Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler cinom..zaten vuvucum 63 leri sevmiyodu 62 lere gelmen iyi olmuş:))

herkese günaydınlar efendimmm...umarım iyidir herkes..

saol sadecam,yaaa sırf vuvucum sevmiyo diye 62 lere düşeyim bari dedimm:))

bravoooo vuvuşşşş, hiç sevmediğin, istemediğin halde 63 tesin demekkk, vaaaahh canım vaaaaaaaahhh eee güçlendirmeye geçiorsun demek ki sen deeeeee...harikasın canım walla

aaa tebrikler vuvuum valla dukana aynı bi boyut getirdin sen:)) valla helal olsun canımm...

sakscım o yazıyı paylaştı sahiden çok etkileyici ilerleyen sayfalarda göreceksin cnm...o gece koptuk resmen saks feci formundaydı zeynoşta öyle uzun zamandır bu kadar gülmemiştim yattım hala gülüyodum:))

günaydın herkeseeee:))

ya amma çeneci hatunlarsınız insan haftasonu giremeyenleri düşünmez mi? oku oku feleğim şaştı resmen

evet canlarım bugün itibariyle -500 ve ben 55.4 oldum

sorma yağmurcum ya dün gece bunlar beni çapraz ateşe tuttu burada valla ikinci bir emre kadar eczaneye gitmiyosun hatta yanından yöresinden bile geçmiyosun zira hakkımızda çok fena tahkikat yapılıyor colombo saks peşimizde sadeca mobeseleri inceliyor berkmine yeni delillerpeşinde fena enselencez demedi deme[/QUOTE]

ablam akşam giremiyorum diye bunlar sana yükleniyo böyle sende bile bile ateşe gidiyosun sanırım ben bugün hasan can'a gidip görüşcem eczanenin ordaki mobeseleri kaldırsınlar:)) tamam ben yinede gitmeyim o zaman eczaneye

bu kadar yürekten çağırmayın beni
bir gece ansızın gelebilirim
beni bekliyorsanız,hazırlıklıysanız
belki de eczaneyi basabilirim

belki de dukana yeni başlarım
içimde küllenen diyet alevlenir
bakarsınız hiç gitmem köleniz olurum
belki de seversiniz beni kim bilir

[/QUOTE]

yawrum beeee ne güzel döktürmüşsün helal

geçmiş olsun canım.Allah yardımcınız olsun.

dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa

tebrikleeeeeeeerrrrrr

canım kendine dikkat et özlüycez seni

vuvuşuuuuummmm süpersin canım çok sevindim.valla sorma bende ramazanda çok güzel kilo veriyorum.Allahımmmmm sana şükürler olsunnnnnnn

Tebrikler. Tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

bayanlar günaydın :)
bugün işteyim o yüzden size yazabilirim. :)))
kilom sabit şu an 58.küsür civarları ama 58.4ü geçmiyor :)
çalışmalara tam gaz devam, yaseminimmm güçlendirmen hayırlı olsun canikom :)
öldüm sizin muhabbetlerinize yaa şu zeynep abla ve yağmurun eczane muhabbetini çözmek için ürettiğiniz formüllere gül gül öldüm
saksmavisi alem zaten, hatun çılgın
zeynep ablaaaa doğum günün kutlu olsuunnnn
sadeca ablacım sen eylül 1, güçlendirmedesin dimiiii :)))
bu arada zeynep ablanın dukan takasını gördüm ama çok kepek kullanmış yaaaa
ama ellerine sağlık pek güzel gözüküyo zeynep ablaaa
ödül yemeğimi yedim bayanlarrr bolll soslu, kremalı bir balık yemeği. trüff çikolatalı pasta veeee kocccaman 3 top dondurma hemi de cremeria milanodan bitter çikolatalı, gofretli ve nutellalı vanilya ve deeee tiramisu idi toplarım teker teker :)))
ve sabahına -200 gördüm ahahaha ama tabii bundan sonra 3 mile yürüdüm :)))
gulumseee seni andım bunları yaparken ehehehe ödül yemeğinden sonra duramadım yine leslie yi açtım :)))
haberler sizde bayanlar ben bir şey yapmıyorum evdeyim, iftara falan gidiyorum arada halama, ablama ve evde çalışıyorum işte aynı standart :)))

ablam akşam giremiyorum diye bunlar sana yükleniyo böyle sende bile bile ateşe gidiyosun sanırım ben bugün hasan can'a gidip görüşcem eczanenin ordaki mobeseleri kaldırsınlar:)) tamam ben yinede gitmeyim o zaman eczaneye

bu kadar yürekten çağırmayın beni
bir gece ansızın gelebilirim
beni bekliyorsanız,hazırlıklıysanız
belki de eczaneyi basabilirim

belki de dukana yeni başlarım
içimde küllenen diyet alevlenir
bakarsınız hiç gitmem köleniz olurum
belki de seversiniz beni kim bilir

[/QUOTE]

tebrikleeeeeeeerrrrrr

vuvuşuuuuummmm süpersin canım çok sevindim.valla sorma bende ramazanda çok güzel kilo veriyorum.Allahımmmmm sana şükürler olsunnnnnnn[/QUOTE]

masallah yağmırımmm valla haftasonu herkese yaramış tebrikler tatlımmm...bebişim yok bide o olsaydı görürdünüz gününüzü:))
sayfalar çarpı 2 olurdu valla:)) ay napıyo acaba inşallah çabuk çabuk bitirir ödevini döner yuvasına

oy kuzum beniiiim..hoşgeldin bebişim...aynen tatlım 1 eylül dedinmi ben güçlendirmedeyim:))
ohh afiyet olsun işte tam bir ödül yemeği...ben bu aralar baya inceldim öle aman aman kilo kaybı yok gibi ama sanırdın hayatında hiiiiiiiç 101 kilo olmamış bi hatunum o kadan yani:))

canım hoşgeldin günaydın

bu kızlar alem zaten anlatmaya gerek yok yeter ki istesinler herşeyi yaparlar valla zaten onların yüzünden zeynep abla ikinci emre kadar eczaneye gitmemi yasakladı

ödül yemeğini yediğine sevindim darısı başımıza bizde o günleri görürüz en kısa zamanda inşallah:)) şu leslieyi indirdim bi yapmak nasip olmadı zaten ramazanda halsizlik oluyo ramazandan sonra inşallah..aslında ödül yemeği kısmındaki dondurma benim hoşuma gitti yemek yemesemde olur yani hatta şöyle yapalım bende güçlendirmeye geçince ödül yemeğimi senle yiyim sen yemek ye bende ikimizin dondurmalarını olar mı?

tebrikleeeeeeeerrrrrr

vuvuşuuuuummmm süpersin canım çok sevindim.valla sorma bende ramazanda çok güzel kilo veriyorum.Allahımmmmm sana şükürler olsunnnnnnn[/QUOTE]

masallah yağmırımmm valla haftasonu herkese yaramış tebrikler tatlımmm...bebişim yok bide o olsaydı görürdünüz gününüzü:))
sayfalar çarpı 2 olurdu valla:)) ay napıyo acaba inşallah çabuk çabuk bitirir ödevini döner yuvasına[/QUOTE]

teşekkürler canımcımmmm valla öyle oldu galiba.ramazanın başında dediğim gibi sanırım topluca güçlendirmeye geçicez biz

Son düzenleme:

zaten maşallahın var ablacım senin ehehehe aman aman nazar değmesin bi nazar boncuğu konduralım
benden de gidenler var sanki ya da güçlendirmeyle beraber spora başladım ondan da olabilir ve ben bu hafta kısmetse regl olucam bakalım neler görüciğiz tartıda reglle birlikte :)))

ay yağmur sorma dün gece ablamdan bir vitamin aldım anam o nasıl vitamin gözüme uyku girmedi sizi okumaya başladım maşallah yine saks, zeynep abla, sen, sadeca abla öldürdüler beni gülmekten oku oku gözümden yaş geldi
hele o saksmavisinin formülleri
olur kuzum sen de anadoluda değil misin zaten benim ömrüm anadoluda geçiyo ara beni hemen gelirim bi iftar patlatırız seninle hahah ama o dondurmayı tavsiye ederim her ne kadar benim yediğim dondurma 10 tele kadar bir meblağa tekabül etse de o paranın hakkını vere vere yedim valla hiiiç de çekinmeden yedim ama şöyle bir şey var hakikaten iştah insanın dişinin kovuğunda ne verirsen devamını istiyor vücut. Ama irade meselesi hele ki o 42 kilo veren bayanın yazıdını okuduktan sonra dedim kendime dondurmadan sonra bi koskaya giriyorum bi madoya, oradan çıkıyorum j'adore patisserie.. Dedim bu böyle olmayacak sevgilikuşumlaydık ödül yemeğinde, yıldönümümüzü kutladık -:78:- ona dedim al beni götür buradan şimdi dünyaları yicem bi lokma verdik dünyaları istiyo benim nefis de nefis değğil yani..
eee güçlendirmede kaç kişi olduk hatunlar? Benim akşama nişastalı besinim var mönüde mercimek çurbası ya da bulgur pilavı karar veremiyorum

Canım ben yuvarlak yaptığım için pizza gibi kestim. Dün yanlışlıkla 6'ya böleceğime 8'e bölmüşüm. 3 dilim eşim yedi, 2 dilim de ben yedim. Bundan sonra her yarıyı 3'e bölüp 6 dilim yapacağım. Her dilim 1 kaşık kepeğe denk olacak.

peki benim nerdeyse bütün haftasonu bakım var uyarısından dolayı siteye girememem ama herkesin girip çatır çatır sohbet etmiş olmasıııı

Merhaba koksinel, et yiyemediğim için beslenme planına tofu ekleyebilirsin. Gurmenet sitesinde vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kolay gelsin :)

ya canım tariflere takılmama konusunda haklısın ama bir yandan da canın birşeyler isterken kendini sıkıp sıkıp sonra kaçamak yapman daha mı iyi olur yani?hazır burda diyet tarifler varken niye mahrum kalasınki dimi ama,sonra daha beter diyet psikolojisine girecek ve yorulacaksın..sen süt tozu,nişasta olmayan tarifleri yap bence canın istediğinde...dediğin gibi mustlunun muhallebisi,revani vs...

bu arada bugza üzme beni kızzz,çattığım da tam sana rastgeldi,helal et hakkını ama delirtiyodunuz napayım
kaçamaklara ben kızmıyorum rahat ol benden geçersin,o görev berrine ait
bence diyetine devam et canım yaa tekrar başlamana gerek yok,,yediğin de ekmnek kadayıfı değil hani karpuz,börülce..sen aynen devam...unut yediklerini de..kafana taktıkça gitmez o kilolar

canımmm bebeğemmm hoşgeldinn özlettin kendini

57 ye geldim ama geçmedim güçlendirmeye bahsetmiştim ya bu hafta köye gidiceğimden bi hafta daha uzatıyorum kendimi çok kasmadan, cumartesiden itibaren güçlendirmedeyim inşallah

off bulgur pilavıııı bayılırımmm...yanında turşu yada taze soğan...ben resmen kurufasulye özledim sanırım ilk ödül yemeğinde kurufasulye pilav yicem

ayyy evet ya senle bi iftar ayarlayalım ben ödül yemeğimi erken yesem bişey olmaz sanırım zaten yan taraftaki migrosta kasiyerler siz gelmeyince magnular kalıyo dolapta diyolar bana dondurma yemeyi özledim 10 değil 20 olsa yinede yerim arkadaş

atiye ne demiş dondurma dondurma dondurmaaa içinde yağmuruda unutmaaaaa

yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere inşallah ağzınızın tadı bozulmadan.darısı yıldönümü kutlayamayanların başına Allahım duy sesimizi

peki benim nerdeyse bütün haftasonu bakım var uyarısından dolayı siteye girememem ama herkesin girip çatır çatır sohbet etmiş olmasıııı

sen girme diye site yönetiminden ricada bulunup senin girişini engellemiş bu hatunlar hemsomm

off bulgur pilavıııı bayılırımmm...yanında turşu yada taze soğan...ben resmen kurufasulye özledim sanırım ilk ödül yemeğinde kurufasulye pilav yicem

ben dün akşam yeşil fasulye ve pilav yedim

itiraf ediyoruuuuummmm.aslında ben ramazanda bunu bir kaç kez yaptım ama pişman değilim

amanınnn yoksa banlandım falan da benim mi haberim olmadı acaba cezalı mıydım yoksa 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…