bugun diyete baslayali 2 gun oldu. yani atak evresinin 2.gunundeyim.bir taraftan da kitabi okuorum. sogan ve maydanoz yiyip yememekte kararsizim. bugun kendimi halsiz hissediorum.dune gore 500 gr gitmisti bakalim atak donemim 5 gun surecek. vermeyi istedigim kilo 10.sabah tartida 66.9 dum.
kızlar yemek tariflerinde hamburger ekmeğini bulamıyorum yahusondan başladım başa doğru gidiyorumda çokmu geride ki?? bilen varmı acaba??
fıstıklarım ben bir akşamüstü yürüyüşü yapem de gelemöpüyorum hepinizi gelince görüşürüz
Selam herkeseeee... ben geldimmm.. sizlere bahsetmiştim,bugün olan doğumgünümü izinli olduğum için dün kutlayacağımızdan.. hanımlar ailem ben diyetteyim diye pasta almamışlar tatlı seviyorum diye... bana diyet yemeklerimden yapmışlar ben uyurken vee böylece ben hiiç kaçamak yapmadım doğumgünümde.... bu birinci haber
ikinci haberimde şu; 5 günden beri teyzemde kaldığımdan tartılamıyordum. ve teyzeme gitmeden önce yapmış olduğum kaçamak sonucu 89.5 çıkmıştım tartıda. bugünnnn 87.5 çıktımmmmm
velhasıl 29temmuz : 94.6
22temmuz : 87.5 :)
halsizlik,ağız kuruluğu ve hafif bir baş dönmesi olabliyor 2. günde ama yarından sonra geçecek sanırım çünkü tanıdığım dukan yapan insanlarda ve bendede öyle olmuştu.
soğanla maydonoz tat katmak için kullanılabilir diye biliyorum ben. başarılar
bugun diyete baslayali 2 gun oldu. yani atak evresinin 2.gunundeyim.bir taraftan da kitabi okuorum. sogan ve maydanoz yiyip yememekte kararsizim. bugun kendimi halsiz hissediorum.dune gore 500 gr gitmisti bakalim atak donemim 5 gun surecek. vermeyi istedigim kilo 10.sabah tartida 66.9 dum.
berrin, teşekkür ederim.. bir sen farkettin zaten alınmadım desem yalan olur
zeynep abla seninle aynı günmüş doğumgünümüz... nice mutlu yıllara
evet tat katmak için soğan,sarımsak,maydanoz,baharat,sos kullanılabilir...Ama ben maydanozu ve soğanı doğrayıp çok yedim saf protein günlerimde..roka ve taze soğan da yedim..Karbo değerleri çok düşük sebzeler bunlar...baharat gibi neredeyse...kornişona izin varsa abartmadan bunlara da izin olacağını düşündüm ,hatta kendime izin verdim :) ama yiyen çok kişi de vardı atakda rokayı,soğanı,maydanozu..negatif hiçbir etkilerini görmedim..abartmadan ye istersen..
evet bendede aynı sorun var,zaten internetimde biraz sorunlu bide sitede sorun oldumu iyice çileden çıkıyorum,okuyorum okuyorum bitiyo bişeyler yazıcam yok olmuyo :18: en sonunda sinir olup cıkıyorum
Uf ya biz hafifliyoruz site ağırlaşıyor, bizim verdiklerimizi site mi alıyor ne ?
kızlar sizce salça kullanılır mı kitapta öyle bişey göremedim de?
Uf ya biz hafifliyoruz site ağırlaşıyor, bizim verdiklerimizi site mi alıyor ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?