Selam herkeseeee... ben geldimmm.. sizlere bahsetmiştim,bugün olan doğumgünümü izinli olduğum için dün kutlayacağımızdan.. hanımlar ailem ben diyetteyim diye pasta almamışlar tatlı seviyorum diye... bana diyet yemeklerimden yapmışlar ben uyurken vee böylece ben hiiç kaçamak yapmadım doğumgünümde.... bu birinci haber
ikinci haberimde şu; 5 günden beri teyzemde kaldığımdan tartılamıyordum. ve teyzeme gitmeden önce yapmış olduğum kaçamak sonucu 89.5 çıkmıştım tartıda. bugünnnn 87.5 çıktımmmmm
velhasıl 29temmuz : 94.6
22temmuz : 87.5 :)
tşk ederim canımm benim sağoll bebeğimmm
Selam herkeseeee... ben geldimmm.. sizlere bahsetmiştim,bugün olan doğumgünümü izinli olduğum için dün kutlayacağımızdan.. hanımlar ailem ben diyetteyim diye pasta almamışlar tatlı seviyorum diye... bana diyet yemeklerimden yapmışlar ben uyurken vee böylece ben hiiç kaçamak yapmadım doğumgünümde.... bu birinci haber
ikinci haberimde şu; 5 günden beri teyzemde kaldığımdan tartılamıyordum. ve teyzeme gitmeden önce yapmış olduğum kaçamak sonucu 89.5 çıkmıştım tartıda. bugünnnn 87.5 çıktımmmmm
velhasıl 29temmuz : 94.6
22temmuz : 87.5 :)
berrin, teşekkür ederim.. bir sen farkettin zaten alınmadım desem yalan olurlostinnight senin de doğum günün kutlu olsun
bu arada zeynep ablammm:124::124::124::124::124::124::124:
lostinnight kardeşim:119::119:
dogum günleriniz kutlu olsun:124::124::124:
beberongo kardeşim seninde sevgililkuşunla yıldönümünüz kutlu olsun. nice yıllara. allah size evlilik yıldönümünüzü kutlamayı da göstersin tatlım :122::122:
merhaba kızlar nasılsınız?
haftasonu eşimle kayınvaldenin yanına gitmiştik gemlike. azıcıkta yüzdüm anam o ne souk suydu öle brrr...ama inat ettim deniz gördüm ya girecem içine girdim de.
pazartesilerden nefret ettiğimi söylememiş olamam değilmi ?gözümü açamıyorum vallahi. ona rağmen bu saate kadar geçmişi okudum gözlerime kibrit çöpü dayamış misali zorla açarak
arada sevgili dukan girmiş. sefa gelmiş hoş gelmiş. ben de onun gibi yaz geleli diyet yapmakta zorlanıyorum.. asıl diyeti kışın yaptım diyorum valla. yaz geleli bende tık yok gibi bişi. yapamıyorum.. beceremiyorum.. her haftasonu tozutuyorum. dün akşam resmen karboya bogdum kendimi. off eşim bile farketti "hatun o kadar pide yeme kgları geri alacan bak " dedi.. korktum..tırstım resmen..ama bugün dikkat ediyorum PS yapıyorum hiç karbo almadım gibi bişi. aylardır hep böle gidiyor gerçi haftasonları tozutup haftaiçi toparlıyorum kendimi. ya ben yemek yemegi çok seven biri iken bu yaşa kadar hep şişmanken çok büyük başarı benim için ellilere inmek onu anlıyorum. pek bi felsefik takılıyorum bu ara sormayın. neyse dikkat edicem evet ama ben sanırım yine sonbaharda başlıcam yine ipleri elime almaya. neyse ki çok bi kg kalmadı artık zevkine kg vericem inşallah diye kendimi avutuyorum. bide regle çok az zaman kaldı 8-10 gün kala bende bi iştah artışı oluyor. bu arada ysf cim hastaymış çook geçmiş olsun kendisine. vuvuşum inşalla kardeşini ikna edebilirsin bende aynı sorunu eşimle yaşıyorum maalsef diyet diyince diken tepesine yapışıyor nefret ediyor kısıtlanmaktan
WALLA SÜPER SÜPER SÜPERSİİNNN...22 GÜNDE 7 KİLO,ÇOK İYİ VERMİİŞSİN
ANNENLERİN YAPTIĞI ŞEY DE ÇOK HOŞ..BÖYLE OLMASI GEREKİYORDU BENCE ZATEN..HEM SENİN DOĞUMGÜNÜN HEM SANA EZİYET OLSAYDI KÖTÜ OLURDU..ÇOK SEVİNDİM..
Nurcik canım çok tşk ederim... ben birazcık erken sitem etmişim yahu kimse yazmadı diye..cıx ccıx cıxxx..utandım şimdiCanım hem gözün aydın diyorum hemde doğum günün kutlu olsun nice nice senelere sağlıkla huzurla canım.
berrin, teşekkür ederim.. bir sen farkettin zaten alınmadım desem yalan olur
zeynep abla seninle aynı günmüş doğumgünümüz... nice mutlu yıllara
53 olmuşum milleeeeet
Nurcik canım çok tşk ederim... ben birazcık erken sitem etmişim yahu kimse yazmadı diye..cıx ccıx cıxxx..utandım şimdi
Berrin bu arada tebrik ederim.. yeni kilon için alkışlıyorum
yawrum beeee ne güzel döktürmüşsün helal
vuvuşuuuuummmm süpersin canım çok sevindim.valla sorma bende ramazanda çok güzel kilo veriyorum.Allahımmmmm sana şükürler olsunnnnnnn
tebrik ederim canım..
yağmurum kıs çok sevindim ben yaaaaa.teşekkür ederim
ablam benimm
45 yaşındaaa taşşşş gibisin maşşallllahh..allah bozmasın tütütüüüü
amanınnnnnnn anam ben ne duyuyom berrincikte vermiş ya ablam benim hadi hayırlısı allah devamını versin inşrica ederim ablaaam.sana bir de güzel haber vereyim bugün itibariyle 53 olmuşum
vuvucumm çok tşk ederim.. sen çok iyisin biliyorsun değil mi??
inşallah hepimiz hep güzel kilolar vererek istediğimiz kiloya ineriz..buda bizim kendi başarımız olur.. biliyorum belki dukan 65 dedi bana ama ben isterdim ki 55 olayım. deneyeceğim. eğer başarırsam zaten bende 40 kg vermiş olucam olur mu olurrrrrrrrr...denemekten zarar çıkmaz
o senin iyiliğin güzelliğin canım..burda sitem etmek,küsmek yok,seni sevgiye boğarız..sevgili bebeeem de böyle başlarda her ona cevap verdiğimizde pek sevinirdi,içi neşeyle dolardı,neredeyse ağlardı bebişimm ,şimdi burda olaydı keşke(kesin alttan alttan okuyor bizi ,offline okuyor ama çakmalayalım diye)
canım doğumgünün kutlu olsun..nize mutlu yıllara..seneye yaş gününde inşallah istediğin gibi 55 kilo olursun..boyun kaçtı bu arada,ticker yapmadın daha değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?