Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

nerdesiniz ayol?:81:gelin gelin ben sizi buraya getirmesini bilirimhepinize benden türk kahvesi isteyene damla sakızlı isteyene normal.:82:

Zeynep Allah iyiliğini versin emi,akşam akşam güldürdün beni.Kocam delirdin mi ne gülüyosun kendi kendine diyor bana.

Geçicem cnm çok sıkıldım artık seyirden Bence sende geçebilirsin orda verirsin kalan 3 kilonu

Ben de Ramazanı bitirip öyle geçeyim diyorum gulnurum.Zira tek kilo almadığım Ramazan bu oldu vallahi.Böyle atlatayım bu Ramazanı da.Bayram sonu güçlendirmedeyim inşallah.Dukan sağolsun.

Hakikaten amma güzel oldu bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim tadına bakayım derken zaten iki tane götürdüm, yarım saat önce tartıda 62.7 yi gördüm sabah aç karna 63.2 idim , bu 62.7 nin hatırına yimicem işte yimicem sabaha tekrar 62 li o rakamı görmek için

şekerim şimdiden afiyet olsun...ilk pişincede çok güsel ama yarına dahada lezzetli olcak dolaptan soğuk soğuk mis gibi..

kızlar şimdi dukan usulü revani yaptım.yarın tadacam ama çok merak ediyorum acaba nasıl oldu.bu arada bu gün seyirde ikinci günümdü.sadece pro yaptım.bugün tartılmadım yarın tartılacam.ben 1+1 yapıyorum.
seyir evresini 1+1 yapan arkadaşlar kilo verme hızınız nedir acaba.sizler 1+1 yaparak 1 haftada ne kadar veriyorsunuz

tatlım bu senin metabolizmana ve daha önce yapmış olduğun diyetler yüzünden vücudunun bu diyete direnmesine göre değişiyor.o yüzden haftada şu kadar ayda bu kadar verdim diyemiycem.herkesin metabolizması farklı çalışıyor çünkü.kimi 1+1 le çabuk veriyor.kimine 5+5 yarıyor.bunu günler geçtikçe göreceksin

acil yardimm
arkadaslar ben uzerinde 10 kg fazlasi bulunan (hamilelik sonrasi kalan kilom) biriyim. hangi diyeti yapacagimi sasirdim. maymun istahli oldum resmen. bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim ama aksam olmadan bozdum bile kilo vereyim dedikce yerimde sayiyorum. hatta aliorum bile bazen..acilen kilo vermeye baslamam gerek. yarin dukanin kitabini alicam ama sabahtan itibaren vakit kaybi olmadan adam gibi baslayayim bu dukan diyetine diorum :79: bayramin 3. gunu dugune gidicem. bari o zamana kadar atak kismi bitsin de ne verirsem kardir diorum. calisan biriyim.2 yasina yakin bebegim var. bana uyar umarim bu dukan. simdi yarin kahvaltida ne yiyeyim?? oglen gidip kitabi alicam

valla o kadar bahsi geçti ki ahanda sen de yazmışsın bu revaniyi.Gece gece üşenmesem kalkıp yapıcam.Bu tariflere bulaşmayım dedim bu zamana kadar da kendimi tuttum ama yok olmıycak bu böyle.Yarın yapacam artık revaniyi.Zaten kilo falan da verdiğim yok.

Valla ben hiç böle bi diyet görmedim ben mi bi acayibim diyet mi acayip anlayamadım , güçlendirmeye geçtim her gün iki dilim ekmek , iki kaşık yulaf kepeği, yemem gerek , o iki kaşık yulaf kepeğinden bir kaşığını akıtma yapmak için kullanıyorum dört küçük akıtma çıkıyor zaten geriye bir kaşık daha kepeğim kalıyor, yemin ediyorum her akşam aaaaa diyorum ben ekmeklerimi ve kreplerimi yemeği unuttum , vallahi fırsat kalmıyor tıka basa doyuyorum ve akşamları aklıma geldiği için onları yemek için kendimi zorluyorum genelde yiyebilmek için . bu akşam pro günümü yaptığım için sıknıtı olmadı neyseki revaniden iki dilim yemiştim piştiğinde yulaf kepeğinin bir kısmını almışımdır en azından.

Zorla yediren diyet koyacağım adını kih kih,

Nurcik sana bir şey sorcam,bu senin akıtmanın büyüklüğü yemek tabağı ortası kadar oluyor mu?Benim yaptıklarım genelde o büyüklükte oluyor ama ben onu ancak 2 yemek kaşığından zor çıkartabiliyorum.Ben yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?Kalın mı döküyorum ki?

valla güçlendirmeye geçince benim de sapıtacağım kesin.şimdiden ne gün ne yesem diye plan yapayım.ödül yemeklerini de ayarlıyım

Karamelim tam 19 cm olmuş Hiç üşenmedim gittim mezurayı aldım ve sabahtan kalan kreplerimi ölçtüm kih kih, kimse görmesin, bide dillerine düşmiim diye mutfağında kapısını kapattım

Bu ölçüden dört tane krep oluyor birisini sabah kahvaltısında yemiştim diğer üçünü yemeğe fırsat kalmadı öle çok ince falan deiller kalınlıkları tam krep, akıtma kalınlığında.

bende ki ölcü şöle ( tarifi şu anda kimin verdiğini hatırlamıyorum ) kim verdiyse allah razı olsun diyorum her yaptığımda , iki yumurta, yarım çay bar süt , bir kaş kepek. ( kimisi çok yumurta kokuyor diyor ama ben çok hissetmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…