canım ya valla ne kaşığı sadecam nerdeyse bir paket kepek var orda ya ama bir paketi iki katına çıkarmıştım o zaman yarım paket kepek diyelim ama valla nefis oldu asıl ben bundan poça yapıcam çok güzel toparlandı resmi poğaça olur yani o tepsi nedir biliyonmu canım eskiden aksu grill tost makinaları vardı onun içinde pişiirme tepsileri olurdu küçük teflon makina mefta olduda tepsileri duruyordu işe yaradı valla ay ben yürüyüşe gidim ya çok yedim galiba:44::44:hahaa af,yet olsun tatlım...zeynoşcum sen bu gece erkenden uyursun ben sana süliyim:))kaç kaşık koydun kepeği sanki 2 kaşıktan fazla gibi görünüyo...bide o küçük fırın tepsisi dimiiivalla şahane görünüyo ellerine sağlık cnm...buda patlar gider bunuda süliyim sana:))
süper görünüyor ellerinize sağlık
Evet canım benim,yulaf kepeği hergün 2 kaşık mutlaka tüketiyorum 1 kaşığını sabah,bi kaşığını akşam olacak şekilde.Çorba bu akşam için benim de aklımda olsun,iyi aklıma getirdin canım teşekkür ederim
Kıyamam sana,canın sağolsun
Estağfurullah canım benim,hiç problem değil.Zaten 6 gün ataktan sonra hemen protein+sebze ile başlamıştım dayanamayıp 1+1'e.Bugün saf protein yaparak devam ediyorum o zaman,çok sağol canım benim
Yo-yo etkisi nedir canlarım Dr.Öz'ün söylediği?
canım ya valla ne kaşığı sadecam nerdeyse bir paket kepek var orda ya ama bir paketi iki katına çıkarmıştım o zaman yarım paket kepek diyelim ama valla nefis oldu asıl ben bundan poça yapıcam çok güzel toparlandı resmi poğaça olur yani o tepsi nedir biliyonmu canım eskiden aksu grill tost makinaları vardı onun içinde pişiirme tepsileri olurdu küçük teflon makina mefta olduda tepsileri duruyordu işe yaradı valla ay ben yürüyüşe gidim ya çok yedim galiba:44::44:
Merhabalar bende yarın 69.5 kiloyla dukan diyetine başlıyorum....
Kızlar diyet kolaymı bilgi verebilirseniz sevinirim....
Hi hi hiiiiiiiiiii koptum gene burada Zeynocum çok yaşa valla sen,Valla senin suçun yok hep bu kuduzların yüzünden ama onlarda çok bi sevimliler anacım insanın kızası değil öpesi geliyo valla o , Zeynepcim şimcik senin revaniyi yaptım attım fırına bende , şurubuda sıcak yani hem hamuru hem şurubu ikiside sıcak olacaktı dimi genelde biri soğuk biri sıcak olur ya , hamur yapmayım bide onu. limonda rendeledik ya içine çok güzel kokuyordu valla fırına verirken bende sedaca gibi başında bekleyeceğim herhalde.
şu an mustlu hocanın pudinginden yiyorum enfes bi lezzet,ben biraz kakaosunu ayarlayamamışım yalnız biraz bulanık bi renk oldu ama tadı çok güzel ellerinize sağlık hocam
bide doğalsanın kepeğini deneme şansım oldu bugün bizim ru-sheim olan kesin unla karışık doğalsan daha böyle irmik gibi,krepte bile yerken bi kıtır kıtır hissediliyo tadı..ama kumla karışık ru-sheim gibi rahatsız etmiyo,çatur çutur etmiyo en azından2 kutu ru-sheimi attım çöpe valla gitti paracıklarım
Canım afiyet olsun. Doğalsanın kepeyle krep yaparken sütü ekleyip 10 dakika beklemeni öneririm.
zeynep_kurubas kullanıcısından alıntı
dukan revani
3 yumurtayı 2 y kaşığı tatlandırıcıyla bir güzel çırpıyoruz
sonra 3dolu y kaşığı yoğurdu ekleyip çırpmaya devam ediyoruz
ardından 3 yada 4 y kaşığı y kepeğini ekleyip üzerine 1 tane kabartma tozu ilave ediyoruz
tekrar çırpıyoruz 3 damla vanilya aroması ve 3 damla limon sıkıp 1 limonun kabuğunu tamamen rendeleyip yine çırptıktan sonra dikdötgen bir borcama tatlımızı döküyoruz
175 derece fırında ağar bi şekilde pişiriyoruz revani pişerken bir büyük kupa bardak suya 4 kaşık splendayı koydum ve kaynatıp altını kıstım öylece 5 dakika kaynadı revani fırından çıkınca ilk sıcaklığını kaybedip ılınınca sıcak şerbeti döktüm ve üzerine az bişey h. cevizi koklattım görüntüsüde tadıda harika oldu kıvamını siz ayarlayın kızlar ne çok sulu nede çok katı bir hamur olmasın
tatlım alıntı yaptım asıl tarifi bulamadım bende sayfa olarak...bide pc başında deildim o nedenle geç oldu kusura bakma:)
canım ya akıllı kadının halide başka oluyor he ben bile hatırlamıyom hangi sayfada oldunu helal sadecam nurcikin imdadına yetişmişsin vallahi[/QUO
Bak yine karıştırdın yahu.Bu kızlar seni mahvettiler.Bir türlü kendini toparlayamadın.
canım ya akıllı kadının halide başka oluyor he ben bile hatırlamıyom hangi sayfada oldunu helal sadecam nurcikin imdadına yetişmişsin vallahi[/QUO
Bak yine karıştırdın yahu.Bu kızlar seni mahvettiler.Bir türlü kendini toparlayamadın.
bu defa pide çarptı onu:))
berrinimmmmmmmmmm ya ablamm ben sana niye küseyimm hayatım yaaa ahanda böle gündüz ben varım sen yoksun akşam sen varsın ben yok oluyom anıycannn denk düşemiyozz forumdaa
Zeynep'cim günaydın.Takunya sanada günaydın canım.Zeynep yine güldürdün beni Allah'da seni güldürsün emi.Ben sana bir şey sorcam,bu revaniyi küçük kare borcama mı döktün?Miktar az olunca ancak ona denk gelir diye düşündüm.Bugün yapacam artık başka yolu yok.Bu arada herkes nerde acaba?Uykucular hala yatıyolar herhalde.
ya evett canım bende hocama hep sorcam unutuyom sürekli ben bu magnezyum tozunu geçen sene bir kaç kez alıp tüketmiştim hocam isim açıklayınca he tmm güzel dedim fakat kaç eczane gezdiysem artık üretilmiyor dediler yaa gerçi zeki abimden alırdım ben hep akşamları nöbetçi eczanelere sorduklarımın hepsi aynı cevabı verdi :44:
Ben toplam 6 kaşık kepek kattım ve yuvarlak borcamın kapağında yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?