beni karıştırısan küscem bak
yağmurum gitmiyor bu kilolar yavalla napıcam bilmiyorum.Acaba hesaplamada mı hatta yaptım dukanın sitesine girip bir daha mı baksam doğru kiloma aklıma şüphe düştü.veremiyorsam tek sebep bu. olamayacağım kiloya mı inmeye çalışıyorum acaba?:44:
:))) dün gece baya üstüne gittik...valla yattım hala gülmeye devam ediyodum...sevkiyat olayı iyice kopardı beni...Allah gülmekten ayırmasın bizi:)
hatuncuklarım günaydınlar olsun herkese
sizden korkulur anacım kafanıza birşey takmayın valla anında işe girişiyosunuz
mobese kameraları mı ay buna çok güldüm alemsiniz siz yaaamagnum mu yok yok kullanmıyorum onu iş üzerindeyken
tamam canım ben söylerim sen hiiiiçç meraklanma nasıl olsa yabancıya gitmiycek emanetler bende senden alırım
arkadaş nesiniz siz ya nelerde düşünüyolar ay zeynep ablaaaaa biz eczaneyi değiştirsek mi acaba adamcağızın başı ağrıycak bunlar yüzünden.
affet beni zeki abiiiiii hem benim yüzümden oldu
abla şişşşşş sesini çıkarma sen sadece izle bunlar fena hemen bulurlar valla
magnum muhayır yaaa zeki abimi satamam ben hem hem ben magnum sevmem ki
Evet canım benim,yulaf kepeği hergün 2 kaşık mutlaka tüketiyorum 1 kaşığını sabah,bi kaşığını akşam olacak şekilde.Çorba bu akşam için benim de aklımda olsun,iyi aklıma getirdin canım teşekkür ederimSevgili Nev, iftar menüne çorba da eklemeni öneririm. Çok pratik çorba tarifleri var tarifler kısmında. Bir de yulaf kepeği göremedim listende. Kepek bulamadıysan bile alana kadar az da olsa yulaf ezmesi ekle bence. Oruç oruç bir de kabızlık çekme sonra :))
Kıyamam sana,canın sağolsuncanım günaydın sana ve herkese:)
ya dünden beri kitapta o bölümü arıyorum..ben geçen sene ağustosta almıştım kitabı son aldığım mayıs 2011 baskısı..eskisini birine kaptırdım..ilk kitapta yazan atak ne kadar sürüyosa aynı şekilde pro sebze yapılması yönündeydi...hatta arkadaşımla aynı anda başladık sabah onuda aradım oda benim anladığım gibi diyo kesinlikle...fakat bu kitapta öle bişiden söz etmiyo bende arkadaşa sölemek için sayfası aradım...ama kafama takılan bişi oldu..şimdi diyelimki 5 gün atak yaptık...ardından 3+3 başlıcaz seyire..bu sefer 8 gün atak olmuş olmuyomu???yani pro günüyle başlamak gerekiyo çünkü seyire..ben geçen sene döne döne anlayabimek için okumuştum..bu kadar bilgide yoktu o zamanlar dukan hakkında danışılabilecek..yani nerdeyse güçlendirmeye geçicem acaba benmi böle bi hata yaptım die kafayı yicem geceden beri:))üstelik başlayanlarada o şekilde bilgi veriyorum bu halde ben yanlış bilgilendiriyorumgeçen seneki baskı teyzemde onu bulup okumam lazım..ya çeviri hatasına ben kurban gittim yada bi yanlışlık oldu benim anlayışımda...çok şaşkınım valla bende şimdi
Estağfurullah canım benim,hiç problem değil.Zaten 6 gün ataktan sonra hemen protein+sebze ile başlamıştım dayanamayıp 1+1'e.Bugün saf protein yaparak devam ediyorum o zaman,çok sağol canım benimvalla tatlım yapsa zaten bana yapardı eşimde o şekilde uygulattm:)ben 5 gün atak yapmıştım+5 gün sebze pro..ondan sonra 2+2 devam ettim nisan ortalarında 1+1 e döndüm...ayrıca ben yumruğuda o şekikde yaptım ne kadar atak yaptıysam o kadar sebze pro yaptım..valla şaşırdım inan...benimki farklı bi dukan versiyon olmuş bu durumda...nev81 di sanırım o arkadaş..aman tatlım sen bildiğin gibi yap ben 8 ay sonra çuvalladım resmen
Yo-yo etkisi nedir canlarım Dr.Öz'ün söylediği?Dr. Öz'den adım adım Dukan Diyeti
Dr. Pierre Dukan tarafından yaratılmış ve kendi adıyla anılan Dukan diyeti tüm dünyada ‘aç kalmadan zayıflama yöntemi’ olarak biliniyor. Dr. Öz, Dukan diyetini sizin için mercek altına aldı.
Henüz Dukan diyetini duymamış olan varsa, yakında duyacağından eminim. Bu yeni trend bütün Avrupa’yı sarmış durumda. Prenses Kate Middleton bile kilo almadan istediğinizi yiyebildiğiniz bu diyeti uygulayanlardan. Kulağa gerçek olmayacak kadar iyi geliyor, öyle değil mi?
Dukan diyeti, aslında Atkins diyetinin temeli olan düşük karbonhidrat tüketimine dayanıyor; ancak bu yeni akım haftada altı gün istediğinizi yiyebileceğinizi söylüyor. Peki, nasıl işliyor? Dukan diyetinin dört aşamasına bir göz atalım.
1- Hazırlık Aşaması: Bu ilk aşama, ne kadar kilo kaybetmek istediğinize bağlı olarak 1-10 gün arası sürüyor. Örneğin, 10-12 kg vermek isteyen birisi için bu süre bir hafta. Hazırlık döneminde herhangi bir kalori kısıtlaması yok; ancak beslenmeniz sadece yağsız proteinlerden oluşuyor ve hemen hemen hiç karbonhidrat alınmıyor. Yemeklerinizde ayrıca yağsız süt ürünleri ve zayıflamanın gizli silahı olarak adlandırılan yulaf kepeği var. Bu diyetin savunucuları günde 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğinin içerdiği lifin sisteminizi temizlerken aynı zamanda sizi tok tuttuğu konusunda hemfikir.
2- Hedef Aşaması: Bu aşamada, 1. aşamadaki gıdaları tüketmeye devam ediyorsunuz. Sadece, diyetinize iki günde bir nişastasız sebze ekleniyor. Bu aşama hedeflediğiniz kiloya ulaşıncaya kadar devam ediyor.
3- Takviye Aşaması: Bu diyetin yaratıcısı Dr. Dukan bu aşama ile diyetinin benzerlerinden kendisini ayırdığını söylüyor. Takviye aşamasında diyetinize karbonhidrat eklenmeye başlanıyor. Haftada iki kere ‘kutlama öğünü’ diye adlandırılan istediğiniz her şeyi yiyebileceğiniz bir döneme giriliyor. Haftada bir gün, sadece yağsız protein tüketiliyor.
4- Koruma ve Sabitleme Aşaması: Bu son aşama aşağıdaki üç kuralı yaşam biçiminiz haline getirmek üzerine kurulu.
- Haftada bir gün sadece protein yeniyor. (Bu, her hafta aynı gün olmalı.)
- Hayatınızın sonuna kadar günde 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği tüketiliyor.
- Asla asansör ve yürüyen merdiven kullanılmıyor. Günde 20 dakika yürüyüş yapılıyor.
Dukan diyetinin artılarına baktığımızda, uzun vadede size beslenmenizi nasıl yöneteceğiniz hakkında beceri geliştirme, meyve ve bazı karbonhidratları rahatça tüketme imkanı veriyor. Benim bu noktada size önerebileceğim temel değişiklik beyaz karbonhidratları tüketmemenizdir.
Bence, kilo vermenin en iyi yolu gıdaların dengeli tüketildiği sağlıklı bir beslenmedir. Sağlıklı bir kiloyu korumanın aylık besin miktarlarını hesaplamaktan daha önemli olduğuna inanıyorum. Eğer dünyaca ünlü Dukan diyetini deneyecekseniz, aşamalar arasında kilo alıp verirken oluşabilecek yo-yo etkisine dikkat edin
DİGİTÜRK SİTESİNDEN ALINTIDIR
valla canlarım ya gece gece bir girim ne var ne yok dedim yani öldürdünüz beni gülmekten yaa bu kız ne yapcak ne etcek ocama incir dikicek yani en sonundaa
iyi geceler canım valla gece gece gülmekten ölcem:))) bende gidip yatsam iyi olcak valla yoksa bi çatlarsa uyuyamamda..hepinizi öptüm bye kıslar bende kaçıyorumm
hadi yat canım yat sanada iyi geceler bol eksiler rahat uyu emi yakında bir basın açıklaması yapcemm toplayın medyayı gelin verceğim adresin oraya
vay arkadaş hayretler içinde okuyorum şu mesajıhatuncuklarım günaydınlar olsun herkese
sizden korkulur anacım kafanıza birşey takmayın valla anında işe girişiyosunuz
mobese kameraları mı ay buna çok güldüm alemsiniz siz yaaamagnum mu yok yok kullanmıyorum onu iş üzerindeyken
tamam canım ben söylerim sen hiiiiçç meraklanma nasıl olsa yabancıya gitmiycek emanetler bende senden alırım
arkadaş nesiniz siz ya nelerde düşünüyolar ay zeynep ablaaaaa biz eczaneyi değiştirsek mi acaba adamcağızın başı ağrıycak bunlar yüzünden.
affet beni zeki abiiiiii hem benim yüzümden oldu
abla şişşşşş sesini çıkarma sen sadece izle bunlar fena hemen bulurlar valla
magnum muhayır yaaa zeki abimi satamam ben hem hem ben magnum sevmem ki
kızlaarrrrrr günaydınnnnnn
seyir için verilecek kilomu tamamladım sanırım ne dersiniz
bu 10 kilonun 5 i sizin sayenizde emin olun, hepinizi çoooooooooooook seviyorummm
canım bende öyle yapıcam aslında ama güçlendirmem 100 gün süreceğinden daha fazla da düşer miyim diye kokrktum ne bileyimmm :82:
canım günaydın sana ve herkese:)
ya dünden beri kitapta o bölümü arıyorum..ben geçen sene ağustosta almıştım kitabı son aldığım mayıs 2011 baskısı..eskisini birine kaptırdım..ilk kitapta yazan atak ne kadar sürüyosa aynı şekilde pro sebze yapılması yönündeydi...hatta arkadaşımla aynı anda başladık sabah onuda aradım oda benim anladığım gibi diyo kesinlikle...fakat bu kitapta öle bişiden söz etmiyo bende arkadaşa sölemek için sayfası aradım...ama kafama takılan bişi oldu..şimdi diyelimki 5 gün atak yaptık...ardından 3+3 başlıcaz seyire..bu sefer 8 gün atak olmuş olmuyomu???yani pro günüyle başlamak gerekiyo çünkü seyire..ben geçen sene döne döne anlayabimek için okumuştum..bu kadar bilgide yoktu o zamanlar dukan hakkında danışılabilecek..yani nerdeyse güçlendirmeye geçicem acaba benmi böle bi hata yaptım die kafayı yicem geceden beri:))üstelik başlayanlarada o şekilde bilgi veriyorum bu halde ben yanlış bilgilendiriyorumgeçen seneki baskı teyzemde onu bulup okumam lazım..ya çeviri hatasına ben kurban gittim yada bi yanlışlık oldu benim anlayışımda...çok şaşkınım valla bende şimdi
İdrar rengini belirleyen sadece içtiğimiz su miktarı değil, idrara çıkma sıklığımızdır.
Yani idrar tutan kişilerde idrar torbası kapasitesi genişlemiş ve bu nedenle daha az tuvalete gidiliyorsa doğal olarak çok su içilse de idrar rengi daha koyu olacaktır. idrar rengi gün içinde sürekli değişir (açık sarı, sarı, beyaz ve hatta çok aç kalmışsanız hafif yeşil), buradan bir sonuca varılamaz.
Ancak bir kişi çok az miktarda idrara çıkıyor ya da hiç çıkmıyor ise o zaman böbrek yetmezliği açısından bir nefroloğa gitmelidir. BUN ve kreatinin bakılması durumu netleştriecektir.
sorma yağmurcum ya dün gece bunlar beni çapraz ateşe tuttu burada valla ikinci bir emre kadar eczaneye gitmiyosun hatta yanından yöresinden bile geçmiyosun zira hakkımızda çok fena tahkikat yapılıyor colombo saks peşimizde sadeca mobeseleri inceliyor berkmine yeni delillerpeşinde fena enselencez demedi deme[/QUOTE]vay arkadaş hayretler içinde okuyorum şu mesajıseni topiğin du-dektifi ilan ediyorum az kalmış ha gayret bulcan bulcan hatta bizim eve yaklaşmışsın sen geri dön:))
ay zeki abim yaaa kusuruma bakma çenemi tutamadım sanırım seninde başını yakıyorum affet beni
merhaba arkadaşlar..kaç gündür rahatsızım..geneldede önce oğlum hastalanır gecem gündüzüme karışır sonrada ben ve hastayım..hem miğdem hem sinüzit karın ağrısı herşey var..antibiyotik kullanıyorum oğlumda hasta o bugün daha iyi şükür..kızımda baya baya yaralrı düzeldi..yüzüne bakılıyor artık..yavru canlarla uğraşırken diyete dikkat etmeye çalışıyorum..60.2 -60.4 arası gidip geliyorum..
geçmişe bakamayacağım fazla oturacak gibi değilim..hepinizi öpüyorum..
merhaba arkadaşlar..kaç gündür rahatsızım..geneldede önce oğlum hastalanır gecem gündüzüme karışır sonrada ben ve hastayım..hem miğdem hem sinüzit karın ağrısı herşey var..antibiyotik kullanıyorum oğlumda hasta o bugün daha iyi şükür..kızımda baya baya yaralrı düzeldi..yüzüne bakılıyor artık..yavru canlarla uğraşırken diyete dikkat etmeye çalışıyorum..60.2 -60.4 arası gidip geliyorum..
canım ya çok geçmiş olsun sanada yavrucuklarada sen ben yokken bize katıldın galiba tanışmıyoruz şimdi gördüm seni allah şifalar versin size rahat ol takma diyetini önce sağlık olcakki gerisi zaten olurmerhaba arkadaşlar..kaç gündür rahatsızım..geneldede önce oğlum hastalanır gecem gündüzüme karışır sonrada ben ve hastayım..hem miğdem hem sinüzit karın ağrısı herşey var..antibiyotik kullanıyorum oğlumda hasta o bugün daha iyi şükür..kızımda baya baya yaralrı düzeldi..yüzüne bakılıyor artık..yavru canlarla uğraşırken diyete dikkat etmeye çalışıyorum..60.2 -60.4 arası gidip geliyorum..
canım ya çok geçmiş olsun sanada yavrucuklarada sen ben yokken bize katıldın galiba tanışmıyoruz şimdi gördüm seni allah şifalar versin size rahat ol takma diyetini önce sağlık olcakki gerisi zaten olur
bak görüyon deme hep bu colomboların yüzünden önce seni karameli zannettim bir oğlan doğurttum sana sonra sağolsun karameli çıktı o bendim dedi ha tmm dedim bu sefer karameliyi menepoza soktum ama hep bunların yüzünden çömlek patlatıyommmAy Zeynebim bu kızlar eczaneydi , eczacı zekiydi mekiydi derken ne biçim karıştırdılar seni yaw , hayır o menapozlu benidim, :84: Kızlar yapmayın yaf kadın sizlere laf yetiştirecem die herşeyi birbiirne karıştırmaya başladı. Zeynom anam başka yolu yok du ben sana özgeçmişi gönderem aaaaaaaaaa ama bi da beni karıştırısan küscem bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?