Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Son düzenleme:
forumu bekliyom abla, naapayım :)))günübirlikçiler ele geçirmesin hihihih:) walla abla ne meydanmış bu bööle yaaa, istanbula gelir gelmez ilk işim ümraniye meydanına gitmek olcek:)))

heheh gel cinom gel beklerim seni de meydana ben hazırım birazdan kaçcem valla şuk fena artıdayım biraz dolanayım bari nasılsa alıştım serseriliğe

peki benim nerdeyse bütün haftasonu bakım var uyarısından dolayı siteye girememem ama herkesin girip çatır çatır sohbet etmiş olmasıııı

aa neden öyle oldu ki yasom? gerçi bikaç gündür bi problem var benim de cevap yollayana kadar canım çıkıyo mesela

ben de öyyle düşündüm vuvuşkam o yüzden yaptım mustlu hocanın pudingini en zararsızı da o geldi wallahi tadı da çok güzeldi

çoook teşekkür ederim canım benim..anca geldim bu sayfalara pardon :):)
bastım şimdi,öğlen okuyacağım...tekrar sağol..eminim yardımcı olacaktır...

sorun değil canım bulmuşsun ii olmuş,bence de yardımı olacaktır o yazının inşallah da olur zaten

heheh tatlılar sizi 62 muhabbetinize de gıcık oluyorum diye ben de giricem araya işte banane sahi o herşeye gıcık olan arkadaş ne oldu acaba?

hocaamm :)))
çok teşekkür ederim :)))
benim de temennim o yönde, inşallah da öyle olur.
çok düşünceli ve naziksiniz hihi çok öpüyorum sizi ve seviyorum da belirtmeden geçemiyciğim

oyy bebişim sevgilikuşunla yıldönümünüz demek kutlu mutlu olsun inşallah,nice yıllarınız olsun böyleee

oyy ne düşünceli aile onlar öyle wallahi süperler,doğumgünün de kutlu olsun canım ayrıca vuvucuumun güzel dileklerine ben de katılıyorum seneye doğumgününde 55 kg olursun inşallah

canım benim sıkı takipçimsin valla helal sana 500gr mı da takip etmişsin.canım hiç yumruk yapmadıysan bence Ramazan bitmeden yap.

canım benim sıkı takipçimsin valla helal sana 500gr mı da takip etmişsin.canım hiç yumruk yapmadıysan bence Ramazan bitmeden yap.

yer tespit edildi,pusuya yatıldı,iş üstünde basmayı planlıyorum violetçim ama uyanıklar bu ara gitmiyolar eczaneye

canım bi süre ben de çok çektim bu uyku problemini içim uyuyodu resmen..sonra deridoktorunun da burada yazmış olduğu öneriyle multivitamin kullanmaya başladım etkisi oluyo sanki o kadar halsiz hissetmiyorum gibi, vitaminin de acıktırma gibi bi etkisi olmadı ben de sup..ile başlayandan aldım ben ucuz da hem

walla bu vücut nasıl bişeyse zaten ilk tadı almayagörsün devamı geliyo,insan kontrolünü yitiriyo..o yüzden vakit kaybetmeden eski düzene geç hemen canım sonradan alınanlar çabuk gidiyo hemen toparlarsın

pppssssssssttt herkes geçmişin tozlu sayfalarına gömüldü sanırım

hehee valla öyle oldu cinocumm

violetcim hayatım sen hiç uğraşma pideyle ekmekle zeki abinin yerini ben sana gizliden bildireyim sen oraya gel canım

aaa zeynep abla o kadar du-dektiflik çabamdan sonra bi önceliğim olmasını beklerdim emeğime yazık ayol önce ben tanışmalıyım zeki abiyle

selam sevgili dukan..arada bi uğrayın sahiden merak ediyoruz...işlerini toparla bekliyoruz burdayız tam kadro:)

şekerim doğumgünün kutlu olsun..sağlıklı mutlu huzurlu ve çok kilo kayıplı güsel yıllar dilerimmm...valla ailende destekcin ne mutlu sana:)k,ilo kayıplarında süper tbrkler cnmm

sadecam benim kıyamam.valla bu Dukan bizi iyice değiştirdi helal olsun adama.baksanıza baklava börek yerine canımız bulgur pilavı turşu ve kuru fasulye çekiyor.dukana alkışlar benden

ay sahiden berrincim ya inanki aklıma ne baklava ne başka muzur bişi geliyo...resmen terbiye etti dukancım bizi:))

53 olmuşum milleeeeet

hollley hollley holllleeeeyyyyyyyyyytebrkler nihayet o uyus şeytanın bacağını kırdın tatlım...direnç kırıldı şimdi gör nasıl patır patır gitcek o 3 kilo

bendede oldu zeynoşum...senden kaynaklanmıyo öğlen bende uğraştım uğraştım giremedim hırsımı evden aldım..bi güsel temizliğe verdim kendimi..az öncede ütüm bitti çpok şükür size koştum:))

kızlar sizce salça kullanılır mı kitapta öyle bişey göremedim de?

canım ben sebzeli günlerde kullandım ara sıra...herşeyede gerekmediğinden toplasan 3-4 kes kullanmışımdır...pro günlerinde tercih etme nede olsa domates yada biber..

oyyy yerim onu ben...bizimde vardıı goldenımız...maalesef geçen yıl kaybettik14 yaşında öldü allah seninkinede uzun ömür versinnn..inanılmaz bi cins sahiden ben böyle akıllı hayvan görmedim..hatta 2 ayaklıların çoğundan bile akıllıydı benim paşam gerçekten ne zaman moralim bozuk olsa anlardı ve gelip başını dizime koymaya çalışırdı teselli eder gibi...

Amannnnnn Gülnurum üzüldüğün şeye bak koyverrrrrrrrrr gitsin ,,,, He bende burada koyuveriverdiydim de kendime kaçamaktaş arıyordum iyi oldu seni buldum , yarın bi pro yaparız olur biter yaw

odat mı dert dukanım sağolsun.

belediye başkanı yaf ona da takmayın sakın içeri attırır sizi valla

forumu bekliyom abla, naapayım :)))günübirlikçiler ele geçirmesin hihihih:) walla abla ne meydanmış bu bööle yaaa, istanbula gelir gelmez ilk işim ümraniye meydanına gitmek olcek:)))

gel gel seni gezdiririz hatta zeki abiyle tanıştırırız değerini bil bak herkes arıyo bulamıyo

arkadaşlar kitabı almış bulunmaktayım okumaya başladım =)

hayırlı uğurlu olsun :))

Son düzenleme:

aaaaaa kesinlikleee sakscımın hakkı...illa onu ekarte etcem sadecacım sen bil dersen ne ala amaaa violette nirden çıktııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…