Merhaba "mustlu"
Siz bu kiloların hepsini dukan diyeti ile mi verdiniz ben daha ilk sayfalarını okuyorum şu an da forumun son sayfaya bakınca birden size sormak istedim
offffffff ya ezana dakikalar kala o kadar yazdım hiç biri gitmemiş ya sitenin azizline uğradım yani şimdi bu akşam ben nihayet dukanın takasını serin sulara indirdim yüzüyor şu andakızlar bu akşam bunu yaptım yaptım yoksa çok kötü kanıma gircekti evdekiler hain domdomlar kıymalı kuşbaşılı kaşarlı pide söylediler iftara banada diyolarki sende yicen yok dedim yemem aman bir lokmadan ölmezsin ya diyolar pışşşşşşşşşşşşıkkkkkkkkkk dedim hemen bende kendime kıymalı dukan pidesi yaparım dedim ve yaptım tariflere alelacele ekledim ama tarifini aceleden yazamadım yani ama yazacam aslında hepinizin bildiği şey ben sadece ayranla pide yedim tariflerde bakın ben onun bir tanesinden bir dilim bıraktım gerisini hep yemişim ya he bir dilimde benim ufak oğlan yedi sizce çokmu yemişim yaa:44:::44::44:
Ben ilk 15 kiloyu verdikten sonra Dukan diyetine başladım. Ama Sadeca arkadaşımız 29 kilonun tamamını Dukanla verdi. Sana da kolay gelsin :))
meraba...kitabını alıp okuyunca mantığını anlıyo insan ve kolay kolay gidiyo kilolar...ben şimdi size kabaca anlatsam inanın anlaşılır olmıcak..o nedenle lütfen kitabı alın takıldığınız noktalarda biz burdayız seve seve cevaplarız:)
Elisa Day, nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?
Dön foruma, söz liste yaptırmicaz!
kızlar dün güçlendirmede ilk pro günümü yaptım sabah kalktığımda 62.1 dim utanmasam 61 olacakmışım bi sevinç bi sevinç anlatamam, şimdi tartıya çıktım 63.8 çıkıyorum , sebzelerin hikmetimidir nedirrrrrrrrr anlamadı ben.
fıstıklarım yine kızacaksınız bana; ama bu akşam da çaya davetlisiniz bana hadi gelin Eki Görüntüle 244787
:)) valla berrincim ne diyim ama bu saatte hayatta kalkıp çay demleyemem bende bi kahve yapayımda karşılıklı içelim:)
kızlar meraba atağın 2. gününü bitirmiş bulunuyorum ve 600gr verdim tartıya göre yağdan gitmiş,sudan gitmemiş çok mutlu oldum.demek ki doğru yoldayız diğer diyetler gibi sudan veripte bizi kandırmıyor.
ben bugün akşam tavuk çorbası yaptım çok güzel oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
TAVUK ÇORBASI
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-1 su bardağı light süt
-haşlanmış tavuk parçaları
-1/2 tavuk bulyon
-biraz maydanoz
-baharat
mısır ununu biraz kavurdum ve sütü ekledim topaklanma olmasın diye bilendırdan geçirdim.sonra bulyonu,suyunu ve küçük küçük doğranmış tavukları koydum.biraz pişince maydanoz,kırmızı pul biber ve karabiber koydum ve içine limon sıkıp afiyetle içtim.tavsiye ederim çok lezzetli oldu.
sizin şu meşhur revani hangi sayfada çok sayfa olduğu için bulamıyorum.
Ben toplam 6 kaşık kepek kattım ve yuvarlak borcamın kapağında yaptım.
kızlar meraba atağın 2. gününü bitirmiş bulunuyorum ve 600gr verdim tartıya göre yağdan gitmiş,sudan gitmemiş çok mutlu oldum.demek ki doğru yoldayız diğer diyetler gibi sudan veripte bizi kandırmıyor.
ben bugün akşam tavuk çorbası yaptım çok güzel oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
TAVUK ÇORBASI
-1 su bardağı light süt
-1/2 tavuk bulyon
-biraz maydanoz
-baharat
mısır ununu biraz kavurdum ve sütü ekledim topaklanma olmasın diye bilendırdan geçirdim.sonra bulyonu,suyunu ve küçük küçük doğranmış tavukları koydum.biraz pişince maydanoz,kırmızı pul biber ve karabiber koydum ve içine limon sıkıp afiyetle içtim.tavsiye ederim çok lezzetli oldu.
fıstıklarım yine kızacaksınız bana; ama bu akşam da çaya davetlisiniz bana hadi gelin Eki Görüntüle 244787
sadecam canım ciğerimkahve yapıcam dedin kayboldun gözlerden. Nerdesin ayol?:82:
TAVUK ÇORBASI
-1 su bardağı light süt
-1/2 tavuk bulyon
-biraz maydanoz
-baharat
Yok vallaha olmaz.Her akşam sana geliyoruz.Bu gün benim davetlimsiniz.Hadi buyrun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?