tebrikler cinom..zaten vuvucum 63 leri sevmiyodu 62 lere gelmen iyi olmuş:))
herkese günaydınlar efendimmm...umarım iyidir herkes..
sen süpersin yaaaa ,sabah işe geldim okumaya başladım ,h.sonu hiç giremediğim için baya geçmişten geliyorum...
koptum sabah sabah iş yerinde..tam bomba hatunsun sen
bu arada yazdıkların için çok teşekkürler..o hikayeyi bulup paylaşırsan çok sevinirim
Bu arada cinocan sen eminim 62 lerdesindir ama ben 63,5 oldum biliyormusun...bilirsin hiç de istemiyordum 63 leri ama napayım işte başa geldimi katlanıcaz (çok mutluyum )
walla şaka biryana arkadaşlar bir günde 400,ikinci günde 200 daha toplam h.sonu 600 gram gitti üstelik kepek dışında hala diyet yapmıyorum..bu ne güzel ramazan yarabbim...çok şükür sana..ya demekki uzun süre yapınca vücut o moda alışınca çıkmıyor uzun süre..
sen süpersin yaaaa ,sabah işe geldim okumaya başladım ,h.sonu hiç giremediğim için baya geçmişten geliyorum...
bu arada yazdıkların için çok teşekkürler..o hikayeyi bulup paylaşırsan çok sevinirim
Bu arada cinocan sen eminim 62 lerdesindir ama ben 63,5 oldum biliyormusun...bilirsin hiç de istemiyordum 63 leri ama napayım işte başa geldimi katlanıcaz (çok mutluyum )
walla şaka biryana arkadaşlar bir günde 400,ikinci günde 200 daha toplam h.sonu 600 gram gitti üstelik kepek dışında hala diyet yapmıyorum..bu ne güzel ramazan yarabbim...çok şükür sana..ya demekki uzun süre yapınca vücut o moda alışınca çıkmıyor uzun süre..
sorma yağmurcum ya dün gece bunlar beni çapraz ateşe tuttu burada valla ikinci bir emre kadar eczaneye gitmiyosun hatta yanından yöresinden bile geçmiyosun zira hakkımızda çok fena tahkikat yapılıyor colombo saks peşimizde sadeca mobeseleri inceliyor berkmine yeni delillerpeşinde fena enselencez demedi deme[/QUOTE]vay arkadaş hayretler içinde okuyorum şu mesajıseni topiğin du-dektifi ilan ediyorum az kalmış ha gayret bulcan bulcan hatta bizim eve yaklaşmışsın sen geri dön:))
ay zeki abim yaaa kusuruma bakma çenemi tutamadım sanırım seninde başını yakıyorum affet beni
sorma yağmurcum ya dün gece bunlar beni çapraz ateşe tuttu burada valla ikinci bir emre kadar eczaneye gitmiyosun hatta yanından yöresinden bile geçmiyosun zira hakkımızda çok fena tahkikat yapılıyor colombo saks peşimizde sadeca mobeseleri inceliyor berkmine yeni delillerpeşinde fena enselencez demedi deme
merhaba arkadaşlar..kaç gündür rahatsızım..geneldede önce oğlum hastalanır gecem gündüzüme karışır sonrada ben ve hastayım..hem miğdem hem sinüzit karın ağrısı herşey var..antibiyotik kullanıyorum oğlumda hasta o bugün daha iyi şükür..kızımda baya baya yaralrı düzeldi..yüzüne bakılıyor artık..yavru canlarla uğraşırken diyete dikkat etmeye çalışıyorum..60.2 -60.4 arası gidip geliyorum..
geçmişe bakamayacağım fazla oturacak gibi değilim..hepinizi öpüyorum..
dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa
dukan kızları,bir süre sizlerle olamıycam sanırım10 gün kadar yokum .dönüşümde beni unutmamış olmanızı diliyorum.59 kiloyla gidiyorum bakalım neler becericem dönüşümde paylaşırım.ilk tatilim kısaydı sorun olmadı bu seferki maceralı olucak galiba.sizleri çok özliycem.hepinize bol - li günler diliyorum.hadi dukanla kalın
Günaydın herkese :)
Ben çok sevdiğim bir ablamın yönlendirmesi sayesinde Dukan Diyeti kitabını edindim ve hemen uygulamaya koyuldum..Bugün 7. günüm..Sitedeki teste göre benim bünyemde Atak Evresinin 7 gün olması gerekiyormuş. Fakat ben 8'e tamamlamayı düşünüyorum çünkü dün çok acıktığım ve başka bir şey yeme şansım olmadığı için biraz meyveli yoğurt yedim.. +1 gün daha devam edip kendime ceza vermeyi düşünüyorum.. Nasıl olsa zamanı gelince ödül öğünlerim olacak.. 7 günde 3 kilo 200 gram verdim arkadaşlar, bu diyetin yolu kesinlikle disiplinden geçiyor.. Keşke yıllarca bunu yapabilseydim.. Ama bu sefer kararlıyım..Seyir Evresinde uygulayabileceğim güzel tarifleri olan var mı ?
günaydın herkeseeee:))
ya amma çeneci hatunlarsınız insan haftasonu giremeyenleri düşünmez mi? oku oku feleğim şaştı resmen
evet canlarım bugün itibariyle -500 ve ben 55.4 oldum
sorma yağmurcum ya dün gece bunlar beni çapraz ateşe tuttu burada valla ikinci bir emre kadar eczaneye gitmiyosun hatta yanından yöresinden bile geçmiyosun zira hakkımızda çok fena tahkikat yapılıyor colombo saks peşimizde sadeca mobeseleri inceliyor berkmine yeni delillerpeşinde fena enselencez demedi deme
Tebrikler. Tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
bayanlar günaydın :)
bugün işteyim o yüzden size yazabilirim. :)))
kilom sabit şu an 58.küsür civarları ama 58.4ü geçmiyor :)
çalışmalara tam gaz devam, yaseminimmm güçlendirmen hayırlı olsun canikom :)
öldüm sizin muhabbetlerinize yaa şu zeynep abla ve yağmurun eczane muhabbetini çözmek için ürettiğiniz formüllere gül gül öldüm
saksmavisi alem zaten, hatun çılgın
zeynep ablaaaa doğum günün kutlu olsuunnnn
sadeca ablacım sen eylül 1, güçlendirmedesin dimiiii :)))
bu arada zeynep ablanın dukan takasını gördüm ama çok kepek kullanmış yaaaa
ama ellerine sağlık pek güzel gözüküyo zeynep ablaaa
ödül yemeğimi yedim bayanlarrr bolll soslu, kremalı bir balık yemeği. trüff çikolatalı pasta veeee kocccaman 3 top dondurma hemi de cremeria milanodan bitter çikolatalı, gofretli ve nutellalı vanilya ve deeee tiramisu idi toplarım teker teker :)))
ve sabahına -200 gördüm ahahaha ama tabii bundan sonra 3 mile yürüdüm :)))
gulumseee seni andım bunları yaparken ehehehe ödül yemeğinden sonra duramadım yine leslie yi açtım :)))
haberler sizde bayanlar ben bir şey yapmıyorum evdeyim, iftara falan gidiyorum arada halama, ablama ve evde çalışıyorum işte aynı standart :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
öldüm sizin muhabbetlerinize yaa şu zeynep abla ve yağmurun eczane muhabbetini çözmek için ürettiğiniz formüllere gül gül öldüm
ödül yemeğimi yedim bayanlarrr bolll soslu, kremalı bir balık yemeği. trüff çikolatalı pasta veeee kocccaman 3 top dondurma hemi de cremeria milanodan bitter çikolatalı, gofretli ve nutellalı vanilya ve deeee tiramisu idi toplarım teker teker :)))
gulumseee seni andım bunları yaparken ehehehe ödül yemeğinden sonra duramadım yine leslie yi açtım :)))
haberler sizde bayanlar ben bir şey yapmıyorum evdeyim, iftara falan gidiyorum arada halama, ablama ve evde çalışıyorum işte aynı standart :)))
ablam akşam giremiyorum diye bunlar sana yükleniyo böyle sende bile bile ateşe gidiyosun sanırımben bugün hasan can'a gidip görüşcem eczanenin ordaki mobeseleri kaldırsınlar:)) tamam ben yinede gitmeyim o zaman eczaneye
bu kadar yürekten çağırmayın beni
bir gece ansızın gelebilirim
beni bekliyorsanız,hazırlıklıysanız
belki de eczaneyi basabilirim
belki de dukana yeni başlarım
içimde küllenen diyet alevlenir
bakarsınız hiç gitmem köleniz olurum
belki de seversiniz beni kim bilir
oy kuzum beniiiim..hoşgeldin bebişim...aynen tatlım 1 eylül dedinmi ben güçlendirmedeyim:))
ohh afiyet olsun işte tam bir ödül yemeği...ben bu aralar baya inceldim öle aman aman kilo kaybı yok gibi ama sanırdın hayatında hiiiiiiiç 101 kilo olmamış bi hatunum o kadan yani:))
canım hoşgeldin günaydın
bu kızlar alem zaten anlatmaya gerek yok yeter ki istesinler herşeyi yaparlar vallazaten onların yüzünden zeynep abla ikinci emre kadar eczaneye gitmemi yasakladı
ödül yemeğini yediğine sevindim darısı başımıza bizde o günleri görürüz en kısa zamanda inşallah:)) şu leslieyi indirdim bi yapmak nasip olmadı zaten ramazanda halsizlik oluyo ramazandan sonra inşallah..aslında ödül yemeği kısmındaki dondurma benim hoşuma gitti yemek yemesemde olur yanihatta şöyle yapalım bende güçlendirmeye geçince ödül yemeğimi senle yiyim sen yemek ye bende ikimizin dondurmalarını olar mı?
Mustlu'cum iyi geceler canım,
Bu revaniden sen kaç dilim yemiş oldun.Hani günlük kepek hakkımız 2 kaşık ya onun için soruyorum.Ben zaten 2 kaşık kepekten 2 tane krepimsi bişe yapıyorum,yarısını iftarda,yarısını sahurda peynirle beraber yiyorum.Bu revaniyi de yapacam da miktarını ayarlayamam diye korkuyorum.
selamlar, 2 haftadır bu rejimi yapıyorum ve forumun tün sayfalarını okudum. ben 5 gün atak'ta 2.5 kg ve 9 gün seyir'te 0.5 kg verdım. toplam 10 kg kaybetmem gerekiyor. gidişatım çok ümit verici gelmedi ama devam etmekte kararlıyım. benim en büyük sorunum hiç bir şekilde kırmızı et ve tavuk eti yememem. bu yüzden sadece balık yumurta ve süt ürünleri ile idare etmeye çalışıyorum. okuduğum tecrübelerinizin yardımı olacağına inanıyorum. Sevgiler.
peki benim nerdeyse bütün haftasonu bakım var uyarısından dolayı siteye girememem ama herkesin girip çatır çatır sohbet etmiş olmasıııı
biz de sana bayılıyoruz ablacımmmya ben revaniyi sevmem ama sırf sizin yüzünüzden yapıcam nerdeyse haa gerçi şu an mustlu hocanın tarifini yapmakla yapmamak arasındayım bi süre tariflere dadanmamayı düşünüyordum aslında ama mustlu hoca da tamamen zararsız olduğunu söylemişti nasılsa galiba yapıcam
zaten maşallahın var ablacım senin ehehehe aman aman nazar değmesin bi nazar boncuğu konduralım
benden de gidenler var sanki ya da güçlendirmeyle beraber spora başladım ondan da olabilir ve ben bu hafta kısmetse regl olucam bakalım neler görüciğiz tartıda reglle birlikte :)))
ay yağmur sorma dün gece ablamdan bir vitamin aldım anam o nasıl vitamin gözüme uyku girmedi sizi okumaya başladım maşallah yine saks, zeynep abla, sen, sadeca abla öldürdüler beni gülmekten oku oku gözümden yaş geldi
hele o saksmavisinin formülleri
olur kuzum sen de anadoluda değil misin zaten benim ömrüm anadoluda geçiyo ara beni hemen gelirim bi iftar patlatırız seninle hahah ama o dondurmayı tavsiye ederim her ne kadar benim yediğim dondurma 10 tele kadar bir meblağa tekabül etse de o paranın hakkını vere vere yedim valla hiiiç de çekinmeden yedim ama şöyle bir şey var hakikaten iştah insanın dişinin kovuğunda ne verirsen devamını istiyor vücut. Ama irade meselesi hele ki o 42 kilo veren bayanın yazıdını okuduktan sonra dedim kendime dondurmadan sonra bi koskaya giriyorum bi madoya, oradan çıkıyorum j'adore patisserie.. Dedim bu böyle olmayacak sevgilikuşumlaydık ödül yemeğinde, yıldönümümüzü kutladık -:78:- ona dedim al beni götür buradan şimdi dünyaları yicem bi lokma verdik dünyaları istiyo benim nefis de nefis değğil yani..
eee güçlendirmede kaç kişi olduk hatunlar? Benim akşama nişastalı besinim var mönüde mercimek çurbası ya da bulgur pilavı karar veremiyorum
zaten maşallahın var ablacım senin ehehehe aman aman nazar değmesin bi nazar boncuğu konduralım
benden de gidenler var sanki ya da güçlendirmeyle beraber spora başladım ondan da olabilir ve ben bu hafta kısmetse regl olucam bakalım neler görüciğiz tartıda reglle birlikte :)))
ay yağmur sorma dün gece ablamdan bir vitamin aldım anam o nasıl vitamin gözüme uyku girmedi sizi okumaya başladım maşallah yine saks, zeynep abla, sen, sadeca abla öldürdüler beni gülmekten oku oku gözümden yaş geldi
hele o saksmavisinin formülleri
olur kuzum sen de anadoluda değil misin zaten benim ömrüm anadoluda geçiyo ara beni hemen gelirim bi iftar patlatırız seninle hahah ama o dondurmayı tavsiye ederim her ne kadar benim yediğim dondurma 10 tele kadar bir meblağa tekabül etse de o paranın hakkını vere vere yedim valla hiiiç de çekinmeden yedim ama şöyle bir şey var hakikaten iştah insanın dişinin kovuğunda ne verirsen devamını istiyor vücut. Ama irade meselesi hele ki o 42 kilo veren bayanın yazıdını okuduktan sonra dedim kendime dondurmadan sonra bi koskaya giriyorum bi madoya, oradan çıkıyorum j'adore patisserie.. Dedim bu böyle olmayacak sevgilikuşumlaydık ödül yemeğinde, yıldönümümüzü kutladık -:78:- ona dedim al beni götür buradan şimdi dünyaları yicem bi lokma verdik dünyaları istiyo benim nefis de nefis değğil yani..
eee güçlendirmede kaç kişi olduk hatunlar? Benim akşama nişastalı besinim var mönüde mercimek çurbası ya da bulgur pilavı karar veremiyorum
peki benim nerdeyse bütün haftasonu bakım var uyarısından dolayı siteye girememem ama herkesin girip çatır çatır sohbet etmiş olmasıııı
off bulgur pilavıııı bayılırımmm...yanında turşu yada taze soğan...ben resmen kurufasulye özledim sanırım ilk ödül yemeğinde kurufasulye pilav yicem
ayyy evet ya senle bi iftar ayarlayalım ben ödül yemeğimi erken yesem bişey olmaz sanırımzaten yan taraftaki migrosta kasiyerler siz gelmeyince magnular kalıyo dolapta diyolar bana dondurma yemeyi özledim 10 değil 20 olsa yinede yerim arkadaş
atiye ne demiş dondurma dondurma dondurmaaa içinde yağmuruda unutmaaaaa
yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere inşallah ağzınızın tadı bozulmadan.darısı yıldönümü kutlayamayanların başınaAllahım duy sesimizi
sen girme diye site yönetiminden ricada bulunup senin girişini engellemiş bu hatunlar hemsomm
ben dün akşam yeşil fasulye ve pilav yedim
itiraf ediyoruuuuummmm.aslında ben ramazanda bunu bir kaç kez yaptım ama pişman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?