Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende zeynep abla ve lostnıghtın doğum günlerini kutluyorum beberongoyu'da tabiii

zeynep abla senin pideyi gördüm ciddi aşmışsın sen kepeği yeniden var etmişsin asla yapamayağım şeyler yapmışsın yine

Merhaba Golden Venus, hoşgeldin. Bu avatardaki yavru önceki Goldenin yavrusu mu? Çok tatlı bişey.

sağol mutlu ablacım.evet o Golden ın yavruykenki hali.şimdi 4,5 yaşında 35 kg lık koca bir sıpa dede bile oldu o derece ama iyiki var bebeğim benim sıkıntılı günlerimde hep onun varlığı beni ayakta tuttu,kilo verirkende benim gibi evden çıkmaya üşenen bi insan için yürüyüş yapmaya bahane oldu

gulumsee ve violet çoook teşekkür ederim sizlerede..

bu arada zeynep abla sesimi duyuyorsan eğer şunu bil ki seni hürmetle anıyorum son 30dkdır.. ilk defa hamburger ekmeğini yaptım (azcık yulaf ezmesini abartmışım kurabiye gibi oldu ama ) muhteşem birşey yahuuuu... ben bide hamburger ekmeği gibi değilde minik minik koydum fırına onları 10 parça olacak şekilde,işyerine götürmeyi düşünüyorum günde 2 tane falan... demem o ki zeynep abla sen mhteşem bi insansın yahuuu

yanınada ilk defa dukan usulü yoğurt çorbası yaptım..artık 3 haftadır çorba içmediğimden miiii,çorbanın güzelliğinden mi ama nasıl bir zevkle yemek yiyorum anlatamam a dostlarrrrrr :87: :87: :87:

Selam dukancılar
öncelikle zeynep abla ile lostinnight doğum gününüz kutlu olsun
2 gündür ankaradaydım nişanlımın yanına gitmiştim.keşke gitmeseymişim onun yüzünden diyetim bozuldu yaaa:84::84::84:
Aslında her şey kontrolüm altındaydı.Hatta yulaf kepeğinden yaptığım kek ve pizzayı da yanıma almıştım.Gel gelelim akşam yemeğine....Gittiğimiz yerde bıçak arası diye bir şey istedim.Sandım ki kuşbaşı ve yanında pidesi var.Ama bildiğimiz kuşbaşılı pideymiş yaaÇok bilmiş garson bana öyle dememişti ama
İlk kaçamak böyle başladı ve sonra kaçamaklar aldı başını gitti:18::18::18::18:Canınız istemesin diye yazmıyorum
offff ne güsel güçlendirmeye geçecektimhep o garson yüzünden ben ne güsel protein diye istemiştim çok kızgınım onaO pideyi yemeseydim diğer kaçamakları yapmayacaktımTartıya çıkmaya korkuyorum Güçlendirmeye 3 gün saf pro yaptıktan sonra geçicem ve artılarımı verebilmek için akşamları düzenli plates yapmaya karar verdim

canikoooomm 62 sevimli geldi tabe di miiii:)) küçükken 62 den davşan yaptığın günlerin anısına vuvişkooooooooommm

kızlar sizce salça kullanılır mı kitapta öyle bişey göremedim de?

ben atakta az miktarda kullandım...tartıda + etkisini de görmedim walla...

bi tartıl bakalım, belki korktuğun kadar + yansımaz tartıya...zaten gelen + lar yerleşmeden hemen önlemini alırsan kısa sürede eski kilona dönersin dert etmeee

yağmurum kıs çok sevindim ben yaaaaa.teşekkür ederim

BERRRRRIIIIIINNNN, canim coooookk sevindim, hem de 500 gr birden vermissin, tebrikler tebrikler tebrikler :)

lostinnight, zeynep abla sizlerin de doğum gününüzü kutlarim, daha nice fit ve citir yaslara umarim, herkes hayran kalsin size, yas ilerledikce citirlasiyor, guzellesiyor bu kadinlar desinler :) Bu dilegim tüm dükandaslarim icin de gecerli tabi

beberongo sizin de yıldönümünüzü kutlarım, daha cooookk mutlu beraber yillara insallah, masallah :)

Benim kilo durumum hala ayni, takilmaya devam, ramazan bittikten sonra bir hafta daha denicem ayni düzende, bi degisiklik olmazsa artik ilk yumruk hakkimi kullanayim diyorum. Bakicaz...

Hepinizi coooooookkkk öptüm citirlarim, muuuujjjxxx

Son düzenleme:
evet ablam evet evet verdim sonunda şu inatçı kilolardan bir kısmısını
tebrikler berrin..darısı başıma..
53 olmuşum milleeeeet

yolican hemd eçok büyük başarı bu kilonu 2 sene koru birdaha aşırı kilo artışın olmaz..
regl öncesi bendede aynısı oluyor ayın yarısı iştah artışı şiş ve hassas ikizler modunda geziyorum hep..ama spor yapaınca bu negatiflikler 4-5 güne kadar düşebiliyor..
teşekkür ederim şükür daha iyiyim..
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın ağlık mutluluk ve huzur getirsin..ailenede bravo onlarıda yürekten kutlamak gerek..

bu güzel beraberliğniz inşallah evlilkle sonuçlanır bir ömür boyu saadetiniz devam eder ..

violetcim hayatım sen hiç uğraşma pideyle ekmekle zeki abinin yerini ben sana gizliden bildireyim sen oraya gel canım

ayyyy canım benim hürmetlerine çok tşk ediyorum canım afiyet şeker olsun ohhh :90:

boşver ablacım sen zeki abiden şaşma derim ben o profesyonel bu eczane işinde onda vardır kesin

anaaam taka vira bismillah dedi mi ablacım?yelkenleri indirdik mi suya bunu görmem lazım ellerine sağlık eminim nefistir

Canım afiyet olsun. Doğalsanın kepeyle krep yaparken sütü ekleyip 10 dakika beklemeni öneririm.

önerinizi dikkate alıcam hocam ben sabırsız davranıp hemen hazırlayıp pişiriyodum bu bekletmenin etkisi büyük sanırım

o sizin bomba hatunluğunuz vuvucuum ni demek teveccühünüz efeeem(beberongoya selam çaktım efeeem) tebrik ederim canım kilolar gitmiş..bu arada o hikayeyi paylaştım ben canım şu anda ben de geriden geliyorum bi kısmına cevap yazayım dedim bakayım hala görmemişsen yazıyı özelden mesaj atarım ben sana

sen de çok formdaydın sadecam şu bmı değerlerine göre eşkal tespiti vs. çok bombaydın yani..ayy ne güldük o gece hakkaten ya gözlerimden yaş geldi resmen

yawrum beeee ne güzel döktürmüşsün helal
vuvuşuuuuummmm süpersin canım çok sevindim.valla sorma bende ramazanda çok güzel kilo veriyorum.Allahımmmmm sana şükürler olsunnnnnnn[/QUOTE]

oyy yağmırım kilo vermişsin tebrik ederim cancazım..hasan can kim ola bu arada yeni bi ipucu mu belediye başkanı filan mı yoksa kız?

oyyy bebişim özledik seni nasılsın? ahh şu çılgın eczane muhabbetimizde sen de olacaktın ki kimbilir senden ne bomba fikirler çıkardı seni çılgıın ohh ödül yemeğini de yemişsin sonunda afiyet olsun yağ olmasın tatlım..ay bu arada o dondurmalar nasıl bir dondurmadır öyle yahu o mekanı öğrenmem lazım yada öğrenmemek en iyisi galiba

iyi ki doğdun zeynep ablaaa
iyi ki doğdun iyi ki doğdun

nice mutlu yılların olsun ablacım
buda doğumgünü çiçeğin

cinocannnnnnn ne ediyon orda kızz tek başına harbiden yaa nerde bu hatunlar
benimde zamanım geliyor yuvaş yuvaş hazırlanayım meydana doğru bir hava alayım

cinocannnnnnn ne ediyon orda kızz tek başına harbiden yaa nerde bu hatunlar
benimde zamanım geliyor yuvaş yuvaş hazırlanayım meydana doğru bir hava alayım

forumu bekliyom abla, naapayım :)))günübirlikçiler ele geçirmesin hihihih:) walla abla ne meydanmış bu bööle yaaa, istanbula gelir gelmez ilk işim ümraniye meydanına gitmek olcek:)))

valla bileydim hepinizi alır götürürdüm valla ne güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…