çok saol canım...canım un kullanılmıyor yalnız yulaf kepeği bulunamadığı zaman alternatif olarak buğday kepeği kullanan arkadaşlar var ya da ikisini karıştırıyorlar
gurmenette doğalsan marka yulaf kepeği var, aktarlarda da bulamazsan oraya bak istersen
rusheimden çoğu arkadaş memnun değil zaten, güzel kilo vermişsin başarılar dilerim
evet doğru anlamışsın kolaylıklar dilerim
zeynep hanım ilahi çok tatlısınız ileride müdavimi olabilirim bu meşhuurrr revaninin...
acil yardimm
arkadaslar ben uzerinde 10 kg fazlasi bulunan (hamilelik sonrasi kalan kilom) biriyim. hangi diyeti yapacagimi sasirdim. maymun istahli oldum resmen. bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim ama aksam olmadan bozdum bilekilo vereyim dedikce yerimde sayiyorum. hatta aliorum bile bazen..acilen kilo vermeye baslamam gerek. yarin dukanin kitabini alicam ama sabahtan itibaren vakit kaybi olmadan adam gibi baslayayim bu dukan diyetine diorum :79: bayramin 3. gunu dugune gidicem. bari o zamana kadar atak kismi bitsin de ne verirsem kardir diorum. calisan biriyim.2 yasina yakin bebegim var. bana uyar umarim bu dukan. simdi yarin kahvaltida ne yiyeyim?? oglen gidip kitabi alicam
hay sen çok yaşa emi.bayıldım ben bu revaniye yapar yapar yerim artık. birde pide hamuru üretecektin yanılmıyorsam .merakla bekliyorum .
evet canım tam da öyle.en kısa zamanda verirsin inşallah kiloları.kolay gelsin.
selam dukanistler
bende 24 gunde dukan yaparak 5 kılo 200 gram verdım..
yalnız rhu sheımın kepegı acı dıye ..değiştirmek istedim
bi kaç sorum olacak...
realden yulaf kepeği bulamadıgım için
doğa 'nın bugday kepeğini ve
nuhun ankara nın çinko ve bakır ilaveli bugday kepeğini aldım...
sizce yulaf kepeğinin yerını tutar mı?
karbonhidrat değerleının düşük olması benı cezbetti...
bide doğalsan markasıyla sinangilin yulaf unlarını buldum..
ama un olduğu için almadım sonuçta un dıye...
aranızda bu ıkı un çeşidinden pasta kek vs için ya da krep omlet için kullanan var mı?
tavsiye eder misiniz?
size sormadan almak istemedim...
sonra pişman olurum dıye korktum..
bana en iyi yol gösterıcı sizlersınız.....
herkese ıyı geceler hayırlı sahurlar...
hanımlar meraba bende bugün diyete başladım kitabı okudum ama anlamadığım bişey var emin olmak için soruyorum
seyir evresinde 1/1 olanını yapacağım.bir gün sırf protein ertesi gün protein+sebze mi olacak ve bu istediğim kiloya kadar böylemi devam edecek?
kızlar bugün seyirde 3.günüm ve bu sabah tartıldığımda +1 olduğumu gördüm .çok üzüldüm oysa kaçamakta yapmadım ki.sadece kepeği biraz fazla tükettim heralde. ondan mı oldu dersiniz?
Zeynep'cim günaydın.Takunya sanada günaydın canım.Zeynep yine güldürdün beni Allah'da seni güldürsün emi.Ben sana bir şey sorcam,bu revaniyi küçük kare borcama mı döktün?Miktar az olunca ancak ona denk gelir diye düşündüm.Bugün yapacam artık başka yolu yok.Bu arada herkes nerde acaba?Uykucular hala yatıyolar herhalde.
bende bu diyete başlamak istiyorum.kitap almaklamı başlamalıyım sizce ?
Zeynep'cim günaydın.Takunya sanada günaydın canım.Zeynep yine güldürdün beni Allah'da seni güldürsün emi.Ben sana bir şey sorcam,bu revaniyi küçük kare borcama mı döktün?Miktar az olunca ancak ona denk gelir diye düşündüm.Bugün yapacam artık başka yolu yok.Bu arada herkes nerde acaba?Uykucular hala yatıyolar herhalde.
selam dukanın güzelleri...zeynoşum yanlızmı kaldın buralarda selam canııım:)
kızlar benim meto güçlendirmeye yakın atağa geçti valla anlamadım ama ben bu sabah 72.200 çıktımmmvalla ne iş bilmiyorum ama çok mutlu oldum
eşimde başladığından beri baya kırmızı et ağırlıklı beslendim...haftada 1 balık 2 tavuk ama dier günler genelde kırmızı et ondanmı bilmiyorum..bugün s+p günümüz akşama menemen taze fasulye takılcaz bakalım yarına nasıl yansıcak??..hepinizi öpüyorum canlar
napsam şimdi 2 pakette aldım bugday kepeği ....selam canım...ben un kullanmadım ama belki güçlendirmede denenebilir...gülerinde dediği gibi alternatif olarak kullananlar var aramızda ama kepeğin yerini ne yazıkki tutmuyo..ben doğalsandan memnun kaldım ruşeymden bin kat güsel...eğer kabızlık sorunu yaşarsan buğday kepeği kullanabilirsin ama abartmadan:)
mavişim bu akşam derneklerde içmedim oranın birde çay bahçesi var orda içtim bu akşam çayımı
ayyyyy evtt canım ya bunu bende okumuştum bayaa oldu halaa aklımdadır
kızlar bugün seyirde 3.günüm ve bu sabah tartıldığımda +1 olduğumu gördüm .çok üzüldüm oysa kaçamakta yapmadım ki.sadece kepeği biraz fazla tükettim heralde. ondan mı oldu dersiniz?
afiyet alsun canım beğendine sevindim evtt kafamda bir dukanın takası adı altında üreteceğim kıymalı pide var ama henüz projeyi dukana geçiremedim fakat üzerinde çalışmaktayım
kızlar sizlere de günaydııın...Ben sizin tariflerinizi fırında sütlaçlık güveçlerde yapıyorum :) aldığı kadar....porsiyonluk oluyor içinden yiyorum..Alternatif olabilir belki diye yazayım dedim..
Bu arada benim de bir sorum olacak sizlere... Ben 2 kilo verdim zaten atak sürem 1 gündü...Arkasından da dikkat ettim daha çok ps yaptım. Sorum şu; kitapta okuduğum kadarıyla az kilo vermesi gerekenler 2/0 uygulayabilirler diyor. Benim 3 kilom kaldı. Zaten 5 kilom vardı verilecek. Kitapta bu sistemi öncelikle bacak ve kalçalarında sorunları olanlar uygulayabilir diyor. Yani 5 gün serbest 2 gün protein.Tabii serbestte de suyunu çıkarayım demiyorum...
Ben derim ki, haftasonu serbest yesem de haftaiçi 1+1 yapsam sizce de dukan'a uymaz mı...Bence uyar ama sizin de tecrübelerinizden yararlanmak isterim.sevgiler
selam dukanın güzelleri...zeynoşum yanlızmı kaldın buralarda selam canııım:)
kızlar benim meto güçlendirmeye yakın atağa geçti valla anlamadım ama ben bu sabah 72.200 çıktımmmvalla ne iş bilmiyorum ama çok mutlu oldum
eşimde başladığından beri baya kırmızı et ağırlıklı beslendim...haftada 1 balık 2 tavuk ama dier günler genelde kırmızı et ondanmı bilmiyorum..bugün s+p günümüz akşama menemen taze fasulye takılcaz bakalım yarına nasıl yansıcak??..hepinizi öpüyorum canlar
bende bu diyete başlamak istiyorum.kitap almaklamı başlamalıyım sizce ?
ya sormayın kızlar ya şu otamatik ödeme yüzünden netimi kesmişlerdi adiler bu ay karta çok yüklenmişim hiçte tikatt etmedim neyse bütün faturalar çekilmiş neymiş efem limit kalmamışmış net faturam yatmamış aradım bankaylada papaz oldum ya bitmişse bitmiş ödüycek efem sonra bir sonraki eksreye ilave etsin borç olaraktan demi ama ya şimdi bir yığın sayfa kol kibin girdi bana yaa:90::90::90:
hadeyin ben kalkayım eccük garu olayımda sağımı solumu toparlayayım akşama davetsiz bir misafirim var hiç sevmem kendisini dua edin inş lahhhhh gelmez hayatta ben bilmemki kolay kolay kimseyi sevmeyeyim ama bu kadını sevmiyorum arkadaş ya sevmiyorummm işte bak nasıl gıcık oldum şimdi yaa
selam dukan kızları...
ilave calsıyum magnezyum cinko vs kullanan var mı?
ben merak edip ca ve mg degerlerıme baktırdım ıkisıde iyı cıktı çok şükür....
napsam şimdi 2 pakette aldım bugday kepeği ....
günde 1 kaşıktan az bugday kepeği 1 kaşıktan az yulaf kepeği mı karıştırıp kullansam yesem....
eşimle birlikte yapıyoz zaten onda yokta bende kabızlık oluyo genelde...belkıde bu yuzden o benden daha hızlı verıyo...
ben 5 verırken o 8 verdi...
dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa
dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?