Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ya valla ne kaşığı sadecam nerdeyse bir paket kepek var orda ya ama bir paketi iki katına çıkarmıştım o zaman yarım paket kepek diyelim ama valla nefis oldu asıl ben bundan poça yapıcam çok güzel toparlandı resmi poğaça olur yani o tepsi nedir biliyonmu canım eskiden aksu grill tost makinaları vardı onun içinde pişiirme tepsileri olurdu küçük teflon makina mefta olduda tepsileri duruyordu işe yaradı valla ay ben yürüyüşe gidim ya çok yedim galiba:44::44:

Yo-yo sendromu sürekli kilo alıp vermek anlamına geliyor. Ve de sağlık için çok zararlı. Fazla kilolu olup kiloyu korumak bile daha iyi.

olsun tatlım kepek baya bi faaliyet yapcak senin barsaklarda nasılsa bişi kalmaz geriye:))neyse sen bi yürü gelde tarifi ver bizede poğaça süper olur...anladım tatlım o tepsiyi minik o minik...öle haldır haldır yürüme ama yemek üstüne iyi olmas :))

Merhabalar bende yarın 69.5 kiloyla dukan diyetine başlıyorum....
Kızlar diyet kolaymı bilgi verebilirseniz sevinirim....

meraba...kitabını alıp okuyunca mantığını anlıyo insan ve kolay kolay gidiyo kilolar...ben şimdi size kabaca anlatsam inanın anlaşılır olmıcak..o nedenle lütfen kitabı alın takıldığınız noktalarda biz burdayız seve seve cevaplarız:)

Ben de bugün revani yaptım. Valla eşim, kayınvalidem, hep beraber yedik. Harika oldu. (Bi de ben tatlı sevmem güya!) Ben şerbetini sıcakken ılık ekin üzerine ekledim. Kıvamı iyi oldu. Zeynep'cim, iyi ki bulmuşsun canım tarifi, teşekkürler.

Canım afiyet olsun. Doğalsanın kepeyle krep yaparken sütü ekleyip 10 dakika beklemeni öneririm.

Canım afiyet olsun. Doğalsanın kepeyle krep yaparken sütü ekleyip 10 dakika beklemeni öneririm.

Merhaba "mustlu"
Siz bu kiloların hepsini dukan diyeti ile mi verdiniz ben daha ilk sayfalarını okuyorum şu an da forumun son sayfaya bakınca birden size sormak istedim

Çok teşekkür edrim canım benim, sağol.

Ben toplam 6 kaşık kepek kattım ve yuvarlak borcamın kapağında yaptım.

herkese selamlar, zeynepcim revaniyi yaptım, yumurtalar büyük ve suluydu, limon yerine portakal rendesi ve biraz da suyundan koydum, 4 kaşık kepekle yaptım, oval borcama koydum büyük değil ama, veeee süper oldu, bayıldım, lor tatlıma harika bir alternatif oldu, sağol..

Kışın kullandığım toz magnezyumu bu ay ben de bulamadım. Tablet şeklinde olanlardan aldım canım. Her gün olmasa sa ara ara kullanıyorum. Yoksa yüzerken kramp girebiliyor. Gerçi bu ay denize çok az girebildim ama, hep yağmurlu geçti burası ya

kızlar dün güçlendirmede ilk pro günümü yaptım sabah kalktığımda 62.1 dim utanmasam 61 olacakmışım bi sevinç bi sevinç anlatamam, şimdi tartıya çıktım 63.8 çıkıyorum , sebzelerin hikmetimidir nedirrrrrrrrr anlamadı ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…