Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar sizdede pc sorun oluyormu ya bende msj yollamak işkence haline geldi ya bir türlü gitmiyor çoğu yazdıklarım gelmedi kaçtır çıkıyom tekrar giriyom yani delirtmeye başladı acaba benim pc sorun yoksa siteden kaynaklımı oluyor acepp

Zeynep abla ve lostinnight doğum gününüz kutlu olsun nice senelere beberengocum sizinde yıldönümünüz kutlu olsun geçmişe hızlıca göz attım aklımda kaldığı kadarıyla vuvucum cinocum berrincim ve bütün hafifleyen fıstıklar çok sevindim süper gidiyosunuz

siteden kaynaklı sanıyorum ki zeynep abla çünkü bende ilk mesajlarımı yazacağım zaman aynı sorunla karşılaştım. hatta sonra siteyi açmadı hata verdi derken 15-20dkya normale döndü

evet bendede aynı sorun var,zaten internetimde biraz sorunlu bide sitede sorun oldumu iyice çileden çıkıyorum,okuyorum okuyorum bitiyo bişeyler yazıcam yok olmuyo :18: en sonunda sinir olup cıkıyorum

goldenim gelmiş canımmmmm. özledik kız seni

Son düzenleme:

ablam aynı sorun bende de var. hatta 2-3 gündür var

canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım ben şimdi çıkmak zorundayım dışarda biraz işlerim var halletmem gereken sonra yine beraberiz bu arada doğum günümü kutlayan kutlayamayan arkadaşcıklarım çoğu cevaplarım gelmedi ben yine buradan herkese tşk ediyorum muslu hocam nurcik karameli berrin yolanda yağmur karameli vuvu sakaleyn beberengom cinom sadecam valla ve daha adını unuttuklarım hepiniz çok iyisiniz hepiniz iyiki varsınız sağolun varolun canlarım benim

goldenim gelmiş canımmmmm.70: özledik kız seni

canım benim bende sizleri özledim hergün burdayım okuyorum ama ya dediğim gibi nette sorun oluyo yazamıyorum cıkıyorum sonra da iş güç derken akşam oluyo,bide kilomda da değişiklik olmadıkça moralim bozuluyo sessiz sedasız yazdıklarınızı okuyorum

tamam ablam git gel görüşürüz yine

nice mutlu umutlu senelereeee
bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
53 olmuşum milleeeeet
ohhh maşallah.darısda tez zamanda 50 yi görmeye

valla benim de aylardır gram gram gidiyor sonra artılara geçiyor sonra bir duruyor.deli oluyorum yani.2 kilom kaldı ama ben bayram sonu güçlendirmeye geçip kalan kiloları da orda vermeyi düşünüyorum.güçlendirmede de veriyor kızlar.bakalım hayırlısı

kız beberengom bebeeeem.seni evlendirdi birkaç arkadaşımız.offline olarak okuyorsun biliyız seniVallahi Allah söyletiyor

aferin bana aferin bana yaptım tickerimi yaptımmm

GoldenVenus hoşgeldin. ben bir kaç gündür aktif olarak yazıyorum. halbu ki 25 gündür geçmiş sayfaları okuyordum ve paylaşımlarını çok okumuştum. tekrar hoşgeldin.

beberongo her yıl dönümünüz böyle mutlu olsun... bak çoğu kişi evlendirdi seni.. eh bu kdar kalbi temiz inasn aynı şeyi söylüyorsa eğer nice evlilik yıldönümleriniz olacak gibi görünüyor baksana

1emine1 çok teşekkür ederim. evet insan kilo verdikçe gerçekten çok mutlu oluyor ve bunu sizler kadar iyi anlayamaz kimse... iyi ki varsınız. :81: :81:

bu arada dukatellayı denedim. aman tanrım yaa o nasıl güzel birşeydir öyle.. hmmm canım çekti şimdi...

sağol cnm sende hoşgeldin aramıza,kilo kaybın iyi gidiyo,daha da iyi olur inş. olmaması içinde hiç bi sebep yok çünkü söz konusu dukan sa gerisi teferruattır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…