Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyyyyyyyy ben gene 3 gündür regl modundayım karnım şişti doğru düzgün idrara çıkmıyorum acayip +lardayım bi olsam yoksa sıyırcam valla eli kulağında ama:44:

Hi hi hiiiiiiiiiii koptum gene burada Zeynocum çok yaşa valla sen, Valla senin suçun yok hep bu kuduzların yüzünden ama onlarda çok bi sevimliler anacım insanın kızası değil öpesi geliyo valla o , Zeynepcim şimcik senin revaniyi yaptım attım fırına bende , şurubuda sıcak yani hem hamuru hem şurubu ikiside sıcak olacaktı dimi genelde biri soğuk biri sıcak olur ya , hamur yapmayım bide onu. limonda rendeledik ya içine çok güzel kokuyordu valla fırına verirken bende sedaca gibi başında bekleyeceğim herhalde.

evtt canım çok tatlılar bende bayılıyom burdaki herkese revaniyi biraz ağır pişir canım bide evtt şerbet tam sıcak olsun revanininde şöyle bir havalanmasını bekle sadece ilk sıcaklığı gitsin 5 dakika kadar yani dök şerbeti üstünü kapat heheh benimde var dolapta arada bidilim atıyom azıma iyi oluyor

Bak bu cik cik avatarı da sırf senin için buldum heeeee bida beni unutmayasın die, davık yiye yiye en sonunda civcivim oldu, tamam kuşum fırını 150 ye getirdim , bi heyecanla bekliyorum olmasını. ay iyiki varsın canım benimmm.

Dukanın sitesinde hesapladığıma göre yapıyorum =( benim boyum kısa belkide ondan böyle bir hesaplama çıktı =( çok teşekkür ederimm dediğin gibi yapsam daha iyi olur sanırım zaten kilo vermem durdu gibi regl dönemimi atlatıp güçlendirmeye geçiorum

şekerim şimdiden afiyet olsun...ilk pişincede çok güsel ama yarına dahada lezzetli olcak dolaptan soğuk soğuk mis gibi..

Ne güzel başlamıştım dukan dietine perşembe akşamı,dün de çok güzel gittim akşama kadar,ama akşam yemekte salata,börülce haşlama(z.yağlı) ve karpuz yedim.Neden nasıl oldu sormayın söyleyemem bugün de sabah light sütlü,buğday kepekli,peynirli omlet,şekersiz çay vardı.az önce de light yoğurt içinde semiz otu yedim.
kızın bana kızın bekliyorum
vuvu daha çok kızsın bu sefer haklı
yarın da kahvaltıya gideceğiz ordan anca öğlene normale dönerim ben

sorum şu:
pazartesi sıfırdan baştan mı başlayayım sizce?

biz de sana bayılıyoruz ablacımmm ya ben revaniyi sevmem ama sırf sizin yüzünüzden yapıcam nerdeyse haa gerçi şu an mustlu hocanın tarifini yapmakla yapmamak arasındayım bi süre tariflere dadanmamayı düşünüyordum aslında ama mustlu hoca da tamamen zararsız olduğunu söylemişti nasılsa galiba yapıcam

tartıdaki etkisi nasıl oldu peki? eğer hemen toparlamaya başlarsanız + olan kısım çabucak gidecektir..sıfırdan başlamayın bence kaldığınız yerden devam edin zaten bugünden toparlamaya başlamışsınız bile

Yoyo etkisi, kilo verip tekrar alma döngüsüdür. Bu, sürekli tekrarlandığında metabolizmayı yavaşlatıcı etki gösterir.

geçmiş olsun canım.Umarım herkes bir an önce iyileşir ve sen de tatlı sohbetimize katılırsın yeniden.Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…