dukan kızları,bir süre sizlerle olamıycam sanırım10 gün kadar yokum .dönüşümde beni unutmamış olmanızı diliyorum.59 kiloyla gidiyorum bakalım neler becericem dönüşümde paylaşırım.ilk tatilim kısaydı sorun olmadı bu seferki maceralı olucak galiba.sizleri çok özliycem.hepinize bol - li günler diliyorum.hadi dukanla kalın
berrincim vücuda şişmanlatıcı derkennnnn??? ben uyku sersemiyim diyemi yanlış anladım? herşeye ii bi ona mı diilki?
ablacım beniiiim, haftasonu geçmişi okumak için ara ara girdim, yazdığını daha yeni gördüüüm...eeee senden feyyyzzz alıyom ben, sayfalar birikmesin diye ara ara girip bakıyorum...
berrincimde yazmış, onu da geç gördüm, canım benim kilo iyi gidiyor walla 62,8 i gördüm bu sabaaaaaaaahhh:)))
ooh hadi bakalım cinom güçlendirme yakın desene
ablacım beniiiim, haftasonu geçmişi okumak için ara ara girdim, yazdığını daha yeni gördüüüm...eeee senden feyyyzzz alıyom ben, sayfalar birikmesin diye ara ara girip bakıyorum...
berrincimde yazmış, onu da geç gördüm, canım benim kilo iyi gidiyor walla 62,8 i gördüm bu sabaaaaaaaahhh:)))
ablacım unutmayız tabiisi de seniiiiiiiii:)) iyi tatiller, bol gezmeleeeeerrr:))
öhööööööömmm ööööhhhhhhööööm, araya kaynamasın efendim, bu sabah itibariyle 62 lerle flörtteyim:)))62,8
peki benim nerdeyse bütün haftasonu bakım var uyarısından dolayı siteye girememem ama herkesin girip çatır çatır sohbet etmiş olmasıııı
ablacım unutmayız tabiisi de seniiiiiiiii:)) iyi tatiller, bol gezmeleeeeerrr:))
öhööööööömmm ööööhhhhhhööööm, araya kaynamasın efendim, bu sabah itibariyle 62 lerle flörtteyim:)))62,8
ya canım tariflere takılmama konusunda haklısın ama bir yandan da canın birşeyler isterken kendini sıkıp sıkıp sonra kaçamak yapman daha mı iyi olur yani?hazır burda diyet tarifler varken niye mahrum kalasınki dimi ama,sonra daha beter diyet psikolojisine girecek ve yorulacaksın..sen süt tozu,nişasta olmayan tarifleri yap bence canın istediğinde...dediğin gibi mustlunun muhallebisi,revani vs...
bu arada bugza üzme beni kızzz,çattığım da tam sana rastgeldi,helal et hakkını ama delirtiyodunuz napayım
kaçamaklara ben kızmıyorum rahat ol benden geçersin,o görev berrine ait
bence diyetine devam et canım yaa tekrar başlamana gerek yok,,yediğin de ekmnek kadayıfı değil hani karpuz,börülce..sen aynen devam...unut yediklerini de..kafana taktıkça gitmez o kilolar
sadecam benim kıyamam.valla bu Dukan bizi iyice değiştirdi helal olsun adamaoff bulgur pilavıııı bayılırımmm...yanında turşu yada taze soğan...ben resmen kurufasulye özledim sanırım ilk ödül yemeğinde kurufasulye pilav yicem
Selam kizlar
Dukan diyetine anladim ki yaz aylarinda yapamiyorum.
Yine de kilo vermemin bir sebebi olmali. Cunku sabah ve ogle tam dukana gore besleniyorum. Cok yavas da olsa yine biraz vermisim.
Bazi sabahlar 79 virgulleri goruyorum tartimda.
Cok yazamiyorum. Tatil donusu calismaya kitlenmis durumdayim. Ama hep aklimdasiniz.
Sevgiler
ne güzel vallahi mustlu hocam da siz de eşleri dukancı yaptınız.yolicim de yapıcaktı ama yaptı mı bilmiyorum.yoliii nerdesin kız ?özledik.bebeem senin çalışmalar nasıl gidiyor?yağmurum,yaseminim göremedim sizi nerelerdesiniz?
çok büyük mutluluk dimi:) tebrikler cnm..ohh afiyet olsun dondurman:) diyet bitene kadar ne yaratıcılıklar olcak..atak ve seyir için birsürü tarif uydurduk dukan sayesinde güçlendirme tariflerimizde yakındır çoğalır baya bi geçiş var önümüzdeki ay itibariyle:)
Zeynep ablam doğum günün kutlu olsun.Bebeğim yıldönümünüz kutlu olsun. nice güzel günleri sevdiklerinizle sağlık içinde kutlayın inşallah ikinizde
yolandam çok sağoll bitanem yaaaaa ablan bugün 45i gördüüüüüüüübu arada zeynep ablammm:124::124::124::124::124::124::124:
lostinnight kardeşim:119::119:
dogum günleriniz kutlu olsun:124::124::124:
beberongo kardeşim seninde sevgililkuşunla yıldönümünüz kutlu olsun. nice yıllara. allah size evlilik yıldönümünüzü kutlamayı da göstersin tatlım :122::122:
yolandam çok sağoll bitanem yaaaaa ablan bugün 45i gördüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?