Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yemek tariflerinde hamburger ekmeğini bulamıyorum yahu sondan başladım başa doğru gidiyorumda çokmu geride ki?? bilen varmı acaba??

bugun diyete baslayali 2 gun oldu. yani atak evresinin 2.gunundeyim.bir taraftan da kitabi okuorum. sogan ve maydanoz yiyip yememekte kararsizim. bugun kendimi halsiz hissediorum.dune gore 500 gr gitmisti bakalim atak donemim 5 gun surecek. vermeyi istedigim kilo 10.sabah tartida 66.9 dum.

halsizlik,ağız kuruluğu ve hafif bir baş dönmesi olabliyor 2. günde ama yarından sonra geçecek sanırım çünkü tanıdığım dukan yapan insanlarda ve bendede öyle olmuştu.

soğanla maydonoz tat katmak için kullanılabilir diye biliyorum ben. başarılar

Ay kıs kuzum benide aleydin hatta hepimizi aleydin emme güsel olurdu akşama tvde duyardık dukan kadınları yürüyüşe geçti deyi , hattam şöle bagırırıdık da " Yeme yedikce sıra sana gelecek " İyi yürüyüşler canımmm

fıstıklarım ben bir akşamüstü yürüyüşü yapem de gelem öpüyorum hepinizi gelince görüşürüz

Doğum gününü kutluyorum ve ailenin yaptığını da çok takdir ediyorum canım. Kilo durumun için de ayrıca tebrikler.

saol. yani soyle dolu dolu yiyemioruz oyle mi ?
maydanoz yemek istiorum da

evet tat katmak için soğan,sarımsak,maydanoz,baharat,sos kullanılabilir...Ama ben maydanozu ve soğanı doğrayıp çok yedim saf protein günlerimde..roka ve taze soğan da yedim..Karbo değerleri çok düşük sebzeler bunlar...baharat gibi neredeyse...kornişona izin varsa abartmadan bunlara da izin olacağını düşündüm ,hatta kendime izin verdim :) ama yiyen çok kişi de vardı atakda rokayı,soğanı,maydanozu..negatif hiçbir etkilerini görmedim..abartmadan ye istersen..

mustlu hocam teşekkür ederim.

bukett vuvuu sorunuza cevap vermiş o yüzden ben tekrar yazmadım :)

vuvuucum çok sağol..buldum sonunda tarifi..gidip bir ekmek yapayımda geleyim..

herkese sevgilerrrr

wallahi rokayi da ogrendigim ii oldu. sebze yemeyi ozledim
biraz maydanoz biraz roka hic fena olmaz

evet bendede aynı sorun var,zaten internetimde biraz sorunlu bide sitede sorun oldumu iyice çileden çıkıyorum,okuyorum okuyorum bitiyo bişeyler yazıcam yok olmuyo :18: en sonunda sinir olup cıkıyorum

Merhaba Golden Venus, hoşgeldin. Bu avatardaki yavru önceki Goldenin yavrusu mu? Çok tatlı bişey.

Son düzenleme:
öğleden beri oku oku ancak 2094 . Sayfaya gelebildim haftasonu ufak tefek kaçamaklarım oldu ama sabah tartılamadım, zeynep ablanın yeri teşhis edildiğiyse bana da haber verin lütfen du-dektiflere çalışmalarında başarılar dilerim :)))

lostinnight zeynep abla doğum gününüzz kutlu olsunnnn biraz geç oldu biliyorum ama pazar günü girememiştim 30 sayfayı oku oku anca bitirebildim valla kusura bakmayın efendim, beberongo seninde yıldönümünüzü kutlarım
Kızlar ya ben bu aralar çok uyuyorum, yani 13 saat falan, gece 3 gibi yatıyorum ertesi gün öğleden sonra 4-5 gibi kalkıyorum, iyice sapıttı benim bünye vitamin desteği almadım hiç ,acıktırıyor çünkü günde bir porsiyon meyve de yiyorum niye böyle oldum acaba ben :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…