Teşşekkürler Berrin1405. 1+1 yapıyorum. toplam 10 kilo, şu an 7 kaldı. 2 ayda vermek gibi bir niyetim var.
Çok iyi yaptın tatlım.Tam yerine geldin.Burada motivasyon süper.Ben de 7 ay okuduktan sonra dayanamadım ben de üye oldum.Bir sürü sanal arkadaş edindim.Bir de kilo versm tam süper olacak.Bekliyorum bakalım benim metabolizma da bir gün pes edecek.Sen burada ol.Takıldığında,bunaldığında yaz buraya.Eminim kendini daha iyi hissediceksin.
Küstüm işteküstüm küstüm
Küsme canım benim bu mesaj benim değil,Zeynep'in.Yanlış alıntı olmuş herhalde.Kadıncağızı o kadar bunalttılar ki oda ne yapsın herkesi karıştırır oldu.
Küstüm işteküstüm küstüm
Küsme canım benim bu mesaj benim değil,Zeynep'in.Yanlış alıntı olmuş herhalde.Kadıncağızı o kadar bunalttılar ki oda ne yapsın herkesi karıştırır oldu.
dukan kızları,bir süre sizlerle olamıycam sanırım10 gün kadar yokum .dönüşümde beni unutmamış olmanızı diliyorum.59 kiloyla gidiyorum bakalım neler becericem dönüşümde paylaşırım.ilk tatilim kısaydı sorun olmadı bu seferki maceralı olucak galiba.sizleri çok özliycem.hepinize bol - li günler diliyorum.hadi dukanla kalın
dukan kızları,bir süre sizlerle olamıycam sanırım10 gün kadar yokum .dönüşümde beni unutmamış olmanızı diliyorum.59 kiloyla gidiyorum bakalım neler becericem dönüşümde paylaşırım.ilk tatilim kısaydı sorun olmadı bu seferki maceralı olucak galiba.sizleri çok özliycem.hepinize bol - li günler diliyorum.hadi dukanla kalın
Buğdayın kabuk kısmı olarak bilinen buğday kepeği, yüksek oranda lif içerir ve mide, bağırsak, kolesterol ve kolon kanseri gibi hastalıkların görülme riskini azaltmanın yanında özellikle de kabızlık sorununun giderilmesinde en doğal, en basit gıda.
Vücudun ihtiyacı olan günlük lifin alımında kepeğin doğal haliyle doğrudan tüketilmesi öneriliyor. Buğday kepeği de her tür yiyecek ve içeceklere katılabilir. Süte, yoğurda, meyve sularına karıştırılabilir.
- Çocuk pişikleri: Bir miktar kepek kaynattılıp suda 1 gün bekletilir,güzel süzülüp 1 çay-tatlı kaşığı sirke ilave edilir,çocuk pişiklerine sürülür.En süper krem budur.
- Kansızlık: Kepek taşıdığı demir madeni ile kansızlığın ilacıdır.Isırgan otu kepekle kaynatılıp balla tatlandırılarak içlmeye devam edilir.
- Kabızlık: Kepek ekmeği yenmeye devam edilir.Kepek sıcak bal şerbeti ile mermalat haline getirilip yemeklerle beraber yenmeye devam edilir.
- Hazım kolaylaştırıcı: Kepek ekmeği midede daha çabuk hazmolunur.
- Uyuz: Buğday kepeği sirke ile kaynatılıp uyuz yaralarına sürülür.
- Süt şişikleri: Kadınlarda görülen süt şişikliğine kepek, şeker,su,nane badem yağı ile kaynatılıp ğögsü şişen kadınlara lapa olarak vurulur.
- Vücuda şişmanlatıcı: Kepekli çorbalar vücud şişmanlatıcıdır.
- Öksürük: Şekerli kepek çorbası göğsü yumuşatır.
- Bronşit: Şekerli kepek çorbası göğsü yumuşatır.
- Boğaz iltihaplanması: Şekerli kepek çorbası göğsü yumuşatır.
- Soğuk ağrısı: Az sirke ile kepek kaynatılıp lapa yapılıp ağrıyan, sızılayan, kulunçlu yerlere bağlanır.
- Soğuk sızıları: Az sirke ile kepek kaynatılıp lapa yapılıp ağrıyan, sızılayan, kulunçlu yerlere bağlanır.
- Nekahat dönemi: Kepek çorbası ve balla yapılan macun, hastalıkların çabuk iyi olmasını sağlar.
- Baş ağrısı: Kepek, çörek otu yağı ile karıştırılıp başa sürülürse baş ağrısını giderir.
- Haşerat kovucu: Bakla kepeği tüttsü yapılırsa evdeki haşeratları kovar.
- Öksürük: Kepek tütsüsünü koklamak, öksürük,ve nezleyi ğeçirir.
- Ağaç çiçeklerinin koruyucusu: Bakla tütsüsü ile ağaçlar tütsülenirse haşerelerin ağaç çiçeklerini dökmesini önler.
cinommmmmmmm seni cin seni nabıyonn tek başına ben gibi kız emme ben geçmişi bitirip geldim sayılır
efınduumm revanıyi ben icatt ettımmbigun kızlarla dukan yapıyoz o zamanlar aklima duştü ravanii nasii büle buruncazımda kokar dedım zeynep ne durursun çakma şekerın var çakma irmığın(kepek)var efendım yımırtan var ee karıştırasın bea epsını ülede yaptım uldu sana ravani patlatiiii gittiiiiiiiii
ablacım beniiiim, haftasonu geçmişi okumak için ara ara girdim, yazdığını daha yeni gördüüüm...eeee senden feyyyzzz alıyom ben, sayfalar birikmesin diye ara ara girip bakıyorum...
berrincimde yazmış, onu da geç gördüm, canım benim kilo iyi gidiyor walla 62,8 i gördüm bu sabaaaaaaaahhh:)))
ablacım unutmayız tabiisi de seniiiiiiiii:)) iyi tatiller, bol gezmeleeeeerrr:))
öhööööööömmm ööööhhhhhhööööm, araya kaynamasın efendim, bu sabah itibariyle 62 lerle flörtteyim:)))62,8
İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUUUUN ABLAAAAAA, İYİ Kİ DOĞDUN ABLAAAAAAAAAA:))
Zeynep ablacım iyi ki varsın walla iyi ki doğmuşsun, iyi ki dukanı ve burayı keşfetmişsin:))) neşe kaynağımızsın walla, yeni yaşında da herşey gönlünce olur inşallah ablacım...SENİ ÇOOOOOOOOOOOOKKK SEVDİM WALLA BEEENNN
evet evet ben de bi ipucu yakaladım biraz daha daraltabiliriz alanı,şimdi zeynep abla bile zeki abi dediğine göre e zeynep abla da yanlış hatırlamıyorsam 44 yaşında olduğuna göre zeki>zeynep verisinden yola çıkarsak x=y+z+72333-1768/3ün %25ini alırsak ben diyorum ki zeki abi en az 50 yaşında vardır...
bu cepte
şimdi zeki abi eczacı beyin kendisi olabileceği gibi eczanenin kadim ve becerikli ve aynı zamanda usta eski kalfalarından biri olabilir ki kendisi bu teslimat kurye işlerinde de profesyonel zannımca
şimdi dolayısıyla istanbulun ümraniye ilçesinde ikamet etmekte olan 50 yaş ve üzeri zeki isimli eczacı yada eczacı kalfası olan beyi bulmakla işi başlicazsonracıma bide yürüyüş yolu son durak bişeyler diyodu bu zeynep-yağmur ikilisi ilk o civarlara bakalım..bide zeynep abla meydana yakın dernek filan takılıyo o civardaki eczaneleri de bi taramak lazım az sonra küçük bi google araştırması yapıp eczanenin ismini de verirmişi hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?