Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İnan bende aynı şekilde okudum ilk okuduğumda kalakaldım nasıl bişey ki diye düşünürken doğrusunu okudum kih kih :))

o zaman kızların % 75i esmer uzun boylu erkeklere aşık olmuş

mutsuz pasta tarifi diye okuyorum

ellerine sağlık canımm.

ben bu pastaya mutsuz pasta adını koydum muzu olmayınca mutsuzdur sanırım

Merhaba koksinel, et yiyemediğim için beslenme planına tofu ekleyebilirsin. Gurmenet sitesinde vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kolay gelsin :)

selam MUSTLU. Tofu konusuna bir bakayım haklısın. öte yandan daha dün gece durakladığımdan yakınırken bu sabah -600 gr ile uyandım. demek hafta sonu herşeyi layıkıyla uygulamışım. çok mutluyum

falın devamına yarın bakarım sana söz.şimdi kaçayım ben yağmurum.unutturma falın devamını ha hatırlat.hepinize iyi geceler fıstıklar

yfsizmir, yüt ve süt ürünlerinden kanım beyaza dönse de ben bu işi yapıcam. şimdidrn vücudum kendini toparlamaya başladı bu çok sevindirici.

durun ayol o esmer yagmurumun sevdiceği

he ya benim sevdiceğim

zeki abiyi kim araya soktu arkadaş romantizm yaşatmadınız yaaa

falın devamına yarın bakarım sana söz.şimdi kaçayım ben yağmurum.unutturma falın devamını ha hatırlat.hepinize iyi geceler fıstıklar

tamam bitanem unuttururmuyum hiiiç:))

iyi geceler öpüyorum kocaman

E tamam işte bu pastayı neden mutsuz pasta diye okuduğumu anladım işte , muz aromam yok, jelatinim yok , ondan mış , alır almaz, pasta da bende hem muzlu hem mutlu olacağız sedecam ellerine sağlık tarif çok güzele benziyor, elimde karamel ve çilek aroması vardı belki onları kullanbilirim dedim ama gene jelatin ister dimi, jelatinin yerine geçebilecek bir alternatif varmıdır acep ?

hahahahaaa:))) valla kendi mutsuz olabilir ama beni mutlu ettiiii

canımm valla arasan iyi olurdu özledim ama sen resmiyet bi de ben olursa hiç olmaz biliyosun bizim karşılıklı konuşmalarımızı kimse susmuyor genelde hahahahahha gülüşler içinde birbirine laf yetiştirmeye çalışan iki kişi artık sen müsait olduğunda ara konuşuruz

bugün çok yoğundum 11 de eve geldim 1 saattir geçmiş okuyorum insan biraz az yazar yaww ne parmak varmış maşallah

gün bitmeden yakaladım 2 dakika kala zeynep ablacım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum

canım benim sıkı takipçimsin valla helal sana 500gr mı da takip etmişsin.canım hiç yumruk yapmadıysan bence Ramazan bitmeden yap.

Evet canim takipcinim walaa cünkü asagi yukari benzesiyoruz senle, benim de bgn 72. günüm falan seyirde, normalde daha kisa olmasi gerekliyken sarkti böyle. Benim de kalan kilom 3 kg. Yani kendime yakin gördüm seni o yuzden sIkI takipcinim. Bir de evet ben daha hic atak yapmadim ama bu benim duraklama oruc tutmamdan kaynakli diye dusunuyorum, simdi atak yapsam da bosa gider gibi cünkü seyirdeki saf p günlerimden sonra bile kilom yine sabit, azalmiyor. O yuzden dedim ramazan bitsin öyle yapayim yumruk.

Hade iyi geceler dükanin güzelleri, ben azicik leslie yapayim da yatayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…