Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba "mustlu"
Siz bu kiloların hepsini dukan diyeti ile mi verdiniz ben daha ilk sayfalarını okuyorum şu an da forumun son sayfaya bakınca birden size sormak istedim

Ben ilk 15 kiloyu verdikten sonra Dukan diyetine başladım. Ama Sadeca arkadaşımız 29 kilonun tamamını Dukanla verdi. Sana da kolay gelsin :))

helal olsun ablam sana .işte gerçek Dukancı

Ben ilk 15 kiloyu verdikten sonra Dukan diyetine başladım. Ama Sadeca arkadaşımız 29 kilonun tamamını Dukanla verdi. Sana da kolay gelsin :))

Yanıt için tşkler. Nazar değmesin ikinize de
Neler yaptıklarınızı tek tek okuyacağım forumdan, darısı başıma ve tüm kilo vermek isteyenlere..

Son düzenleyen: Moderatör:

Kitabı aldım başladım okumaya teşekkür ederim..:)

sevgili nurcikim ondandır sen merak etme.bir de şu Ramazan geçsin hayırlısıyla hepimiz göreceğiz gerçek kilolarımızı

kızlar meraba atağın 2. gününü bitirmiş bulunuyorum ve 600gr verdim tartıya göre yağdan gitmiş,sudan gitmemiş çok mutlu oldum.demek ki doğru yoldayız diğer diyetler gibi sudan veripte bizi kandırmıyor.
ben bugün akşam tavuk çorbası yaptım çok güzel oldu sizinle paylaşmak istiyorum.

TAVUK ÇORBASI
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-1 su bardağı light süt
-haşlanmış tavuk parçaları
-1/2 tavuk bulyon
-biraz maydanoz
-baharat

mısır ununu biraz kavurdum ve sütü ekledim topaklanma olmasın diye bilendırdan geçirdim.sonra bulyonu,suyunu ve küçük küçük doğranmış tavukları koydum.biraz pişince maydanoz,kırmızı pul biber ve karabiber koydum ve içine limon sıkıp afiyetle içtim.tavsiye ederim çok lezzetli oldu.

sizin şu meşhur revani hangi sayfada çok sayfa olduğu için bulamıyorum.

ellerine sağlık eminim güzel olmuştur

Ben toplam 6 kaşık kepek kattım ve yuvarlak borcamın kapağında yaptım.

Mustlu'cum iyi geceler canım,
Bu revaniden sen kaç dilim yemiş oldun.Hani günlük kepek hakkımız 2 kaşık ya onun için soruyorum.Ben zaten 2 kaşık kepekten 2 tane krepimsi bişe yapıyorum,yarısını iftarda,yarısını sahurda peynirle beraber yiyorum.Bu revaniyi de yapacam da miktarını ayarlayamam diye korkuyorum.

selamlar, 2 haftadır bu rejimi yapıyorum ve forumun tün sayfalarını okudum. ben 5 gün atak'ta 2.5 kg ve 9 gün seyir'te 0.5 kg verdım. toplam 10 kg kaybetmem gerekiyor. gidişatım çok ümit verici gelmedi ama devam etmekte kararlıyım. benim en büyük sorunum hiç bir şekilde kırmızı et ve tavuk eti yememem. bu yüzden sadece balık yumurta ve süt ürünleri ile idare etmeye çalışıyorum. okuduğum tecrübelerinizin yardımı olacağına inanıyorum. Sevgiler.

tebrikler tatlım...atakta su kaybı olsa bile bu normal asıl yağdan kiloyu seyirde veriyoruz çünkü..eline sağlık tarif çok güsel görünüyo..bizim tarfler için açtığımız başak bi sayfa var..seninde dediğin gibi çok sayfa var ve kayboluyo..oraya bakarsan birsürü tarifler edinebilir kendi tariflerinide yazabilirsin:)
dukan diyet tariflerim die aratırsan bulursun cnm..ben link vermeyi beceremiyorum daha doğrusu biliyorum:)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

tatlım bütün tarifler burda hangi sayfada hatırlamıyorum ama burdan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…