Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tavuk ve kırmızı et olmadan yemek seçeneğin bayağı bir azalıyor.bu durum ilerleyen günlerde seni zorlayabilir.eti kıyma olarak ve baharatlarla tatlandırarak yiyebiliyorsan işin kolaylaşır.bol bol kilo vermen dileğiyle.

etsiz de olsa bu 10 kiloyu vericem, bu na kendimi uzun süre hazırladım ve az az da olsa süre uzasa da bu 10 kilo gidecek. inat işte.

valla sen eşini de dukancı yaptın helal sana.hem kendine bakıyorsun hem ona.maşallah

valla berrincim ben desem yapmazdı kendi kendine istedi..baktıki kadın gençleşiyo ama valla o kadar düzene girdikki herkes ayrı telden yiyip içiyodu şimdi birlikte rahat ve keyifli oldu..herkese tavsiye ederim eşli daha güsel:) benden sıkı dukancı oldu yok o peynir tuzlu yemem falan hayırlısı bakalım sonuç nolcak:))

hocam afiyet şeker olsun valla beğendinize çok sevindim

teşekkrler SEDECA. B12 ve diğer vitaminlerden oluşan komple bir vitamin alıyorum. bütüm gün elimde biberon gibi süt şişesiyle geziyorum.ama olacak...

Son düzenleme:
Teşekkürler KARAMELİ. bu diyeti arkadaşlarımdan gizli yapıyorum çünkü onlarda kemgöz olduğuna inanıyorum. içlerindeki o fesatlıkla kesin benim disiplinimi bozacak bir şeye yol açacaklardır :) ben de sizlerle paylaşıp dertleşmek istedim. :)

Kızlar bende küçük kare borcamda yaptım çok güzel kabardı kek gibiydi ben şurubu bol olsun diye zeynebin söylediğini biraz geçtim bir buçuk kupa kadar koydum sorun olmadı hepsini çekti.
yaaa bakın işte nurcikte revani yapmış karameliiiiiiiiii oynatmayın beni kızzzz unutkanlığımı öğrendiniz yaa oynatın bakalımşaka bir yana kızlar ben çok aşırı derecede dikkati dağınık ve unutkanım nolcak benim bu halim iyicee kafaya takmaya başladım ben bunu :44:

ee olsun ozaman hocam bizde tablet kullanırız demekki ellerinde oda yoktuki bana vermediler

Çok iyi yaptın tatlım.Tam yerine geldin.Burada motivasyon süper.Ben de 7 ay okuduktan sonra dayanamadım ben de üye oldum.Bir sürü sanal arkadaş edindim.Bir de kilo versm tam süper olacak.Bekliyorum bakalım benim metabolizma da bir gün pes edecek.Sen burada ol.Takıldığında,bunaldığında yaz buraya.Eminim kendini daha iyi hissediceksin.

afiyet olsun vaguscum bugün herkesler revani yapmış neka güzel bende dün ıslak kek yaptım harika oldu halaa dolapta iki dilim revanim vardı üstüne birde ıslak kek ohh dukanda menülerimiz ganiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…