Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok saol canım...
gurmenette dogalsan oldugunu bılmıyodum.
ordan aldıgım rhu sherımı de zorla yıyom zaten ancak krep ve omlette tüketebiliyom zaten

kızlar bugün seyirde 3.günüm ve bu sabah tartıldığımda +1 olduğumu gördüm .çok üzüldüm oysa kaçamakta yapmadım ki.sadece kepeği biraz fazla tükettim heralde. ondan mı oldu dersiniz?

Son düzenleme:

ben derim acele etme çünkü birçok şey diyetin etkili ilerlemesini önlüyor kitabı al önce en azından seyire kadar olan kısmı bi güzelcene oku öyle başla =) ben kahvaltıda yulaf kepekli yoğurt ve yağsız yumurta kırıp yiyorum eğer çok aç uyanmışsam omletime jambon koyuyorum tabi 100 de 100 dana eti olan nişasta içermeyenden =) Dukan diyeti herkese uyar... Kolay gelsin ve aramıza hoşgeldin

afiyet alsun canım beğendine sevindim evtt kafamda bir dukanın takası adı altında üreteceğim kıymalı pide var ama henüz projeyi dukana geçiremedim fakat üzerinde çalışmaktayım

Zeynep'cim günaydın.Takunya sanada günaydın canım.Zeynep yine güldürdün beni Allah'da seni güldürsün emi.Ben sana bir şey sorcam,bu revaniyi küçük kare borcama mı döktün?Miktar az olunca ancak ona denk gelir diye düşündüm.Bugün yapacam artık başka yolu yok.Bu arada herkes nerde acaba?Uykucular hala yatıyolar herhalde.

kızlar sizlere de günaydııın...Ben sizin tariflerinizi fırında sütlaçlık güveçlerde yapıyorum :) aldığı kadar....porsiyonluk oluyor içinden yiyorum..Alternatif olabilir belki diye yazayım dedim..
Bu arada benim de bir sorum olacak sizlere... Ben 2 kilo verdim zaten atak sürem 1 gündü...Arkasından da dikkat ettim daha çok ps yaptım. Sorum şu; kitapta okuduğum kadarıyla az kilo vermesi gerekenler 2/0 uygulayabilirler diyor. Benim 3 kilom kaldı. Zaten 5 kilom vardı verilecek. Kitapta bu sistemi öncelikle bacak ve kalçalarında sorunları olanlar uygulayabilir diyor. Yani 5 gün serbest 2 gün protein.Tabii serbestte de suyunu çıkarayım demiyorum...
Ben derim ki, haftasonu serbest yesem de haftaiçi 1+1 yapsam sizce de dukan'a uymaz mı...Bence uyar ama sizin de tecrübelerinizden yararlanmak isterim.sevgiler

Son düzenleme:
selam dukanın güzelleri...zeynoşum yanlızmı kaldın buralarda selam canııım:)
kızlar benim meto güçlendirmeye yakın atağa geçti valla anlamadım ama ben bu sabah 72.200 çıktımmm valla ne iş bilmiyorum ama çok mutlu oldum
eşimde başladığından beri baya kırmızı et ağırlıklı beslendim...haftada 1 balık 2 tavuk ama dier günler genelde kırmızı et ondanmı bilmiyorum..bugün s+p günümüz akşama menemen taze fasulye takılcaz bakalım yarına nasıl yansıcak??..hepinizi öpüyorum canlar

selam canım...ben un kullanmadım ama belki güçlendirmede denenebilir...gülerinde dediği gibi alternatif olarak kullananlar var aramızda ama kepeğin yerini ne yazıkki tutmuyo..ben doğalsandan memnun kaldım ruşeymden bin kat güsel...eğer kabızlık sorunu yaşarsan buğday kepeği kullanabilirsin ama abartmadan:)

evet canım istediğini elde edene kadar seyre devam:)kolay gelsin başarılar cnm..

kızlar bugün seyirde 3.günüm ve bu sabah tartıldığımda +1 olduğumu gördüm .çok üzüldüm oysa kaçamakta yapmadım ki.sadece kepeği biraz fazla tükettim heralde. ondan mı oldu dersiniz?

eminecim bu diyetin en belirgin özelliği bu..hemen hemen hepimiz bu tip artışlar yaşadık...asla panik yapma en geç bi haftaya kadar fazlasıyla gidiyo kilolar...kaçamak yapmadığın sürece korkacak bişi yok cnm..

slm cnm...evet ben küçük boy borcama yaptım...öbür türlü çok ince olabilir..ama deneye deneye zaten doğru kalıbı buluyo insan...eminim çok beğeneceksin sahiden baya baya revani:)

sanada günaydın canımhayatım ben hani şu dikdörtgen borcamlar varya ona döküyorum benimkinin kalınlığı normal oluyor yani istersen sen küçültebilirsinde

günaydın hayatım sorma ya ilk defa bu sabah erkenci oldum bi girdim foruma herkesler zıbarıyo her gün benim yaptığım kibin kimsecikler yokken bende geçmişte kalan tozlu sayfalarımla boğuşdum biraz oh ne güzel eksi görmşsün bu gün canımcım darısı hepimize inş

ya sormayın kızlar ya şu otamatik ödeme yüzünden netimi kesmişlerdi adiler bu ay karta çok yüklenmişim hiçte tikatt etmedim neyse bütün faturalar çekilmiş neymiş efem limit kalmamışmış net faturam yatmamış aradım bankaylada papaz oldum ya bitmişse bitmiş ödüycek efem sonra bir sonraki eksreye ilave etsin borç olaraktan demi ama ya şimdi bir yığın sayfa kol kibin girdi bana yaa:90::90::90:

hadeyin ben kalkayım eccük garu olayımda sağımı solumu toparlayayım akşama davetsiz bir misafirim var hiç sevmem kendisini dua edin inş lahhhhh gelmez hayatta ben bilmemki kolay kolay kimseyi sevmeyeyim ama bu kadını sevmiyorum arkadaş ya sevmiyorummm işte bak nasıl gıcık oldum şimdi yaa

selam dukan kızları...

ilave calsıyum magnezyum cinko vs kullanan var mı?

ben merak edip ca ve mg degerlerıme baktırdım ıkisıde iyı cıktı çok şükür.... napsam şimdi 2 pakette aldım bugday kepeği ....

günde 1 kaşıktan az bugday kepeği 1 kaşıktan az yulaf kepeği mı karıştırıp kullansam yesem....

eşimle birlikte yapıyoz zaten onda yokta bende kabızlık oluyo genelde...belkıde bu yuzden o benden daha hızlı verıyo...

ben 5 verırken o 8 verdi...

mavişim bu akşam derneklerde içmedim oranın birde çay bahçesi var orda içtim bu akşam çayımı

afiyet olsun ablacımmm

ayyyyy evtt canım ya bunu bende okumuştum bayaa oldu halaa aklımdadır

çok başarılı ve çok etkileyici bi hikaye ablacım ben de çok severim

bu gibi artışlar bu diyette gayet normal endişeye mahal yok..ama sebep kepek kullanımı değil aklınızda olsun,sebzenin diyete tekrar eklenmesiyle vücutta suyun artması buna neden oluyor..bide regl döneminiz yakınsa,kabızlık sorununuz varsa ondan kaynaklanıyo olabilir

afiyet alsun canım beğendine sevindim evtt kafamda bir dukanın takası adı altında üreteceğim kıymalı pide var ama henüz projeyi dukana geçiremedim fakat üzerinde çalışmaktayım

ben 4 gözle o tarifi bekliyorum ablacım,gözümün önünde dukanın kıymalı takası bi sağa bi sola yüzüyo şu an

aslında 3 kilo baya az şöyle 1 hafta dişinizi sıkıp tam seyir yapsanız verirsiniz gibi geliyo bana ama yada şunu yapın serbest günlerinizde daha çok güçlendirme koşullarına uygun olarak hareket edin haftada 2 gün saf pro yapın.. yada dediğiniz yöntemi deneyip etkilerini bizle de paylaşın sizin yöntem de uygulanabilir gibi çünkü az bi kilonuz var, yani bilemedim ben onu aslında insan biraz kendisine göre uyarlayabiliyo mesela 2+2 gibi bi yöntem yok ama o şekilde hareket edip başarıya ulaşmış olan sadeca var belki de bahsettiğiniz uygulama şekli sizde de fayda sağlar

oyy maşallah sadeca tebrikler..walla sen bu gidişe hedef küçülteceksin gibime geliyo,kendim başarmışım gibi gurur duyuyorum wallahi..biz de seni öpüyoruz

bende bu diyete başlamak istiyorum.kitap almaklamı başlamalıyım sizce ?

kesinlikle kitabı alın ve foruma göz gezdirin çok faydalı bilgiler var çünkü

çok saçma aslında bankanın tavrı genelde hesaptan yapılan otomatik ödemelerde paran olmasa bile ödeyip hesabını eksiye düşürüyolar kredi kartında da limit aşımını yapmaları lazım niye mağdur ediyolar ki? valla olan sana olmuş ablam kaç sayfan kaldı yetişmeye?

sevmediğini ona da belli et abla da bi daha gelemesin bak ben de gıcık oldum haa

zaten kitapta da kabızlık olması durumunda 1 kaşık da buğday kepeği ekleyip yiyin diyodu bu şekilde yapabilirsin bence sen de,hem kabızlığına faydası olur.. ilave olarak yanlış hatırlamıyosam magnezyum tozu kullananlar vardı sanırım mustlu hoca kullanıyodu

dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa

dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa

tebrik ederim. cevabınız için de teşekkürler. şu ana kadar 17 kilo verdim akupunktur ve tabii ki diyet yardımıyla iki çocuğumda da 20'ye yakın kilo aldım ve aynı yöntemle verdim kilolarımı bir daha da çok abartmazsam 1-2 kilodan fazla almadım. Aslında dukana başladıktan itibaren kalan beş ama uzun süredir 65-67 kilo arasındayım yaklaşık 1 yıldır. İnşallah dukanla kıracağım bu direnci...size de yolculuğunuzda başarılar dilerim.

uyyyyyy mavişim artıların gittimi yane hade hede hayırlısı devamı bol olsun inş yaa mavişim valla bigün forumdan uzak kalmamıştım ben hiç bu kadar birikmiş sayfam olmamıştı ya benden öncede aynısını yeğenime yaptılar onunda su faturasıydı ne saçma ya hemide aynı banka ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…