o zaman kızların % 75i esmer uzun boylu erkeklere aşık olmuş
mutsuz pasta tarifi diye okuyorum
ellerine sağlık canımm.
ben bu pastaya mutsuz pasta adını koydummuzu olmayınca mutsuzdur sanırım
Merhaba koksinel, et yiyemediğim için beslenme planına tofu ekleyebilirsin. Gurmenet sitesinde vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kolay gelsin :)
o zaman kızların % 75i esmer uzun boylu erkeklere aşık olmuş
yok kız onlara aynı şeyı söylerdım degıl.onların da fıncana bakıp ıkı şey söylerdım çıkardı farklı seyler
o zaman sıkıntı yok
ağzımdan laf almaya çalışıyosunuz dimiiiii yemezler pışıııııkkkkk
esmer olmadığını söylemem bi kere
Yağmırım göz renginide sölemesene, sakın söleme küserim bak
durun ayol o esmer yagmurumun sevdiceği
falın devamına yarın bakarım sana söz.şimdi kaçayım ben yağmurum.unutturma falın devamını ha hatırlat. hepinize iyi geceler fıstıklar
falın devamına yarın bakarım sana söz.şimdi kaçayım ben yağmurum.unutturma falın devamını ha hatırlat. hepinize iyi geceler fıstıklar
53 olmuşum milleeeeet
ben de yasminim nerde diyordum.mesajlarda da sorun vardı zaten 2 kere de anca gidiyordu
hahahahaaa:))) valla kendi mutsuz olabilir ama beni mutlu ettiiii
canımın içi bugün seni arayacaktım ama işteyim, burada bir baskı var resmi olmak zorundayız. düşün ben ve resmiyet
sizlere böyle mesajlar yazıyorum ama suratımı gör maşallah mahkeme duvarı
o yüzden arayamadım konuşamam rahat diye
ben de özledim fena fena valla habire elim gidiyo linke ama sararsam ödev yetişmez diye girmiyorum ehehehe
ay ablacım bak canımı çektirdin iyisi mi ben bi bulgur pilavı yiyeyim ya da fasulye, çorbayı bi kaşık anacığımın kasesinden atıveririm
ehehehe darısı başına yağmuruuummmmm bak o dondurmacı bağdat caddesinde de var şaşkınbakkalda sanırım mutlaka git ama peheli 2 topu 8 tele idi yannış hatırlamiyür isem
ayyyy ödül yemeğime 1 hafta var daha yasommm yapma
ay sadeca abla buna güldüm bak mahkeme duvarı kimin suratımı bozdu bu fıkra sabah sabah ehehehe şimdi çıkıp safiye hoca bana şunları liste yap dese neye gülüyosun diye hesap sorucak ehehehe allahtan kliması bozuk da teknik servistekilere pimpirikleniyo
bayanlar güçlendirmenin en güzel yanı ne biliyür müsünüz? NİŞASTALI BESİN + MEYVEEEE
dolabı açınca ağzıma 1 tane mürdüm eriği atmak gibisi yok. Bir an önce gelin valla güçlendirmeye :)))
o berrinin kahvelerini de görüyorum görüyorum gece gece sahura kalkıcak insan için yapıyo 12de kahveyi vurup kafyı yatıyo sonra sahura kadar oturuyorum na böyle
he ya benim sevdiceğim
zeki abiyi kim araya soktuarkadaş romantizm yaşatmadınız yaaa
tamam bitanem unuttururmuyum hiiiç:))
iyi geceler öpüyorum kocaman
canım benim sıkı takipçimsin valla helal sana 500gr mı da takip etmişsin.canım hiç yumruk yapmadıysan bence Ramazan bitmeden yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?