selamlar, 2 haftadır bu rejimi yapıyorum ve forumun tün sayfalarını okudum. ben 5 gün atak'ta 2.5 kg ve 9 gün seyir'te 0.5 kg verdım. toplam 10 kg kaybetmem gerekiyor. gidişatım çok ümit verici gelmedi ama devam etmekte kararlıyım. benim en büyük sorunum hiç bir şekilde kırmızı et ve tavuk eti yememem. bu yüzden sadece balık yumurta ve süt ürünleri ile idare etmeye çalışıyorum. okuduğum tecrübelerinizin yardımı olacağına inanıyorum. Sevgiler.
şimdi yaptım oturdum cnmmm..eşimede salatalık hazırladım adamcaz meyve yiyemiyo bari onu tırtıklasın die:))
tavuk ve kırmızı et olmadan yemek seçeneğin bayağı bir azalıyor.bu durum ilerleyen günlerde seni zorlayabilir.eti kıyma olarak ve baharatlarla tatlandırarak yiyebiliyorsan işin kolaylaşır.bol bol kilo vermen dileğiyle.[/QUOTE
her ne sekilde olursa olsun et yemem imkansızprotein miktarım artsın diye günde 6 yumurtanın beyazını yiyorum, tam bir eziyet
valla sen eşini de dukancı yaptın helal sana.hem kendine bakıyorsun hem ona.maşallah
tavuk ve kırmızı et olmadan yemek seçeneğin bayağı bir azalıyor.bu durum ilerleyen günlerde seni zorlayabilir.eti kıyma olarak ve baharatlarla tatlandırarak yiyebiliyorsan işin kolaylaşır.bol bol kilo vermen dileğiyle.[/QUOTE
her ne sekilde olursa olsun et yemem imkansızprotein miktarım artsın diye günde 6 yumurtanın beyazını yiyorum, tam bir eziyet
tatlım kolay gelsin sana valla işin zor...ne kadar çeşit olursa o kadar iyi tabi ama imkansız deil tabi sana zor olcak sadece..kitapta vejeteryanlar içinde bi bölüm vardı sanırım ben okumamıştım...sen genede vitaminini falan ihmal etme o zaman
hayyy allah yaa nedir benim bu nurcik karameli ikisinden çektiğim anam senmiydin tarifi isteyen bea allah allah ben niye nurcik diye gördüm eee zaten önceki gün yakın gözlüğü aldım canım ya çok görmeyin artık benim gözler tırışka oldu anıcanızzcanım ya akıllı kadının halide başka oluyor he ben bile hatırlamıyom hangi sayfada oldunu helal sadecam nurcikin imdadına yetişmişsin vallahi[/QUO
Bak yine karıştırdın yahu.Bu kızlar seni mahvettiler.Bir türlü kendini toparlayamadın.
Allah kolaylık versin canım.sen o zaman ya balığa yükleceksin yada fazla kilon yoksa 2/0 ı dene.en azından ptesi perşembe saf protein yapıp diğer günler normal beslenirsin
hocam afiyet şeker olsun valla beğendinize çok sevindimBen de bugün revani yaptım. Valla eşim, kayınvalidem, hep beraber yedik. Harika oldu. (Bi de ben tatlı sevmem güya!) Ben şerbetini sıcakken ılık ekin üzerine ekledim. Kıvamı iyi oldu. Zeynep'cim, iyi ki bulmuşsun canım tarifi, teşekkürler.
selamlar, 2 haftadır bu rejimi yapıyorum ve forumun tün sayfalarını okudum. ben 5 gün atak'ta 2.5 kg ve 9 gün seyir'te 0.5 kg verdım. toplam 10 kg kaybetmem gerekiyor. gidişatım çok ümit verici gelmedi ama devam etmekte kararlıyım. benim en büyük sorunum hiç bir şekilde kırmızı et ve tavuk eti yememem. bu yüzden sadece balık yumurta ve süt ürünleri ile idare etmeye çalışıyorum. okuduğum tecrübelerinizin yardımı olacağına inanıyorum. Sevgiler.[/QUO
Öncelikle aramıza hoş geldin canım.Moralini bozma bence gayet güzel kilo vermişsin.Bu diyet. herkesin metabolizmasına göre farklı sonuçlar veriyor.Ama herkes mutlaka kilo veriyor.Bir ben varım kilo veremeyen Dukan'ın yüz karası.Sen beyaz ve kırmızı et tüketmediğini yazmışsın.Öylede zor olur gibi sanki.Tarifler sayfasına bir göz at,umarım kendine göre bir şeyler bulursun.Kolay gelsin tatlım.İnşallah çok fazla takılmadan istediğin kilolara inersin.
valla berrincim ben desem yapmazdı kendi kendine istedi..baktıki kadın gençleşiyoama valla o kadar düzene girdikki herkes ayrı telden yiyip içiyodu şimdi birlikte rahat ve keyifli oldu..herkese tavsiye ederim eşli daha güsel:) benden sıkı dukancı oldu yok o peynir tuzlu yemem falan hayırlısı bakalım sonuç nolcak:))
ne güzel vallahi mustlu hocam da siz de eşleri dukancı yaptınız.yolicim de yapıcaktı ama yaptı mı bilmiyorum.yoliii nerdesin kız ?özledik.bebeem senin çalışmalar nasıl gidiyor?yağmurum,yaseminim göremedim sizi nerelerdesiniz?
bu defa pide çarptı onu:))
yok canım ya o zaman daha yememiştim pideciklerimi demekki heyecan çarpmış beni pide yicem diye
yaaa bakın işte nurcikte revani yapmış karameliiiiiiiiii oynatmayın beni kızzzz unutkanlığımı öğrendiniz yaa oynatın bakalımKızlar bende küçük kare borcamda yaptım çok güzel kabardı kek gibiydi ben şurubu bol olsun diye zeynebin söylediğini biraz geçtim bir buçuk kupa kadar koydum sorun olmadı hepsini çekti.
ee olsun ozaman hocam bizde tablet kullanırız demekki ellerinde oda yoktuki bana vermedilerKışın kullandığım toz magnezyumu bu ay ben de bulamadım. Tablet şeklinde olanlardan aldım canım. Her gün olmasa sa ara ara kullanıyorum. Yoksa yüzerken kramp girebiliyor. Gerçi bu ay denize çok az girebildim ama, hep yağmurlu geçti burası ya
Teşekkürler KARAMELİ. bu diyeti arkadaşlarımdan gizli yapıyorum çünkü onlarda kemgöz olduğuna inanıyorum. içlerindeki o fesatlıkla kesin benim disiplinimi bozacak bir şeye yol açacaklardır :) ben de sizlerle paylaşıp dertleşmek istedim. :)
hayyy allah yaa nedir benim bu nurcik karameli ikisinden çektiğim anam senmiydin tarifi isteyen bea allah allah ben niye nurcik diye gördüm eee zaten önceki gün yakın gözlüğü aldım canım ya çok görmeyin artık benim gözler tırışka oldu anıcanızz
afiyet olsun vaguscum bugün herkesler revani yapmış neka güzel bende dün ıslak kek yaptım harika oldu halaa dolapta iki dilim revanim vardı üstüne birde ıslak kek ohh dukanda menülerimiz ganiiiiherkese selamlar, zeynepcim revaniyi yaptım, yumurtalar büyük ve suluydu, limon yerine portakal rendesi ve biraz da suyundan koydum, 4 kaşık kepekle yaptım, oval borcama koydum büyük değil ama, veeee süper oldu, bayıldım, lor tatlıma harika bir alternatif oldu, sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?