Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

WALLA SÜPER SÜPER SÜPERSİİNNN...22 GÜNDE 7 KİLO,ÇOK İYİ VERMİİŞSİN
ANNENLERİN YAPTIĞI ŞEY DE ÇOK HOŞ..BÖYLE OLMASI GEREKİYORDU BENCE ZATEN..HEM SENİN DOĞUMGÜNÜN HEM SANA EZİYET OLSAYDI KÖTÜ OLURDU..ÇOK SEVİNDİM..

Canım hem gözün aydın diyorum hemde doğum günün kutlu olsun nice nice senelere sağlıkla huzurla canım.

çooook teşekkür ederim sana da :) :) iyi ki bulmuşum burayı iyi ki yazıyorum ve iyi ki varsınız :)

Bu diyetin güzel tarafı da bu değil mi kızlar , artık fazla kaçırsakta nasıl ve ne şekilde kendimizi toparlayabileceğimizi biliyoruz ve alınan fazla kaç.amakta alınan kilolar alındıkları gibi hızla bu şekilde verilebiliyor.

Onun için kimse kendini üzmesin hani bazen işte yapamadık, kaçırdık diyoruz ya, tekrar istikrarlı bir şekilde yamemiz gerekenleri yediğimizde kiloların hıuzla gittiğini görüyorıuz.

vuvucumm çok tşk ederim.. sen çok iyisin biliyorsun değil mi??
inşallah hepimiz hep güzel kilolar vererek istediğimiz kiloya ineriz..buda bizim kendi başarımız olur.. biliyorum belki dukan 65 dedi bana ama ben isterdim ki 55 olayım. deneyeceğim. eğer başarırsam zaten bende 40 kg vermiş olucam olur mu olurrrrrrrrr...denemekten zarar çıkmaz

Canım hem gözün aydın diyorum hemde doğum günün kutlu olsun nice nice senelere sağlıkla huzurla canım.
Nurcik canım çok tşk ederim... ben birazcık erken sitem etmişim yahu kimse yazmadı diye..cıx ccıx cıxxx..utandım şimdi

Berrin bu arada tebrik ederim.. yeni kilon için alkışlıyorum

berrin, teşekkür ederim.. bir sen farkettin zaten alınmadım desem yalan olur

zeynep abla seninle aynı günmüş doğumgünümüz... nice mutlu yıllara

rica ederim canım sen bugün olan doğum günümü dün kutladık deyince okuduğumda gördüm kızlar da kaçırmışlardır yoksa farketselerdi kutlarlardı

Son düzenleme:
zeynep abla ve lostinnight doğum günleriniz kutlu olsunnnn

beberongo evlilik yıldönümünüzü kutlarım

ve bütün kiloverenleri de tebrik ederim harikasınız...

yawrum beeee ne güzel döktürmüşsün helal

vuvuşuuuuummmm süpersin canım çok sevindim.valla sorma bende ramazanda çok güzel kilo veriyorum.Allahımmmmm sana şükürler olsunnnnnnn

canımmm..yağmurummmm günaydınnn (öğlen oldu ama ben ancak bu sayfalara gelebildimmm) ben de seni tebrik ediyorum tatlımm süpersinnn...senin endeksin gittikçe düşüyor zaten ,sen 36 bedene fikslemişsindir kendini...e hadi yeter artık fıstığım :)
walla ben de şükrediyorum yarabbim,bir de dukana dua ediyorum..Allah günahlarını affetsin o adamcaazın
zeynep ablam doğumgünün mü gerçekten?bu cingöz nerden biliyoki yaww,,bilmediği bişey yok zate onun
doğumgünün kutlu olsun ablacııımmm...daha nice yıllara inşallahh...bu arada zeki abime de selamlar [/QUOTE]hahaha cin cinooodur o cin her şeyi bilir o vuvucum çok sağol bitanem hepimize mevlam kedersiz sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş vuvucum sanada maşallah diyorum ya hem diyet yapmıyom diyon hem vemeye devam ediyon bu ne yaman bir çelişkidir anlamış değilim doğrusu

o senin iyiliğin güzelliğin canım..burda sitem etmek,küsmek yok,seni sevgiye boğarız..sevgili bebeeem de böyle başlarda her ona cevap verdiğimizde pek sevinirdi,içi neşeyle dolardı,neredeyse ağlardı bebişimm ,şimdi burda olaydı keşke(kesin alttan alttan okuyor bizi ,offline okuyor ama çakmalayalım diye)
canım doğumgünün kutlu olsun..nize mutlu yıllara..seneye yaş gününde inşallah istediğin gibi 55 kilo olursun..boyun kaçtı bu arada,ticker yapmadın daha değil mi?

berrin, teşekkür ederim.. bir sen farkettin zaten alınmadım desem yalan olur

zeynep abla seninle aynı günmüş doğumgünümüz... nice mutlu yıllara

aaaaaaaaa neka güssell aynı gün doğmuşuz seninle canım ya ben farketmedim seninki dündü zannettim hayatım sanada nice nice sağlıklı sıhhatli fncecik fit seneler diliyorum canım

eveet bende seviniyorum cevaplarınızı görünce böyle. boğun boğun beni sevgiyeeee
kutlama içinde çok teşekkür ederim ay ağzından bal damlıyor seneye doğumgünümde 55 olmak sanırım ki bugün duyduğum en güzel dilekti :86: :86: :86:
boyum 1.65. ticker yapmadım henüz. hep yapıcam diye giriyorum sonra buraya takılıyorum erteliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…