lostinnight zeynep abla doğum gününüzz kutlu olsunnnnBiraz geç oldu biliyorum ama pazar günü girememiştim 30 sayfayı oku oku anca bitirebildim valla Kusura bakmayın efendim, beberongo seninde yıldönümünüzü kutlarım
Kızlar ya ben bu aralar çok uyuyorum, yani 13 saat falan, gece 3 gibi yatıyorum ertesi gün öğleden sonra 4-5 gibi kalkıyorum, iyice sapıttı benim bünyeVitamin desteği almadım hiç ,acıktırıyor çünkü Günde bir porsiyon meyve de yiyorum niye böyle oldum acaba ben :44:
Merhaba Golden Venus, hoşgeldin. Bu avatardaki yavru önceki Goldenin yavrusu mu? Çok tatlı bişey.
sadecam canım sağol tatlım..evet gördüm saksın yazısını birazını okudum göslerim doluverdi hemen,bıraktım işyerinde,akşam evde okurum..çok güzel gerçekten,sağolsun..
teşekkür ederim canım sizler syesinde gerçekten...bu arada o akşam hepiniz bombaydınız hepinize koptum yaa..zeynep abla zaten ayrı bir baş belası ,çok tatlısınız walla...saksmavisi de bomba...sen de ayrı bi bombaymışsın o akşam walla
cinocan benim 63 ten sonra en sevmediğim rakam ne tahmin et bakalım
(baktım bu taktiksana da yarıyor banada,ben de devam ediyorum)
tatlım çok tebrik ederim seni..wallahi de billahi de bugün hiç kıskanma modunda değilim...fesatlığım hiç üstümde değil..bugün beni ramazan melaikeleri kuşatmış sanırsamsanırım 62 leri sevdim ama 61 olursan seni odunla dövmek isteyebilirim
ablacım beniiiim, haftasonu geçmişi okumak için ara ara girdim, yazdığını daha yeni gördüüüm...eeee senden feyyyzzz alıyom ben, sayfalar birikmesin diye ara ara girip bakıyorum...
berrincimde yazmış, onu da geç gördüm, canım benim kilo iyi gidiyor walla 62,8 i gördüm bu sabaaaaaaaahhh:)))
ooh hadi bakalım cinom güçlendirme yakın desene
canım yaaa inşallah walla, bayram sonrasında geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye...hatta geç bile kaldım, aslında şimdiye geçmiş bile olmam lazımdı ama 3 hafta misafir dolayısıyla ara verince sarktı biraz...ama osssuun, geç olsun güç olmasın de miiiiii:)))
canlarımmmm ben geldimmm herkese güsssell ve aydınn bir gün diliyorum herkese çok tşk ediyorum ne güzel kilolar vermişsiniz veren verene vallahi süpersinizz cinommmmmm cin cinom benim ben seni nasıl yakalıcam kız tbrler 62 de gördün şükürler olsun bende bugün 45 i gördümmmm
ablam yakalarsın sen walla, merak etme hiiiç:) heee bu arada yaşını ööle söyleme hiç göstermion çünküm...40 ta kal sen:)))
merhaba kızlar nasılsınız?
haftasonu eşimle kayınvaldenin yanına gitmiştik gemlike. azıcıkta yüzdüm anam o ne souk suydu öle brrr...ama inat ettim deniz gördüm ya girecem içine girdim de.
pazartesilerden nefret ettiğimi söylememiş olamam değilmi ?gözümü açamıyorum vallahi. ona rağmen bu saate kadar geçmişi okudum gözlerime kibrit çöpü dayamış misali zorla açarak
arada sevgili dukan girmiş. sefa gelmiş hoş gelmiş. ben de onun gibi yaz geleli diyet yapmakta zorlanıyorum.. asıl diyeti kışın yaptım diyorum valla. yaz geleli bende tık yok gibi bişi. yapamıyorum.. beceremiyorum.. her haftasonu tozutuyorum. dün akşam resmen karboya bogdum kendimi. off eşim bile farketti "hatun o kadar pide yeme kgları geri alacan bak " dedi.. korktum..tırstım resmen..ama bugün dikkat ediyorum PS yapıyorum hiç karbo almadım gibi bişi. aylardır hep böle gidiyor gerçi haftasonları tozutup haftaiçi toparlıyorum kendimi. ya ben yemek yemegi çok seven biri iken bu yaşa kadar hep şişmanken çok büyük başarı benim için ellilere inmek onu anlıyorum. pek bi felsefik takılıyorum bu ara sormayın. neyse dikkat edicem evet ama ben sanırım yine sonbaharda başlıcam yine ipleri elime almaya. neyse ki çok bi kg kalmadı artık zevkine kg vericem inşallah diye kendimi avutuyorum. bide regle çok az zaman kaldı 8-10 gün kala bende bi iştah artışı oluyor. bu arada ysf cim hastaymış çook geçmiş olsun kendisine. vuvuşum inşalla kardeşini ikna edebilirsin bende aynı sorunu eşimle yaşıyorum maalsef diyet diyince diken tepesine yapışıyor nefret ediyor kısıtlanmaktan
aaaahhh filozof yolim beniiim...canım uzun maratondan bu noktaya geldin, bence bundan sonrasını hiç dert etme, öyle ya da böyle büyük bi kısmı gitti zaten...kendini sıkma bak, daha rahat gittiğini göreceksin... bu arada biraz keyifsiz yazıyosun sanki bu aralar...umarım önemli bişi yoktur ya da bana öyle gelmiştir...
53 olmuşum milleeeeet
heeeyyyyt yaşa berriiiiiiiinnn, bravoooo
berrin, teşekkür ederim.. bir sen farkettin zaten alınmadım desem yalan olur
zeynep abla seninle aynı günmüş doğumgünümüz... nice mutlu yıllara
lostinnight cım, pardon benim de gözümden kaçmış...senin de doğum günün kutlu olsun...seneye inşallah incecik karşılarsın yeni yaşını...bu arada kilolar azaldıkça yaşlar da geri gidiyo kızlar unutmayın:)))
bugun diyete baslayali 2 gun oldu. yani atak evresinin 2.gunundeyim.bir taraftan da kitabi okuorum. sogan ve maydanoz yiyip yememekte kararsizim. bugun kendimi halsiz hissediorum.dune gore 500 gr gitmisti bakalim atak donemim 5 gun surecek. vermeyi istedigim kilo 10.sabah tartida 66.9 dum.
soğan ve maydonoz teorik olarak sadece tatlandırmak için kullanılabiliyor, yani salata niyetine oturup yiyemiyorsun, ama pratikte ben pek önemsemedim...yani soğan ve maydonozdan gelecek karbo zaten ne kadar olabilir ki...iki sıkımlık canları var zaten:)) ayrıca maydonozun ödem atıcı özelliği de var, karar sana kalmış tabii ki ama çok bir zararı olacağını sanmıyorum...
bu arada bebemrongommm inşallaaaaaaaahhh evlilik yıldönümlerinizi de kutlamak nasip olur sevgilikuşunlaaaaaaa:)))
kızlar sizce salça kullanılır mı kitapta öyle bişey göremedim de?
Selam dukancılar
öncelikle zeynep abla ile lostinnight doğum gününüz kutlu olsun
2 gündür ankaradaydım nişanlımın yanına gitmiştim.keşke gitmeseymişim onun yüzünden diyetim bozuldu yaaa:84::84::84:
Aslında her şey kontrolüm altındaydı.Hatta yulaf kepeğinden yaptığım kek ve pizzayı da yanıma almıştım.Gel gelelim akşam yemeğine....Gittiğimiz yerde bıçak arası diye bir şey istedim.Sandım ki kuşbaşı ve yanında pidesi var.Ama bildiğimiz kuşbaşılı pideymiş yaaÇok bilmiş garson bana öyle dememişti ama
İlk kaçamak böyle başladı ve sonra kaçamaklar aldı başını gitti:18::18::18::18:Canınız istemesin diye yazmıyorum
offff ne güsel güçlendirmeye geçecektimhep o garson yüzünden ben ne güsel protein diye istemiştim çok kızgınım ona O pideyi yemeseydim diğer kaçamakları yapmayacaktım Tartıya çıkmaya korkuyorum Güçlendirmeye 3 gün saf pro yaptıktan sonra geçicem ve artılarımı verebilmek için akşamları düzenli plates yapmaya karar verdim
yağmurum kıs çok sevindim ben yaaaaa.teşekkür ederim
evet ablam evet evet verdim sonunda şu inatçı kilolardan bir kısmısını
53 olmuşum milleeeeet
yolican hemd eçok büyük başarı bu kilonu 2 sene koru birdaha aşırı kilo artışın olmaz..merhaba kızlar nasılsınız?
haftasonu eşimle kayınvaldenin yanına gitmiştik gemlike. azıcıkta yüzdüm anam o ne souk suydu öle brrr...ama inat ettim deniz gördüm ya girecem içine girdim de.
pazartesilerden nefret ettiğimi söylememiş olamam değilmi ?gözümü açamıyorum vallahi. ona rağmen bu saate kadar geçmişi okudum gözlerime kibrit çöpü dayamış misali zorla açarak
arada sevgili dukan girmiş. sefa gelmiş hoş gelmiş. ben de onun gibi yaz geleli diyet yapmakta zorlanıyorum.. asıl diyeti kışın yaptım diyorum valla. yaz geleli bende tık yok gibi bişi. yapamıyorum.. beceremiyorum.. her haftasonu tozutuyorum. dün akşam resmen karboya bogdum kendimi. off eşim bile farketti "hatun o kadar pide yeme kgları geri alacan bak " dedi.. korktum..tırstım resmen..ama bugün dikkat ediyorum PS yapıyorum hiç karbo almadım gibi bişi. aylardır hep böle gidiyor gerçi haftasonları tozutup haftaiçi toparlıyorum kendimi. ya ben yemek yemegi çok seven biri iken bu yaşa kadar hep şişmanken çok büyük başarı benim için ellilere inmek onu anlıyorum. pek bi felsefik takılıyorum bu ara sormayın. neyse dikkat edicem evet ama ben sanırım yine sonbaharda başlıcam yine ipleri elime almaya. neyse ki çok bi kg kalmadı artık zevkine kg vericem inşallah diye kendimi avutuyorum. bide regle çok az zaman kaldı 8-10 gün kala bende bi iştah artışı oluyor. bu arada ysf cim hastaymış çook geçmiş olsun kendisine. vuvuşum inşalla kardeşini ikna edebilirsin bende aynı sorunu eşimle yaşıyorum maalsef diyet diyince diken tepesine yapışıyor nefret ediyor kısıtlanmaktan
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın ağlık mutluluk ve huzur getirsin..Selam herkeseeee... ben geldimmm.. sizlere bahsetmiştim,bugün olan doğumgünümü izinli olduğum için dün kutlayacağımızdan.. hanımlar ailem ben diyetteyim diye pasta almamışlar tatlı seviyorum diye... bana diyet yemeklerimden yapmışlar ben uyurken vee böylece ben hiiç kaçamak yapmadım doğumgünümde.... bu birinci haber
ikinci haberimde şu; 5 günden beri teyzemde kaldığımdan tartılamıyordum. ve teyzeme gitmeden önce yapmış olduğum kaçamak sonucu 89.5 çıkmıştım tartıda. bugünnnn 87.5 çıktımmmmm
velhasıl 29temmuz : 94.6
22temmuz : 87.5 :)
tünaydınnnn öncelikle herkese iyi haftalar dilerim...
bugün sabah ilk defa 60,7 çıktım çook mutluyum... daha bir gaza gelmiş hissediyorum kendimi:)) bu arada dondurma diye yanıp tutuşmam sonucu migrostan silikon dondurma kalıpları ve light çikolatalı puding iş birliğiyle leziz mi leziz dondurmama kavuştum... herkese tavsiye ederim... pudingi verdiği süt ölçüsünden yarım bardak az sütle yapıp dondurdum... herkese tavsiye ederim...
doğum günü varmış sanıyorum bende burdan kucak dolusu sevgiler yolluyorum zeynep hanıma
i..
ay bide bi fıkra size ben çok güldüm sizede yayınlıyımda gülelim sabah sabah:)
Kadının biri çırılçıplak koşup taksiye biner. Taksi şoförüne 'falanca yere gidelim' der. Taksici tamam der sürer arabasını. Yolda giderlerken şoför ikide bir dikiz aynasından kadına bakar. Buna sinirlenen kadın:
-Ne bakıyorsun sen hayatında çıplak kadın görmedin mi?
Şoför kadına bakar ve şöyle der :
-Yok abla ondan değil. Ben parayı nerenden çıkaracaksın, onu merak ediyorum
zaten maşallahın var ablacım senin ehehehe aman aman nazar değmesin bi nazar boncuğu konduralım
benden de gidenler var sanki ya da güçlendirmeyle beraber spora başladım ondan da olabilir ve ben bu hafta kısmetse regl olucam bakalım neler görüciğiz tartıda reglle birlikte :)))
ay yağmur sorma dün gece ablamdan bir vitamin aldım anam o nasıl vitamin gözüme uyku girmedi sizi okumaya başladım maşallah yine saks, zeynep abla, sen, sadeca abla öldürdüler beni gülmekten oku oku gözümden yaş geldi
hele o saksmavisinin formülleri
olur kuzum sen de anadoluda değil misin zaten benim ömrüm anadoluda geçiyo ara beni hemen gelirim bi iftar patlatırız seninle hahah ama o dondurmayı tavsiye ederim her ne kadar benim yediğim dondurma 10 tele kadar bir meblağa tekabül etse de o paranın hakkını vere vere yedim valla hiiiç de çekinmeden yedim ama şöyle bir şey var hakikaten iştah insanın dişinin kovuğunda ne verirsen devamını istiyor vücut. Ama irade meselesi hele ki o 42 kilo veren bayanın yazıdını okuduktan sonra dedim kendime dondurmadan sonra bi koskaya giriyorum bi madoya, oradan çıkıyorum j'adore patisserie.. Dedim bu böyle olmayacak sevgilikuşumlaydık ödül yemeğinde, yıldönümümüzü kutladık -:78:- ona dedim al beni götür buradan şimdi dünyaları yicem bi lokma verdik dünyaları istiyo benim nefis de nefis değğil yani..
eee güçlendirmede kaç kişi olduk hatunlar? Benim akşama nişastalı besinim var mönüde mercimek çurbası ya da bulgur pilavı karar veremiyorum
violetcim hayatım sen hiç uğraşma pideyle ekmekle zeki abinin yerini ben sana gizliden bildireyim sen oraya gel canımbende zeynep abla ve lostnıghtın doğum günlerini kutluyorum beberongoyu'da tabiii
zeynep abla senin pideyi gördüm ciddi aşmışsın sen kepeği yeniden var etmişsin asla yapamayağım şeyler yapmışsın yine
ayyyy canım benim hürmetlerine çok tşk ediyorum canım afiyet şeker olsun ohhh :90:gulumsee ve violet çoook teşekkür ederim sizlerede..
bu arada zeynep abla sesimi duyuyorsan eğer şunu bil ki seni hürmetle anıyorum son 30dkdır.. ilk defa hamburger ekmeğini yaptım (azcık yulaf ezmesini abartmışım kurabiye gibi oldu ama ) muhteşem birşey yahuuuu... ben bide hamburger ekmeği gibi değilde minik minik koydum fırına onları 10 parça olacak şekilde,işyerine götürmeyi düşünüyorum günde 2 tane falan... demem o ki zeynep abla sen mhteşem bi insansın yahuuu
yanınada ilk defa dukan usulü yoğurt çorbası yaptım..artık 3 haftadır çorba içmediğimden miiii,çorbanın güzelliğinden mi ama nasıl bir zevkle yemek yiyorum anlatamam a dostlarrrrrr :87: :87: :87:
ya evett canım bende hocama hep sorcam unutuyom sürekli ben bu magnezyum tozunu geçen sene bir kaç kez alıp tüketmiştim hocam isim açıklayınca he tmm güzel dedim fakat kaç eczane gezdiysem artık üretilmiyor dediler yaa gerçi zeki abimden alırdım ben hep akşamları nöbetçi eczanelere sorduklarımın hepsi aynı cevabı verdi :44:
offffffff ya ezana dakikalar kala o kadar yazdım hiç biri gitmemiş ya sitenin azizline uğradım yani şimdi bu akşam ben nihayet dukanın takasını serin sulara indirdim yüzüyor şu andakızlar bu akşam bunu yaptım yaptım yoksa çok kötü kanıma gircekti evdekiler hain domdomlar kıymalı kuşbaşılı kaşarlı pide söylediler iftara banada diyolarki sende yicen yok dedim yemem aman bir lokmadan ölmezsin ya diyolar pışşşşşşşşşşşşıkkkkkkkkkk dedim hemen bende kendime kıymalı dukan pidesi yaparım dedim ve yaptım tariflere alelacele ekledim ama tarifini aceleden yazamadım yani ama yazacam aslında hepinizin bildiği şey ben sadece ayranla pide yedim tariflerde bakın ben onun bir tanesinden bir dilim bıraktım gerisini hep yemişim ya he bir dilimde benim ufak oğlan yedi sizce çokmu yemişim yaa:44:::44::44:
Canım afiyet olsun. Doğalsanın kepeyle krep yaparken sütü ekleyip 10 dakika beklemeni öneririm.
sen süpersin yaaaa ,sabah işe geldim okumaya başladım ,h.sonu hiç giremediğim için baya geçmişten geliyorum...
koptum sabah sabah iş yerinde..tam bomba hatunsun sen
bu arada yazdıkların için çok teşekkürler..o hikayeyi bulup paylaşırsan çok sevinirim
Bu arada cinocan sen eminim 62 lerdesindir ama ben 63,5 oldum biliyormusun...bilirsin hiç de istemiyordum 63 leri ama napayım işte başa geldimi katlanıcaz (çok mutluyum )
walla şaka biryana arkadaşlar bir günde 400,ikinci günde 200 daha toplam h.sonu 600 gram gitti üstelik kepek dışında hala diyet yapmıyorum..bu ne güzel ramazan yarabbim...çok şükür sana..ya demekki uzun süre yapınca vücut o moda alışınca çıkmıyor uzun süre..
aaa tebrikler vuvuum valla dukana aynı bi boyut getirdin sen:)) valla helal olsun canımm...
sakscım o yazıyı paylaştı sahiden çok etkileyici ilerleyen sayfalarda göreceksin cnm...o gece koptuk resmen saks feci formundaydı zeynoşta öyle uzun zamandır bu kadar gülmemiştim yattım hala gülüyodum:))
günaydın herkeseeee:))
evet canlarım bugün itibariyle -500 ve ben 55.4 oldum
ablam akşam giremiyorum diye bunlar sana yükleniyo böyle sende bile bile ateşe gidiyosun sanırımben bugün hasan can'a gidip görüşcem eczanenin ordaki mobeseleri kaldırsınlar:)) tamam ben yinede gitmeyim o zaman eczaneye
bu kadar yürekten çağırmayın beni
bir gece ansızın gelebilirim
beni bekliyorsanız,hazırlıklıysanız
belki de eczaneyi basabilirim
belki de dukana yeni başlarım
içimde küllenen diyet alevlenir
bakarsınız hiç gitmem köleniz olurum
belki de seversiniz beni kim bilir
Tebrikler. Tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
bayanlar günaydın :)
bugün işteyim o yüzden size yazabilirim. :)))
kilom sabit şu an 58.küsür civarları ama 58.4ü geçmiyor :)
çalışmalara tam gaz devam, yaseminimmm güçlendirmen hayırlı olsun canikom :)
öldüm sizin muhabbetlerinize yaa şu zeynep abla ve yağmurun eczane muhabbetini çözmek için ürettiğiniz formüllere gül gül öldüm
saksmavisi alem zaten, hatun çılgın
zeynep ablaaaa doğum günün kutlu olsuunnnn
sadeca ablacım sen eylül 1, güçlendirmedesin dimiiii :)))
bu arada zeynep ablanın dukan takasını gördüm ama çok kepek kullanmış yaaaa
ama ellerine sağlık pek güzel gözüküyo zeynep ablaaa
ödül yemeğimi yedim bayanlarrr bolll soslu, kremalı bir balık yemeği. trüff çikolatalı pasta veeee kocccaman 3 top dondurma hemi de cremeria milanodan bitter çikolatalı, gofretli ve nutellalı vanilya ve deeee tiramisu idi toplarım teker teker :)))
ve sabahına -200 gördüm ahahaha ama tabii bundan sonra 3 mile yürüdüm :)))
gulumseee seni andım bunları yaparken ehehehe ödül yemeğinden sonra duramadım yine leslie yi açtım :)))
haberler sizde bayanlar ben bir şey yapmıyorum evdeyim, iftara falan gidiyorum arada halama, ablama ve evde çalışıyorum işte aynı standart :)))
cinocannnnnnn ne ediyon orda kızz tek başına harbiden yaa nerde bu hatunlar
benimde zamanım geliyor yuvaş yuvaş hazırlanayım meydana doğru bir hava alayım
Ay kıs kuzum benide aleydin hatta hepimizi aleydin emme güsel olurdu akşama tvde duyardık dukan kadınları yürüyüşe geçti deyi , hattam şöle bagırırıdık da " Yeme yedikce sıra sana gelecek "İyi yürüyüşler canımmm
Çok sevindim, tebrikler.
arkadaşlar kitabı almış bulunmaktayım okumaya başladım =)
wallahi rokayi da ogrendigim ii oldu. sebze yemeyi ozledim
biraz maydanoz biraz roka hic fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?