Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çoook teşekkür ederim canım benim..anca geldim bu sayfalara pardon :):)
bastım şimdi,öğlen okuyacağım...tekrar sağol..eminim yardımcı olacaktır...

ben dün akşam yeşil fasulye ve pilav yedim

itiraf ediyoruuuuummmm.aslında ben ramazanda bunu bir kaç kez yaptım ama pişman değilim

ohh afiyet olsun magnumdan iyidir yaniiiii:))oruç tutuyosun tatlım o adar olcak..berrinde bişi demiyo bu ara ramazan die bide geceleri bi ikram bi ikram valla gece kahvesine alıştırdı bu kıs beni..
ay bide bi fıkra size ben çok güldüm sizede yayınlıyımda gülelim sabah sabah:)

Kadının biri çırılçıplak koşup taksiye biner. Taksi şoförüne 'falanca yere gidelim' der. Taksici tamam der sürer arabasını. Yolda giderlerken şoför ikide bir dikiz aynasından kadına bakar. Buna sinirlenen kadın:

-Ne bakıyorsun sen hayatında çıplak kadın görmedin mi?

Şoför kadına bakar ve şöyle der :

-Yok abla ondan değil. Ben parayı nerenden çıkaracaksın, onu merak ediyorum

Bende nohut - bulgur pilavı - turşu üçlüsünden yemek istiyorum ödül öğünümde çok özledim 3 aydır bulgur pilavı yemedim yaa var mı böyle bişey

canım ben çok canım isteyince yiyorum valla ramazandan dolayı bi zararını görmedim inş sonrasında acısı çıkmaz

belkide oruç tuttuğum için bünyem beni üzmüyo kaçamaklarım konusunda.magnumdan iyimidir bilemiyorum ama burnumda tütüyo meret

fıkra manyaktı sabah sabah iyi gitti valla

İyi ttiller canım. Kendini kasma ama çok da abartma!

canımın içi bugün seni arayacaktım ama işteyim, burada bir baskı var resmi olmak zorundayız. düşün ben ve resmiyet
sizlere böyle mesajlar yazıyorum ama suratımı gör maşallah mahkeme duvarı
o yüzden arayamadım konuşamam rahat diye
ben de özledim fena fena valla habire elim gidiyo linke ama sararsam ödev yetişmez diye girmiyorum ehehehe

off bulgur pilavıııı bayılırımmm...yanında turşu yada taze soğan...ben resmen kurufasulye özledim sanırım ilk ödül yemeğinde kurufasulye pilav yicem

ay ablacım bak canımı çektirdin iyisi mi ben bi bulgur pilavı yiyeyim ya da fasulye, çorbayı bi kaşık anacığımın kasesinden atıveririm

ehehehe darısı başına yağmuruuummmmm bak o dondurmacı bağdat caddesinde de var şaşkınbakkalda sanırım mutlaka git ama peheli 2 topu 8 tele idi yannış hatırlamiyür isem

Bende nohut - bulgur pilavı - turşu üçlüsünden yemek istiyorum ödül öğünümde çok özledim 3 aydır bulgur pilavı yemedim yaa var mı böyle bişey

ayyyy ödül yemeğime 1 hafta var daha yasommm yapma

ay sadeca abla buna güldüm bak mahkeme duvarı kimin suratımı bozdu bu fıkra sabah sabah ehehehe şimdi çıkıp safiye hoca bana şunları liste yap dese neye gülüyosun diye hesap sorucak ehehehe allahtan kliması bozuk da teknik servistekilere pimpirikleniyo
bayanlar güçlendirmenin en güzel yanı ne biliyür müsünüz? NİŞASTALI BESİN + MEYVEEEE
dolabı açınca ağzıma 1 tane mürdüm eriği atmak gibisi yok. Bir an önce gelin valla güçlendirmeye :)))
o berrinin kahvelerini de görüyorum görüyorum gece gece sahura kalkıcak insan için yapıyo 12de kahveyi vurup kafyı yatıyo sonra sahura kadar oturuyorum na böyle

günaydın..bu sabah 61 le uyandım neden neden.?kaç gündür gece uykusu yok ..birde gündüz dinlenemedim..dengelide beslensem uyku tam olmayınca kilo artışı kaçınılmaz oluyor..
teşekkür ederim..bilemiyorum..biz de hep böyle olur bri başladıkmı epey sürüyor..alıştım desem yalan olmaz..
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda rahatsızlıklarınızın hepsi geçer inşallah, Sevgilerrrrrrr.
amin saol canım..
canım ya çok geçmiş olsun sanada yavrucuklarada sen ben yokken bize katıldın galiba tanışmıyoruz şimdi gördüm seni allah şifalar versin size rahat ol takma diyetini önce sağlık olcakki gerisi zaten olur
ben eski sakaleyn zeynep sultan..amin önce sağlık..
hade yaaaa bak ben şimdi iyiden iyiye tukaşşş oldumm heeee

Yoyo etkisi, kilo verip tekrar alma döngüsüdür. Bu, sürekli tekrarlandığında metabolizmayı yavaşlatıcı etki gösterir.
bende bu aralar çok fazla oluyor ..
geçmiş olsun canım.Umarım herkes bir an önce iyileşir ve sen de tatlı sohbetimize katılırsın yeniden.Dikkat et kendine.
teşekkür ederim canım..inşalllah aranıza bayram sonrası tam olarak dönebilirm..
çok teşekkür ederim..saolun ilginiz bana moral oluyor..kızım çokçok iyi çok şükür..
çok tatlısın..
bende 2 litre içmem gerektiğini biliyorum ..zaten kilom azalınca 3 litreye devam ettim ve kilo verememye başladım..

berrin bende aynı durumdayım ama hastalık regl stres çok etkiliyor..
nerdesiniz ayol?:81:gelin gelin ben sizi buraya getirmesini bilirimhepinize benden türk kahvesi isteyene damla sakızlı isteyene normal.:82:
mımmmmm..
bu yazı banda moral oldu desem..
ysfmir canım çok geçmiş olsun çocukla birlikte hasta olmak kadar kötü şey yok Allah yardımcın olsun neyse ki kuzular toparlanmış biraz...
teşekkür ederim..amin canım saol..daha iyiyiz..

sevmilyen birisinin gelmeside hiç. çekilmez..
destek amaçlı multi vitamin kulanıyorum..
eşin ve senide tebrik ederim..güzel kilo vermişsiniz..
dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa

hoş geldin.dukanla gider hepsi..doğum kilosu daha kolay gidiyor..
tek kelimeyle harikasın..tariflerini henüz deneme fırsatım olmadı ama gelen yorumlardan her şey yeterince anlaşılıyor..ellerine emeğine sağlık..
Merhabalar bende yarın 69.5 kiloyla dukan diyetine başlıyorum....
Kızlar diyet kolaymı bilgi verebilirseniz sevinirim....
hoş geldin..kitap en büyük yardımcın ....
fıstıklarım yine kızacaksınız bana; ama bu akşam da çaya davetlisiniz bana hadi gelinEki Görüntüle 244787

seninde elerine sağlık..ve aramıza hoş geldin..
et seçeneğin ortadan kalkınca diyetinde baya kısıtlı oluyor..

sadecam canım sağol tatlım..evet gördüm saksın yazısını birazını okudum göslerim doluverdi hemen,bıraktım işyerinde,akşam evde okurum..çok güzel gerçekten,sağolsun..
teşekkür ederim canım sizler syesinde gerçekten...bu arada o akşam hepiniz bombaydınız hepinize koptum yaa..zeynep abla zaten ayrı bir baş belası ,çok tatlısınız walla...saksmavisi de bomba...sen de ayrı bi bombaymışsın o akşam walla

cinocan benim 63 ten sonra en sevmediğim rakam ne tahmin et bakalım
(baktım bu taktiksana da yarıyor banada,ben de devam ediyorum )
tatlım çok tebrik ederim seni..wallahi de billahi de bugün hiç kıskanma modunda değilim...fesatlığım hiç üstümde değil..bugün beni ramazan melaikeleri kuşatmış sanırsam sanırım 62 leri sevdim ama 61 olursan seni odunla dövmek isteyebilirim

yawrum beeee ne güzel döktürmüşsün helal

vuvuşuuuuummmm süpersin canım çok sevindim.valla sorma bende ramazanda çok güzel kilo veriyorum.Allahımmmmm sana şükürler olsunnnnnnn[/QUOTE]

canımmm..yağmurummmm günaydınnn (öğlen oldu ama ben ancak bu sayfalara gelebildimmm) ben de seni tebrik ediyorum tatlımm süpersinnn...senin endeksin gittikçe düşüyor zaten ,sen 36 bedene fikslemişsindir kendini...e hadi yeter artık fıstığım :)
walla ben de şükrediyorum yarabbim,bir de dukana dua ediyorum..Allah günahlarını affetsin o adamcaazın
zeynep ablam doğumgünün mü gerçekten?bu cingöz nerden biliyoki yaww,,bilmediği bişey yok zate onun
doğumgünün kutlu olsun ablacııımmm...daha nice yıllara inşallahh...bu arada zeki abime de selamlar

Bebeğim yıldönümünüz kutlu olsun, aşkınızın artarak devam ettiği nice güzel yıllarınız olsun :)

hocaamm :)))
çok teşekkür ederim :)))
benim de temennim o yönde, inşallah da öyle olur.
çok düşünceli ve naziksiniz hihi çok öpüyorum sizi ve seviyorum da belirtmeden geçemiyciğim

tünaydınnnn öncelikle herkese iyi haftalar dilerim...
bugün sabah ilk defa 60,7 çıktım çook mutluyum... daha bir gaza gelmiş hissediyorum kendimi:)) bu arada dondurma diye yanıp tutuşmam sonucu migrostan silikon dondurma kalıpları ve light çikolatalı puding iş birliğiyle leziz mi leziz dondurmama kavuştum... herkese tavsiye ederim... pudingi verdiği süt ölçüsünden yarım bardak az sütle yapıp dondurdum... herkese tavsiye ederim...
doğum günü varmış sanıyorum bende burdan kucak dolusu sevgiler yolluyorum zeynep hanıma

yawrum beeee ne güzel döktürmüşsün helal

vuvuşuuuuummmm süpersin canım çok sevindim.valla sorma bende ramazanda çok güzel kilo veriyorum.Allahımmmmm sana şükürler olsunnnnnnn

canımmm..yağmurummmm günaydınnn (öğlen oldu ama ben ancak bu sayfalara gelebildimmm) ben de seni tebrik ediyorum tatlımm süpersinnn...senin endeksin gittikçe düşüyor zaten ,sen 36 bedene fikslemişsindir kendini...e hadi yeter artık fıstığım :)
walla ben de şükrediyorum yarabbim,bir de dukana dua ediyorum..Allah günahlarını affetsin o adamcaazın
zeynep ablam doğumgünün mü gerçekten?bu cingöz nerden biliyoki yaww,,bilmediği bişey yok zate onun
doğumgünün kutlu olsun ablacııımmm...daha nice yıllara inşallahh...bu arada zeki abime de selamlar [/QUOTE]

teşekkür ederim canımcımm sende süpersin 38 hala canım ya 36 olamadım henüz ama az kaldı dümdüz oldum sanırım basenlerim son oyunlarını oynuyolar benimle ama onlara veda ediyorum bende dua ediyorum dukan amcama sağolsun varolsun

Son düzenleme:

çok büyük mutluluk dimi:) tebrikler cnm..ohh afiyet olsun dondurman:) diyet bitene kadar ne yaratıcılıklar olcak..atak ve seyir için birsürü tarif uydurduk dukan sayesinde güçlendirme tariflerimizde yakındır çoğalır baya bi geçiş var önümüzdeki ay itibariyle:)

aman aman bizim yüzümüzden fırça falan yeme bebişimm...bu arada yıldönümüzünü bende kutlarım canım...bizimkide aralıkta sen yazınca tarihine baktım kısmetse eşiminde seyiri bitiyo o tarihe artık bizde güsel bi ödül yemeği planlarız:))

Selam kizlar

Dukan diyetine anladim ki yaz aylarinda yapamiyorum.
Yine de kilo vermemin bir sebebi olmali. Cunku sabah ve ogle tam dukana gore besleniyorum. Cok yavas da olsa yine biraz vermisim.

Bazi sabahlar 79 virgulleri goruyorum tartimda.

Cok yazamiyorum. Tatil donusu calismaya kitlenmis durumdayim. Ama hep aklimdasiniz.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…