canım benim aklımı başıma getiren okuduğum ve sana da sözünü ettiğim başarı hikayesi buydu :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...42-kilo-zayiflayan-bayanin-basari-oykusu.html
hikayenin kahramanı bi bayan olsa da hissedilen duygular eminim kadın-erkek farkettirmiyodur..ben kendimden çok şey bulmuştum bu yazıda kardeşin de bulacaktır,belki okumak isteyen arkadaşlar olur diye burdan paylaşmak istedim :))
sitede de baya başarı hikayesi varmış canım onların da çıktısını al mutlaka yanına
ben dün akşam yeşil fasulye ve pilav yedim
itiraf ediyoruuuuummmm.aslında ben ramazanda bunu bir kaç kez yaptım ama pişman değilim
Bende nohut - bulgur pilavı - turşu üçlüsünden yemek istiyorum ödül öğünümde çok özledim 3 aydır bulgur pilavı yemedim yaa var mı böyle bişey
ohh afiyet olsun magnumdan iyidir yaniiiii:))oruç tutuyosun tatlım o adar olcak..berrinde bişi demiyo bu ara ramazan die bide geceleri bi ikram bi ikram valla gece kahvesine alıştırdı bu kıs beni..
ay bide bi fıkra size ben çok güldüm sizede yayınlıyımda gülelim sabah sabah:)
Kadının biri çırılçıplak koşup taksiye biner. Taksi şoförüne 'falanca yere gidelim' der. Taksici tamam der sürer arabasını. Yolda giderlerken şoför ikide bir dikiz aynasından kadına bakar. Buna sinirlenen kadın:
-Ne bakıyorsun sen hayatında çıplak kadın görmedin mi?
Şoför kadına bakar ve şöyle der :
-Yok abla ondan değil. Ben parayı nerenden çıkaracaksın, onu merak ediyorum
dukan kızları,bir süre sizlerle olamıycam sanırım10 gün kadar yokum .dönüşümde beni unutmamış olmanızı diliyorum.59 kiloyla gidiyorum bakalım neler becericem dönüşümde paylaşırım.ilk tatilim kısaydı sorun olmadı bu seferki maceralı olucak galiba.sizleri çok özliycem.hepinize bol - li günler diliyorum.hadi dukanla kalın
canımın içi bugün seni arayacaktım ama işteyim, burada bir baskı var resmi olmak zorundayız. düşün ben ve resmiyetcanımmm bebeğemmm hoşgeldinn özlettin kendini
57 ye geldim ama geçmedim güçlendirmeye bahsetmiştim ya bu hafta köye gidiceğimden bi hafta daha uzatıyorum kendimi çok kasmadan, cumartesiden itibaren güçlendirmedeyim inşallah
off bulgur pilavıııı bayılırımmm...yanında turşu yada taze soğan...ben resmen kurufasulye özledim sanırım ilk ödül yemeğinde kurufasulye pilav yicem
ayyy evet ya senle bi iftar ayarlayalım ben ödül yemeğimi erken yesem bişey olmaz sanırımzaten yan taraftaki migrosta kasiyerler siz gelmeyince magnular kalıyo dolapta diyolar bana dondurma yemeyi özledim 10 değil 20 olsa yinede yerim arkadaş
atiye ne demiş dondurma dondurma dondurmaaa içinde yağmuruda unutmaaaaa
yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere inşallah ağzınızın tadı bozulmadan.darısı yıldönümü kutlayamayanların başınaAllahım duy sesimizi
sen girme diye site yönetiminden ricada bulunup senin girişini engellemiş bu hatunlar hemsomm
Bende nohut - bulgur pilavı - turşu üçlüsünden yemek istiyorum ödül öğünümde çok özledim 3 aydır bulgur pilavı yemedim yaa var mı böyle bişey
ohh afiyet olsun magnumdan iyidir yaniiiii:))oruç tutuyosun tatlım o adar olcak..berrinde bişi demiyo bu ara ramazan die bide geceleri bi ikram bi ikram valla gece kahvesine alıştırdı bu kıs beni..
ay bide bi fıkra size ben çok güldüm sizede yayınlıyımda gülelim sabah sabah:)
Kadının biri çırılçıplak koşup taksiye biner. Taksi şoförüne 'falanca yere gidelim' der. Taksici tamam der sürer arabasını. Yolda giderlerken şoför ikide bir dikiz aynasından kadına bakar. Buna sinirlenen kadın:
-Ne bakıyorsun sen hayatında çıplak kadın görmedin mi?
Şoför kadına bakar ve şöyle der :
-Yok abla ondan değil. Ben parayı nerenden çıkaracaksın, onu merak ediyorum
teşekkür ederim..bilemiyorum..biz de hep böyle olur bri başladıkmı epey sürüyor..alıştım desem yalan olmaz..canım çok geçmiş olsun wallahi nedir bu başınıza gelenler üst üste anlamış değilim..iyi bari en azından çocuklarda iyileşme var en kısa sürede toparlanırsınız inşallah çok çok geçmiş olsun tekrar
amin saol canım..Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda rahatsızlıklarınızın hepsi geçer inşallah, Sevgilerrrrrrr.
ben eski sakaleyn zeynep sultan..amin önce sağlık..canım ya çok geçmiş olsun sanada yavrucuklarada sen ben yokken bize katıldın galiba tanışmıyoruz şimdi gördüm seni allah şifalar versin size rahat ol takma diyetini önce sağlık olcakki gerisi zaten olur
hade yaaaa bak ben şimdi iyiden iyiye tukaşşş oldumm heeee
Yoyo etkisi, kilo verip tekrar alma döngüsüdür. Bu, sürekli tekrarlandığında metabolizmayı yavaşlatıcı etki gösterir.
teşekkür ederim canım..inşalllah aranıza bayram sonrası tam olarak dönebilirm..geçmiş olsun canım.Umarım herkes bir an önce iyileşir ve sen de tatlı sohbetimize katılırsın yeniden.Dikkat et kendine.
çok teşekkür ederim..saolun ilginiz bana moral oluyor..kızım çokçok iyi çok şükür..çok geçmiş olsun.kendine çok iyi bakmalısın çocukların için.bizde seni öpüyoruz sana ve çocuklara sağlık diliyoruz.kızının sağlık haberleri şu an diyetten önemli nasılsa diyet hallolur.önce sağlık canım
aaaaaaaa berkminecim biyerde okumuştum bende su miktarı kiloya göre hesaplanıyodu hatta o zaman ben 70 kilocuktum bana 2.250 gr su içmem gerektiği çıkmıştı ama nasıl hesaplandını unuttum valla belki saksıyı biraz çalıştırırsam bulurum
bende 2 litre içmem gerektiğini biliyorum ..zaten kilom azalınca 3 litreye devam ettim ve kilo verememye başladım..50 = 1,65 lt
56 = 1,848 lt
60 = 1,980 lt
65 = 2,145 lt
70 = 2,310 lt
75 = 2,475 lt
80 = 2,640 lt
85 = 2,805 lt
90 = 2,970 lt aralardaki kilolarda olanlar ortalama alsınlar...yani 83 kilo olan mesela 2,70 lt içsin gibi...
valla doğrumudur,yanlışmı emin değilim.paylaşıyım ortak bi karar veririz dedim.ha bu arada ben bu listeye göre 100 kiloda biri kadar su içiyormuşum .doğruysa yazık benim böbreklere acıdım
bu oranlar bana biraz az gibi geldi berkmine abla her 5 kg için 1 bardaktan bile az eklemiş suyu..ben de az önce yazmıştım her fazla 2 kg için 1 bardak demiş o da biraz fazla sanki..40 kg fazlam varsa eder 20 bardak zaten normal olan 10 bardağı içmem lazım eder 30 bardak her bardak 200 ml olsa 6 lt su içmem lazım yani formüle dökersem y:1000ml/200ml=5 bardak z=30 bardak x=30/5=6 lt su heheh bu da akşamki zeki abinin yaş hesaplama formülünden alışkanlık oldu
berrin bende aynı durumdayım ama hastalık regl stres çok etkiliyor..tabiki sizler için 70 küsür gün az olabilir.Dukanın sitesindeki hesaplamama göre 54 gün sürecek olan seyrim daha da uzun olunca haliyle bana çok geldi.üstelik berkminecim sen 4,5 ayda 14 kilo vermişsin ben ise 2,5 ayda ancak 4 kilo.üstelik hiç kaçamak yapmadığım halde yerimde saymam moralimi çok bozuyorfazla kılosu olanların çabuk verme gıbı bır şansları var ama bızım öyle değil malesef takıldı mı gitmiyor kilolar.arkadaşına da helal olsun vallahı
nerdesiniz ayol?:81:gelin gelin ben sizi buraya getirmesini bilirimhepinize benden türk kahvesi isteyene damla sakızlı isteyene normal.:82:
bu yazı banda moral oldu desem..canım,durumun zor ama umutsuz değil.sen güçlendirmeye geç ve kazasız bitir güçlendirmeyi sonra kalan kilo için tekrar atak yapıp başla ben kitapta bu tür durumlarda böyle yapılması gerektiğini okumuştum.şu anda kitap başkasında bakıp söyleyemiyorum ama eminim.bu arada arkadaşım fransada yaşıyor ve birkaç yıldır dukan sayesinde türk fıstığı olarak havasını atıyor .bende onun sayesinde tanışdım dukanla.sende kendini strese sokma bence . bende güçlendirme bitince bi 2 kilo daha vermeyi planlıyorum.hadi güven kendine sen böyle moralsiz olunca gerçekten üzülüyorum.
teşekkür ederim..amin canım saol..daha iyiyiz..ysfmir canım çok geçmiş olsun çocukla birlikte hasta olmak kadar kötü şey yok Allah yardımcın olsun neyse ki kuzular toparlanmış biraz...
selam dukanın güzelleri...zeynoşum yanlızmı kaldın buralarda selam canııım:)
kızlar benim meto güçlendirmeye yakın atağa geçti valla anlamadım ama ben bu sabah 72.200 çıktımmmvalla ne iş bilmiyorum ama çok mutlu oldum
eşimde başladığından beri baya kırmızı et ağırlıklı beslendim...haftada 1 balık 2 tavuk ama dier günler genelde kırmızı et ondanmı bilmiyorum..bugün s+p günümüz akşama menemen taze fasulye takılcaz bakalım yarına nasıl yansıcak??..hepinizi öpüyorum canlar
sevmilyen birisinin gelmeside hiç. çekilmez..hadeyin ben kalkayım eccük garu olayımda sağımı solumu toparlayayım akşama davetsiz bir misafirim var hiç sevmem kendisini dua edin inş lahhhhh gelmez hayatta ben bilmemki kolay kolay kimseyi sevmeyeyim ama bu kadını sevmiyorum arkadaş ya sevmiyorummm işte bak nasıl gıcık oldum şimdi yaa
destek amaçlı multi vitamin kulanıyorum..selam dukan kızları...
ilave calsıyum magnezyum cinko vs kullanan var mı?
ben merak edip ca ve mg degerlerıme baktırdım ıkisıde iyı cıktı çok şükür....
napsam şimdi 2 pakette aldım bugday kepeği ....
günde 1 kaşıktan az bugday kepeği 1 kaşıktan az yulaf kepeği mı karıştırıp kullansam yesem....
eşimle birlikte yapıyoz zaten onda yokta bende kabızlık oluyo genelde...belkıde bu yuzden o benden daha hızlı verıyo...
ben 5 verırken o 8 verdi...
dün -1100 bugün -700 oyy maşallah artılarım gidiyo tickerdaki rakama kaldı +1 kg,yarın da o gitse keşke bi kerede ne mutlu olucam var yaaa
hoş geldin.dukanla gider hepsi..doğum kilosu daha kolay gidiyor..tebrik ederim. cevabınız için de teşekkürler. şu ana kadar 17 kilo verdim akupunktur ve tabii ki diyet yardımıyla iki çocuğumda da 20'ye yakın kilo aldım ve aynı yöntemle verdim kilolarımı bir daha da çok abartmazsam 1-2 kilodan fazla almadım. Aslında dukana başladıktan itibaren kalan beşama uzun süredir 65-67 kilo arasındayım yaklaşık 1 yıldır. İnşallah dukanla kıracağım bu direnci...size de yolculuğunuzda başarılar dilerim.
tek kelimeyle harikasın..tariflerini henüz deneme fırsatım olmadı ama gelen yorumlardan her şey yeterince anlaşılıyor..ellerine emeğine sağlık..offffffff ya ezana dakikalar kala o kadar yazdım hiç biri gitmemiş ya sitenin azizline uğradım yani şimdi bu akşam ben nihayet dukanın takasını serin sulara indirdim yüzüyor şu andakızlar bu akşam bunu yaptım yaptım yoksa çok kötü kanıma gircekti evdekiler hain domdomlar kıymalı kuşbaşılı kaşarlı pide söylediler iftara banada diyolarki sende yicen yok dedim yemem aman bir lokmadan ölmezsin ya diyolar pışşşşşşşşşşşşıkkkkkkkkkk dedim hemen bende kendime kıymalı dukan pidesi yaparım dedim ve yaptım tariflere alelacele ekledim ama tarifini aceleden yazamadım yani ama yazacam aslında hepinizin bildiği şey ben sadece ayranla pide yedim tariflerde bakın ben onun bir tanesinden bir dilim bıraktım gerisini hep yemişim ya he bir dilimde benim ufak oğlan yedi sizce çokmu yemişim yaa:44:::44::44:
hoş geldin..kitap en büyük yardımcın ....Merhabalar bende yarın 69.5 kiloyla dukan diyetine başlıyorum....
Kızlar diyet kolaymı bilgi verebilirseniz sevinirim....
fıstıklarım yine kızacaksınız bana; ama bu akşam da çaya davetlisiniz bana hadi gelin Eki Görüntüle 244787
seninde elerine sağlık..ve aramıza hoş geldin..kızlar meraba atağın 2. gününü bitirmiş bulunuyorum ve 600gr verdim tartıya göre yağdan gitmiş,sudan gitmemiş çok mutlu oldum.demek ki doğru yoldayız diğer diyetler gibi sudan veripte bizi kandırmıyor.
ben bugün akşam tavuk çorbası yaptım çok güzel oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
TAVUK ÇORBASI
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-1 su bardağı light süt
-haşlanmış tavuk parçaları
-1/2 tavuk bulyon
-biraz maydanoz
-baharat
mısır ununu biraz kavurdum ve sütü ekledim topaklanma olmasın diye bilendırdan geçirdim.sonra bulyonu,suyunu ve küçük küçük doğranmış tavukları koydum.biraz pişince maydanoz,kırmızı pul biber ve karabiber koydum ve içine limon sıkıp afiyetle içtim.tavsiye ederim çok lezzetli oldu.
sizin şu meşhur revani hangi sayfada çok sayfa olduğu için bulamıyorum.
et seçeneğin ortadan kalkınca diyetinde baya kısıtlı oluyor..selamlar, 2 haftadır bu rejimi yapıyorum ve forumun tün sayfalarını okudum. ben 5 gün atak'ta 2.5 kg ve 9 gün seyir'te 0.5 kg verdım. toplam 10 kg kaybetmem gerekiyor. gidişatım çok ümit verici gelmedi ama devam etmekte kararlıyım. benim en büyük sorunum hiç bir şekilde kırmızı et ve tavuk eti yememem. bu yüzden sadece balık yumurta ve süt ürünleri ile idare etmeye çalışıyorum. okuduğum tecrübelerinizin yardımı olacağına inanıyorum. Sevgiler.
hakkatten nerde bu kızlar ..valla berrincim ben desem yapmazdı kendi kendine istedi..baktıki kadın gençleşiyoama valla o kadar düzene girdikki herkes ayrı telden yiyip içiyodu şimdi birlikte rahat ve keyifli oldu..herkese tavsiye ederim eşli daha güsel:) benden sıkı dukancı oldu yok o peynir tuzlu yemem falan hayırlısı bakalım sonuç nolcak:))
benim eşim ideal kiloda hatta ourçta kiloda verdi..
ne güzel vallahi mustlu hocam da siz de eşleri dukancı yaptınız.yolicim de yapıcaktı ama yaptı mı bilmiyorum.yoliii nerdesin kız ?özledik.bebeem senin çalışmalar nasıl gidiyor?yağmurum,yaseminim göremedim sizi nerelerdesiniz?
b 12 ve omega 3 ..tüket zeynep sultan..takviye et yani..yaaa bakın işte nurcikte revani yapmış karameliiiiiiiiii oynatmayın beni kızzzz unutkanlığımı öğrendiniz yaa oynatın bakalımşaka bir yana kızlar ben çok aşırı derecede dikkati dağınık ve unutkanım nolcak benim bu halim iyicee kafaya takmaya başladım ben bunu :44:
hoş geldin..3.200 gr oldukça iyi bir rakam..Günaydın herkese :)
Ben çok sevdiğim bir ablamın yönlendirmesi sayesinde Dukan Diyeti kitabını edindim ve hemen uygulamaya koyuldum..Bugün 7. günüm..Sitedeki teste göre benim bünyemde Atak Evresinin 7 gün olması gerekiyormuş. Fakat ben 8'e tamamlamayı düşünüyorum çünkü dün çok acıktığım ve başka bir şey yeme şansım olmadığı için biraz meyveli yoğurt yedim.. +1 gün daha devam edip kendime ceza vermeyi düşünüyorum.. Nasıl olsa zamanı gelince ödül öğünlerim olacak.. 7 günde 3 kilo 200 gram verdim arkadaşlar, bu diyetin yolu kesinlikle disiplinden geçiyor.. Keşke yıllarca bunu yapabilseydim.. Ama bu sefer kararlıyım..Seyir Evresinde uygulayabileceğim güzel tarifleri olan var mı ?
ablacım beniiiim, haftasonu geçmişi okumak için ara ara girdim, yazdığını daha yeni gördüüüm...eeee senden feyyyzzz alıyom ben, sayfalar birikmesin diye ara ara girip bakıyorum...
berrincimde yazmış, onu da geç gördüm, canım benim kilo iyi gidiyor walla 62,8 i gördüm bu sabaaaaaaaahhh:)))
ablacım unutmayız tabiisi de seniiiiiiiii:)) iyi tatiller, bol gezmeleeeeerrr:))
öhööööööömmm ööööhhhhhhööööm, araya kaynamasın efendim, bu sabah itibariyle 62 lerle flörtteyim:)))62,8
aaa tebrikler vuvuum valla dukana aynı bi boyut getirdin sen:)) valla helal olsun canımm...
sakscım o yazıyı paylaştı sahiden çok etkileyici ilerleyen sayfalarda göreceksin cnm...o gece koptuk resmen saks feci formundaydı zeynoşta öyle uzun zamandır bu kadar gülmemiştim yattım hala gülüyodum:))
günaydın herkeseeee:))
ya amma çeneci hatunlarsınız insan haftasonu giremeyenleri düşünmez mi? oku oku feleğim şaştı resmen
evet canlarım bugün itibariyle -500 ve ben 55.4 oldum
ablam akşam giremiyorum diye bunlar sana yükleniyo böyle sende bile bile ateşe gidiyosun sanırımben bugün hasan can'a gidip görüşcem eczanenin ordaki mobeseleri kaldırsınlar:)) tamam ben yinede gitmeyim o zaman eczaneye
bu kadar yürekten çağırmayın beni
bir gece ansızın gelebilirim
beni bekliyorsanız,hazırlıklıysanız
belki de eczaneyi basabilirim
belki de dukana yeni başlarım
içimde küllenen diyet alevlenir
bakarsınız hiç gitmem köleniz olurum
belki de seversiniz beni kim bilir
merhabalar...
ramazanda özellikle, orucumu açtıktan sonra inanılmaz tatlı isteği duyuyarum. Ben de... marka veremiyoruz sanırım ama malum markanın kutuda light dondurmasını aldım. İçeriğini okudum. Yağsız süt tozu filan kullanılmış. Onun dışında şeker yerine de aspartam var. Tabii aspartam iyi bişii değil ama ben başka hiç tatlandırıcı kullanmadığım için bu kadarcık lüksüm olsun diyorum :)
bu arada belki tariflerde vardır bilemiyorum çünkü her sayfayı okuyamadım ama geçen akşam yoğurtlu kebap yaptım süper oldu. Bu akşam da yapıcam allah nasip ederse. Bol miktarda light yoğurda sarmısak ezin içerisini birkaç dal maydonoz biraz pul biber ve tuz ekleyin tabağın zeminine döşeyin.... Yağsız kıymaya çok az miktarda soğan rendeleyip karabiber tuz ve zencefil ekledim. Izgarada köfte şeklinde pişirdim. Daha sonra köfteler yoğurdun üzerine yüzmeye...çok lezzetli oldu. Atak'a da uygun diye düşünüyorum.Sevgiler
Bebeğim yıldönümünüz kutlu olsun, aşkınızın artarak devam ettiği nice güzel yıllarınız olsun :)
yawrum beeee ne güzel döktürmüşsün helal
vuvuşuuuuummmm süpersin canım çok sevindim.valla sorma bende ramazanda çok güzel kilo veriyorum.Allahımmmmm sana şükürler olsunnnnnnn
tünaydınnnn öncelikle herkese iyi haftalar dilerim...
bugün sabah ilk defa 60,7 çıktım çook mutluyum... daha bir gaza gelmiş hissediyorum kendimi:)) bu arada dondurma diye yanıp tutuşmam sonucu migrostan silikon dondurma kalıpları ve light çikolatalı puding iş birliğiyle leziz mi leziz dondurmama kavuştum... herkese tavsiye ederim... pudingi verdiği süt ölçüsünden yarım bardak az sütle yapıp dondurdum... herkese tavsiye ederim...
doğum günü varmış sanıyorum bende burdan kucak dolusu sevgiler yolluyorum zeynep hanıma
canımın içi bugün seni arayacaktım ama işteyim, burada bir baskı var resmi olmak zorundayız. düşün ben ve resmiyet
sizlere böyle mesajlar yazıyorum ama suratımı gör maşallah mahkeme duvarı
o yüzden arayamadım konuşamam rahat diye
ben de özledim fena fena valla habire elim gidiyo linke ama sararsam ödev yetişmez diye girmiyorum ehehehe
ay ablacım bak canımı çektirdin iyisi mi ben bi bulgur pilavı yiyeyim ya da fasulye, çorbayı bi kaşık anacığımın kasesinden atıveririm
ehehehe darısı başına yağmuruuummmmm bak o dondurmacı bağdat caddesinde de var şaşkınbakkalda sanırım mutlaka git ama peheli 2 topu 8 tele idi yannış hatırlamiyür isem
ayyyy ödül yemeğime 1 hafta var daha yasommm yapma
ay sadeca abla buna güldüm bak mahkeme duvarı kimin suratımı bozdu bu fıkra sabah sabah ehehehe şimdi çıkıp safiye hoca bana şunları liste yap dese neye gülüyosun diye hesap sorucak ehehehe allahtan kliması bozuk da teknik servistekilere pimpirikleniyo
bayanlar güçlendirmenin en güzel yanı ne biliyür müsünüz? NİŞASTALI BESİN + MEYVEEEE
dolabı açınca ağzıma 1 tane mürdüm eriği atmak gibisi yok. Bir an önce gelin valla güçlendirmeye :)))
o berrinin kahvelerini de görüyorum görüyorum gece gece sahura kalkıcak insan için yapıyo 12de kahveyi vurup kafyı yatıyo sonra sahura kadar oturuyorum na böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?