Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyiyiz yağmırımmm sen nasılsın güselim...heydiii bu gece benden olsun..hep berrin hep berrin kızacağız eridi bize hizmet etcek die kıyamam ona ben:))

(_)? (_)? (_)? (_)? buyrun kıslar bunlar kahve:))

sagol sadecam eksık olma ben senden önce davrandım ama çok kışıyız anca yeter senınkıler de takvıye olsun

Ay Zeynocum ya Allahını seversen şu zeki beye sölede şu topiği bi takip etsin , adamın ömrü uzar valla billa.

iyiyiz yağmırımmm sen nasılsın güselim...heydiii bu gece benden olsun..hep berrin hep berrin kızacağız eridi bize hizmet etcek die kıyamam ona ben:))

(_)? (_)? (_)? (_)? buyrun kıslar bunlar kahve:))

berrininki çabuk bitti zaten seninkinide içeyim..oyyy bana noluyo bu gece yok mu başka kahve yapaaaan

jetgillerdenmisin kızım bu ne hızzzz:)) canım benim çok saol ellerine sağlıkkk...

Anam yoksa aradığımız zeki bey faldan mı çıktı ? O mu Zeki bey mi iyice bi bakın bakalım. kih kih , kesin kafası karışıksa zeki bey olabilir, zeynonun kafasını karıştırdık bütün bu yazılanları okuyorsa yakındır zeki beyinde kafasının karışması. Canım senin kahvenin içine zeki bey girmiş , yanlışlıka, sen gene beyaz atlı prensini aramaya devam et, biz zeki bey zeki bey deyince adamcık ordan çıktı valla adamında kafasını karıştırdık

valla zalım mı bılemem ama kafası karışık uzun boylu esmer bır erkek vardır falında be ya

üniversite de kızlara da söylerdım byle çıkınca şaşırırlardı

o zaman kızların % 75i esmer uzun boylu erkeklere aşık olmuş

kızlarr tariflere muzsuz muzlu pasta tarifi ekledim..ilgilenenlere duyrulur:))

mutsuz pasta tarifi diye okuyorum

ellerine sağlık canımm.

ben bu pastaya mutsuz pasta adını koydum muzu olmayınca mutsuzdur sanırım

ağzımdan laf almaya çalışıyosunuz dimiiiii yemezler pışıııııkkkkk

esmer olmadığını söylemem bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…