Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben dün ilk ödül yemeğimi yedim , balık vardı :)) ama kızarmış, yanında balık mezeleri hepsi kızarmış yada bol yağlı çeşidinden ekmek yemek istemedim ama üstüne bol şerbetli ve üstünde dondurma olan bir tatlı yedim hemde kocaman bir tatlıydı kendi kendime akşam dedim ki yarın kesinlikle tartılmıyacağım ( korkumdan ) ama sabah merakımı yenemeyip genede tartıldım evelsi gün 63.3 çıkıyordum bu sabah 63.2 çıktım , ne kadar rahatladım anlatamam size demek ki hakikaten kaçamak yemeğini hiç korkmadan şöle içinize sine sine yiyin arkadaşlarrrrrr ohhh missssss

artık güçlendirme konuşcaz desenevallahi çok eğlenceli olacak.dediğin gibi ödül yemeği de insanı merak ettiriyorkimler neler yiyecek bakalım:82:

İdrar rengini belirleyen sadece içtiğimiz su miktarı değil, idrara çıkma sıklığımızdır.
Yani idrar tutan kişilerde idrar torbası kapasitesi genişlemiş ve bu nedenle daha az tuvalete gidiliyorsa doğal olarak çok su içilse de idrar rengi daha koyu olacaktır. idrar rengi gün içinde sürekli değişir (açık sarı, sarı, beyaz ve hatta çok aç kalmışsanız hafif yeşil), buradan bir sonuca varılamaz.
Ancak bir kişi çok az miktarda idrara çıkıyor ya da hiç çıkmıyor ise o zaman böbrek yetmezliği açısından bir nefroloğa gitmelidir. BUN ve kreatinin bakılması durumu netleştriecektir.

canım olmak istediğin kiloya geldiğinde ki BMI oranın çok düşük 18,40 oranına bakarsan internetten normal kilonun altındasınız diye yazıyor, bence sen hedefini biraz daha yükselt bmı en azından 19 falan olsun

sanırım benimde bi kızım olup berrin kadar büyüyene dek temizlik işleri bana bakıyor

bende kalkar kızlar evde bir sürü iş beni bekliyor, görüşmek üzere, öpüldünüz...

Ay Zeynebim bu kızlar eczaneydi , eczacı zekiydi mekiydi derken ne biçim karıştırdılar seni yaw , hayır o menapozlu benidim, :84: Kızlar yapmayın yaf kadın sizlere laf yetiştirecem die herşeyi birbiirne karıştırmaya başladı. Zeynom anam başka yolu yok du ben sana özgeçmişi gönderem aaaaaaaaaa ama bi da beni karıştırısan küscem bak

:))) dün gece baya üstüne gittik...valla yattım hala gülmeye devam ediyodum...sevkiyat olayı iyice kopardı beni...Allah gülmekten ayırmasın bizi:)

canım valla bilmiyorum ama bence şuanki kilon iyi güçlendirmeye geç orda verirsin kalanları.

Aminnnnnnnnnnnnnn, ben bile burda koptum valla okurken , ne kuduzsunuz he , Zeynom sizle nası başa çıkacak bilmem valla.

:))) dün gece baya üstüne gittik...valla yattım hala gülmeye devam ediyodum...sevkiyat olayı iyice kopardı beni...Allah gülmekten ayırmasın bizi:)

vay arkadaş hayretler içinde okuyorum şu mesajı seni topiğin du-dektifi ilan ediyorum az kalmış ha gayret bulcan bulcan hatta bizim eve yaklaşmışsın sen geri dön:))
ay zeki abim yaaa kusuruma bakma çenemi tutamadım sanırım seninde başını yakıyorum affet beni [/QUOTE]
sorma yağmurcum ya dün gece bunlar beni çapraz ateşe tuttu burada valla ikinci bir emre kadar eczaneye gitmiyosun hatta yanından yöresinden bile geçmiyosun zira hakkımızda çok fena tahkikat yapılıyor colombo saks peşimizde sadeca mobeseleri inceliyor berkmine yeni delillerpeşinde fena enselencez demedi deme

Evet canım benim,yulaf kepeği hergün 2 kaşık mutlaka tüketiyorum 1 kaşığını sabah,bi kaşığını akşam olacak şekilde.Çorba bu akşam için benim de aklımda olsun,iyi aklıma getirdin canım teşekkür ederim

Kıyamam sana,canın sağolsun

Estağfurullah canım benim,hiç problem değil.Zaten 6 gün ataktan sonra hemen protein+sebze ile başlamıştım dayanamayıp 1+1'e.Bugün saf protein yaparak devam ediyorum o zaman,çok sağol canım benim

Yo-yo etkisi nedir canlarım Dr.Öz'ün söylediği?

valla canlarım ya gece gece bir girim ne var ne yok dedim yani öldürdünüz beni gülmekten yaa bu kız ne yapcak ne etcek ocama incir dikicek yani en sonundaa

ahh zeynep ablam ben hiç sana zarar verir miyim yani mesela koordinatlarınızı tespit ettim yağmurun ev senin ev ve meydanı harita üzerinden kırmızı bi üçgene aldım içerisindeki tüm eczaneleri siyah noktalarla işaretledim filan der miyim hiç mesela
iyi geceler canım valla gece gece gülmekten ölcem:))) bende gidip yatsam iyi olcak valla yoksa bi çatlarsa uyuyamamda..hepinizi öptüm bye kıslar bende kaçıyorumm

walla dün akşam çok formdaydık canım gülmekten gözlerimden yaş geldi allah sabah da yüzümü güldürdü de -1100 gr ile uyandım fazlalıkları atmaya başladım en azından

hadi yat canım yat sanada iyi geceler bol eksiler rahat uyu emi yakında bir basın açıklaması yapcemm toplayın medyayı gelin verceğim adresin oraya

walla yap ablacım bi açıklama bu konuyu netleştirmeden olmaz hihih bi senin eczanen bide sakaleynin kimliği forumda olay oldu walla yapın açıklamalarınızı

vay arkadaş hayretler içinde okuyorum şu mesajı seni topiğin du-dektifi ilan ediyorum az kalmış ha gayret bulcan bulcan hatta bizim eve yaklaşmışsın sen geri dön:))
ay zeki abim yaaa kusuruma bakma çenemi tutamadım sanırım seninde başını yakıyorum affet beni [/QUOTE]

hahah du-dektif bu çok iyimiş yağmırımwalla sizin o civarlarda dolandım dimi baya kafa yordum haa

kızlaarrrrrr günaydınnnnnn

seyir için verilecek kilomu tamamladım sanırım ne dersiniz

bu 10 kilonun 5 i sizin sayenizde emin olun, hepinizi çoooooooooooook seviyorummm

yasocuum tebrik ederim ohh be seyir bitti demek..darısı bizim başımıza..güçlendirmeyi bitirdiğin günleri de görürüz inşallah

canım bende öyle yapıcam aslında ama güçlendirmem 100 gün süreceğinden daha fazla da düşer miyim diye kokrktum ne bileyimmm :82:

canım bence seyir sonrası güçlendirmeye geçildiğinde biraz korkuyla yaklaşıldığı için de kilo vermeye devam ediliyodur..sonrası düzen daha ii oturtulur ve kendi bünyene göre de ayarlama yapabilirsin gibi geliyo,yediğini içtiğini azıcık arttırma-kısıtlama yollarına giderek dengede kalırsın

senin mesajdan sonra ben de bi şüpheye düştüm canım çünkü ben de 10 gün ataktan sonra direkt 5 gün sebze+pro ile başlayarak 5+5 gidiyorum..ama dediğin gibi baskılardaki farklılıklardan olabilir bide malum çeviriden kaynaklanan bazı anlaşılmayan yerler de olabiliyo ya sonraki baskılarda o yüzden bi değişiklik olmuş olabilir

doktorcuğum açıklama için çok teşekkür ediyorum..benimki biraz son zamanlarda olan bi durum yoksa çok sık su tükettiğimde ben de çok sık idrara çıkıyorum ama şu 1 aydır baya bi azalma var bu çıkışlarda işte acaba terleme yoluyla vs.mi diye tahmin yürütüyodum..en iyisi ben 1 hafta takip edeyim kendimi olmadı dediğiniz gibi bi uzman yardımı alıp bahsettiğiniz değerlerimi ölçtüreyim...

sorma yağmurcum ya dün gece bunlar beni çapraz ateşe tuttu burada valla ikinci bir emre kadar eczaneye gitmiyosun hatta yanından yöresinden bile geçmiyosun zira hakkımızda çok fena tahkikat yapılıyor colombo saks peşimizde sadeca mobeseleri inceliyor berkmine yeni delillerpeşinde fena enselencez demedi deme[/QUOTE]

bu kadar yürekten çağırmayın beni
bir gece ansızın gelebilirim
beni bekliyorsanız,hazırlıklıysanız
belki de eczaneyi basabilirim

belki de dukana yeni başlarım
içimde küllenen diyet alevlenir
bakarsınız hiç gitmem köleniz olurum
belki de seversiniz beni kim bilir

merhaba arkadaşlar..kaç gündür rahatsızım..geneldede önce oğlum hastalanır gecem gündüzüme karışır sonrada ben ve hastayım..hem miğdem hem sinüzit karın ağrısı herşey var..antibiyotik kullanıyorum oğlumda hasta o bugün daha iyi şükür..kızımda baya baya yaralrı düzeldi..yüzüne bakılıyor artık..yavru canlarla uğraşırken diyete dikkat etmeye çalışıyorum..60.2 -60.4 arası gidip geliyorum..
geçmişe bakamayacağım fazla oturacak gibi değilim..hepinizi öpüyorum..

Yo-yo etkisi nedir canlarım Dr.Öz'ün söylediği?[/QUOTE]

yo-yo etkisi vücudun sürekli kilo alıp vermesi demek canım..genelde başarısız diyetlerde kullanılan bi cümle diyeti yapıp kilo verirsin 1 ay sonra eskiye dönersin filan o manada kullanılır..

ama burda dr.özün kastettiği saf pro ile sebze-pro günlerine geçişlerde + filan görebiliyoruz ya tartıda onu kastetmiş..çünkü malum dukan da buna hazırlı olmamızı söylemişti bi gün 500 gr vermişken ertesi gün 200 gr almış gözükmek bu diyette normal o yüzden bu yo-yo etkisine hazırlı olun diyo

canım çok geçmiş olsun wallahi nedir bu başınıza gelenler üst üste anlamış değilim..iyi bari en azından çocuklarda iyileşme var en kısa sürede toparlanırsınız inşallah çok çok geçmiş olsun tekrar

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda rahatsızlıklarınızın hepsi geçer inşallah, Sevgilerrrrrrr.

canım ya çok geçmiş olsun sanada yavrucuklarada sen ben yokken bize katıldın galiba tanışmıyoruz şimdi gördüm seni allah şifalar versin size rahat ol takma diyetini önce sağlık olcakki gerisi zaten olur

bak görüyon deme hep bu colomboların yüzünden önce seni karameli zannettim bir oğlan doğurttum sana sonra sağolsun karameli çıktı o bendim dedi ha tmm dedim bu sefer karameliyi menepoza soktum ama hep bunların yüzünden çömlek patlatıyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…