Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sevgili bukett 2077 ci sayfada Mehmet Öz'ün bir yazısını da paylaşmıştım yeni başlayanlar için .senin için tekrar alıntıladım.Ama kitabı alıp okumadan başlama derim

Son düzenleme:
dukanın güzelleri.hepinize iyi geceler.ben artık yatmaya gidiyorum.sahura kalkamıycam yoksaöpüyorum hepinizisabaha güzel haberlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

canım,durumun zor ama umutsuz değil .sen güçlendirmeye geç ve kazasız bitir güçlendirmeyi sonra kalan kilo için tekrar atak yapıp başla ben kitapta bu tür durumlarda böyle yapılması gerektiğini okumuştum.şu anda kitap başkasında bakıp söyleyemiyorum ama eminim.bu arada arkadaşım fransada yaşıyor ve birkaç yıldır dukan sayesinde türk fıstığı olarak havasını atıyor.bende onun sayesinde tanışdım dukanla.sende kendini strese sokma bence .bende güçlendirme bitince bi 2 kilo daha vermeyi planlıyorum.hadi güven kendine sen böyle moralsiz olunca gerçekten üzülüyorum.

bakın yaptım vallahi de içiyorum ahanda bu da resmiEki Görüntüle 244391 Eki Görüntüle 244392 koşun koşun

off berrin ağzımın suyu aktı desem ellerine sağlık

4 tane çıkıyo mu sende nurçik abla? ben 2 kaşık yulaf kepeği ve diğer malzemeler ile krep tavasında ancak 2 tane çıkarabiliyorum,kalın filan da olmuyolar hani baya ince krep..ama ben böyle kaşığı çok tepeleme doldurmuyorum ondan mı acaba?

dukanın güzelleri.hepinize iyi geceler.ben artık yatmaya gidiyorum.sahura kalkamıycam yoksaöpüyorum hepinizisabaha güzel haberlerinizi bekliyorum

iyi geceler canınm

çok etkilendim,iyiki paylaşmışsın bizle .bu yazıdan birkaç çıktıda ben alıcam ihtiyacı okanlara okutmalıyım.teşekkürler

bu türk fıstığı 35 kilo veren arkadaşın mı ablacım? ne kadar sürede vermiş çok merak ettim müthiş bi başarı

çok etkilendim,iyiki paylaşmışsın bizle .bu yazıdan birkaç çıktıda ben alıcam ihtiyacı okanlara okutmalıyım.teşekkürler

rica ederim ablacım..gerçekten çok etkileyici bi hikaye ve benim gözümü açmamda kendime gelmemde de acaip etkisi vardır..ben de çıktısını almıştım saklıyorum darlanınca okurum diye hatta bu akşam bi okuyayım tekrar daha bi motive olayım

sanirim sizin topikte tanimadiklariniza cevap vermiyorsunuz :44:

yazışmalar yoğun olduğu için mesajınız arada gözden kaçırılmış olabilir lütfen hemen alınmayın..berrin arkadaşımız paylaşımlarda bulunmuş ama elinizde kitap olmadığı için bi sonraki sorunuz liste veya ne yiyeceğiniz olacak..diyeti gerçekten uygulamak istiyorsanız eğer kitabı almayı sakın geciktirmeyin çünkü her ne kadar sorulara verilen cevaplarla biz yardımcı olmaya çalışsak da kitap gerçekten yol gösterici ve tekrar tekrar okunması gereken bi rehber kitap..ilk bikaç gün için size yardımcı olabilecek şu linke bi göz atın birkaç gün içinde karşılaşabileceğiniz yulaf kepeğini bulma,kabızlık vs.gibi sorular için de açıklamalar var orda..aklınıza takılan başka bişey olursa bizler burdayız,diyetinizde başarılar..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

herkese iyi geceler oku oku ancak bitti, nasılsınız???

afiyet olsun şekerim ben tatlıyı daha çok severim sanırırm ilerde tatlandırıcı ile yaparım

canım sende bu azim varken güçlendirme de kilo vereceğine inanıyorum kolaylıkla
ayrıca kahven süper görünüyordu canım çekti ben de kalkıp bi kahve yaptım kendime:)))

ysfmir canım çok geçmiş olsun çocukla birlikte hasta olmak kadar kötü şey yok Allah yardımcın olsun neyse ki kuzular toparlanmış biraz...

mavişim bu akşam derneklerde içmedim oranın birde çay bahçesi var orda içtim bu akşam çayımı

şimdi benim oğlana süt içirmeye kalktım ve dayanamayıp revanin tadına baktım aman allahım o da ne hariha olmuşş.ucundan alayım derken kocaman bir dilim götürdüm.ttarifi bulanın ellerine sağlık.

ayyyyy evtt canım ya bunu bende okumuştum bayaa oldu halaa aklımdadır

şimdi benim oğlana süt içirmeye kalktım ve dayanamayıp revanin tadına baktım aman allahım o da ne hariha olmuşş.ucundan alayım derken kocaman bir dilim götürdüm.ttarifi bulanın ellerine sağlık.
efınduumm revanıyi ben icatt ettımm bigun kızlarla dukan yapıyoz o zamanlar aklima duştü ravanii nasii büle buruncazımda kokar dedım zeynep ne durursun çakma şekerın var çakma irmığın(kepek)var efendım yımırtan var ee karıştırasın bea epsını ülede yaptım uldu sana ravani patlatiiii gittiiiiiiiii

selam dukanistler
bende 24 gunde dukan yaparak 5 kılo 200 gram verdım..
yalnız rhu sheımın kepegı acı dıye ..değiştirmek istedim

bi kaç sorum olacak...

realden yulaf kepeği bulamadıgım için
doğa 'nın bugday kepeğini ve
nuhun ankara nın çinko ve bakır ilaveli bugday kepeğini aldım...

sizce yulaf kepeğinin yerını tutar mı?
karbonhidrat değerleının düşük olması benı cezbetti...

bide doğalsan markasıyla sinangilin yulaf unlarını buldum..
ama un olduğu için almadım sonuçta un dıye...

aranızda bu ıkı un çeşidinden pasta kek vs için ya da krep omlet için kullanan var mı?
tavsiye eder misiniz?
size sormadan almak istemedim...
sonra pişman olurum dıye korktum..

bana en iyi yol gösterıcı sizlersınız.....

herkese ıyı geceler hayırlı sahurlar...

hanımlar meraba bende bugün diyete başladım kitabı okudum ama anlamadığım bişey var emin olmak için soruyorum
seyir evresinde 1/1 olanını yapacağım.bir gün sırf protein ertesi gün protein+sebze mi olacak ve bu istediğim kiloya kadar böylemi devam edecek?

evet canım ..dogru anlamışsın...
sen bı atağı yap bakalım..

evet canım ..dogru anlamışsın...
sen bı atağı yap bakalım..

ilk günüm fena değildi.oruç tuttuğum için akşam üzeri biraz halsiz düştüm ve susamamak içi yürüyüş yapamadım.
ama kararlıyım sonuna kadar gideceğim.
dukan amcaya göre 5 kilo fazlam var ama ben daha fazla vermek istiyorum nekadar başarıl olurum bilemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım un kullanılmıyor yalnız yulaf kepeği bulunamadığı zaman alternatif olarak buğday kepeği kullanan arkadaşlar var ya da ikisini karıştırıyorlar
gurmenette doğalsan marka yulaf kepeği var, aktarlarda da bulamazsan oraya bak istersen
rusheimden çoğu arkadaş memnun değil zaten, güzel kilo vermişsin başarılar dilerim

evet doğru anlamışsın kolaylıklar dilerim

zeynep hanım ilahi çok tatlısınız ileride müdavimi olabilirim bu meşhuurrr revaninin...

hay sen çok yaşa emi.bayıldım ben bu revaniye yapar yapar yerim artık.birde pide hamuru üretecektin yanılmıyorsam .merakla bekliyorum .
evet canım tam da öyle.en kısa zamanda verirsin inşallah kiloları.kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…