Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

güle güle berkminecim özliycez seni.10 gün çabuk geçsin

Son düzenleme:

peki benim nerdeyse bütün haftasonu bakım var uyarısından dolayı siteye girememem ama herkesin girip çatır çatır sohbet etmiş olmasıııı

ben de yasminim nerde diyordum.mesajlarda da sorun vardı zaten 2 kere de anca gidiyordu

Selam herkeseeee... ben geldimmm.. sizlere bahsetmiştim,bugün olan doğumgünümü izinli olduğum için dün kutlayacağımızdan.. hanımlar ailem ben diyetteyim diye pasta almamışlar tatlı seviyorum diye... bana diyet yemeklerimden yapmışlar ben uyurken vee böylece ben hiiç kaçamak yapmadım doğumgünümde.... bu birinci haber
ikinci haberimde şu; 5 günden beri teyzemde kaldığımdan tartılamıyordum. ve teyzeme gitmeden önce yapmış olduğum kaçamak sonucu 89.5 çıkmıştım tartıda. bugünnnn 87.5 çıktımmmmm

velhasıl 29temmuz : 94.6
22temmuz : 87.5 :)

vuvuum benim valla artık Ramazan bitince yandınız.1 haftanız kaldı yapabıldgnz kadar kaçamak yapın

off bulgur pilavıııı bayılırımmm...yanında turşu yada taze soğan...ben resmen kurufasulye özledim sanırım ilk ödül yemeğinde kurufasulye pilav yicem
sadecam benim kıyamam.valla bu Dukan bizi iyice değiştirdi helal olsun adama.baksanıza baklava börek yerine canımız bulgur pilavı turşu ve kuru fasulye çekiyor.dukana alkışlar benden

aaaa dukan gelmiş.canım göremiyoruz seni bu aralar.arada bir iki satır yaz da iyi olduğunu bilelimbırakma sakın dukanı.valla ben bu dukan uğruna yazı karpuzsuz ve dondurmasız geçirdim.silkin kendine gel

canlarımmmm ben geldimmm herkese güsssell ve aydınn bir gün diliyorum herkese çok tşk ediyorum ne güzel kilolar vermişsiniz veren verene vallahi süpersinizz cinommmmmm cin cinom benim ben seni nasıl yakalıcam kız tbrler 62 de gördün şükürler olsun bende bugün 45 i gördümmmm

Zeynep ablam doğum günün kutlu olsun.Bebeğim yıldönümünüz kutlu olsun. nice güzel günleri sevdiklerinizle sağlık içinde kutlayın inşallah ikinizde

merhaba kızlar nasılsınız?
haftasonu eşimle kayınvaldenin yanına gitmiştik gemlike. azıcıkta yüzdüm anam o ne souk suydu öle brrr...ama inat ettim deniz gördüm ya girecem içine girdim de.
pazartesilerden nefret ettiğimi söylememiş olamam değilmi ? gözümü açamıyorum vallahi. ona rağmen bu saate kadar geçmişi okudum gözlerime kibrit çöpü dayamış misali zorla açarak
arada sevgili dukan girmiş. sefa gelmiş hoş gelmiş. ben de onun gibi yaz geleli diyet yapmakta zorlanıyorum.. asıl diyeti kışın yaptım diyorum valla. yaz geleli bende tık yok gibi bişi. yapamıyorum.. beceremiyorum.. her haftasonu tozutuyorum. dün akşam resmen karboya bogdum kendimi. off eşim bile farketti "hatun o kadar pide yeme kgları geri alacan bak " dedi.. korktum..tırstım resmen.. ama bugün dikkat ediyorum PS yapıyorum hiç karbo almadım gibi bişi. aylardır hep böle gidiyor gerçi haftasonları tozutup haftaiçi toparlıyorum kendimi. ya ben yemek yemegi çok seven biri iken bu yaşa kadar hep şişmanken çok büyük başarı benim için ellilere inmek onu anlıyorum. pek bi felsefik takılıyorum bu ara sormayın. neyse dikkat edicem evet ama ben sanırım yine sonbaharda başlıcam yine ipleri elime almaya. neyse ki çok bi kg kalmadı artık zevkine kg vericem inşallah diye kendimi avutuyorum. bide regle çok az zaman kaldı 8-10 gün kala bende bi iştah artışı oluyor. bu arada ysf cim hastaymış çook geçmiş olsun kendisine. vuvuşum inşalla kardeşini ikna edebilirsin bende aynı sorunu eşimle yaşıyorum maalsef diyet diyince diken tepesine yapışıyor nefret ediyor kısıtlanmaktan

kesinlikleeee insan verdikçe kiloları hırslanıyor resmen :))))) tabi daha sizin gibi başarılar elde edemedim o ayrı 22 temmuzdan beri giden yaklaşık 3,5-4 kilo bir 5 kilo daha versem bu iş tamam olacak :)
teşekkür ederim herkes yiyince dondurma tatlı nefsi köreltmek adına bizde uyduruyoruz bir şeyler işte... sonunda hepimiz gurme olacağız :)

bu arada zeynep ablammm:124::124::124::124::124::124::124:
lostinnight kardeşim:119::119:
dogum günleriniz kutlu olsun:124::124::124:
beberongo kardeşim seninde sevgililkuşunla yıldönümünüz kutlu olsun. nice yıllara. allah size evlilik yıldönümünüzü kutlamayı da göstersin tatlım :122::122:

yolandam çok sağoll bitanem yaaaaa ablan bugün 45i gördüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…