bak görüyon deme hep bu colomboların yüzünden önce seni karameli zannettim bir oğlan doğurttum sana sonra sağolsun karameli çıktı o bendim dedi ha tmm dedim bu sefer karameliyi menepoza soktum ama hep bunların yüzünden çömlek patlatıyommm
gulnurcum benım de senın gıbı 1 kılom kalsa kesın gecerdım.beklemen hata.benım 3 kılom var.sen çabucak geç güçlendirmeye
Geçicem cnm çok sıkıldım artık seyirdenBence sende geçebilirsin orda verirsin kalan 3 kilonu
bakın yaptım vallahi de içiyorumahanda bu da resmiEki Görüntüle 244391 Eki Görüntüle 244392 koşun koşun
Uf Berrin, yapılırmı bu akşam akşam kuzuuummmmmmmm. Ben damla sakızlısından isteremmmmm
şekerim şimdiden afiyet olsun...ilk pişincede çok güsel ama yarına dahada lezzetli olcak dolaptan soğuk soğuk mis gibi..
Uf Berrin, yapılırmı bu akşam akşam kuzuuummmmmmmm. Ben damla sakızlısından isteremmmmm
Bende damla sakızlıdan istesemvalla berrincim canım nasıl çekti kahve anlatamam şu an
kızlar şimdi dukan usulü revani yaptım.yarın tadacam ama çok merak ediyorum acaba nasıl oldu.bu arada bu gün seyirde ikinci günümdü.sadece pro yaptım.bugün tartılmadım yarın tartılacam.ben 1+1 yapıyorum.
seyir evresini 1+1 yapan arkadaşlar kilo verme hızınız nedir acaba.sizler 1+1 yaparak 1 haftada ne kadar veriyorsunuz
Hakikaten amma güzel oldu bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim tadına bakayım derken zaten iki tane götürdüm, yarım saat önce tartıda 62.7 yi gördüm sabah aç karna 63.2 idim , bu 62.7 nin hatırına yimicem işte yimicem sabaha tekrar 62 li o rakamı görmek için
Valla ben hiç böle bi diyet görmedim ben mi bi acayibim diyet mi acayip anlayamadım, güçlendirmeye geçtim her gün iki dilim ekmek , iki kaşık yulaf kepeği, yemem gerek , o iki kaşık yulaf kepeğinden bir kaşığını akıtma yapmak için kullanıyorum dört küçük akıtma çıkıyor zaten geriye bir kaşık daha kepeğim kalıyor, yemin ediyorum her akşam aaaaa diyorum ben ekmeklerimi ve kreplerimi yemeği unuttum , vallahi fırsat kalmıyor tıka basa doyuyorum ve akşamları aklıma geldiği için onları yemek için kendimi zorluyorum genelde yiyebilmek için . bu akşam pro günümü yaptığım için sıknıtı olmadı neyseki revaniden iki dilim yemiştim piştiğinde yulaf kepeğinin bir kısmını almışımdır en azından.
Zorla yediren diyet koyacağım adını kih kih,
Valla ben hiç böle bi diyet görmedim ben mi bi acayibim diyet mi acayip anlayamadım, güçlendirmeye geçtim her gün iki dilim ekmek , iki kaşık yulaf kepeği, yemem gerek , o iki kaşık yulaf kepeğinden bir kaşığını akıtma yapmak için kullanıyorum dört küçük akıtma çıkıyor zaten geriye bir kaşık daha kepeğim kalıyor, yemin ediyorum her akşam aaaaa diyorum ben ekmeklerimi ve kreplerimi yemeği unuttum , vallahi fırsat kalmıyor tıka basa doyuyorum ve akşamları aklıma geldiği için onları yemek için kendimi zorluyorum genelde yiyebilmek için . bu akşam pro günümü yaptığım için sıknıtı olmadı neyseki revaniden iki dilim yemiştim piştiğinde yulaf kepeğinin bir kısmını almışımdır en azından.
Zorla yediren diyet koyacağım adını kih kih,
Nurcik sana bir şey sorcam,bu senin akıtmanın büyüklüğü yemek tabağı ortası kadar oluyor mu?Benim yaptıklarım genelde o büyüklükte oluyor ama ben onu ancak 2 yemek kaşığından zor çıkartabiliyorum.Ben yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?Kalın mı döküyorum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?