Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sıfırdan başlarsan yumruk gibi birşey yapmış olursun, bence yapma, yumruk hakkını şimdi harcama derim,bir tartıda ki artışı gör canım, seyirine devam et, dieti bozmamak için bence tariflerden birkaçını yap elinde bulunsun, inşallah çok bir artış görmessin tartıda

Henüz tartılmadım.Yarın öğleden sonra tartılabilirim şu an tartıdan çok uzağım.Dukana uygun devam edip en fazla 1 gün daha fazla atak yapayım olmazsa :)

inşallah canım ben 70 küsür gündür seyir yapan biri olarak sıkıldım.Ama artık bayram sonu güçlendirmedeyim kesin

ah berrincim 70 gün neki ben 4.5 ay yaptım.bizden çook uzun yolu olanlar ne yapsın.hadi sen geç şu güçlendirmeye sonra istersen arada küçük ataklarla tekrar depara kalkarsın bi arkadaşım fasılalarla 35 küsür kiloyu dukanda verdi yıllardırda koruyor.darısı bizlere

doktor ağzıyla,baya bi farklı oldu bu idrar konusu.iyiki aramızdasınız bir sürü doğru bildiğimiz yanlış var hatta ben bu bilgiyi tv de doktordan dinlediğimi hatırlıyorum.o günden beride renge bakarak su miktarını belirliyordum.eeee su ihtiyacımızın ne kadar olacağını nasıl hesaplıycaz bi yöntem varmı acaba :26:

çok geçmiş olsun.kendine çok iyi bakmalısın çocukların için.bizde seni öpüyoruz sana ve çocuklara sağlık diliyoruz.kızının sağlık haberleri şu an diyetten önemli nasılsa diyet hallolur.önce sağlık canım

halaa 57 kiloyum ya gr oynama yokk
kararlıyım pazartesi mutlaka güçlendirmeye geçicem belki güçlendirmede veririm kalan 2 kilomu

aaaaaaaa berkminecim biyerde okumuştum bende su miktarı kiloya göre hesaplanıyodu hatta o zaman ben 70 kilocuktum bana 2.250 gr su içmem gerektiği çıkmıştı ama nasıl hesaplandını unuttum valla belki saksıyı biraz çalıştırırsam bulurum

Yine karıştırdın.Benim menepoz sorunum yoktu.Ben de karıştırmayayımda o Berkmine ve Nurcik'te vardı sanırım.

Teşekkür ederim bitanem cevabın için.Evet Dukan kitap boyu aslında bizi bu dalgalanmalara karşı fikren hazırlamıştı.Sebzelere geçmekle birlikte kabızlık problemim sona erdi,kendimi daha mutlu ve enerjik hissettim ve tartıda da +200'ü görmeme rağmen demorolize olmadım.Çünkü Dukan gerçekten yüzlerce sayfa boyu bizi bunların normalliği üzerine telkin etmişti.Bir de atakta gün gün,seyirde ise haftada bir tartılmayı öneriyorum ben de kendi adıma mod değişimi olmaması için.En önemlisi yaptığımız işe inanıyoruz,bu beraberinde başarıyı getirecektir şüphesiz.Magnezyum ve kalsiyum takviyelerimi de düzenli alıyor ve günde 2 kaşık yulaf kepeği ile 3.5 lt suyumu mutlaka tüketiyorum.Diyetimin 20. günü olan 5 eylülde check-up a giricem,o zaman içimin daha da rahat edeceğini tahmin ediyorum,başarılar diliyorum canlarım.

Yoyo etkisi, kilo verip tekrar alma döngüsüdür. Bu, sürekli tekrarlandığında metabolizmayı yavaşlatıcı etki gösterir.
Teşekkür ederim canım benim verdiğin bilgi için

Son düzenleme:

oooo sana güvenmelimiyiz bilemedim sen herkezi karıştırdığın gibi bunuda karıştırmış olabilirsinşaka tabii canım,hadi çalıştır bakalım neydi neydi bul ve paylaş lütfen yarından sonra tatile gidiyorum atlamıyım bu bilgiyi.bu arada deridoktoru arkadaşımız belki bu konuda bilgi verebilir .inşallah okumuştur.dur bide googledan bakimmm belki bulurum.:82:

50 = 1,65 lt
56 = 1,848 lt
60 = 1,980 lt
65 = 2,145 lt
70 = 2,310 lt
75 = 2,475 lt
80 = 2,640 lt
85 = 2,805 lt
90 = 2,970 lt aralardaki kilolarda olanlar ortalama alsınlar...yani 83 kilo olan mesela 2,70 lt içsin gibi...
valla doğrumudur,yanlışmı emin değilim.paylaşıyım ortak bi karar veririz dedim.ha bu arada ben bu listeye göre 100 kiloda biri kadar su içiyormuşum .doğruysa yazık benim böbreklere acıdım

yav kızlar azcık az yazında şu kaldığım sayfalarımı bitereyim ne olur daha 110 sayfam var bi yandan azaltıyom siz bi yandan çoğaltıyonuz şimdi ben dolaşmaya gider heheheh ne serseri gaciyim deme

valla benimde böbrekler gitti o zaman içmem gereken 1,8 ben rahat iki katı içiyorumdur :44:

Henüz tartılmadım.Yarın öğleden sonra tartılabilirim şu an tartıdan çok uzağım.Dukana uygun devam edip en fazla 1 gün daha fazla atak yapayım olmazsa :)

evet 1 gün uzatmak iyi olabilir çünkü çok başında gelmiş kaçamak normalde kaç gün yapacaktınız atak dönemini?

halaa 57 kiloyum ya gr oynama yokk
kararlıyım pazartesi mutlaka güçlendirmeye geçicem belki güçlendirmede veririm kalan 2 kilomu

bence de geç canım güçlendirmeye bak kızlar 1-2 kg arası bi kayıp yaşıyolar bu süreçte de zaten senin de 1 kg kalmış çok rahat halledersin

ben de benzer bişey duymuştum her 25 kg için 1 litre su içilmesi gerektiği yönündeydi..şimdi netten baktımda vücutta fazla olan her 2 kg için 1 bardak ekstra su içmek gerektiği yönünde bir bilgi var yani normal olan 8-10 bardak su içilecek üstüne de fazla olan her 2 kg için 1er bardak su daha içilecekmiş gün içinde

yav kızlar azcık az yazında şu kaldığım sayfalarımı bitereyim ne olur daha 110 sayfam var bi yandan azaltıyom siz bi yandan çoğaltıyonuz şimdi ben dolaşmaya gider heheheh ne serseri gaciyim deme
merak etme abla h.sonu malum çok ilerlemiyo ama bugün yarın yetiştin yetiştin yoksa mahvoldun walla ben de 2 günde 70 sayfa okuyup anca yetişmiştim..ohh sen gez dolaş valla bu akşam çayı hangi dernekte içeceksin

bu oranlar bana biraz az gibi geldi berkmine abla her 5 kg için 1 bardaktan bile az eklemiş suyu..ben de az önce yazmıştım her fazla 2 kg için 1 bardak demiş o da biraz fazla sanki..40 kg fazlam varsa eder 20 bardak zaten normal olan 10 bardağı içmem lazım eder 30 bardak her bardak 200 ml olsa 6 lt su içmem lazım yani formüle dökersem y:1000ml/200ml=5 bardak z=30 bardak x=30/5=6 lt su heheh bu da akşamki zeki abinin yaş hesaplama formülünden alışkanlık oldu

tabiki sizler için 70 küsür gün az olabilir.Dukanın sitesindeki hesaplamama göre 54 gün sürecek olan seyrim daha da uzun olunca haliyle bana çok geldi.üstelik berkminecim sen 4,5 ayda 14 kilo vermişsin ben ise 2,5 ayda ancak 4 kilo.üstelik hiç kaçamak yapmadığım halde yerimde saymam moralimi çok bozuyorfazla kılosu olanların çabuk verme gıbı bır şansları var ama bızım öyle değil malesef takıldı mı gitmiyor kilolar.arkadaşına da helal olsun vallahı

şu an mustlu hocanın pudinginden yiyorum enfes bi lezzet,ben biraz kakaosunu ayarlayamamışım yalnız biraz bulanık bi renk oldu ama tadı çok güzel ellerinize sağlık hocam

bide doğalsanın kepeğini deneme şansım oldu bugün bizim ru-sheim olan kesin unla karışık doğalsan daha böyle irmik gibi,krepte bile yerken bi kıtır kıtır hissediliyo tadı..ama kumla karışık ru-sheim gibi rahatsız etmiyo,çatur çutur etmiyo en azından 2 kutu ru-sheimi attım çöpe valla gitti paracıklarım

canım benim aklımı başıma getiren okuduğum ve sana da sözünü ettiğim başarı hikayesi buydu :

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...42-kilo-zayiflayan-bayanin-basari-oykusu.html

hikayenin kahramanı bi bayan olsa da hissedilen duygular eminim kadın-erkek farkettirmiyodur..ben kendimden çok şey bulmuştum bu yazıda kardeşin de bulacaktır,belki okumak isteyen arkadaşlar olur diye burdan paylaşmak istedim :))

sitede de baya başarı hikayesi varmış canım onların da çıktısını al mutlaka yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…