ımmmm harika olmuş canım..eee peki fallar??
kızlar nasılsınız..? bu gece sizle takılıyım bende çaylar kahveler kimden?
ona da bakarıs yeterkı sen ıste
benden tabiki de hayde gelin hepiniz.Berrin'den çay ya da kahve servisi başlamıştır. Yağmur aklıma soktu Eki Görüntüle 245676 Eki Görüntüle 245677
iyiyiz yağmırımmm sen nasılsın güselim...heydiii bu gece benden olsun..hep berrin hep berrin kızacağız eridi bize hizmet etcek die kıyamam ona ben:))
(_)? (_)? (_)? (_)? buyrun kıslar bunlar kahve:))
belediye başkanı yaf ona da takmayın sakın içeri attırır sizi valla
gel gel seni gezdiririz hatta zeki abiyle tanıştırırızdeğerini bil bak herkes arıyo bulamıyo
hayırlı uğurlu olsun :))
Ay Zeynocum ya Allahını seversen şu zeki beye sölede şu topiği bi takip etsin , adamın ömrü uzar valla billa.
iyiyiz yağmırımmm sen nasılsın güselim...heydiii bu gece benden olsun..hep berrin hep berrin kızacağız eridi bize hizmet etcek die kıyamam ona ben:))
(_)? (_)? (_)? (_)? buyrun kıslar bunlar kahve:))
jetgillerdenmisin kızım bu ne hızzzz:)) canım benim çok saol ellerine sağlıkkk...
pierre dukandan sonra bizim sayfalarda adı geçen 2. erkek valla acaip havaya girer bencede
falımda var mı bir zalim..?? oda sever mi acaba beni
valla zalım mı bılemem ama kafası karışık uzun boylu esmer bır erkek vardır falında be ya
jetgillerdenmisin kızım bu ne hızzzz:)) canım benim çok saol ellerine sağlıkkk...
ohaa berrin
valla doğru iyi attın kız
valla zalım mı bılemem ama kafası karışık uzun boylu esmer bır erkek vardır falında be ya
üniversite de kızlara da söylerdım byle çıkınca şaşırırlardı
kızlarr tariflere muzsuz muzlu pasta tarifi ekledim..ilgilenenlere duyrulur:))
ohaa berrin
valla doğru iyi attın kız
o zaman kızların % 75i esmer uzun boylu erkeklere aşık olmuş
mutsuz pasta tarifi diye okuyorum
ellerine sağlık canımm.
ben bu pastaya mutsuz pasta adını koydummuzu olmayınca mutsuzdur sanırım
o zaman kızların % 75i esmer uzun boylu erkeklere aşık olmuş
yok kız onlara aynı şeyı söylerdım degıl.onların da fıncana bakıp ıkı şey söylerdım çıkardı .farklı seyler söylerdm
Anam yoksa aradığımız zeki bey faldan mı çıktı ?O mu Zeki bey mi iyice bi bakın bakalım . kih kih , kesin kafası karışıksa zeki bey olabilir, zeynonun kafasını karıştırdık bütün bu yazılanları okuyorsa yakındır zeki beyinde kafasının karışması. Canım senin kahvenin içine zeki bey girmiş , yanlışlıka, sen gene beyaz atlı prensini aramaya devam et, biz zeki bey zeki bey deyince adamcık ordan çıktı valla adamında kafasını karıştırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?