Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya evett canım bende hocama hep sorcam unutuyom sürekli ben bu magnezyum tozunu geçen sene bir kaç kez alıp tüketmiştim hocam isim açıklayınca he tmm güzel dedim fakat kaç eczane gezdiysem artık üretilmiyor dediler yaa gerçi zeki abimden alırdım ben hep akşamları nöbetçi eczanelere sorduklarımın hepsi aynı cevabı verdi :44:

berrinimmmmmmmmmm ya ablamm ben sana niye küseyimm hayatım yaaa ahanda böle gündüz ben varım sen yoksun akşam sen varsın ben yok oluyom anıycannn denk düşemiyozz forumdaa

bu arada sevgili arkadaşlarım sanırım 4 gün girmemiştim son girdiğimde sanırım sormuştum bikaçkişiyle birlikte onurege nerde diye demekki içime doğmuş özgülcüm canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun allah geride kalanlarına uzun sağlıklı günler nasip etsinn melodicim sanada geçmiş olsun canım atladığım bişeyler varsa affedin beni:44::44::44:

istersne diyetin ilk dönemlerinde buğdayı sadece kabızlık olduğunda tüket..olması gereken asıl yulaf çünkü..bide erkeklerle kendimi kıyaslarsak bunalıma gireriz onlar meto açısından acaip şanslılar...sen buğdayını deepfrize at orda bişi olmaz bozulmaz ihtiyaca göre tüketirsin cnm..

dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa

aman aman masallah sakscım çok sevindim...çok tşkler canım eminim sende yakında burda haftaya güçlendirmedeyim gibi laflar etceksin bunu içten diliyorum cnm:)
hedef küçültmicem ama 10 ay güçlendirme sırasında 67 li kiloları sabitlerim gibime geliyo..zaten dukanında bence bunu hesaplayarak bana 72 kilo hedef koyması bundan die düşünüyorum...ilerki yaşamımdada inşallah 69.900 limitim olcak 70 leri görmeyi istemiyorum hemen gardımı alıp önlemimi alırım die plan yaptım:)69.900 de en son limit:)

Zeyneeep ordamısın?ordaysan ses ver.Şu senin meşhuur revani hangi sayfada bana çabuk yazarmısın?

Sadeca'cım Zeynep çıkmış.Sanırım sende yapmıştın değil mi revaniden?Rica etsem bana sayfasını yada sayfayı hatırlamıyorsan tarifini yazarmısın?

Busonolsun merhaba canım,nasılsın?Ufaklıklar nasıl?Sen sanırsam memlekete gideceğini söylemiştin,daha gitmedin demek ki?

Sadeca'cım Zeynep çıkmış.Sanırım sende yapmıştın değil mi revaniden?Rica etsem bana sayfasını yada sayfayı hatırlamıyorsan tarifini yazarmısın?

zeynep_kurubas kullanıcısından alıntı
dukan revani
3 yumurtayı 2 y kaşığı tatlandırıcıyla bir güzel çırpıyoruz
sonra 3dolu y kaşığı yoğurdu ekleyip çırpmaya devam ediyoruz
ardından 3 yada 4 y kaşığı y kepeğini ekleyip üzerine 1 tane kabartma tozu ilave ediyoruz
tekrar çırpıyoruz 3 damla vanilya aroması ve 3 damla limon sıkıp 1 limonun kabuğunu tamamen rendeleyip yine çırptıktan sonra dikdötgen bir borcama tatlımızı döküyoruz
175 derece fırında ağar bi şekilde pişiriyoruz revani pişerken bir büyük kupa bardak suya 4 kaşık splendayı koydum ve kaynatıp altını kıstım öylece 5 dakika kaynadı revani fırından çıkınca ilk sıcaklığını kaybedip ılınınca sıcak şerbeti döktüm ve üzerine az bişey h. cevizi koklattım görüntüsüde tadıda harika oldu kıvamını siz ayarlayın kızlar ne çok sulu nede çok katı bir hamur olmasın

tatlım alıntı yaptım asıl tarifi bulamadım bende sayfa olarak...bide pc başında deildim o nedenle geç oldu kusura bakma:)

canım ya akıllı kadının halide başka oluyor he ben bile hatırlamıyom hangi sayfada oldunu helal sadecam nurcikin imdadına yetişmişsin vallahi

kızlar saolun ya...
iyiki varsınız....
ben kararsızım zaten korumaya mı gecsem dıye ılk hedefım 68 dı zaten..
bakalım bı karar verıyım..
bazen tepem atıyo daha cok verıyım 66,65,64,63 dıye ama...
öncelıkle 67 yı korumalıyım...
evet erkekler güzel kılo verıyo....
hayatlarında hiç diyet yapmadıkları için vucutları dırenmiyo

Evet canım dört tane rahat rahat çıkıyor ama dediğim gibi çok büyük bir tava değil içinden çıkan 19 cm lik dört tane krep oluyor, ben kaşığı silme değil tepeleme kullanıyorum canım, birde söyledikleri gibi biraz bekletiyorum onbeş dak kadar. hatta bir kere akşamdan hazırlayıp bırakmıştım dolapta sabha kalıkınca yapmıştım.

offffffff ya ezana dakikalar kala o kadar yazdım hiç biri gitmemiş ya sitenin azizline uğradım yani şimdi bu akşam ben nihayet dukanın takasını serin sulara indirdim yüzüyor şu andakızlar bu akşam bunu yaptım yaptım yoksa çok kötü kanıma gircekti evdekiler hain domdomlar kıymalı kuşbaşılı kaşarlı pide söylediler iftara banada diyolarki sende yicen yok dedim yemem aman bir lokmadan ölmezsin ya diyolar pışşşşşşşşşşşşıkkkkkkkkkk dedim hemen bende kendime kıymalı dukan pidesi yaparım dedim ve yaptım tariflere alelacele ekledim ama tarifini aceleden yazamadım yani ama yazacam aslında hepinizin bildiği şey ben sadece ayranla pide yedim tariflerde bakın ben onun bir tanesinden bir dilim bıraktım gerisini hep yemişim ya he bir dilimde benim ufak oğlan yedi sizce çokmu yemişim yaa:44:::44::44:

hahaa af,yet olsun tatlım...zeynoşcum sen bu gece erkenden uyursun ben sana süliyim:))kaç kaşık koydun kepeği sanki 2 kaşıktan fazla gibi görünüyo...bide o küçük fırın tepsisi dimiii valla şahane görünüyo ellerine sağlık cnm...buda patlar gider bunuda süliyim sana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…