canım yaaa inşallah walla, bayram sonrasında geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye...hatta geç bile kaldım, aslında şimdiye geçmiş bile olmam lazımdı ama 3 hafta misafir dolayısıyla ara verince sarktı biraz...ama osssuun, geç olsun güç olmasın de miiiiii:)))
heeeyyyyt yaşa berriiiiiiiinnn, bravoooo
oley o zaman bayram sonu birlikte geçiyoruz güçlendirmeye cinom
ooooooy saksım colombom gelmiş benim sağol bitanem çiçek için ayrıca çok öpüyorum seni canımbenimiyi ki doğdun zeynep ablaaa
iyi ki doğdun zeynep ablaaa
iyi ki doğdun iyi ki doğdun
iyi ki doğdun zeynep ablaaa
nice mutlu yılların olsun ablacım
buda doğumgünü çiçeğin
forumu bekliyom abla, naapayım :)))günübirlikçiler ele geçirmesin hihihih:) walla abla ne meydanmış bu bööle yaaa, istanbula gelir gelmez ilk işim ümraniye meydanına gitmek olcek:)))
peki benim nerdeyse bütün haftasonu bakım var uyarısından dolayı siteye girememem ama herkesin girip çatır çatır sohbet etmiş olmasıııı
ya canım tariflere takılmama konusunda haklısın ama bir yandan da canın birşeyler isterken kendini sıkıp sıkıp sonra kaçamak yapman daha mı iyi olur yani?hazır burda diyet tarifler varken niye mahrum kalasınki dimi ama,sonra daha beter diyet psikolojisine girecek ve yorulacaksın..sen süt tozu,nişasta olmayan tarifleri yap bence canın istediğinde...dediğin gibi mustlunun muhallebisi,revani vs...
bu arada bugza üzme beni kızzz,çattığım da tam sana rastgeldi,helal et hakkını ama delirtiyodunuz napayım
kaçamaklara ben kızmıyorum rahat ol benden geçersin,o görev berrine ait
bence diyetine devam et canım yaa tekrar başlamana gerek yok,,yediğin de ekmnek kadayıfı değil hani karpuz,börülce..sen aynen devam...unut yediklerini de..kafana taktıkça gitmez o kilolar
çoook teşekkür ederim canım benim..anca geldim bu sayfalara pardon :):)
bastım şimdi,öğlen okuyacağım...tekrar sağol..eminim yardımcı olacaktır...
sadecam canım sağol tatlım..evet gördüm saksın yazısını birazını okudum göslerim doluverdi hemen,bıraktım işyerinde,akşam evde okurum..çok güzel gerçekten,sağolsun..
teşekkür ederim canım sizler syesinde gerçekten...bu arada o akşam hepiniz bombaydınız hepinize koptum yaa..zeynep abla zaten ayrı bir baş belası ,çok tatlısınız walla...saksmavisi de bomba...sen de ayrı bi bombaymışsın o akşam walla
cinocan benim 63 ten sonra en sevmediğim rakam ne tahmin et bakalım
(baktım bu taktiksana da yarıyor banada,ben de devam ediyorum)
tatlım çok tebrik ederim seni..wallahi de billahi de bugün hiç kıskanma modunda değilim...fesatlığım hiç üstümde değil..bugün beni ramazan melaikeleri kuşatmış sanırsamsanırım 62 leri sevdim ama 61 olursan seni odunla dövmek isteyebilirim
hocaamm :)))
çok teşekkür ederim :)))
benim de temennim o yönde, inşallah da öyle olur.
çok düşünceli ve naziksiniz hihi çok öpüyorum sizi ve seviyorum da belirtmeden geçemiyciğim
Selam herkeseeee... ben geldimmm.. sizlere bahsetmiştim,bugün olan doğumgünümü izinli olduğum için dün kutlayacağımızdan.. hanımlar ailem ben diyetteyim diye pasta almamışlar tatlı seviyorum diye... bana diyet yemeklerimden yapmışlar ben uyurken vee böylece ben hiiç kaçamak yapmadım doğumgünümde.... bu birinci haber
ikinci haberimde şu; 5 günden beri teyzemde kaldığımdan tartılamıyordum. ve teyzeme gitmeden önce yapmış olduğum kaçamak sonucu 89.5 çıkmıştım tartıda. bugünnnn 87.5 çıktımmmmm
velhasıl 29temmuz : 94.6
22temmuz : 87.5 :)
tebrik ederim canım..yağmurum kıs çok sevindim ben yaaaaa.teşekkür ederim
oyy berrinim kırdın demek zinciri tebrik ederim tatlım
ya kızlar sizdede pc sorun oluyormu ya bende msj yollamak işkence haline geldi ya bir türlü gitmiyor çoğu yazdıklarım gelmedi kaçtır çıkıyom tekrar giriyom yani delirtmeye başladı acaba benim pc sorun yoksa siteden kaynaklımı oluyor acepp
war ablacım bende de o sorun ya mesajları yollamak işkence bazı alıntılamalar da çıkıyo filan bi sürü sorun anlicaan
ticker deneme :)
bingooo!! ilk denemede tutturdun demek ki canım harikaaa
BERRRRRIIIIIINNNN, canim coooookk sevindim, hem de 500 gr birden vermissin, tebrikler tebrikler tebrikler :):64
Benim kilo durumum hala ayni, takilmaya devam, ramazan bittikten sonra bir hafta daha denicem ayni düzende, bi degisiklik olmazsa artik ilk yumruk hakkimi kullanayim diyorum. Bakicaz...
Hepinizi coooooookkkk öptüm citirlarim, muuuujjjxxx
BERRRRRIIIIIINNNN, canim coooookk sevindim, hem de 500 gr birden vermissin, tebrikler tebrikler tebrikler :):64
Benim kilo durumum hala ayni, takilmaya devam, ramazan bittikten sonra bir hafta daha denicem ayni düzende, bi degisiklik olmazsa artik ilk yumruk hakkimi kullanayim diyorum. Bakicaz...
Hepinizi coooooookkkk öptüm citirlarim, muuuujjjxxx
oley o zaman bayram sonu birlikte geçiyoruz güçlendirmeye cinom
ayyyyyyyyy ewt inşallah canım yaaa, walla geçelim artık...benim seyir normalde 82 gün sürecekti, şu an 90 bilmem kaçıncı gündeyimmm
tebrikler berrin..darısı başıma..
inşallah birtanem sizin şu hastalıklar nazarlar bir bitsino da olacak inşallah
öğleden beri oku oku ancak 2094 . Sayfaya gelebildim haftasonu ufak tefek kaçamaklarım oldu ama sabah tartılamadım, zeynep ablanın yeri teşhis edildiğiyse bana da haber verin lütfen du-dektiflere çalışmalarında başarılar dilerim :)))
lostinnight zeynep abla doğum gününüzz kutlu olsunnnnbiraz geç oldu biliyorum ama pazar günü girememiştim 30 sayfayı oku oku anca bitirebildim valla kusura bakmayın efendim, beberongo seninde yıldönümünüzü kutlarım
Kızlar ya ben bu aralar çok uyuyorum, yani 13 saat falan, gece 3 gibi yatıyorum ertesi gün öğleden sonra 4-5 gibi kalkıyorum, iyice sapıttı benim bünyevitamin desteği almadım hiç ,acıktırıyor çünkü günde bir porsiyon meyve de yiyorum niye böyle oldum acaba ben :44:
Selam dukancılar
öncelikle zeynep abla ile lostinnight doğum gününüz kutlu olsun
2 gündür ankaradaydım nişanlımın yanına gitmiştim.keşke gitmeseymişim onun yüzünden diyetim bozuldu yaaa:84::84::84:
Aslında her şey kontrolüm altındaydı.Hatta yulaf kepeğinden yaptığım kek ve pizzayı da yanıma almıştım.Gel gelelim akşam yemeğine....Gittiğimiz yerde bıçak arası diye bir şey istedim.Sandım ki kuşbaşı ve yanında pidesi var.Ama bildiğimiz kuşbaşılı pideymiş yaaÇok bilmiş garson bana öyle dememişti ama
İlk kaçamak böyle başladı ve sonra kaçamaklar aldı başını gitti:18::18::18::18:Canınız istemesin diye yazmıyorum
offff ne güsel güçlendirmeye geçecektimhep o garson yüzünden ben ne güsel protein diye istemiştim çok kızgınım ona O pideyi yemeseydim diğer kaçamakları yapmayacaktım Tartıya çıkmaya korkuyorum Güçlendirmeye 3 gün saf pro yaptıktan sonra geçicem ve artılarımı verebilmek için akşamları düzenli plates yapmaya karar verdim
pppssssssssttt herkes geçmişin tozlu sayfalarına gömüldü sanırım
violetcim hayatım sen hiç uğraşma pideyle ekmekle zeki abinin yerini ben sana gizliden bildireyim sen oraya gel canım
aa neden öyle oldu ki yasom? gerçi bikaç gündür bi problem var benim de cevap yollayana kadar canım çıkıyo mesela
ben de öyyle düşündüm vuvuşkam o yüzden yaptım mustlu hocanın pudingini en zararsızı da o geldi wallahi tadı da çok güzeldi
sorun değil canım bulmuşsun ii olmuş,bence de yardımı olacaktır o yazının inşallah da olur zaten
heheh tatlılar sizi 62 muhabbetinize de gıcık oluyorum diye ben de giricem araya işte bananesahi o herşeye gıcık olan arkadaş ne oldu acaba?
oyy bebişim sevgilikuşunla yıldönümünüz demek kutlu mutlu olsun inşallah,nice yıllarınız olsun böyleee
oyy ne düşünceli aile onlar öyle wallahi süperler,doğumgünün de kutlu olsun canım ayrıca vuvucuumun güzel dileklerine ben de katılıyorum seneye doğumgününde 55 kg olursun inşallah
oyy berrinim kırdın demek zinciri tebrik ederim tatlım
mavişim valla kırdım kırdım.teşekkür ederim
hadi bakalııımm, bol kilo kayıpları diliyorummm....
Selam kizlar
Dukan diyetine anladim ki yaz aylarinda yapamiyorum.
Yine de kilo vermemin bir sebebi olmali. Cunku sabah ve ogle tam dukana gore besleniyorum. Cok yavas da olsa yine biraz vermisim.
Bazi sabahlar 79 virgulleri goruyorum tartimda.
Cok yazamiyorum. Tatil donusu calismaya kitlenmis durumdayim. Ama hep aklimdasiniz.
Sevgiler
Selam herkeseeee... ben geldimmm.. sizlere bahsetmiştim,bugün olan doğumgünümü izinli olduğum için dün kutlayacağımızdan.. hanımlar ailem ben diyetteyim diye pasta almamışlar tatlı seviyorum diye... bana diyet yemeklerimden yapmışlar ben uyurken vee böylece ben hiiç kaçamak yapmadım doğumgünümde.... bu birinci haber
ikinci haberimde şu; 5 günden beri teyzemde kaldığımdan tartılamıyordum. ve teyzeme gitmeden önce yapmış olduğum kaçamak sonucu 89.5 çıkmıştım tartıda. bugünnnn 87.5 çıktımmmmm
velhasıl 29temmuz : 94.6
22temmuz : 87.5 :)
sadecam benim kıyamam.valla bu Dukan bizi iyice değiştirdi helal olsun adama.baksanıza baklava börek yerine canımız bulgur pilavı turşu ve kuru fasulye çekiyor. dukana alkışlar benden
53 olmuşum milleeeeet
ya kızlar sizdede pc sorun oluyormu ya bende msj yollamak işkence haline geldi ya bir türlü gitmiyor çoğu yazdıklarım gelmedi kaçtır çıkıyom tekrar giriyom yani delirtmeye başladı acaba benim pc sorun yoksa siteden kaynaklımı oluyor acepp
kızlar sizce salça kullanılır mı kitapta öyle bişey göremedim de?
sağol mutlu ablacım.evet o Golden ın yavruykenki hali.şimdi 4,5 yaşında 35 kg lık koca bir sıpadede bile oldu o derece ama iyiki var bebeğim benim sıkıntılı günlerimde hep onun varlığı beni ayakta tuttu,kilo verirkende benim gibi evden çıkmaya üşenen bi insan için yürüyüş yapmaya bahane oldu
Selam dukancılar
öncelikle zeynep abla ile lostinnight doğum gününüz kutlu olsun
2 gündür ankaradaydım nişanlımın yanına gitmiştim.keşke gitmeseymişim onun yüzünden diyetim bozuldu yaaa:84::84::84:
Aslında her şey kontrolüm altındaydı.Hatta yulaf kepeğinden yaptığım kek ve pizzayı da yanıma almıştım.Gel gelelim akşam yemeğine....Gittiğimiz yerde bıçak arası diye bir şey istedim.Sandım ki kuşbaşı ve yanında pidesi var.Ama bildiğimiz kuşbaşılı pideymiş yaaÇok bilmiş garson bana öyle dememişti ama
İlk kaçamak böyle başladı ve sonra kaçamaklar aldı başını gitti:18::18::18::18:Canınız istemesin diye yazmıyorum
offff ne güsel güçlendirmeye geçecektimhep o garson yüzünden ben ne güsel protein diye istemiştim çok kızgınım ona O pideyi yemeseydim diğer kaçamakları yapmayacaktım Tartıya çıkmaya korkuyorum Güçlendirmeye 3 gün saf pro yaptıktan sonra geçicem ve artılarımı verebilmek için akşamları düzenli plates yapmaya karar verdim
ayyyyyyyyy ewt inşallah canım yaaa, walla geçelim artık...benim seyir normalde 82 gün sürecekti, şu an 90 bilmem kaçıncı gündeyimmm
valla cınom benım de normalde 54 gün sürecektı ama 70 i geçti 70 bilmem kaç?
boşver ablacım sen zeki abiden şaşma derim ben o profesyonel bu eczane işindeonda vardır kesin
anaaam taka vira bismillah dedi mi ablacım?yelkenleri indirdik mi suya bunu görmem lazım ellerine sağlık eminim nefistir
oyy yağmırım kilo vermişsin tebrik ederim cancazım..hasan can kim ola bu arada yeni bi ipucu mu belediye başkanı filan mı yoksa kız?
oyyy bebişim özledik seni nasılsın? ahh şu çılgın eczane muhabbetimizde sen de olacaktın ki kimbilir senden ne bomba fikirler çıkardı seni çılgıınohh ödül yemeğini de yemişsin sonunda afiyet olsun yağ olmasın tatlım..ay bu arada o dondurmalar nasıl bir dondurmadır öyle yahu o mekanı öğrenmem lazım yada öğrenmemek en iyisi galiba
forumu bekliyom abla, naapayım :)))günübirlikçiler ele geçirmesin hihihih:) walla abla ne meydanmış bu bööle yaaa, istanbula gelir gelmez ilk işim ümraniye meydanına gitmek olcek:)))
arkadaşlar kitabı almış bulunmaktayım okumaya başladım =)
selam sevgili dukan..arada bi uğrayın sahiden merak ediyoruz...işlerini toparla bekliyoruz burdayız tam kadro:)
şekerim doğumgünün kutlu olsun..sağlıklı mutlu huzurlu ve çok kilo kayıplı güsel yıllar dilerimmm...valla ailende destekcin ne mutlu sana:)k,ilo kayıplarında süper tbrkler cnmm
ay sahiden berrincim ya inanki aklıma ne baklava ne başka muzur bişi geliyo...resmen terbiye etti dukancım bizi:))
dimi canım ya vallahi terbiyeli hatunlar olduk.dukan terbiye etti bizi
yer tespit edildi,pusuya yatıldı,iş üstünde basmayı planlıyorum violetçim ama uyanıklar bu ara gitmiyolar eczaneye
canım bi süre ben de çok çektim bu uyku problemini içim uyuyodu resmen..sonra deridoktorunun da burada yazmış olduğu öneriyle multivitamin kullanmaya başladım etkisi oluyo sanki o kadar halsiz hissetmiyorum gibi, vitaminin de acıktırma gibi bi etkisi olmadı ben de sup..ile başlayandan aldım ben ucuz da hem
walla bu vücut nasıl bişeyse zaten ilk tadı almayagörsün devamı geliyo,insan kontrolünü yitiriyo..o yüzden vakit kaybetmeden eski düzene geç hemen canım sonradan alınanlar çabuk gidiyo hemen toparlarsın
hehee valla öyle oldu cinocumm
aaa zeynep abla o kadar du-dektiflik çabamdan sonra bi önceliğim olmasını beklerdim emeğime yazık ayolönce ben tanışmalıyım zeki abiyle
kızlar nasılsınız..? bu gece sizle takılıyım bende çaylar kahveler kimden?
benden tabiki de hayde gelin hepiniz.Berrin'den çay ya da kahve servisi başlamıştır. Yağmur aklıma soktu Eki Görüntüle 245676 Eki Görüntüle 245677
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?