yok ablam o bizim eski sakaleyn bak o kimliğini gizledi isim değiştirdi
hade yaaaa bak ben şimdi iyiden iyiye tukaşşş oldumm heeee
yapmayın tabe kızım şurda iki gr aklım kalmış zatenahh ablam hep bizim yüzümüzden şaşırttık senin devreleri bi daha yapmicaz sözz
bak görüyon deme hep bu colomboların yüzünden önce seni karameli zannettim bir oğlan doğurttum sana sonra sağolsun karameli çıktı o bendim dedi ha tmm dedim bu sefer karameliyi menepoza soktum ama hep bunların yüzünden çömlek patlatıyommm
evtt canım çok tatlılar bende bayılıyom burdaki herkese revaniyi biraz ağır pişir canım bide evtt şerbet tam sıcak olsun revanininde şöyle bir havalanmasını bekle sadece ilk sıcaklığı gitsin 5 dakika kadar yani dök şerbeti üstünü kapat heheh benimde var dolapta arada bidilim atıyom azıma iyi oluyorHi hi hiiiiiiiiiii koptum gene burada Zeynocum çok yaşa valla sen,Valla senin suçun yok hep bu kuduzların yüzünden ama onlarda çok bi sevimliler anacım insanın kızası değil öpesi geliyo valla o , Zeynepcim şimcik senin revaniyi yaptım attım fırına bende , şurubuda sıcak yani hem hamuru hem şurubu ikiside sıcak olacaktı dimi genelde biri soğuk biri sıcak olur ya , hamur yapmayım bide onu. limonda rendeledik ya içine çok güzel kokuyordu valla fırına verirken bende sedaca gibi başında bekleyeceğim herhalde.
evtt canım çok tatlılar bende bayılıyom burdaki herkese revaniyi biraz ağır pişir canım bide evtt şerbet tam sıcak olsun revanininde şöyle bir havalanmasını bekle sadece ilk sıcaklığı gitsin 5 dakika kadar yani dök şerbeti üstünü kapat heheh benimde var dolapta arada bidilim atıyom azıma iyi oluyor
canım olmak istediğin kiloya geldiğinde ki BMI oranın çok düşük 18,40 oranına bakarsan internetten normal kilonun altındasınız diye yazıyor, bence sen hedefini biraz daha yükselt bmı en azından 19 falan olsun
bak görüyon deme hep bu colomboların yüzünden önce seni karameli zannettim bir oğlan doğurttum sana sonra sağolsun karameli çıktı o bendim dedi ha tmm dedim bu sefer karameliyi menepoza soktum ama hep bunların yüzünden çömlek patlatıyommm
Bak bu cik cik avatarı da sırf senin için buldum heeeee bida beni unutmayasın die, davık yiye yiye en sonunda civcivim oldu, tamam kuşum fırını 150 ye getirdim , bi heyecanla bekliyorum olmasını. ay iyiki varsın canım benimmm.
Bak bu cik cik avatarı da sırf senin için buldum heeeee bida beni unutmayasın die, davık yiye yiye en sonunda civcivim oldu, tamam kuşum fırını 150 ye getirdim , bi heyecanla bekliyorum olmasını. ay iyiki varsın canım benimmm.
evtt canım çok tatlılar bende bayılıyom burdaki herkese revaniyi biraz ağır pişir canım bide evtt şerbet tam sıcak olsun revanininde şöyle bir havalanmasını bekle sadece ilk sıcaklığı gitsin 5 dakika kadar yani dök şerbeti üstünü kapat heheh benimde var dolapta arada bidilim atıyom azıma iyi oluyor
Ne güzel başlamıştım dukan dietine perşembe akşamı,dün de çok güzel gittim akşama kadar,ama akşam yemekte salata,börülce haşlama(z.yağlı) ve karpuz yedim.Neden nasıl oldu sormayın söyleyemem bugün de sabah light sütlü,buğday kepekli,peynirli omlet,şekersiz çay vardı.az önce de light yoğurt içinde semiz otu yedim.
kızın bana kızın bekliyorum
vuvu daha çok kızsın bu sefer haklı
yarın da kahvaltıya gideceğiz ordan anca öğlene normale dönerim ben
sorum şu:
pazartesi sıfırdan baştan mı başlayayım sizce?
sanırım benimde bi kızım olup berrin kadar büyüyene dek temizlik işleri bana bakıyor
bende kalkar kızlar evde bir sürü iş beni bekliyor, görüşmek üzere, öpüldünüz...
Evet canım benim,yulaf kepeği hergün 2 kaşık mutlaka tüketiyorum 1 kaşığını sabah,bi kaşığını akşam olacak şekilde.Çorba bu akşam için benim de aklımda olsun,iyi aklıma getirdin canım teşekkür ederim
Kıyamam sana,canın sağolsun
Estağfurullah canım benim,hiç problem değil.Zaten 6 gün ataktan sonra hemen protein+sebze ile başlamıştım dayanamayıp 1+1'e.Bugün saf protein yaparak devam ediyorum o zaman,çok sağol canım benim
Yo-yo etkisi nedir canlarım Dr.Öz'ün söylediği?
merhaba arkadaşlar..kaç gündür rahatsızım..geneldede önce oğlum hastalanır gecem gündüzüme karışır sonrada ben ve hastayım..hem miğdem hem sinüzit karın ağrısı herşey var..antibiyotik kullanıyorum oğlumda hasta o bugün daha iyi şükür..kızımda baya baya yaralrı düzeldi..yüzüne bakılıyor artık..yavru canlarla uğraşırken diyete dikkat etmeye çalışıyorum..60.2 -60.4 arası gidip geliyorum..
geçmişe bakamayacağım fazla oturacak gibi değilim..hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?