ya evett canım bende hocama hep sorcam unutuyom sürekli ben bu magnezyum tozunu geçen sene bir kaç kez alıp tüketmiştim hocam isim açıklayınca he tmm güzel dedim fakat kaç eczane gezdiysem artık üretilmiyor dediler yaa gerçi zeki abimden alırdım ben hep akşamları nöbetçi eczanelere sorduklarımın hepsi aynı cevabı verdi :44:afiyet olsun ablacımmm
çok başarılı ve çok etkileyici bi hikaye ablacım ben de çok severim
bu gibi artışlar bu diyette gayet normal endişeye mahal yok..ama sebep kepek kullanımı değil aklınızda olsun,sebzenin diyete tekrar eklenmesiyle vücutta suyun artması buna neden oluyor..bide regl döneminiz yakınsa,kabızlık sorununuz varsa ondan kaynaklanıyo olabilir
ben 4 gözle o tarifi bekliyorum ablacım,gözümün önünde dukanın kıymalı takası bi sağa bi sola yüzüyo şu an
aslında 3 kilo baya az şöyle 1 hafta dişinizi sıkıp tam seyir yapsanız verirsiniz gibi geliyo bana ama yada şunu yapın serbest günlerinizde daha çok güçlendirme koşullarına uygun olarak hareket edin haftada 2 gün saf pro yapın.. yada dediğiniz yöntemi deneyip etkilerini bizle de paylaşın sizin yöntem de uygulanabilir gibi çünkü az bi kilonuz var, yani bilemedim ben onuaslında insan biraz kendisine göre uyarlayabiliyo mesela 2+2 gibi bi yöntem yok ama o şekilde hareket edip başarıya ulaşmış olan sadeca var belki de bahsettiğiniz uygulama şekli sizde de fayda sağlar
oyy maşallah sadeca tebrikler..walla sen bu gidişe hedef küçülteceksin gibime geliyo,kendim başarmışım gibi gurur duyuyorum wallahi..biz de seni öpüyoruz
kesinlikle kitabı alın ve foruma göz gezdirin çok faydalı bilgiler var çünkü
çok saçma aslında bankanın tavrı genelde hesaptan yapılan otomatik ödemelerde paran olmasa bile ödeyip hesabını eksiye düşürüyolar kredi kartında da limit aşımını yapmaları lazım niye mağdur ediyolar ki? valla olan sana olmuş ablam kaç sayfan kaldı yetişmeye?
sevmediğini ona da belli et abla da bi daha gelemesin bak ben de gıcık oldum haa
zaten kitapta da kabızlık olması durumunda 1 kaşık da buğday kepeği ekleyip yiyin diyodu bu şekilde yapabilirsin bence sen de,hem kabızlığına faydası olur.. ilave olarak yanlış hatırlamıyosam magnezyum tozu kullananlar vardı sanırım mustlu hoca kullanıyodu
selam dukanın güzelleri...zeynoşum yanlızmı kaldın buralarda selam canııım:)
kızlar benim meto güçlendirmeye yakın atağa geçti valla anlamadım ama ben bu sabah 72.200 çıktımmmvalla ne iş bilmiyorum ama çok mutlu oldum
eşimde başladığından beri baya kırmızı et ağırlıklı beslendim...haftada 1 balık 2 tavuk ama dier günler genelde kırmızı et ondanmı bilmiyorum..bugün s+p günümüz akşama menemen taze fasulye takılcaz bakalım yarına nasıl y
ansıcak??..hepinizi öpüyorum canlar[/QUOT
Sadeca sana da bir şey sorcam izninle.Bu gün menemen ve taze fasülye yiyeceğinizi yazmışsın ya menemenin içinde ki yumurtayı saymazsak bunlar sebze,protein?Ben bu diyeti yaptığımdan beri hiç fasulye yemedim.Çok severim ama içinde et sevmiyorum,yağ da yok.Tek fasulye olarak yesem de protein yok diye yemedim hiç.Sen nasıl tüketiyorsun,banada söylermisin sakıncası yoksa.
selam dukan kızları...
ilave calsıyum magnezyum cinko vs kullanan var mı?
ben merak edip ca ve mg degerlerıme baktırdım ıkisıde iyı cıktı çok şükür....
napsam şimdi 2 pakette aldım bugday kepeği ....
günde 1 kaşıktan az bugday kepeği 1 kaşıktan az yulaf kepeği mı karıştırıp kullansam yesem....
eşimle birlikte yapıyoz zaten onda yokta bende kabızlık oluyo genelde...belkıde bu yuzden o benden daha hızlı verıyo...
ben 5 verırken o 8 verdi...
dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa
selam dukanın güzelleri...zeynoşum yanlızmı kaldın buralarda selam canııım:)
kızlar benim meto güçlendirmeye yakın atağa geçti valla anlamadım ama ben bu sabah 72.200 çıktımmmvalla ne iş bilmiyorum ama çok mutlu oldum
eşimde başladığından beri baya kırmızı et ağırlıklı beslendim...haftada 1 balık 2 tavuk ama dier günler genelde kırmızı et ondanmı bilmiyorum..bugün s+p günümüz akşama menemen taze fasulye takılcaz bakalım yarına nasıl y
ansıcak??..hepinizi öpüyorum canlar[/QUOT
Sadeca sana da bir şey sorcam izninle.Bu gün menemen ve taze fasülye yiyeceğinizi yazmışsın ya menemenin içinde ki yumurtayı saymazsak bunlar sebze,protein?Ben bu diyeti yaptığımdan beri hiç fasulye yemedim.Çok severim ama içinde et sevmiyorum,yağ da yok.Tek fasulye olarak yesem de protein yok diye yemedim hiç.Sen nasıl tüketiyorsun,banada söylermisin sakıncası yoksa.
estafurullah cnm izne gerek yok:)
tatlım şöle açıklıyım eşim 42 yaşında ve sevdiği ender sebzelerden biri taze fasulye..normalde tabiki yanında et olmadan tüketmek çok doğru deil ama onun sağlığı açısından haftanın 1 günü en azından etsiz bi akşam yemeği tasarladım...proteini yumurtadan alabilmek içinde menemeni tercih ettim..ben kendim sebze delisiyim ama o sadece salatalarda seviyo..o yüzden yoksa etli taze fasulye daha uygun olurdu tabi..açıkcası ben nerdeyse 8 aydır sebzeden hiç kısmadım s+p günlerimde çok bol tükettim vitamin açısından..ama yanında etle beraber...taze fasulyeyi ben çiğden yapıyorum o yzden soğanlar kavrulmadığı içinde yağa gereksinim olmuyo...bol domatesle sarımsakla soğanla pişiriyorum...yanında bi parça etle sende bi tabak yiyebilirsin bana göre bunda bi sakınca yok cnm..
istersne diyetin ilk dönemlerinde buğdayı sadece kabızlık olduğunda tüket..olması gereken asıl yulaf çünkü..bide erkeklerle kendimi kıyaslarsak bunalıma gireriz onlar meto açısından acaip şanslılar...sen buğdayını deepfrize at orda bişi olmaz bozulmaz ihtiyaca göre tüketirsin cnm..
aman aman masallah sakscım çok sevindim...çok tşkler canım eminim sende yakında burda haftaya güçlendirmedeyim gibi laflar etceksin bunu içten diliyorum cnm:)
hedef küçültmicem ama 10 ay güçlendirme sırasında 67 li kiloları sabitlerim gibime geliyo..zaten dukanında bence bunu hesaplayarak bana 72 kilo hedef koyması bundan die düşünüyorum...ilerki yaşamımdada inşallah 69.900 limitim olcak 70 leri görmeyi istemiyorum hemen gardımı alıp önlemimi alırım die plan yaptım:)69.900 de en son limit:)
estafurullah cnm izne gerek yok:)
tatlım şöle açıklıyım eşim 42 yaşında ve sevdiği ender sebzelerden biri taze fasulye..normalde tabiki yanında et olmadan tüketmek çok doğru deil ama onun sağlığı açısından haftanın 1 günü en azından etsiz bi akşam yemeği tasarladım...proteini yumurtadan alabilmek içinde menemeni tercih ettim..ben kendim sebze delisiyim ama o sadece salatalarda seviyo..o yüzden yoksa etli taze fasulye daha uygun olurdu tabi..açıkcası ben nerdeyse 8 aydır sebzeden hiç kısmadım s+p günlerimde çok bol tükettim vitamin açısından..ama yanında etle beraber...taze fasulyeyi ben çiğden yapıyorum o yzden soğanlar kavrulmadığı içinde yağa gereksinim olmuyo...bol domatesle sarımsakla soğanla pişiriyorum...yanında bi parça etle sende bi tabak yiyebilirsin bana göre bunda bi sakınca yok cnm..
İyi o zaman canım benim ben de öyle yapayım bari.Bu yaz girdi,çıkıyor ben hiç fasulye yapmadım kendime.Teşekkür ederim canım sağol.Hayırlı akşamlar diliyorum.
istersne diyetin ilk dönemlerinde buğdayı sadece kabızlık olduğunda tüket..olması gereken asıl yulaf çünkü..bide erkeklerle kendimi kıyaslarsak bunalıma gireriz onlar meto açısından acaip şanslılar...sen buğdayını deepfrize at orda bişi olmaz bozulmaz ihtiyaca göre tüketirsin cnm..
aman aman masallah sakscım çok sevindim...çok tşkler canım eminim sende yakında burda haftaya güçlendirmedeyim gibi laflar etceksin bunu içten diliyorum cnm:)
hedef küçültmicem ama 10 ay güçlendirme sırasında 67 li kiloları sabitlerim gibime geliyo..zaten dukanında bence bunu hesaplayarak bana 72 kilo hedef koyması bundan die düşünüyorum...ilerki yaşamımdada inşallah 69.900 limitim olcak 70 leri görmeyi istemiyorum hemen gardımı alıp önlemimi alırım die plan yaptım:)69.900 de en son limit:)
İyi o zaman canım benim ben de öyle yapayım bari.Bu yaz girdi,çıkıyor ben hiç fasulye yapmadım kendime.Teşekkür ederim canım sağol.Hayırlı akşamlar diliyorum.
rica ederim cnm her zaman
Sadeca'cım Zeynep çıkmış.Sanırım sende yapmıştın değil mi revaniden?Rica etsem bana sayfasını yada sayfayı hatırlamıyorsan tarifini yazarmısın?
canım ya akıllı kadının halide başka oluyor he ben bile hatırlamıyom hangi sayfada oldunu helal sadecam nurcikin imdadına yetişmişsin vallahizeynep_kurubas kullanıcısından alıntı
dukan revani
3 yumurtayı 2 y kaşığı tatlandırıcıyla bir güzel çırpıyoruz
sonra 3dolu y kaşığı yoğurdu ekleyip çırpmaya devam ediyoruz
ardından 3 yada 4 y kaşığı y kepeğini ekleyip üzerine 1 tane kabartma tozu ilave ediyoruz
tekrar çırpıyoruz 3 damla vanilya aroması ve 3 damla limon sıkıp 1 limonun kabuğunu tamamen rendeleyip yine çırptıktan sonra dikdötgen bir borcama tatlımızı döküyoruz
175 derece fırında ağar bi şekilde pişiriyoruz revani pişerken bir büyük kupa bardak suya 4 kaşık splendayı koydum ve kaynatıp altını kıstım öylece 5 dakika kaynadı revani fırından çıkınca ilk sıcaklığını kaybedip ılınınca sıcak şerbeti döktüm ve üzerine az bişey h. cevizi koklattım görüntüsüde tadıda harika oldu kıvamını siz ayarlayın kızlar ne çok sulu nede çok katı bir hamur olmasın
tatlım alıntı yaptım asıl tarifi bulamadım bende sayfa olarak...bide pc başında deildim o nedenle geç oldu kusura bakma:)
[
zaten kitapta da kabızlık olması durumunda 1 kaşık da buğday kepeği ekleyip yiyin diyodu bu şekilde yapabilirsin bence sen de,hem kabızlığına faydası olur.. ilave olarak yanlış hatırlamıyosam magnezyum tozu kullananlar vardı sanırım mustlu hoca kullanıyodu
kızlar saolun ya...istersne diyetin ilk dönemlerinde buğdayı sadece kabızlık olduğunda tüket..olması gereken asıl yulaf çünkü..bide erkeklerle kendimi kıyaslarsak bunalıma gireriz onlar meto açısından acaip şanslılar...sen buğdayını deepfrize at orda bişi olmaz bozulmaz ihtiyaca göre tüketirsin cnm..
.
canım ya akıllı kadının halide başka oluyor he ben bile hatırlamıyom hangi sayfada oldunu helal sadecam nurcikin imdadına yetişmişsin vallahi
off berrin ağzımın suyu aktı desem ellerine sağlık
4 tane çıkıyo mu sende nurçik abla? ben 2 kaşık yulaf kepeği ve diğer malzemeler ile krep tavasında ancak 2 tane çıkarabiliyorum,kalın filan da olmuyolar hani baya ince krep..ama ben böyle kaşığı çok tepeleme doldurmuyorum ondan mı acaba?
iyi geceler canınm
offffffff ya ezana dakikalar kala o kadar yazdım hiç biri gitmemiş ya sitenin azizline uğradım yani şimdi bu akşam ben nihayet dukanın takasını serin sulara indirdim yüzüyor şu andakızlar bu akşam bunu yaptım yaptım yoksa çok kötü kanıma gircekti evdekiler hain domdomlar kıymalı kuşbaşılı kaşarlı pide söylediler iftara banada diyolarki sende yicen yok dedim yemem aman bir lokmadan ölmezsin ya diyolar pışşşşşşşşşşşşıkkkkkkkkkk dedim hemen bende kendime kıymalı dukan pidesi yaparım dedim ve yaptım tariflere alelacele ekledim ama tarifini aceleden yazamadım yani ama yazacam aslında hepinizin bildiği şey ben sadece ayranla pide yedim tariflerde bakın ben onun bir tanesinden bir dilim bıraktım gerisini hep yemişim ya he bir dilimde benim ufak oğlan yedi sizce çokmu yemişim yaa:44:::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?